Πώς να κάνετε αιματηρή τέχνη νυχιών για αποκριές

Απόκριες απλά δεν θα'να είναι πλήρης χωρίς το απαραίτητο ανθρωποειδές μανικιούρ. Αυτή η αιματηρή τέχνη νυχιών (και χρησιμοποιώ τον όρο "αιματηρή" περιγραφικά, όχι ως παρεξηγητική!) Δημιουργήθηκε από τον κορυφαίο καλλιτέχνη νυχιών Jin Soon Choi. Και δεν μπορούσε't να είναι πιο εύκολο να αντιγράψετε.

Εδώ's το βήμα προς βήμα:

Tο μάθημα της αιματηρής νυχιών

1. Αρχειοθετήστε και διαμορφώστε τα νύχια σας σε φυσικό τετράγωνο σχήμα.

2. Εφαρμόστε μια βασική στρώση. (Jin χρησιμοποίησε το δικό της JINsoon Power Coat.)

3. Εφαρμόστε μια λευκή σκιά σε κάθε καρφί. (Η Jin χρησιμοποίησε το δικό της JINsoon Lacquer Nail στο Kookie White.)

4. Πάρτε μια κόκκινη σκιά (η Jin χρησιμοποίησε το δικό της JINsoon Lacquer Lacquer στο Coquette) και σκουπίστε όλο το υγρό από το πινέλο πάνω στο λαιμό της φιάλης. Χρησιμοποιώντας σύντομα, διαφορετικά εγκεφαλικά επεισόδια, εφαρμόστε το βερνίκι από την κορυφή προς τα κάτω για κάθε καρφί. 

Συμβουλή: Αλλάξτε πόσο χρόνο είναι τα εφέ για πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα και don'μην φοβάστε να το αποτυπώσετε σε λίγα σημεία.

5. Περάστε τα εγκεφαλικά επεισόδια που κάνατε με το κόκκινο (JINsoon Lacquer Lacquer στο Coquette) χρησιμοποιώντας ένα πιο σκούρο κόκκινο χρώμα (η Jin χρησιμοποίησε το δικό της JINsoon Lacquer Nail στο Audacity). Εφαρμόστε με τον ίδιο τρόπο, αλλά σε λιγότερα μέρη. Ο στόχος αυτού του βήματος είναι να δημιουργηθεί βάθος, ώστε η κόκκινη εμφάνιση να γίνει πιο ρεαλιστική.

Και εσύ'να γίνει!

Αγοράστε την ιστορία

Βρείτε τα βερνίκια JINsoon στα παρακάτω καταστήματα λιανικής πώλησης:

Πείτε τη γνώμη σας

Τι νομίζετε για αυτή την αιματηρή τέχνη νυχιών; Έχετε δοκιμάσει οποιαδήποτε γυαλιστικά από JINsoon?

Leave A Comment

12 − = 8