2 νέοι τρόποι για να υπογραμμίσετε τα μάτια και τα χείλη σας ταυτόχρονα

Υπάρχουν ορισμένοι κανόνες ομορφιάς που δεν πρέπει ποτέ να σπάσουν. Όπως: 1) Πάντα βεβαιωθείτε ότι το θεμέλιό σας είναι ένα ακριβές ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός σας, ή 2) Πάντα να μακιγιάζετε πριν πάτε για ύπνο. (Δεξιά; εννοώ, πνεύμα)

Αλλά αυτό που πρέπει να ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ένα μάτι ή χείλη, αλλά όχι και τα δύο έχει καλές προθέσεις πίσω από αυτό, αλλά δεν είναι't σημαίνει ότι πρέπει αυστηρά να ακολουθηθεί. Το'είναι ριψοκίνδυνο, ναι, αλλά αδύνατο; Οχι.

Είναι κατανοητό ότι πολλές επιθεωρήσεις παίρνουν τα μάτια και τα χείλη λάθος πράγμα, εξ ου και οι τυποποιημένες συμβουλές που πρέπει να αποφύγετε, αποφύγετε, αποφεύγετε. (Βλέπε: Sharon Stone στα Όσκαρ.) Αλλά στη συνέχεια υπάρχουν και άλλοι, πιο πρόσφατα η Miss Nicole Richie που καταφέρνουν να το απομακρύνουν τέλεια.

Τούτου λεχθέντος, εξακολουθώ να έχω επιφυλάξεις για να το πράξω μόνος μου, δεδομένου ότι δεν έχω't έχουν οκτάριες τελετές που θα παρακολουθήσουν στο εγγύς μέλλον. Για κάποιο λόγο αυτό το βλέμμα πάντα καταλήγει να μεταφράζεται σε μαύρο eyeliner με κόκκινο κραγιόν, το οποίο είναι λίγο σκληρό.

Οτι'Γιατί ήμουν ευτυχής να δούμε μοντέλα στους Emilio Pucci και Jil Sander να το κάνουμε αυτό με εντελώς νέο, συναρπαστικό και ελαφρώς μαλακότερο τρόπο.

EYES 'N LIPS VARIATION # 1: Μαύρη επένδυση με ροζ χείλη στο Emilio Pucci:

Διασκέδαση, dontcha πιστεύω; Επειδή αυτό το ρόδι καραμέλα δεν είναι't οπουδήποτε κοντά σε τόσο τρομακτικό όσο ένα κόκκινο.

Η σκιά καλείται Κορίτσι Σχετικά με την πόλη, και αυτό's από M.A.C:

Στα μάτια, εσύ'θα παρατηρήσετε ένα κομμάτι του δακτυλιοειδούς αγωγού που μιλήσαμε χθες, το επιτυγχάνουμε με M.A.C Eye Kohl στο Smolder (κάτω υδάτινες γραμμές) και Θαμπώνω (κατά μήκος της κατώτερης γραμμής βλεφαρίδας, τραβηγμένη αμβλεία και τετράγωνη).

Το Heck, με την πτέρυγα που προέρχεται από την κάτω γραμμή των βλεφαρίδων, δεν είναι η κορυφή, όπως θα περίμενε κανείς, μπορούμε ακόμη και να το καταθέσουμε με νέους και πλήρως άρρωστους τρόπους να φορέσει το eyeliner.

Επίσης? Ξέρετε εκείνες τις οικογενειακές θέσεις πορτρέτου που χρησιμοποιούσαν για να έχουν σε τυχαία εμπορικά κέντρα όπου θα μπορούσατε να ντύσετε στο Old-Tyme δυτικά κοστούμια όπως αυτό?

Λοιπόν αυτό'τι μου θυμίζει η εκπομπή Pucci με έναν καλό τρόπο, σκεφτείτε. (Πάντα χρησιμοποίησα για να ικετεύσω τους γονείς μου να μας το κάνουν αυτό, αλλά δεν το κάναμε ποτέ.) # Unfulfilledchildhooddream)

Το βλέπεις?

Και τώρα για κάτι εντελώς διαφορετικό...

EYES 'N LIPS VARIATION # 2: Κόκκινα χείλη με μάτια JADE στο Jil Sander:

Εντάξει, έτσι ώστε να κρατήσουμε το κόκκινο χείλος εδώ, αλλά αντί για το μαύρο τακούνι, αυτό'είναι μπλε-πράσινο. Εντάξει!

Εγώ'Δεν είμαι σίγουρος αν εγώ'να είστε αρκετά γενναίοι για να το κάνετε αυτό για το φθινόπωρο, την εποχή για την οποία'Προορισμός ... αλλά με ένα μαύρισμα, το καλοκαίρι; Αρκετά ίσως θα μου αρέσει.

Μετά από όλα, αυτό το είδος φαίνεται σαν να εμποδίζει το χρώμα, για το πρόσωπο, γίνεται λίγο μια τάση. Θυμηθείτε αυτό στο Donna Karan?

Eeks! Μου αρέσει η έκδοση του Jil Sander πολύ καλύτερα, ευχαριστώ.

Το πράσινο είναι μόνο μια έφηβος μικροσκοπική υπόδειξη "αυτό's Chanel Stylo Yeux μολύβι ματιών στο Jadeόπως μπορείτε να δείτε εδώ από μια άλλη γωνία:

Το χείλος είναι υπερβολικά τολμηρό και σούπερ ματ: Chanel Rouge Allure κραγιόν στον ενθουσιώδη.

Εντάξει, τώρα σε εσάς:

Ακολουθείτε τον κανόνα για την επιλογή των ματιών ή των χειλιών, αλλά όχι και των δύο?

Θα δοκιμάσετε την εμφάνιση του Pucci ή του Jil Sander; (Ή μήτε;)

Μήπως οι γονείς σου σε πήγαν ποτέ στο Klondike Katy's Old Tyme Οικογενειακό Studio Πορτραίτο?

Leave A Comment

19 − 9 =