Πώς να κάνετε τα χαλασμένα μαλλιά να φαίνονται υγιέστερα

Καλώς ήρθατε στη στήλη "Συμβουλές μαλλιών". Για να ζητήσετε μια διαδικτυακή συμβουλή μαλλιών από τον κομμωτή κομμωτή Bill Angst, ακολουθήστε τις οδηγίες εδώ.

Ερ: Τα μαλλιά μου είναι λεπτά και το φυσικό χρώμα είναι σκοτεινό. Πρόσφατα χρησιμοποίησα το L'Oréal Paris Féria Wild Ombre 070 για να το φωτίσει, και πάνω από αυτό, 7,0 ξανθό ξανθό. 

Έχω βιώσει τριχόπτωση τα τελευταία χρόνια (και μετά από πολλές χημικές διεργασίες και άγχος). Η υφή των μαλλιών μου έχει γίνει ξηρή και φριχτή με λιπαρές ρίζες. Θα ήθελα να το αναπτύξω και να το δω πολύ. Παρακαλώ βοηθήστε "Χρειάζομαι πραγματικά τις συμβουλές σας. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας! & # x2014; Ελένη

ΕΝΑ: Ελένη, έχετε πολύ όμορφα μαλλιά που είναι ευαίσθητα από τη φύση και δεν θα σταθούν για χημικές επιθέσεις.

Η προσέγγιση για σας είναι να χρησιμοποιήσετε ένα χρώμα μαλλιών που θα γεμίσει τα μαλλιά σας για να γεμίσει, να μην το καταστρέφουν. 

Αισθάνομαι ότι ένα ξέπλυμα από αμμωνία θα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται τα μαλλιά σας.

Εγώ'σιγουρευτείτε ότι το υπέροχο δέρμα σας θα ξεχωρίζει καλύτερα με ένα πιο σκούρο χρώμα μαλλιών.

Το κύμα στα μαλλιά σας δεν έχει καμία πιθανότητα να αποδειχθεί με το τρέχον μικρότερο μήκος. Με τα μακρύτερα μαλλιά, μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα ραβδί ή ένα σίδερο, αλλά αξίζει να το κάνετε για να δημιουργήσετε αυτό το βλέμμα.

Εγώ'm εμπνευσμένο από αυτό το ισχυρό μάτι και το γυμνό χείλος με το νέο χρώμα των μαλλιών σας.

μπιλλυξόξο

Ο Bill Angst είναι ένας από τους κορυφαίους κομμωτές των διασημοτήτων του Καναδά και ο ιδιοκτήτης του Angst Salon στην 240 Queen Street East στο Τορόντο. Καλέστε 416-360-5942 για να κλείσετε ραντεβού.

Leave A Comment

2 + 6 =