Πώς να προσδιορίσετε τις Undertones της τρίχας σας

Καλώς ήρθατε στη στήλη "Συμβουλές μαλλιών". Για να ζητήσετε μια διαδικτυακή συμβουλή μαλλιών από τον κομμωτή διασημοτήτων Tony Chaar, ακολουθήστε τις οδηγίες εδώ.

Ερ: Μπορεί ο Tony να επεξεργαστεί λίγο περισσότερο για το πώς να πάρει την κατάλληλη σκιά δεδομένης της τρέχουσας τρίχας και του χρώματος στο κιβώτιο; Το'Είναι δύσκολο να προσδιοριστεί μερικές φορές όταν στέκεσαι στο διάδρομο χρώματος των μαλλιών. & # x2014; Αλάνα

ΕΝΑ: Αλανά, αυτή η ερώτηση αφορά το να γνωρίζεις τη δική σου υποκείμενη χρωστική ουσία για τα μαλλιά, και επίσης το χρώμα που θέλεις να επιτύχεις.

Υπάρχουν δύο σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμόμαστε:

1. Εάν τα μαλλιά σας έχουν πορτοκαλί ή κίτρινο Undertones

Εάν είστε φυσικά μια σκοτεινή ξανθιά ξανθιά, τότε η υποκείμενη χρωστική είναι κυρίως πορτοκαλί και κίτρινη.

Εάν θέλετε να σηκώσετε σε μια χρυσή ξανθιά σκιά (επίπεδο οκτώ ή υψηλότερη), τότε θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα αμμώδες ξανθό χρώμα για να εξουδετερώσετε το πορτοκαλί. Με αυτόν τον τρόπο, θα είστε σε θέση να επιτύχετε έναν ωραίο χρυσό.

2. Εάν τα μαλλιά σας έχουν κόκκινο Undertones

Αν είστε φυσικά σκούρο καφέ, τότε η υποκείμενη χρωστική σας είναι κόκκινη.

Αν θέλετε να πάτε σε μια πιο ζωντανή αποχρώσεις, σε ένα ελαφρύτερο καφέ, τότε θα πρέπει να επιλέξετε ένα χρώμα τέφρας (δύο αποχρώσεις ελαφρύτερα με τέφρα -1) για να εξουδετερώσετε το κόκκινο.

Αυτές είναι οι βασικές αρχές, χωρίς να βρεθείτε στα πιο περίπλοκα πράσινα και μπλε (ψυχρά) συμπυκνώματα, τα οποία πρέπει να προσέξετε περισσότερο.

Ο Τόνι Χάαρ είναι ένας από τους Καναδά'με τους κορυφαίους κομμωτές των διασημοτήτων και τον ιδιοκτήτη του Tony Chaar Salon στην οδό 140 Avenue Road στο Τορόντο. Καλέστε 416-920-9965 για να κλείσετε ραντεβού.

Leave A Comment

1 + 3 =