Οι καλύτερες περικοπές για ωραία μαλλιά με ζημιά

Καλώς ήρθατε στη στήλη "Συμβουλές μαλλιών". Για να ζητήσετε μια διαδικτυακή συμβουλή μαλλιών από τον κομμωτή κομμωτή Bill Angst, ακολουθήστε τις οδηγίες εδώ.

Ερ: Βοήθεια! Εγώ'm ένας καναδικός χαμαιλέοντας στα μαλλιά κολλήσει σε μικρές πόλεις των ΗΠΑ που μπορούν'να βρούμε την Κοπή Ζωής της. Εγώ'm σε απελπιστική ανάγκη βοήθειας, χωρίς πρόσβαση σε ένα σαλόνι υψηλού επιπέδου. 

Μετά από πολλά χρόνια βαφής, κοπής και ανάπτυξης των μαλλιών μου, τελικά είπε: "Φτάνει!" Το τελευταίο σαλόνι πήγα να καταστρέψει τα μαλλιά μου. Ευτυχώς, ήταν στυλ Ombré, οπότε έρχομαι πολύ σε υγιή ανάπτυξη. 

Αυτή τη στιγμή, έχω τριανταφυλλιές (με κάποιες υπέροχες σγουρές λευκές τρίχες) και τα μπρούτζινα αναμνηστικά Ombré μεγαλώνουν. Η υφή είναι τρομερά φριχτή και ξηρή στα επισημασμένα μέρη, με τη νέα εμφάνιση να φαίνεται λαμπερή και ομαλή. Τα μαλλιά μου είναι ωραία, αν και οι στυλίστες μου λένε εκεί ευγενικά'τα μέρη του. 

Έχω μια μακρά, κοκαλιάρικη μύτη και μια κατώτερη, έτσι εγώ'προσπαθώ να βρω μια περικοπή που δεν συμβαίνει't να κάνει το πρόσωπό μου ματιά περισσότερο. Οι κοφτερές περικοπές τείνουν να φαίνονται φρικτές για μένα και τα μαλλιά μου προτιμούν ένα πλευρικό μέρος. Έχω επίσης ένα μεγάλο cowlick και μια χήρα'όταν έφτασα't έχουν αρκετά προβλήματα...

Εγώ'αγαπώ κάτι που έζησε και χαλάρωσε χωρίς να είναι χαλασμένο ή εξαιρετικά κομψό. Τα μαλλιά μου κρατούν στυλ εύκολα, γι 'αυτό'm πρόθυμοι να περάσουν μερικά λεπτά με ένα σίδερο ή φούρνο. Μου αρέσει λίγο, αλλά οι προηγούμενες προσπάθειές μου ήταν αρκετά τρομερές.

Βοήθησέ με! Μπορώ ακριβώς'Δεν χειρίζεστε αυτό το φοβερό βλέμμα πια. Τι'είναι το Life Cut μου; & # x2014; Ashley

ΕΝΑ: Ashley, ελπίζω ότι αυτό δεν είναι πολύ αργά & # x2026; Διεξάγω τις διαβουλεύσεις σε βάση προτεραιότητας. Ο κατάλογος είναι μεγάλος και είμαι τόσο ευγνώμων που είναι.

Εδώ είναι ένα ύφος πολύ παρόμοιο με το δικό σας που μου αρέσει αρκετά:

Νομίζω ότι ένα πλουσιότερο, ελαφρώς πιο σκούρο χρώμα θα ήταν θαυμάσιο για εσάς. Αυτό θα βοηθήσει με τα σπειροειδή σκέλη, δίνοντάς τους χρώμα και γεμίζοντας τα άκρα σας για να φέρει πίσω λάμψη.

Αυτό είναι το μήκος που έχω κατά νου για σας:

Θα μπορούσατε να το φορέσετε σε οποιοδήποτε από αυτά τα τρία στυλ. Πάνω, για περισσότερη ακμή. 

Μαλακό και απλό:

Γοητευτικός:

Έχοντας το ελαφρώς (και εννοώ ελαφρώς) Μικρότερη στην πλάτη θα το κάνει πιο σύγχρονο.

Αυτό είναι περισσότερο από ένα απλό χρηστικό κοπής, το οποίο είναι υπερ-κλασικό "μπορείτε"'δεν πάει στραβά.

Ελπίζω ότι αυτό σας βρίσκει καλά.

μπιλλυξόξο

Ο Bill Angst είναι ένας από τους κορυφαίους κομμωτές των διασημοτήτων του Καναδά και ο ιδιοκτήτης του Angst Salon στην 240 Queen Street East στο Τορόντο. Καλέστε 416-360-5942 για να κλείσετε ραντεβού.

Leave A Comment

+ 11 = 21