Τα καλύτερα μαλλιά για μια φυσική μελαχρινή

Καλώς ήρθατε στη στήλη "Συμβουλές μαλλιών". Για να ζητήσετε μια διαδικτυακή συμβουλή μαλλιών από τον κομμωτή κομμωτή Bill Angst, ακολουθήστε τις οδηγίες εδώ.

Ερ: Εγώ'Είχα πάντα προβλήματα με τα μαλλιά μου. Θέλω να μάθω ποιο χρώμα και κόψιμο θα ήταν κολακευτικό για το πρόσωπό μου. 

Πρόσφατα προσπάθησα ξανθιά, και εγώ don'Δεν νομίζω ότι ήταν το πιο κολακευτικό χρώμα. 

Πριν από τη δραστική μου αλλαγή, τα μαλλιά μου ήταν φυσικά μελαχρινή.

Θέλω να βάψω ξανά, αλλά don'Δεν ξέρω τι χρώμα θα έπρεπε να κάνω. Ευχαριστώ! & # x2014; Ντεάννα

ΕΝΑ: Deanna, νομίζω ότι είναι θαυμάσιο να πηγαίνετε στα άκρα για να δείτε πραγματικά τις επιλογές των μαλλιών σας.

Συμφωνώ μαζί σας ότι η ξανθιά δεν είναι απαραιτήτως το καλύτερο χρώμα για σας ... αλλά αυτό'Δεν είναι τόσο κακό για εσάς. μου αρέσει. 

Ωστόσο, σας συνιστώ να έχετε και πάλι αυτό που είχατε ήδη "μελαχρινή". 

Εγώ'm σκάβοντας συνολικά τα μακρύτερα, πιο σκούρα μαλλιά και το eyeliner. 

Υπάρχει ένας ζεστός τόνος στα μαλλιά σας που το καθιστά μοναδικό και οι άκρες είναι ελαφρώς ελαφρύτερες, με πιο χρυσαφί τόνο από το υπόλοιπο χρώμα. Αυτό προσθέτει τόσο πολλή προσωπικότητα στο υποκείμενο της τρίχας σας - μια λεπτή αλλά αποτελεσματική λεπτομέρεια. Θα το παίξω αυτό.

Θα ήθελα να αφήσετε τα μαλλιά σας μακριά, με μακριές στρώσεις για να σας δώσουν κάποια κίνηση. Με τη φυσική υφή σας, μια μη κομμένη είναι η καλύτερη περικοπή για εσάς. 

μπιλλυξόξο

Ο Bill Angst είναι ένας από τους κορυφαίους κομμωτές των διασημοτήτων του Καναδά και ο ιδιοκτήτης του Angst Salon στην 240 Queen Street East στο Τορόντο. Καλέστε 416-360-5942 για να κλείσετε ραντεβού.

Leave A Comment

+ 35 = 36