Οι καλύτερες περικοπές Pixie για στρογγυλά πρόσωπα

Καλώς ήρθατε στη στήλη "Συμβουλές μαλλιών". Για να ζητήσετε μια διαδικτυακή συμβουλή μαλλιών από τον κομμωτή κομμωτή Bill Angst, ακολουθήστε τις οδηγίες εδώ.

Ερ: Εγώ'm 18, και έχω παχιά, κυματιστό, σκούρο καστανά μαλλιά. Θέλω πραγματικά να κάνω μια περικοπή pixie όπως ο Ginnifer Goodwin's, αλλά εγώ'Δεν είμαι σίγουρος ότι θα μου φαίνονταν καλό. 

Θα ήταν ένα διαφορετικό hairstyle καλύτερα; Χάρη σε έναν τόνο & # x2014; Χάνα 

ΕΝΑ: Hannah, νομίζω ότι είστε στο σωστό δρόμο με την ιδέα του κούρεμα!

Κοπή μαλλιά σας μικρότερη θα κάνει τα μάτια σας pop. Τα σημερινά σας χοντρά μαλλιά δεν έχουν πραγματικό χαρακτήρα και κρύβουν το λαιμό σας.

Το σχήμα του προσώπου σας, τα χείλη και τα μάτια είναι τόσο παρόμοια με το Ginnifer's που λέω ναι, το κάνουμε. Πάρτε μια έμπνευση από το μακιγιάζ της επίσης, με καθορισμένο eyeliner και ένα δυνατό φρύδι. 

Θεωρώ ότι αυτό το μοντέρνο μακιγιάζ είναι τόσο μεγάλο για το σχήμα του προσώπου. Με τα μικρότερα μαλλιά, θα βλέπουμε πολλά περισσότερα από αυτά.

Είμαι ελκυσμένος σε αυτή την περικοπή για εσάς, λόγω του τρόπου με τον οποίο κόβεται το περιθώριο. Επίσης, τα επιπλέον μαλλιά στην κορυφή θα ανοίξουν το πρόσωπό σας σε όλα τα σωστά σημεία.

Ελαφρώς ακανθώδης φαίνεται επίσης ωραία. Μπορεί να θέλετε να προσθέσετε ορισμό στην περικοπή, κάνοντας τα μαλλιά σας μερικές αποχρώσεις πιο σκούρες. Αυτό θα ενισχύσει τον υπέροχο τόνο του δέρματός σας και πάλι θα κάνει τα μάτια σας να σκάσουν.

Θυμηθείτε, eyeliner και τα φρύδια με οποιοδήποτε χρώμα κραγιόν ή χωρίς κραγιόν.
μπιλλυξόξο

Ο Bill Angst είναι ένας από τους κορυφαίους κομμωτές των διασημοτήτων του Καναδά και ο ιδιοκτήτης του Angst Salon στην 240 Queen Street East στο Τορόντο. Καλέστε 416-360-5942 για να κλείσετε ραντεβού.

Leave A Comment

8 + 2 =