Επιλογές του συντάκτη: 5 από τις καλύτερες νέες παλέτες μακιγιάζ

Λίγα προϊόντα ομορφιάς μπορούν να κάνουν την καρδιά σας να παραλείπει ένα κτύπημα αρκετά σαν μια καλή παλέτα μακιγιάζ.

Με τα χρόνια, εγώ'έκαναν τόσα πολλά από αυτά, όχι μόνο λόγω της μεγαλοπρέπειας τους, αλλά και επειδή τα χρώματα ήταν λίγο υπερβολικά ανέφικτα να γίνουν πραγματικά μέρος της καθημερινότητάς μου.

Ευτυχώς, αυτό'δεν συμβαίνει αυτό το έτος. Απλά κοιτάξτε αυτά τα χρώματα συνδυασμούς:

Πολλά ουδέτερα σκιά ματιών! Πλέον τρελό μεταλλικά για το βράδυ, και αυτή η νέα τάση μπορντό / δαμάσκηνο που εγώ'βλέπω όλο και περισσότερο. Τα μάγουλα, τα χείλη και τα πρόσωπα είναι επίσης λειτουργούν με τον τρόπο της και σε παλέτες, έτσι'είναι πολύ ένα κατάστημα ενιαίας εξυπηρέτησης.

Εδώ'Μια πιο προσεκτική ματιά στις κορυφαίες πέντε επιλογές παλέτας μου:

Marc Jacobs

Marc Jacobs' οι σκιάσεις σκιάς σε σκόνη είναι πραγματικά καλές, ιδιαίτερα οι λαμπερές, και μοιάζουν να διαρκούν περισσότερο από μένα χωρίς τσακίσεις. Παίρνετε 20 από αυτούς στο παζάρι Style Eye-Con No. 20, που είναι μια πραγματική κλέψιμο! Λατρεύω ότι υπάρχουν τόσα πολλά γυμνά / ουδέτερα για τη διάρκεια της ημέρας, σε διάφορες υφές, και τόνοι shimmery σκιές που δεν είναι't μαύρο. Το φωτεινό πορφυρό και λαμπερό χρυσό είναι τα δύο ασυνήθιστα χρώματα σκάουν.

Από που να αγοράσω:Sephora, Marc Jacobs Ομορφιά

Τζόρτζιο Αρμάνι 

Πιθανώς οι καλύτερες ουδέτερες σκιές ματιών που μπορείτε να αγοράσετε είναι από τον Giorgio Armani. Οι υφές είναι τόσο πλούσιες και τα χρώματα δεν είναι πολύ χρωματισμένα ούτε πολύ καθαρά, έτσι κυριολεκτικά δεν μπορεί να βλάψει την αίτησή σας. Το Luxe is More Παλέτα σας δίνει 10 τέλειες, go-anywhere αποχρώσεις? οι περισσότεροι είναι λεπτές ουδέτερες ουδέτερες, αλλά υπάρχει και ένα ασήμι, ένα λευκό και ένα μαύρο επίπεδο. Και αυτό'είναι ακριβώς το ανώτερο στρώμα! Σηκώστε το, και εκεί'είναι μια σκόνη και δύο αποχρώσεις του συμπαγούς κρέμας θεμέλιου (συν δύο σφουγγάρια). Μόνο προειδοποίηση: το μακιγιάζ προσώπου θα είναι πολύ ελαφρύ, δυστυχώς, για σκοτεινούς τόνους του δέρματος.

Από που να αγοράσω:Nordstrom, Neiman Marcus, Giorgio Armani, Selfridges

Guerlain

Αισθάνομαι ότι οι άνθρωποι ξεχνούν τον Guerlain, αλλά έχουν μερικά από τα πιο όμορφα κομμάτια περιορισμένης έκδοσης που θα δεις ποτέ. Όπως η παλέτα Ors et Merveilles Eye & Blush. Το πρώτο στρώμα αποτελείται από τέσσερις ουδέτερες ουδέτερες σκιές και μία επίπεδη ροζ. Οι σκιές τους τείνουν να είναι πιο ξεκάθαρες, πράγμα που είναι μεγάλο εάν δεν είστε't σούπερ αυτοπεποίθηση? Μου αρέσει να τα χρησιμοποιώ ως πλύση σε όλο το καπάκι. Το δεύτερο στρώμα σας δίνει τέσσερις κοκκινίλες: ματ φωτεινό κοραλλιογενές ροζ και απαλό ροζ, και τριαντάφυλλο ροδάκινο και μεσαίο ροζ.

Από που να αγοράσω:Nordstrom, Hudson's Bay, Neiman Marcus, Selfridges

Lancôme

Στο παρελθόν, πάντα σκέφτηκα Lancôme's παλέτα συσκευασίας φαινόταν λίγο φθηνό για τα χρήματα. Αλλά όχι αυτή τη φορά: η γαλλική Noel Palette μου (που πηγαίνει επίσης με το όνομα La Palette 29, Faubourg Saint Honoré) είναι αρκετά μέσα και έξω. Παίρνετε πέντε shimmering ουδέτερες σκιές ματιών, συμπεριλαμβανομένου ενός υπέροχου χρυσού, και ένα επίπεδο απαλό μπεζ. Ανασηκώστε το μικρό κάτοπτρο στην άκρα δεξιά και υπάρχει μια βάση για τα χείλη και δύο ματ κόκκινα χείλη. Τι'είναι επίσης μοναδικό για αυτή την παλέτα είναι ότι έρχεται με οδηγίες στον καθρέφτη για το τι να βάλει πού. Εκεί'είναι επίσης μια καλή βούρτσα ποιότητας ... δεν crappy σφουγγάρια!

Από που να αγοράσω:Σεφόρα, Χάντσον's Bay, Lancôme, Selfridges

Dior

Ο τελευταίος είναι ο Dior, και ασφαλώς, η εξωτερική συσκευασία του5 Couleurs κατάσταση χρυσού Palette σκιά ματιών isn'όλα αυτά τα συναρπαστικά (αυτό'με το συνηθισμένο μπλε του ναυτικού). Όλη η ενέργεια είναι στο εσωτερικό. Κοιτάξτε τα ζιγκ-ζαγκ! Έρχεται σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς, αλλά μου αρέσει αυτό το 866 Blazing Gold, το καλύτερο. Παίρνετε το μπορντό που είναι τόσο πολύ στην τάση αυτή τη στιγμή. Και ένα γκρίζο χάλυβα γκρι, ένα άλλο από τα αγαπημένα μου αποχρώσεις να φορέσω. Το χρυσό, το ανοιχτό ροζ χρώμα είναι πολύ ευπροσάρμοστο και θα λειτουργούν για μέρα ή νύχτα.

Από που να αγοράσω:Nordstrom, Hudson's Bay, Selfridges

Λίγα περισσότερες παλέτες για check out

Επεξεργαστής καταστημάτων's επιλογές

1. Marc Jacobs | 2. Giorgio Armani | 3. Guerlain | 4. Lancôme | 5. Dior | 6. Yves Saint Laurent | 7. Chanel | 8. NARS | 9. Κλεψύδρα | 10. MAC

Έχετε μια αγαπημένη παλέτα μακιγιάζ?

Leave A Comment

2 + 6 =