Οι καλύτερες καρφίτσες Bobby όλων των εποχών

Το αγαπημένο μου μέρος της συγγραφής για το Beauty Editor είναι να μοιραστώ τα προϊόντα που χρησιμοποιώ και να εμμείνω στην καθημερινή ζωή. (Αυτό είναι πιο διασκεδαστικό για να μιλήσετε με τα παιδιά σας για τα μαλλιά και το μακιγιάζ παρά για να κουράσετε τον φίλο μου στο θάνατο με δείγματα).

Σήμερα δεν είναι καμία εξαίρεση: είμαι εδώ για να τραγουδήσω τους επαίνους του Meta Grip, a.k.a. οι ισχυροί καρφίτσες bobby που με κρατούν από το κόψιμο των μαλλιών μου όταν αρχίζει να μου σφίγγει στον ύπνο μου.

Αυτά δεν είναι παλιές καρφίτσες bobby (y'ξέρετε, το είδος καταστράφηκε από την φτηνή κατασκευή). Meta Grip's Premium Bob Pins είναι αριστοτεχνικά σχεδιασμένα, σε ιαπωνικό στιλ, επαγγελματικής ποιότητας επικαλυμμένα καρφίτσες bobby που κρατούν τα μαλλιά μου στη θέση ALL DAY. 

Ποτέ δεν λυγίζουν, σκουριάζουν, ξεφλουδίζουν, χάνουν ή χάνουν τις στρογγυλεμένες άκρες τους, οπότε δεν φοβούμαι να μαλακώσω στο τριχωτό της κεφαλής όταν θα κοιμηθώ μισά. Είναι σοβαρά ό, τι θα θέλατε σε ένα pin bobby. 

Ανακάλυψα το Meta Grip περίπου πριν από οκτώ χρόνια όταν κουραζόμουν από τις συνήθεις προσφορές φαρμάκων. Τότε, θα χρειαζόταν περίπου έξι τακτικές καρφίτσες bobby για να κρατήσουν πίσω τα δύο εκατοστά των μαλλιών μου, μόνο για να τα έχουν να πέσουν έξω πριν το μεσημέρι. Γκ! 

Αντίθετα, οι καρφίτσες Meta Grip έχουν εξαιρετικά ισχυρή λαβή, επομένως μόνο η μία ασφαλίζει τα μισά μαλλιά μου. Θυμηθείτε ότι η σύμπλεξη ενός δεύτερου πείρου εγγυάται ένα απόλυτα ασφαλές στυλ:

Αναφέρω ότι έρχονται σε διαφορετικά χρώματα; Χρησιμοποιώ τον Μαύρο, αλλά έχουν και Χάλκινο και Χάλκινο.

Αυτά πωλούν για περίπου $ 8 ανά εμπορευματοκιβώτιο, το οποίο σας παίρνει ένα πηνίο 300 ακίδων (!!). Μόνο στο δεύτερο δοχείο μου, επειδή συχνά αποκόβω ταινίες 20 κομματιών για φίλους, έτσι ώστε να μπορούν να βιώσουν τη μαγεία. 

Κάθε ένα από τα Meta Grip Premium Bob Pins είναι το μέγεθος μιας κανονικής καρφίτσας bobby. Αλλά αν έχετε υπερ-μακρά, παχιά μαλλιά, θα το κάνετε αγάπη τα Meta Grip Premium Roller Pins, τα οποία είναι πολύ μεγαλύτερα και ίσια.

Οι Bob Pins κάνουν τα πάντα με μια καρφίτσα bobby, ενώ τα ανθεκτικά Pins Roller είναι ιδανικά για να κρατάτε πολύ παχιά μαλλιά και να δημιουργείτε κυματιστά σχήματα μαλλιών (a.k.a.'s κύματα δακτύλων).

Το μόνο μειονέκτημα αυτών των ομορφιών; Υποψιάζομαι ότι οι χορευτικές ομάδες βρίσκονται στο μυστικό, έτσι σχεδόν πάντα πωλούνται στο Sally. Snag "ενώ μπορείτε!

Από που να αγοράσω

Βρείτε Meta Grip Premium Pins Bob και ροδέλες σε Sally Beauty Supply και Amazon.com.

Πείτε τη γνώμη σας

Έχετε δοκιμάσει αυτές τις καρφίτσες bobby ακόμα; Ποια είναι τα εργαλεία στυλ σχεδιασμού?

Leave A Comment

44 − = 35