Θα αγαπήσετε και τις 6 αποχρώσεις στην άτακτη ναυτική συλλογή του Essie

Γεια σας, το όνομά μου είναι Natacha, και εγώ'm ένα εξαρτημένο βερνίκι νυχιών.

Αυτή είναι ίσως η μία πλατφόρμα, εκτός από το δικό μου blog, όπου μπορώ να είμαι κατάφωρα προφανής για τον εθισμό μου. (Και πάλι, don'εμείς όλοι έχουμε κάποια αδυναμία ομορφιάς εδώ στο beautyeditor;) Έχω περισσότερα από 100 μπουκάλια γυαλίσματος και μέτρησης, αλλά όταν είδα Essie'με τη συλλογή Καλοκαίρι του 2013 μετά την πρώτη αναρρόφηση και στη συνέχεια με την Googling για τα δείγματα όσο τα δάκτυλά μου θα με άφηναν "Ήξερα ότι έπρεπε να έχω και τα έξι χρώματα.

Όπως πρόβλεψα από το να θαυμάζω τις αποχρώσεις στην οθόνη του υπολογιστή μου, οι πραγματικές εκδόσεις don't απογοητεύσει. (Ακριβώς έτσι ξέρετε, όλες οι φωτογραφίες παρακάτω είναι δύο στρώσεις γυαλιστερό με ένα παλτό τελικού χρώματος).

Θα φτάσουμε σε αυτό?

Πλήρης ρύθμιση ατμού

Το Full Steam Ahead είναι ένα μαλακό πασχαλινό χρώμα με λεπτή λάμψη που τρέχει μέσα του (οι οποίες και άλλες τέσσερις αποχρώσεις στη συλλογή έχουν επίσης). Το μοβ είναι το αγαπημένο μου χρώμα, έτσι εγώ'm αυτόματα έναν ανεμιστήρα αυτού του ενός, και αυτό εφαρμόστηκε πραγματικά ωραία, πάρα πολύ.

Άτακτος ναυτικός

Το άτακτο ναυτικό είναι το ωραιότερο χρώμα μόσχου που σκέφτομαι'έχετε δει ποτέ. Θέλω να πω, πώς δεν μπορείς να το αγαπάς; Το'Είναι τόσο τέλεια για το καλοκαίρι. αρκετά φωτεινά, χωρίς να είναι ενοχλητικά (μοιάστε, φανταστείτε αυτό το χρώμα στα δάχτυλα των ποδιών σας με ένα μαύρισμα "Ξέρω"). Είναι σίγουρα ξεχωρίζει για μένα μεταξύ όλων των αποχρώσεων και πάλι, εφαρμόζεται ωραία και εύκολο, ακριβώς όπως μου αρέσει.

Rock the Boat

Το Rock the Boat είναι ένα απαλό μπλε σκιά με την ίδια λάμψη που βλέπει σε όλη τη συλλογή. Αυτό είναι το μόνο χρώμα στο οποίο είχα ήδη παρόμοια σκιά (αλλά όχι πανομοιότυπο, δικαιώνοντας λοιπόν να έχω και τα δύο "duh!"). Μπορείτε να ξεφύγετε με δύο παλτά, αλλά για πλήρη αδιαφάνεια, είτε πρέπει να είναι αρκετά παχύ είτε πρέπει να πάτε για ένα τρίτο στρώμα. Το'είναι λίγο καθαρή, που το κάνει ελαφρώς ραβδωτό, αλλά όχι αρκετά για να ενοχληθώ. Επίσης, φορούσα αυτό σε διακοπές για μια εβδομάδα κατ 'ευθείαν και κράτησε εξαιρετικά καλά, θεωρώντας ότι είχα εφαρμόσει δύο παλτά και τελική επίστρωση σε μια πολύ βιασύνη πέντε λεπτά. Βασικά δεν τσιπ. Perf.

Κυριακή γιορτή

Το Sunday Funday είναι κοραλλιογενής-ροζ σκιά που μπορώ να φορέσω όλο το καλοκαίρι. Δεν μπορώ't πρέπει να σας πω'Είναι όμορφο επειδή έχετε τα μάτια, ώστε να μπορείτε να δείτε την πανέμορφη της. Αδιαφανές σε δύο στρώσεις χωρίς εφαρμογή. μου αρέσει.

Τα κορίτσια είναι έξω

Τα κορίτσια είναι έξω (εντάξει, σοβαρά, θέλω να είμαι το πρόσωπο που ονομάζει βερνίκι νυχιών "όπου μπορώ να κάνω αίτηση για αυτή τη δουλειά;) είναι μια ροζ φούξια παιωνία. Εγώ'πρέπει να πω ότι ήταν το λιγότερο αγαπημένο μου από τη δέσμη, αλλά μόνο επειδή δεν έχω'δεν βρίσκω ότι λειτουργεί καλά με τον τόνο του δέρματός μου. Ανεξάρτητα, το shimmer είναι πανέμορφο σε αυτό και ήταν υπέροχο να εφαρμοστεί.

Οσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο

Το More The Merrier είναι το απροσδόκητο της ομάδας. το περίεργο έξω. Και ίσως αυτό'Γιατί εγώ'm το κεφάλι πάνω από τα τακούνια για αυτό. Σε αντίθεση με τα άλλα πέντε, αυτό'είναι ένα χρώμα κρέμα (που σημαίνει εκεί'δεν υπάρχει τίποτα φανταστικό όπως λάμψη ή λάμψη σε αυτό). Το'είναι ένα εντελώς τυχαίο φωτεινό νέον-y αλλά λειτουργεί τόσο καλά. Πραγματικά αδιαφανές και ένα όνειρο να εφαρμοστεί. Εγώ'm εμμονή.

Νομίζω ότι μέχρι τώρα ξέρετε πώς αισθάνομαι γι 'αυτή τη συλλογή. Σπάνια (εννοώ, όπως, ποτέ) επιθυμούν όλα τα χρώματα που βγαίνουν σε μια ενιαία συλλογή, αλλά Essie, εσύ'Έκανα καλά. Από ένα βουλκανιστή της Πολωνίας'η προοπτική σίγουρα πιστεύω ότι όλες οι αποχρώσεις αξίζει να έχει και ο παράγοντας μοναδικότητας δέχεται δέκα φορές από την λάμψη που τρέχει μέσα από πέντε από τα γυαλιστικά.

Τι μπορώ να πω? Εγώ'm στην αγάπη!

Λοιπόν πες μου:

Έχετε ελέγξει ή αγόρασε κάτι από αυτήν τη συλλογή ακόμα?

Ποια είναι η αγαπημένη σας σκιά?

Τι'το χρώμα του νυχτερινού σας καλοκαιριού?

Leave A Comment

87 − 78 =