Τα καλύτερα μαλλιά για τα μαλλιά για φυσικές μπρούντσες με ανοιχτό δέρμα

Καλώς ήρθατε στη στήλη "Συμβουλές μαλλιών". Για να ζητήσετε μια διαδικτυακή συμβουλή μαλλιών από τον κομμωτή κομμωτή Bill Angst, ακολουθήστε τις οδηγίες εδώ.

Ερ: Γεια Bill! Η μεγαλύτερη πρόκληση για τα μαλλιά μου προσπαθεί να βρω το χρώμα και το κομμάτι που λειτουργεί καλύτερα για μένα. Εγώ'δοκιμάσατε σχεδόν κάθε χρώμα μαλλιών που θα μπορούσα ενδεχομένως να μπορέσω να διανύσω με τα χρόνια (εκτός από το κόκκινο). Το φυσικό χρώμα των μαλλιών μου είναι πολύ σκούρο καφέ, και έχω εξαιρετικά παχιά, κυματιστά μαλλιά. 

Εγώ'm εξαιρετικά δίκαιη, το φυσικό χρώμα μου είναι θαμπό και επίπεδη και αν το καρφώσω ή το ισιώσω, τα μαλλιά μου πάντα καταλήγουν πίσω στην φυσική κυματιστή κατάσταση. 

Εγώ'αγαπώ να ακούσω τις συμβουλές σας για το τι νομίζετε ότι θα ήταν το καλύτερο χρώμα και κόψτε για μένα! Ευχαριστώ! & # x2014; Ashley

ΕΝΑ: Ashley, νομίζω ότι χτυπάς με την περικοπή και το χρώμα στην κορυφή. Πραγματικά όμορφο! 

Με το τρέχον χρώμα σας ή με οποιοδήποτε άλλο χρώμα, αυτό το στυλ είναι για εσάς. Το σκούρο πλαϊνό σκούπισμα ανοίγει το μάτι και το μάγουλο.

Ξέρω ότι υπάρχει πολλή προσπάθεια να τεθεί σε στυλ, αλλά αυτό αξίζει τον κόπο. Εάν πρόκειται να κάνετε μια προσπάθεια, μπορώ να προτείνω μια αλλαγή μέρους και να χρησιμοποιήσετε velcro ή ζεστό ρολά; Η οδήγηση του φυσικού σας κύματος με λίγο έλεγχο θα προσθέσει κάποια ένταση.

Η χαλάρωση του στυλ σας θα ήταν πολύ ωραίο να προσθέσετε ένα πλουσιότερο χρώμα.

Αυτό θα γεμίσει τα μαλλιά, ώστε να είναι λιγότερο ημιδιαφανές. θα βελτιώσει επίσης τη λάμψη. (Η περισσότερη χρωστική στα μαλλιά σε οποιοδήποτε επίπεδο χρώματος, από blondes έως brunettes, τόσο περισσότερο θα το κάνει αυτό.) Όλες οι υποκείμενες χρωστικές θα πρέπει να βρίσκονται στα μαλλιά για την καλύτερη δυνατή αντανάκλαση του φωτός.

Θα μπορούσατε να ρίξετε κτυπήματα στο μίγμα...

Όσο για την ξανθιά, σας επικροτώ για τις αντιθέσεις σας στις επιλογές των χρωμάτων των μαλλιών, τόσο μεγάλη διασκέδαση!

Όταν κάνω μια ξανθιά αυτή την ακραία από το φυσικό χρώμα, μου αρέσει να βλέπω τους ανθρώπους να παραμένουν αληθινοί στις ρίζες τους. Λίγο λιγότερο κίτρινο και ένα με έναν υπαινιγμό της πραγματικής σας συμφωνίας, και μπορείτε να είστε εντελώς ξανθός.

Ω ναι, και κόκκινα μαλλιά επίσης & # x2026;

Αυτό το μαλακό χρώμα των μαλλιών και το έντονο χείλος του χείλους θα είναι ένα μεγάλο χτύπημα και για εσάς!

μπιλλυξόξο

Ο Bill Angst είναι ένας από τους κορυφαίους κομμωτές των διασημοτήτων του Καναδά και ο ιδιοκτήτης του Angst Salon στην 240 Queen Street East στο Τορόντο. Καλέστε 416-360-5942 για να κλείσετε ραντεβού.

Leave A Comment

65 − = 56