Πώς να κάνετε σγουρά μαλλιά φαίνεται μεγαλύτερο

Καλώς ήρθατε στη στήλη "Συμβουλές μαλλιών". Για να ζητήσετε μια διαδικτυακή συμβουλή μαλλιών από τον κομμωτή κομμωτή Bill Angst, ακολουθήστε τις οδηγίες εδώ.

Ερ: Είχα το ίδιο hairstyle εδώ και χρόνια. Σκέφτομαι σοβαρά μια αλλαγή, αν και είμαι μάλλον διστακτικός καθώς τα μαλλιά μου είναι τόσο λεπτά. (Μπορεί ακόμη και να είναι ωραία, ή απλά δεν είναι πολύ σε αυτό!)

Λατρεύω τα μεγάλα hairstyles τύπου "afro" και εύχομαι να μπορώ να αθληθώ από μόνος μου, αλλά καταφύγιο'από τότε που ήμουν παιδί.

Πλύνω μόνο τα μαλλιά μου μία ή δύο φορές την εβδομάδα, και πραγματικά δεν ενδιαφέρομαι να ξοδεύω περισσότερα από πέντε λεπτά στα μαλλιά μου. Συνήθως το βυθίζω, βάλω το κεφάλι μου ανάποδα σε στεγνή πετσέτα και βγαίνω από την πόρτα. Παρακαλώ βοηθήστε! & # x2014; Nadine

ΕΝΑ: Nadine, θα μου άρεσε πολύ 'επίσης για "& # x2026;

Το καλύτερο στοίχημα για εσάς θα ήταν να φέρετε το μήκος για να μπορέσετε να μπορέσετε καλύτερα.

Τα άκρα των μαλλιών σας είναι εδώ και πολύ καιρό, καθώς τα σγουρά μαλλιά χρειάζονται δύο φορές για να μεγαλώσουν.

Αφήνω'Ξεκινήστε με αυτό το μήκος:

Με ένα πλευρικό μέρος και ένα κομμάτι από μια περιθώριο, θα πρέπει να δουλεύει πολύ καλά με τη φυσική μπούκλα σας. Φυσικά αυτό το χτένισμα έχει τεχνητά κυρτωθεί, αλλά κοιτάξτε πέρα ​​από αυτό και επικεντρωθείτε στο σχήμα.

Και πάλι, εστιάστε στο σχήμα:

Αυτό θα φαινόταν υπερ-φρέσκο ​​γιατί θα κοπεί εκεί όπου τα μαλλιά σου είναι τα πιο ξαφνικά. Τόσο ένα κεντρικό είτε ένα πλευρικό μέρος θα λειτουργούσε για αυτό το σχήμα πάνω σας.

Αυτή η συντομότερη κοπή θα χρειαστεί να χτενιστεί ομαλά και κατόπιν να αφήσετε να στεγνώσει τελείως πριν την αγγίξετε:

Θα πρότεινα μια κρέμα στυλ που θα σας βοηθήσει να κρατήσετε και να διαχωρίσετε τις μπούκλες σας.

Οι περισσότεροι λαοί σκέφτονται ότι ο χρωματισμός θα προσθέσει περισσότερο σώμα. Στην περίπτωσή σας, η πρότασή μου είναι να το αφήσετε μόνο του, καθώς η ζημιά μπορεί να κάνει τα μαλλιά σας πιο αδύνατα.

μπιλλυξόξο

Ο Bill Angst είναι ένας από τους κορυφαίους κομμωτές των διασημοτήτων του Καναδά και ο ιδιοκτήτης του Angst Salon στην 240 Queen Street East στο Τορόντο. Καλέστε 416-360-5942 για να κλείσετε ραντεβού.

Leave A Comment

60 − = 51