Δοκιμάζω-οδηγούσε το Buffs, τη νέα σειρά μαύρων κραγιόν της Maybelline

Θα το παραδεχτώ. Γυμνό είναι ίσως το τελευταίο χείλος χείλη θα φτάσει για όταν έτοιμοι να το κεφάλι έξω. Ως ελεύθερος επαγγελματίας, περνάω τις περισσότερες μέρες χωρίς μακιγιάζ, καθισμένος μόνος στο γραφείο μου (don'μην ανησυχείς. που ακούγεται πιο μοναχικός από ό, τι είναι στην πραγματικότητα). Οταν εγώ κάνω να φτιαχτεί, θέλω άμεσο αντίκτυπο, συνήθως πηγαίνω για ένα κλασικό κόκκινο, φωτεινό ροζ ή κοραλλιογενή στόμα.

Ωστόσο, η εμφάνισή μου μπορεί να είναι σταματημένη, διότι από αυτό που εγώ'έχω δει μέχρι στιγμής το 2014, γυμνό κραγιόν πρόκειται να είναι ΜΕΓΑΛΗ. Υφηγητής'δεν με πιστευεις; Απλά δείτε όλες τις διασημότητες που αγωνίζονταν γυμνά χείλη στα χρυσά σφαίρα την άλλη νύχτα. Οι Kerry Ουάσιγκτον και η Olivia Wilde έλαβαν αμέσως τα μάτια μου με τα έξοχα αχνά χρώματα που σχεδόν εξαφανίστηκαν τα χείλη τους.

Η Amber Heard, η Mila Kunis και η Naomi Watts ήταν επίσης φορώντας γυμνά.

Εκεί'είναι μια νέα συλλογή κραγιόν που'είναι ένα κίνητρο για αυτή την τάση. Η Maybelline της Νέας Υόρκης ξεκινά το The Buffs by Color Sensational αυτόν τον μήνα και διαθέτει 10 αποχρώσεις ουδέτερων χρωμάτων για τα χείλη που ταιριάζουν σε κάθε τόνο του δέρματος. Μου έστειλαν οκτώ αποχρώσεις για να δοκιμάσω.

Εδώ'ρίξτε μια ματιά στις σφαίρες.

Και παραλληλισμένος από τη Michelle:

Έτσι, πώς καταλαβαίνετε ποιο είναι το σωστό γυμνό για το δέρμα σας; Έχω ελαιώδη επιδερμίδα, επομένως τείνω να πηγαίνω προς πιο ζεστά χρώματα με κίτρινους τόνους. Αν ήμουν για σούπερ-ανοιχτό βλέμμα σαν Kerry ή Olivia, θα χρησιμοποιούσα το Blushing Beige (915) ή το Nude Lust (920), καθώς ήταν σχεδόν το ίδιο χρώμα με το δέρμα μου. Γνωρίζετε ότι αυτές οι αποχρώσεις βγαίνουν πολύ ελαφριά, οπότε αυτό το είδος εμφάνισης δεν είναι για όλους. Απαιτεί σχεδόν πάντα ένα τολμηρό μάτι για να λειτουργήσει.

Η θυελλώδης Σαχάρα (945) ήταν περισσότερο φυσικό χείλι χρώμα μου (πιο σκούρο από τον τόνο του δέρματός μου), και ήταν ίσως η πιο κολακευτική σκιά στο δέρμα μου. Όπως είπα, εγώ'δεν είμαι πραγματικά γυμνό κορίτσι χείλη, γι 'αυτό θα το χρησιμοποιήσω το χειμώνα όταν βρίσκω τα χείλη μου να μετατραπούν σε ένα τρομακτικό γκριζωπό χρώμα ή πολύ κόκκινο από το κρύο και την ξηρότητα στον αέρα. Η αντιστοίχιση του χείλους του χείλι είναι ένας ευκολότερος (και, μάλλον πιο κολακευτικός) τρόπος να φορέσει γυμνό και ήταν το βλέμμα Amber, Mila και Naomi πήγε για πάνω. Αντί για το βόειο κυνήγι στα χείλη τους, φορούσαν χρώματα που ήταν είτε ελαφρώς πιο σκούρα ή ροδόχρωμα από τους τόνους του δέρματος, έτσι τα χείλη φαίνονταν φυσικό χωρίς να εξαφανίζονται.

Για περισσότερο αντίκτυπο, μου άρεσε το Maple Kiss (925). Είχε το βλέμμα αυτό '90s καφέ κραγιόν που είδαμε στο Kat Dennings (το οποίο πήρε ανάμεικτα σχόλια εδώ), αλλά ήταν λίγο πιο λεπτή.

Εκτός από το σκούπισμα, το Truffle Tease (930) έδωσε ένα σχεδόν γκριζωπό (όχι κολακευτικό) και το πλούσιο καφέ του Untainted Spice (950) ήταν έξω από τη ζώνη άνεσής μου. Ενάντια στο ελαφρύ δέρμα, το Espresso Exposed (955) έχει σχεδόν γοτθική επίδραση.

Ωστόσο, το μεγάλο πράγμα για αυτή τη συλλογή είναι ότι έχετε επιλογές - μπορείτε να ταιριάξετε τον τόνο του δέρματος, τον τόνο του χείλι ή απλά να πάτε για οποιοδήποτε χρώμα'να αντληθεί. Επίσης, δουλεύουν καλά στρωματοποιημένα μαζί σας'προσπαθώντας να επιτύχουμε μια συγκεκριμένη εμφάνιση. Μου άρεσε πραγματικά η μαργαριταρένια λάμψη που πέτυχε η Naomi και η Amber, έτσι έβαλα το Bare All (910) πάνω στην Stormy Sahara (945) για να δώσω στο χρώμα περισσότερο βάθος.

Η κατώτατη γραμμή

Μήπως η συλλογή αυτή με πείθει να εγκαταλείψω τα φωτάκια μου και να γυρίσω στο γυμνό; Πιθανώς όχι. Μα αυτό'είναι το σπουδαίο πράγμα για το μακιγιάζ't πρέπει να επιλέξουν. Η θυελλώδης Σαχάρα (945) μου δίνει μια άλλη επιλογή αν αλλάξω ποτέ τους τρόπους μου και το don'δεν θέλω να πάω για ένα τολμηρό χείλος.

Από που να αγοράσω

Έχετε το λόγο σας

Είστε ένας γυμνός ανεμιστήρας κραγιόν?

Ελέγξατε τη συλλογή αυτή ακόμα?

Τι'είναι η σκιά του κραγιόν?

Leave A Comment

5 + 1 =