Επιλογές του συντάκτη: 7 από τα καλύτερα έλαια Squalane (και πώς να επιλέξετε το σωστό για το δέρμα σας)

Το λάδι Squalane είναι επίσημα ένα από τα πιο καυτά συστατικά της περιποίησης της επιδερμίδας.

Εγώ'Δεν λέω ότι προκάλεσαν αυτό, αλλά ίσως βοήθησα; Βλέπετε, πριν από ένα χρόνο, όταν σχεδόν κανείς δεν μιλούσε γι 'αυτό, δήλωσα ότι ο σκουλαρίνας είναι το καλύτερο λάδι που μπορείτε να βάλετε στο δέρμα σας.

Τώρα, φαίνεται ότι σχεδόν όλη η βιομηχανία ομορφιάς παίρνει στο σκάφος! Τους τελευταίους μήνες, εγώ'όχι μόνο δειτε δεκάδες άρθρα σχετικά με το σκουλαρίκι σε άλλες ιστοσελίδες, αλλά εγώ'Επίσης, το έδειχνε συχνότερα στις λίστες συστατικών (είτε για μείγματα ελαίων είτε για κρέμες).

Τούτου λεχθέντος, εγώ'm ακόμα ο μεγαλύτερος οπαδός της χρήσης καθαρού, 100 τοις εκατό πετρελαίου σκουαλανίου στο δέρμα μου. 

Αν έχετε καταφύγει'δεν βιώσατε ακόμα τη μαγεία του σκουαλάνη, ή εσείς'δεν είστε σίγουροι ποια είναι η καλύτερη μάρκα, αυτό το άρθρο θα καλύπτει:

Τι είναι το Squalane Oil και γιατί πρέπει να το δοκιμάζετε?

Το Squalane (με ένα "Α") είναι η σταθεροποιημένη μορφή σκουαλενίου (με ένα "Ε"), ένα έλαιο που απαντάται φυσικά στο ανθρώπινο σμήγμα που κρατά το δέρμα ενυδατωμένο και προστατευμένο. 

Η σκουαλένη απαντάται επίσης στα φυτά και στο συκώτι του καρχαρία, αν και εμείς'δεν ενδιαφέρεστε για τον τελευταίο λόγω της βλάβης του τόσο για τους καρχαρίες όσο και για το περιβάλλον! Στη φροντίδα της επιδερμίδας, εγώ'είδαμε μόνο τα καθαρά έλαια που προέρχονται από φυτικές πηγές, συνήθως ελιές ή ζαχαροκάλαμο. 

Δεν έχει σημασία από πού προέρχεται, το σκουαλένιο από μόνο του είναι πολύ ασταθές για να χρησιμοποιηθεί στην φροντίδα της επιδερμίδας, καθώς θα πάει ταραγμένη πολύ γρήγορα. Οτι'γιατί γίνεται επεξεργασία (υδρογονωμένο) για να γίνει σκουαλάνιο, ένα 100% κορεσμένο έλαιο. Θα πάω σε περισσότερες λεπτομέρειες για κορεσμένα και ακόρεστα έλαια, και γιατί κορεσμένα είναι καλύτερα, εδώ.

Σχετίζεται με: Γιατί το Squalane είναι το καλύτερο πετρέλαιο προσώπου

Αυτά είναι τα μερικά από τα οφέλη του σκουαλανίου:

Αυτό, φίλε μου, είναι ο λόγος που όλοι μιλάνε για το πετρέλαιο από σκουαλάνιο, ακόμη και για τους ανθρώπους που δεν είναι't κανονικά σαν έλαια προσώπου!

Τα Καλύτερα Έλαια Squalane

Τώρα που εγώ've (ελπίζουμε) να σας πείσει να δοκιμάσετε squalane, υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ των εμπορικών σημάτων?

Εγώ'm συχνά ρώτησα αυτή την ερώτηση και η απάντησή μου είναι ... ναι και όχι.

Από τεχνική άποψη, η χημική δομή του σκουαλανίου είναι η ίδια ανεξάρτητα από την πηγή. Επομένως, μπορεί να μην παρατηρήσετε μεγάλη διαφορά (αν υπάρχει) μεταξύ προϊόντων, ειδικά αν εσείς'βάζοντας κάτι άλλο στην κορυφή, όπως μακιγιάζ ή αντηλιακό. Το'Είναι επίσης πιο δύσκολο να πει εάν εσείς'χρησιμοποιείτε μόνο μια σταγόνα ή δύο λάδια για όλο το πρόσωπό σας (αυτό συνιστούμε για τους κανονικούς στους λιπαρούς ανθρώπους), καθώς θα βυθιστεί τόσο γρήγορα.

Προσωπικά, μπορώ μόνο να διακρίνω ένα ή δύο από τα έλαια από τα άλλα, τα οποία εγώ'Θα μοιραστώ ένα δευτερόλεπτο. Αλλά ξέρω ότι άλλοι άνθρωποι έχουν αναφέρει λεπτές διαφορές στο βάρος πετρελαίου και το ποσοστό απορρόφησης. Αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν διάφορες πηγές σκουαλανίου, με διακυμάνσεις της καθαρότητας. Αυτό το άρθρο αναφέρει ότι τόσο το σκουαλάνιο που προέρχεται από ελαιόλαδο όσο και το σκουαλάνιο που προέρχεται από το ζαχαροκάλαμο μπορεί να κυμαίνονται μεταξύ 74 και 95 τοις εκατό καθαρότητας. Οτι'είναι ένα μεγάλο κενό!

Οι άλλες εκτιμήσεις είναι η τιμή και η συσκευασία. Οποτε εδω'μια πιο προσεκτική ματιά σε κάθε προϊόν.

Indie Lee Squalane Προσώπου πετρελαίου

Το Indie Lee Squalane Facial Oil είναι ένα 100% σκουαλανέλαιο που προέρχεται από ελιές. Στην Ινδία'"Βρήκα τον υψηλότερο βαθμό που θα μπορούσατε να πάρετε".

Σχετίζεται με: Indie Lee για την εκκίνηση της φυσικής γραμμής περιποίησης της επιδερμίδας, της τάσης Squalane Oil και περισσότερο

Το'δεν είναι έκπληξη, λοιπόν, ότι αυτό το πετρέλαιο έχει μια όμορφη υφή. (Ήταν το πρώτο σκουλαρίκι που δοκιμάσαμε ποτέ'αυτό που με πήρε γαντζώθηκε!) θα το περιγράψω ως λεπτό έλαιο, απορροφώντας χωρίς λιπαρά κατάλοιπα. Ακόμα'ακόμα βαθιά ενυδατική. 

Η συσκευασία, η οποία είναι μακράν η ωραιότερη και πιο "Instagrammable" είναι μια γυάλινη φιάλη παγωμένη με ένα σταγονόμετρο. Σε σύγκριση με τα άλλα προϊόντα σε γυαλί, αυτή έχει κρατήσει το καλύτερο από εκεί'δεν υπάρχει ετικέτα για να έρθει ξεφλούδισμα. Μερικές φορές χρειάζεται κάποια προσπάθεια για να το ανοίξετε, αλλά αυτό'δεν είναι μεγάλη υπόθεση.

Από που να αγοράσω: Nordstrom & # x2022; Well.ca & # x2022; B-Glowing & # x2022; Beautylish & # x2022; Credo Beauty & # x2022; Η Αγορά Detox & # x2022; Cult Beauty & # x2022; Dermstore & # x2022; Anthropologie & # x2022; Saks Fifth Avenue & # x2022; Follain & # x2022; Citrine Natural Bar Beauty & # x2022; Bluemercury & # x2022; Χρειάζεστε Supply Co. & # x2022; Indie Lee

Το συνηθισμένο φυτικό παράγωγο Squalane 100%

Το συνηθισμένο φυτικό παράγωγο 100% Squalane είναι ένα σκουαλανικό έλαιο που προέρχεται από φυτικές πηγές, αλλά δεν είναι't αποκαλύπτει ποιες από αυτές. Από τότε που αυτό'είναι ένα από τα λιγότερο ακριβά squalanes στην αγορά, εικασία μου είναι ότι χρησιμοποιούν ό, τι μπορούν να πάρουν πιο φθηνά πιθανώς ελιά, ζαχαροκάλαμο ή ένα μείγμα και των δύο. 

Αυτό είναι το μόνο λάδι σκουαλανίου I'Δοκίμασα όπου εγώ'παρατηρήσαμε μια ελαφρώς βαρύτερη υφή. Σε σύγκριση με τα άλλα, είναι πιο αργή η απορρόφηση. Αλλά εμείς'εξακολουθεί να μιλάει σκλαβανικά εδώ "έτσι στο μεγάλο σχέδιο των πραγμάτων, αυτό είναι ένα πολύ ελαφρύ πετρέλαιο. Ωστόσο, μπορεί να προτιμάτε εάν έχετε ξηρότερο δέρμα. 

Η συσκευασία είναι γυάλινη φιάλη με σταγονόμετρο, αλλά η παραπάνω φωτογραφία δεν είναι αντιπροσωπευτική του τρόπου με τον οποίο θα φανεί σε λίγους μήνες. Πρόκειται για ένα νέο μπουκάλι που αγόρασα και το πρωτότυπο μου μοιάζει'Έχουμε περάσει από έναν πόλεμο! Μόνο ένα κεφάλι επάνω, η σαφής πλαστική ετικέτα θα έρθει ξεφλούδισμα, αφήνοντας το κάτω από όλα για να πάρει όλα τα πετρελαίου βαμμένα. Αλλά για την τιμή, ποιος νοιάζεται?

Από που να αγοράσω: Beautylish & # x2022; Well.ca & # x2022; Χάντσο's Bay & # x2022; ASOS & # x2022; Cult Beauty & # x2022; Beauty Bay & # x2022; Escentual & # x2022; Oxygen Boutique & # x2022; Feel Unique & # x2022; Adore Beauty & # x2022; Ο συνηθισμένος

Πίτερ Θωμάς Roth Λάδι Ελαιολάδου 100% Καθαρισμένο Squalane

Peter Thomas Roth Oil Oil 100% Καθαρισμένο Squalane είναι ένα έλαιο σκουαλανίου που προέρχεται από ζαχαροκάλαμο. Η μάρκα μοιράζεται πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο εκχύλισης, ζύμωσης, διαχωρισμού και καθαρισμού του υγρού από το ακατέργαστο ζαχαροκάλαμο. Μάλιστα, αναφέρουν ότι διαθέτουν ιδιόκτητη μέθοδο επεξεργασίας. Τι δεν κάνουν'Το να σου το πω είναι αυτό'τα οποία παράγονται στην πραγματικότητα από τη βιοτεχνική ζύμη που τροφοδοτεί το ζαχαροκάλαμο (πηγή). Δεν είναι τόσο σέξι ή "φυσικό", σωστά?

Ακόμα, αυτό'είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που εσείς'αναμένεται, καθώς έχει επίσης υψηλότερο σημείο τιμών. Η υφή είναι συγκρίσιμη με την Indie Lee's, ίσως ελαφρώς λεπτότερο, και διεισδύει όμορφα για να σας αφήσει ενυδατωμένο, όχι λιπαρό.

Και πάλι, η συσκευασία είναι γυάλινη φιάλη με σταγονόμετρο, αλλά αυτό το σταγονόμετρο είναι πιο ανθεκτικό από τα άλλα. Όσο για την ετικέτα, τελικά αποκαλύπτεται, όπως και ο Τακτικός'μικρό. Ταινία για αυτές τις φωτογραφίες!

Από που να αγοράσω: Nordstrom & # x2022; B-Glowing & # x2022; Anthropologie & # x2022; Beauty Bay & # x2022; Dermstore & # x2022; Orchard Mile & # x2022; Peter Thomas Roth 

Βιολογικό λάδι σκουαλανίου 100%

Το βιολογικό έλαιο Squalane 100% είναι ένα λάδι σκουαλανίου που προέρχεται από ζαχαροκάλαμο. Επίσης, χρησιμοποιούν μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία για να την εξαγάγουν ... και μαντέψουν τι ανακάλυψα; Το's που παράγεται μέσω της ίδιας βιογεωργικής μαγιάς που χρησιμοποιεί ο Peter Thomas Roth και από τον ίδιο προμηθευτή (Amyris, ο οποίος είναι στην πραγματικότητα Biossance'μητρική εταιρεία). 

Έτσι, βασικά, μοιάζει με το Biossance και τον Peter Thomas Roth που χρησιμοποιούν το ίδιο ακριβώς λάδι σκουαλανιού, ακριβώς σε διαφορετική συσκευασία! Ουγγιές ανά ουγγιά, Biossance's είναι λιγότερο δαπανηρή (αλλά δεν είναι τόσο φθηνή όσο το The Ordinary'μικρό). Το's σίγουρα στη λεπτότερη πλευρά, γι 'αυτό θα εξετάσει αυτό αν ψάχνετε για μια υπερ-ελαφριά επιλογή.

Ένα άλλο σημείο διαφοράς είναι η πλαστική φιάλη με αντλία. Ανάλογα με το πόσο λάδι θέλετε να χρησιμοποιήσετε, αυτό είναι είτε ένα βολικό χαρακτηριστικό είτε μια ενόχληση (καθώς μπορεί να διανέμει περισσότερο λάδι από ό, τι χρειάζεστε). Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι βολικό για ταξίδια καθώς έρχεται με ένα μικρό πλαστικό κομμάτι για να το κλειδώσει.

Από που να αγοράσω: Sephora & # x2022; Βιοσυντήρηση

Άλλα Έλαια Squalane να δοκιμάσουν

Έχω καταφύγει't προσωπικά προσπάθησε αυτά ακόμα, αλλά τα άλλα λάδια squalane I'έχουν βρεθεί περιλαμβάνουν:

Διαχρονικό λάδι από σκουαλάνιο

Το's που προέρχονται από ελιές, και αν πάρετε το μεγαλύτερο μπουκάλι, αυτό'είναι ακόμα φθηνότερο να αγοράσετε (ανά ουγγιά) από το Τακτικό'μικρό. Σύμφωνα με αυτή τη συγγραφέα, της έδωσε "το καλύτερο δέρμα της ζωής μου". Τώρα αυτό'είναι μια θεώρηση!

Από που να αγοράσω: Amazon.com & # x2022; eBay & # x2022; Αιώνιος

Mullein & Sparrow Καθαρή Σειρά Squalane Oil

Επίσης από τις ελιές και η συσκευασία είναι τόσο όμορφη. Λάβετε υπόψη ότι το μπουκάλι είναι το ήμισυ του μεγέθους των άλλων, έτσι η τιμή ανά ουγγιά είναι περίπου η ίδια με την Indie Lee's (εκτός αν το αγοράζετε απευθείας από το εμπορικό σήμα, οπότε αυτό ισχύει'είναι το πιο ακριβό). 

Από που να αγοράσω: Amazon.com & # x2022; eBay & # x2022; Mullein & Sparrow

Olivarrier υγρό πετρέλαιο Squalane

Αυτή η επιλογή K-ομορφιάς είναι μια από τις καλύτερες επιλογές, αλλά αυτό'που λέγεται ότι προέρχεται από ελιές καλύτερης ποιότητας, μόνο 0,2% κάνουν την περικοπή! Ακούω ότι αυτό είναι ένα βαρύτερο βάρος, ακόμα περισσότερο από το Τακτικό's, έτσι'είναι ένα καλό στοίχημα αν θέλετε ένα πλουσιότερο λάδι. 

Από που να αγοράσω: Peach & Lily & # x2022; eBay & # x2022; ΝαιStyle

συμπέρασμα

Συνοψίζοντας, έκανα μια γρήγορη λίστα με τις καλύτερες επιλογές πετρελαίου ανάλογα με τον προϋπολογισμό και τις προτεραιότητές σας. Ελπίζω αυτό να βοηθήσει!

Επεξεργαστής καταστημάτων's επιλογές

Δοκιμάσατε ακόμα το σκουλαλανδικό λάδι?
?

Leave A Comment

51 − = 41