Το Benefit’s Είναι πραγματικό push-up Liner ζωντανά μέχρι το Hype;

εγώ μπορώ'να θυμάστε ένα προϊόν ομορφιάς που παράγει τόσο προ-πώληση buzz και την πρόβλεψη, όπως το νέο're Real! Push-Up Liner from Benefit "που βγαίνει σήμερα!

Χορηγείται, το αδελφό του προϊόν, Αυτοί're Real Mascara, είναι μία από τις πιο εκπληκτικές μάσκες στην αγορά. Και η έννοια αυτού του eyeliner κάνει ήχος αρκετά frickin' δροσερός. Γέλη επένδυση σε μορφή στυλό; Αδιάβροχο ματ μαύρο; Ναι, ναι και ναι.

Αλλά ... ζει μέχρι τη διαφημιστική εκστρατεία; Εγώ'εδώ για να σας δώσω το lowdown.

Πρώτον, αυτό είναι που παίρνετε από την άποψη της εξωτερικής συσκευασίας. Πολλές και πολλές υποσχέσεις...

Στο εσωτερικό, η πένα μοιάζει με αυτό:

Όταν ξεβιδώνετε το πώμα, εσείς'θα δείτε την άκρη έχει ένα μικρό πορτοκαλί πράγμα που πρέπει να αφαιρέσετε για να βγει το προϊόν. (Δεν είναι'πραγματικά δεν μιλάω για αυτό οπουδήποτε, όσο μπορώ να πω, έτσι εγώ'Δεν είμαι σίγουρος αν εσείς'υποτίθεται ότι θα το επαναφέρει μετά τη χρήση ή θα το πετάξει μακριά. Το ορυχείο έχει ήδη φύγει, οπότε ελπίζω όχι!)

Αυτό είναι όπου βρίσκεται η καινοτομία. Η γωνιακή άκρη είναι μαλακή, σφουγγαράκι και εύκαμπτη, με τη συνταγή γέλης να βγαίνει αφού στρίψετε τη βάση. (Λένε στις οδηγίες "Βάση Twist" μια φορά προς την 'ανεβάζω' "Αλλά αυτό, κατά την εμπειρία μου, είναι εντελώς λανθασμένο. Πρέπει να στριφογυρίζετε περίπου 20 ή 30 φορές πριν εμφανιστεί οτιδήποτε.)

Μου άρεσε πραγματικά ο σχεδιασμός αυτής της άκρης Bendy, η οποία σχεδιάστηκε ειδικά για να αγκαλιάσει τη γραμμή των βλεφαρίδων και να κάνει ευκολότερο να σχεδιάσετε μια μεγάλη γραμμή.

Το προϊόν δεν υπάρχει't βγαίνει με την υγρή συνοχή (ή τις λεπτές γραμμές) μιας δεξαμενής υγρού. Το'είναι πολύ ξηρότερο και τείνετε να πάρετε μια παχύτερη γραμμή. Μπορείτε να στριφογυρίσετε τη βάση για να βγείτε περισσότερο εάν αισθάνεστε σαν να σέρνεται το στυλό, αλλά προσέξτε να μην στρίψετε πάρα πολύ ή εσείς'θα πάρω κομμάτια από αυτό (όχι όμορφο).

Εντάξει, λοιπόν'Είναι πραγματικά όπως όταν το βάζετε; Εδώ's πώς έτρεξα. (Caveat: Ι'm γραμμική επένδυση-αμφισβητείται γενικά, λόγω της μορφής των ματιών μου. Απλώς εξαφανίζεται σε μένα, και μπορώ't πραγματικά κάνουν τις σωστές κινήσεις. Έτσι αυτές οι φωτογραφίες είναι σχεδόν τόσο καλά όσο παίρνουν!)

Εντάξει, από την πλευρά του συν, βρήκα ότι η πένα γλίστρησε πολύ εύκολα και δεν είχα κανένα πρόβλημα να τραβήξω μια σαρωτική γραμμή γρήγορα. Πιστεύω λοιπόν ότι είναι κάτι που αλλάζει το παιχνίδι'Είναι πολύ πιο εύκολο / πιο γρήγορο να τραβήξετε τη γραμμή σας σε σύγκριση με μια αχρείωτη επένδυση υγρού, ή ακόμη και να εργαστείτε με μια παραδοσιακή επένδυση γέλης σε μια κατσαρόλα και μια γωνιακή βούρτσα. (Παρολο που εγω'm δεν είναι πραγματικά ένα πρόσωπο με γέλη.) Ο τύπος στεγνώνει υπερ-γρήγορα πιο γρήγορα από οτιδήποτε εγώ'χρησιμοποιήσατε το "έτσι"'t πρέπει να ανησυχείτε για τη μεταφορά τους στα ανώτερα καπάκια σας.

Τι εγώ δεν ήταν't Τρελός ήταν το γεγονός ότι μπορείτε'πραγματικά να επιστρέψετε και να διορθώσετε οτιδήποτε. Το'είναι μια απλή υπόθεση με αυτό το πράγμα. Εγώ'm το είδος του ατόμου που θέλει να περάσει το χρόνο να πάρει την τακτοποίησή μου τέλεια και ήταν γνωστό ότι χρησιμοποίησε ένα σύνθετο υγρό χιτώνιο και αδιάβροχο μολύβι για να γεμίσει τις γραμμές και ένα άκρο Q βουτηγμένο στο Bioderma για να αφαιρέσει τυχόν λάθη. Δυστυχώς, το τέχνασμα Q-tip didn'δεν εργάζομαι εδώ. απλά απλώνει το προϊόν σε ένα γκρίζο χάος. Και αν πας πάνω σου're Real! γραμμές δύο φορές, αρχίζουν να ξεφλουδίζουν άσχημα.

Εδώ είμαι με κλειστά μάτια, νιφάδες και όλα. Παρατηρήστε πώς η γραμμή δεν λειτουργεί'μην παραμείνετε σταθεροί αν επιστρέψετε για να το συμπληρώσετε περισσότερο:

Μπορείτε επίσης να δείτε πώς ήταν δύσκολο να διορθώσετε τυχόν ανομοιομορφία στις κινήσεις.

Εκείνο που λέγεται "να κάνετε κινήσεις καθόλου θα μπορούσε να είναι μια παράλογη προσδοκία αυτού του προϊόντος. Για άλλη μια φορά, δεν είναι μια υγρή επένδυση. Το's μια γέλη επένδυση σε μορφή στυλό, και όπως είπα, έχει σχεδιαστεί για να αγκαλιάστε τη γραμμή των βλεφαρίδων. Το'δεν είναι απαραίτητα για μάτια γάτας (αν και θα μπορούσατε να δοκιμάσετε σίγουρα την τύχη σας σε αυτά). Ακόμη και η εικόνα στην εξωτερική συσκευασία έχει ένα μάτι με την επένδυση να σταματά στην εξωτερική γωνία αντί να επεκτείνεται.

Το'Είναι πολύ δύσκολο να αντισταθείς να κάνεις ένα μάτι γάτα με αυτό το πράγμα. Ακριβώς για διασκέδαση, εδώ είναι τα τρελά μάτια μου:

Δεν μπορώ'δεν σκέφτομαι εγώ'Θα φύγουμε από το σπίτι με αυτόν τον τρόπο, αλλά ήταν αρκετά ικανοποιητικό να σχεδιάσουμε αυτά! Ας ελπίσουμε ότι μπορείτε να τα τραβήξετε καλύτερα από όσο μπορώ και όσο εσείς'μην ανησυχείτε για να πάρετε τα πράγματα πολύ καλά, αυτή η επένδυση είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο.

Όσον αφορά την αφαίρεση, εκεί'είναι επίσης ένα νέο're Real Remover, το οποίο είναι ένα γαλακτώδες καθαριστικό για ξεβγάλματα για να απομακρυνθεί η επένδυση. Λειτουργεί καλά, αν και εγώ'm ακόμα πιστός στο Bioderma μου και didn't παρατηρούν ότι είναι καλύτερα. Ό, τι χρησιμοποιείτε, πηγαίνετε εύκολος! Αυτό το πράγμα δεν συμβαίνει'δεν θέλω να ξεκλειδώσω.

Η κατώτατη γραμμή

Εσείς'Θα το αγαπώ αν...

  • Θέλετε κάτι εύκολο και γρήγορο, να σπρώξετε και να πάτε
  • Είστε δύσκολο να εργαστείτε με τα παραδοσιακά υγρά και τα γέλη
  • Εσείς'ανησυχείτε για τη μεταφορά στα ανώτερα βλέφαρα σας

Δώστε το ένα πέρασμα αν...

  • Σας αρέσει να τελειοποιήσετε και να δημιουργήσετε τις γραμμές σας για να τις τελειοποιήσετε (η απολέπιση θα σας οδηγήσει τρελό!)
  • Σας αρέσει μια στενή γραμμή και πρηστικές κινήσεις
  • Εσείς'μην είστε έτοιμοι για να πάρετε το χρόνο στο τέλος της ημέρας για να πάρετε αυτά τα πράγματα μακριά (απαιτεί πολλή δουλειά)

Πες μου τι νομίζεις?

Από που να αγοράσω

Βρείτε Οφέλη Αυτοί're Real Push-Up Liner TODAY στους ακόλουθους διαδικτυακούς εμπόρους λιανικής πώλησης:

  • Καναδάς: Sephora
  • ΗΠΑ: Sephora, ULTA Beauty, Macy's, BenefitCosmetics.com

Πείτε τη γνώμη σας

Τι νομίζετε για αυτή την ιδέα?

Θα τα ελέγξετε're Real!?

Είστε ένα πρόσωπο με γέλη, υγρό ή μολύβι?

Leave A Comment

− 6 = 3