Αυτό είναι το Best Primer για σμάλτο χωρίς λιπαρά

Δύο πράγματα με ενοχλούν για τα περισσότερα αστάρια.

Ένας, πολλοί από αυτούς που ισχυρίζονται ότι είναι "mattifying" don'Στην πραγματικότητα, er, το κάνεις αυτό.

Και δύο, σχεδόν όλα αυτά περιλαμβάνουν σιλικόνη, ένα συστατικό που μπορεί να φράξει τους πόρους σας και να κάνει τα πάντα χειρότερα.

Λοιπόν, μεγάλα νέα. Μεγάλα νέα. 

Για χρόνια, εγώ'Έψαχνα για ένα αξιοπρεπή αστάρι χωρίς σιλικόνη χωρίς αποτέλεσμα. (Λοιπόν, έχω βρει κάτι από μια σκοτεινή εταιρεία φυσικής φροντίδας δέρματος, αλλά μπορώ ίσως να εφαρμόζω νερό στο πρόσωπό μου για όλο το καλό που έκανε.)

Αλλά σήμερα, είμαι ευτυχής να ανακοινώσω ότι εγώ'μόλις ολοκληρώσατε τη δοκιμή ενός νέου αρχιτεκτονικού αρωματισμού που θαυμάσια θα καθαρίσει και χωρίς αυτές τις σιλικόνες να ξεκινήσουν!

Γνωρίστε τη Becca's Ever-Matte Poreless Πριτσίνι Perfector:

Η Becca είναι μια γραμμή ομορφιάς από την Αυστραλία που'Είναι όλα σχετικά με την τελειοποίηση του δέρματος, η οποία είναι δεξιά μέχρι το σοκάκι μου. 

Η συγκεκριμένη απαίτηση με αυτό το Primer είναι ότι είναι'όπως το "υγρό στύπωμα χαρτιού". Ειδικότερα, στοχεύει σε περιοχές επιρρεπείς στο πετρέλαιο και ελαχιστοποιεί τους πόρους για έως και 12 ώρες. ΔΩΔΕΚΑ!

Τα αντικείμενα που αντικαθιστούν τη σιλικόνη είναι κάτι που ονομάζεται "EverMat", ένα σύμπλεγμα από φυτικά συστατικά που συμβάλλουν στη μείωση της παραγωγής σμήγματος. Το'επίσης χωρίς πετρέλαιο, αλκοόλ και άρωμα. Γλυκός!

Αυτό φαίνεται από το σωλήνα:

Η υφή είναι σαν ένα μαλακό, μη ελαιώδες πήκτωμα και έχει μια ελαφριά λευκότητα σε αυτό, αλλά αυτό πηγαίνει μακριά όταν το απλώσετε στο δέρμα.

Μόλις στεγνώσει, αισθάνεστε αμέσως τη διαφορά. Είναι τόσο ξηρό όσο ξηρό μπορεί να είναι. 

Στην πραγματικότητα, αν τρέξετε το δάχτυλό σας πάνω από την περιοχή, ρυμουλκώνει ακόμη και ένα μικρό κομμάτι, σαν αυτό's έχει απορροφηθεί όλη η υγρασία ήδη. Η υφή είναι αισθητώς άλλαξε, και αυτό's σχεδόν όπως σφίγγει το δέρμα σας επάνω. 

Η παρενέργεια του τραβώντας το δεν συμβαίνει't διαρκεί περισσότερο από ένα λεπτό, όμως, πριν από αυτό'είναι απλά ωραίο και απαλό & έτσι δεν ανησυχείτε για το μακιγιάζ που πηγαίνει σε όλα τα περίεργα και splotchy πάνω από το αστάρι.

Πόσο καλά κάνει η Becca's Λειτουργία εγχυτήρα σε έλεγχο λαδιού; Εγώ'Έχω δοκιμάσει το κάτω από το χρώμα μου κρέμα / κρέμα / θεμέλιο CC για μια στιγμή τώρα, και επειδή περπατώ πολύ, δίνω το μακιγιάζ μου μια πολύ καλή διαδρομή για τα χρήματά της. (Όπως, φτάνοντας στον προορισμό μου ημι-ιδρωμένο είδος δοκιμών.) 

Με αυτό το αστάρι από κάτω, αισθάνομαι ότι η κάλυψή μου δεν έχει ποτέ εκτονωθεί, και εγώ'ποτέ δεν αισθάνθηκα υποχρεωμένος να στυπώσω με σκόνη στις κυρίες' δωμάτιο. Απλά δεν έχει't υπήρξε πρόβλημα. Ω, και μπορείτε να το εφαρμόσετε είτε κάτω από το μακιγιάζ σας είτε στην κορυφή για τα μαξιλάρια.

Μερικές τελικές συμβουλές / παρατηρήσεις:

Από που να αγοράσω

Τι'είναι το αγαπημένο σας αστάρι?

Δοκιμάσατε αυτό ακόμα?

Leave A Comment

6 + 1 =