Τα Balm Rush’s Color Rush είναι τα καλύτερα μπαστούνια φαρμάκων

Εγώ'Έχω σκεφτεί πολλά για την ετήσια λίστα "Καλύτερου Νέου Ομορφιάς" στο τέλος του χρόνου, έρχομαι σε ένα blog κοντά σας, δηλ.. Αυτό blog, πολύ σύντομα. (Εδώ είναι πέρυσι', το FYI.)

Τότε συνειδητοποίησα. Meep! Το'με σχεδόν το τέλος Δεκεμβρίου, και έχω καταφύγει'ακόμη και γραπτά για αυτά τα φοβερά Rimmel Color Rush Balms ακόμα. Ειδοποίηση Spyler: αυτοί'θα είσαι στη λίστα.

Τώρα, ξέρω ότι είπα ότι οι Revlon ήταν το καλύτερο κραγιόν για φαρμακεία πίσω τον Ιανουάριο του 2014. Και το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή. Αλλά αυτό ήταν πριν από την Rimmels ήρθε στη ζωή μου, και τώρα νομίζω ότι κυβερνούν ολόκληρη την φαρδιά επιλογή φαρμακείο. Θα μπορούσαν ακόμη και να χτυπήσουν τα εμπορικά σήματα γοήτρου.

Γιατί'αυτό; Λόγω της αίσθησης του φαγητού, του γυαλιστερού φινιρίσματος, της υψηλής χρωστικής, της τεράστιας κλίμακας κολακευτικών χρωμάτων και της πλήρους απουσίας λαμπρού και ιριδισμού. (Το ξέρω αυτό'έρχομαι πίσω, αλλά εγώ'm όχι αρκετά εκεί ακόμα προσωπικά.) Ω, και αυτοί'κάτω από $ 10 ανά μετοχή, ωραία και φθηνή.

Εδώ'τι χαριτωμένα είναι αυτά τα πράγματα:

Υφηγητής'δεν σε κάνουν ευτυχισμένο ήδη; Εδώ'είναι μια σύγκριση χρωμάτων και όχι, μπορώ't σχεδιάσετε ευθείες γραμμές:

Τώρα πάνω στα χείλη. Σημειώστε ότι τα χείλη μου έχουν αρκετά φυσικό ροζ χρωματισμό, δείχνοντας μερικές από τις αποχρώσεις του προσώπου. Έτσι η εμπειρία σας μπορεί να διαφέρει....

100 Δώσε μου μια αγκαλιά

Δώστε μου μια αγκαλιά είναι ένα καθαρό, ελαφρύ ροδάκινο ροζ. Όπως και με πολλά ανοιχτά χρώματα, τείνει να επιτείνει τα ξηρά μπαλώματα ή τα αυλάκια στα χείλη σας, οπότε αν αυτό είναι ένα ζήτημα για σας, εγώ'd πιθανώς πάει για την επόμενη σκιά αντ 'αυτού, που είναι...

110 Μείνετε ξανθιά

Το Make Me Blush είναι η ίδια ένταση με το Give Me a Cuddle, εκτός από αυτό'Είναι ένα δροσερό τόνου ροζ αντ 'αυτού. Βρήκα ότι αυτό εμφανίστηκε καλύτερα στα χείλη μου.

120 Το μόνο που χρειάζεστε είναι Ροζ

Το μόνο που χρειάζεστε είναι το ροζ είναι ένα όμορφο κοκκινωπό ροζ'είναι λίγο πιο ζωντανό και καθαρό σε σύγκριση με τα άλλα ζεστά ροζ στην περιοχή, Boom Chic ένα Boom και φήμες το έχουν. 

130 Θέλω Candy

I Want Candy είναι μια ηλεκτρική ορχιδέα σκιά "πολύ φωτεινή, πολύ δροσερό τονισμένη και κάπου μεταξύ ροζ και μοβ. Υπάρχουν μερικά δευτερεύοντα ζητήματα κάλυψης με αυτό και εύχομαι να είναι πιο χρωματισμένο, αλλά το ασυνήθιστο χρώμα το κάνει.

200 Κρατήστε Mauving

Κρατήστε Mauving είναι η σκιά marsala-ish του τσαμπιού, ένα mauvey καφέ-κόκκινο αυτό'να γίνει φορετή με την τρυφερότητά της. Δίνει στα χείλη ένα πολύ ωραίο τσίμπημα σαν τα χείλη σας, μόνο καλύτερα.

210 Boom Chic a Boom

Το Boom Chic a Boom είναι το κλασικό ζεστό ροζ. Το'είναι αρκετά φωτεινό, συνεχίζεται σαν ένα όνειρο και είναι πλούσια χρωματισμένο. Συνολικός νικητής.

220 Φήμες το έχουν

Φήμη έχει Είναι ένα φωτεινό ροζ βατόμουρο, παρόμοιο με Boom Chic ένα Boom αλλά με περισσότερους κόκκινους τόνους σε αυτό. Αυτός πήγε επίσης εξαιρετικά και πραγματικά δίνει στα χείλη ένα υπέροχο ποπ χρώμα. 

300 Viva Violet

Το Viva Violet είναι ροζ ματζέντα. Σε σύγκριση με το Boom Chic a Boom, είναι λίγο πιο καθαρό και έχει ένα πορφυρό cast που φαίνεται να βγαίνει πραγματικά στα χείλη. 

500 Το Redder, το καλύτερο

Το Redder, The Better είναι ένα λαμπρό κόκκινο μήλο καραμέλα. Το'ένα άλλο υψηλής χρωστικής ένα, δίνει καλή κάλυψη και αισθάνεται εκπληκτικό στα χείλη. 

600 στη φωτιά

Η Πυρκαγιά είναι καθαρή, σκούρα πορτοκαλί-κόκκινη. Αυτό είναι υπέροχο εάν θέλετε λίγο χρώμα αλλά αρένα'για τις προκλήσεις ενός πλήρους αδιαφανή πορτοκαλί.

610 Ηλιοβασιλέματος

Το Sun-Kissed είναι ένα καθαρό κοράλλι. Το'παρόμοια με την On Fire, αλλά με πιο ροζ από το κόκκινο σε αυτό. 

620 Lady Μαρμελάδα

Το Lady Marmalade είναι το καθαρό πορτοκαλί στη συλλογή. Το'δεν είναι τόσο χρωματισμένο όπως τα πλούσια κόκκινα και ροζ, και πηγαίνει σε λίγο καθαρή, έτσι τα χείλη μου' ροζ undertones επηρεάζουν το χρώμα. 

700 Δεν είναι ψευδαίσθηση

Όχι μια ψευδαίσθηση είναι ένα καθαρό χρώμα σκουριάς και στις ίδιες γραμμές με το Keep Mauving από την άποψη της ενίσχυσης της φυσικής σας σκιάς στα χείλη (εκτός από το θερμότερο). Αν εσύ'ψάχνετε για ένα γυμνό που δεν κάνει'Δεν θα σας ξεπλύνουν, αυτό θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή. 

710 Οδήγησέ με γυμνό

Το Drive Me Nude είναι το αληθινό γυμνό εδώ, ένα είδος χλωμό, γκριζωπό ροδάκινο. Γιατι το'είναι τόσο καθαρό, αφήνει τον φυσικό σας τόνο στα χείλη να κρυώσει και είναι αρκετά κολακευτικό.

Μια ακόμη ματιά σε αυτά τα κακά αγόρια:

Ειλικρινά, δεν έχω'δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις λάθος εδώ ", ανεξάρτητα από τη σκιά που επιλέγεις και το χρώμα είναι τόσο μεγάλο.

Από που να αγοράσω

Βρείτε το Balm Rimmel Color Rush online στο:

Πείτε τη γνώμη σας

Δοκιμάσατε τα Color Balush Balms ακόμη; Ποιες αποχρώσεις σας αρέσουν καλύτερα?

Leave A Comment

5 + 4 =