Πώς να δώσει ένα παχύ, καστανά μαλλιά μια νέα ματιά

Καλώς ήρθατε στη στήλη "Συμβουλές μαλλιών". Για να ζητήσετε μια διαδικτυακή συμβουλή μαλλιών από τον κομμωτή κομμωτή Bill Angst, ακολουθήστε τις οδηγίες εδώ.

Ερ: Είμαι 5'4 "και καμπύλη, με μακρά, πολύ παχιά και φριχτή, σκούρα καστανά μαλλιά. Το ήθελα πολύ για πολλά χρόνια, αλλά αργότερα, είμαι κουρασμένος από το πόσο δύσκολο είναι να στεγνώσει και στυλ. 

Εγώ'm βασικά αίσθηση ότι είμαι κολλημένος σε μια τεράστια τρίχα τρίχας. 

Σκεφτόμουν ένα μικρότερο στυλ, ίσως με κάποιο χρώμα σε αυτό, αλλά είμαι εντελώς ανίδευτος ως προς το τι θα μου ταιριάζει. Παρακαλώ βοηθήστε! & # x2014; Παραμονή

ΕΝΑ: Την παραμονή σας, τα μαλλιά σας είναι λαμπρά και με τα μεγάλα μπλε μάτια που σας ευλογεί, εσείς't χρειάζεται κάτι.

Ακολουθεί μια επιλογή μη εμπιστευτικού χρώματος που, αν κάνατε μια αλλαγή, θα μπορούσε να ικανοποιήσει την αναζήτησή σας για τη νέα. Ίσως θελήσετε να ξέρετε ότι οι μικρές αλλαγές ικανοποιούν το ίδιο κέντρο ευχαρίστησης των μαλλιών όπως και οι τρελός αλλαγές...

Νομίζω ότι ο όγκος και ο ομαλότερος τρόπος είναι μια κατάλληλη στροφή για σένα.

Σημειώστε τα λόγια μου, όταν ο τύπος των μαλλιών σας έχει κοπεί, πρέπει να κάνετε μεγαλύτερη προσπάθεια σε αυτό από ό, τι όταν είναι μακρύς. 

Εδώ είναι δύο επιλογές μήκους που θα λειτουργούσαν για σας:

Δεν μπορώ να δω τη γραμμή των μαλλιών σας ή μέρος, έτσι ώστε αυτά τα στυλ να βασίζονται στην εικασία μου. 

μπιλλυξόξο

Ο Bill Angst είναι ένας από τους κορυφαίους κομμωτές των διασημοτήτων του Καναδά και ο ιδιοκτήτης του Angst Salon στην 240 Queen Street East στο Τορόντο. Καλέστε 416-360-5942 για να κλείσετε ραντεβού.

Leave A Comment

31 − 21 =