Οι καλύτερες περικοπές για ένα χαλασμένο ανώτερο στρώμα μαλλιών

Καλώς ήρθατε στη στήλη "Συμβουλές μαλλιών". Για να ζητήσετε μια διαδικτυακή συμβουλή μαλλιών από τον κομμωτή κομμωτή Bill Angst, ακολουθήστε τις οδηγίες εδώ.

Ερ: Αγαπητέ Bill, η τρέχουσα κατάσταση μαλλιών μου είναι λεπτή, ξηρή και κατεστραμμένη. Πιθανώς η καλύτερη λέξη για να την περιγράψει θα είναι «άθλια». Εγώ'm ψάχνοντας για το πιο κατάλληλο κούρεμα για μένα.

Εγώ'έχασε επίσης πολλά μαλλιά, αλλά ευτυχώς, τελικά σταμάτησε να πέφτει. Το πλένω κάθε τρίτη μέρα. Πριν από μερικά χρόνια πλένω κάθε μέρα, αλλά αυτό πιθανόν να χειροτερέψει τώρα. Δεν χρησιμοποιώ αφρό, γέλη ή σπρέι, και το ευθυγραμμίζω πολύ σπάνια. Συνήθως το κόβω σε περίπου το μήκος του ώμου, μερικές φορές μικρότερο. Εύχομαι τα μαλλιά μου να ήταν τουλάχιστον κάτω από τους ώμους μου και σε υγιή κατάσταση.

Το φυσικό χρώμα μου (όπως είναι τώρα) είναι γκρίζο-καφέ. Δεν μπορώ'βαφτίστε τα μαλλιά μου. Μόνο το ανώτερο στρώμα είναι κατεστραμμένο, αλλά έχει καταστραφεί πραγματικά άσχημα. Έχω πολλά νέα μαλλιά που μεγαλώνουν, κάτι που είναι καλό. Τα μαλλιά μου αρχίζουν να κυμαίνονται περίπου στο ένα τρίτο του δρόμου προς τα κάτω. Δεν μπορώ'δεν νομίζω ότι μια σύντομη περικοπή θα φανεί καλή εξαιτίας της κυματιστής δομής των μαλλιών μου, αλλά εγώ δεν't βλέπετε άλλες επιλογές. 

Και για μένα: είμαι 27 ετών, 5' 3 "ύψος, και το σχήμα του προσώπου μου είναι ωοειδές (νομίζω ή ίσως ορθογώνιο) .Ελπίζω να πάρω κάποιες συμβουλές! Ειλικρινά & Jurate

ΕΝΑ: Jurate, σας ευχαριστώ για το αίτημά σας για διαβούλευση.

Τους συμπαθώ τα πάντα για τα μαλλιά σου.

Κρατώντας το ένα μήκος είναι αυτό που θα πρότεινα, και να υπερκαλύψω το ανώτερο στρώμα για να το διατηρήσω ομαλό.

Είναι ένα κοινό πρόβλημα για το ανώτερο στρώμα με τα λεπτά μαλλιά. παίρνει όλη την κακοποίηση. Συχνά, τα κάτω μαλλιά είναι τα πιο υγιεινά.

Κοπή μακρών, μαλακών στρώσεων όπως αυτές οι περικοπές θα βοηθούσε να το διορθώσετε, εκθέτοντας τα υγιή μαλλιά κάτω από:

Απλά θυμηθείτε, όχι πάρα πολλά στρώματα, καθώς αυτό θα μειώσει τα άκρα σας.

Κοπή του σε ένα κουνιστό σκαθάρι θα πρέπει να λειτουργήσει για σας αρκετά καλά:

Μου αρέσει αυτό το μαλακό κτύπημα με μια βρώμικη υφή:

Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τόνος χρώματος για εσάς:

Για μεγαλύτερο μήκος, αυτό θα πρέπει να λειτουργεί μόνο για το χρωματισμό των υγιεινών μαλλιών από κάτω. Δεν θα έβαζα χρώμα στο επάνω μέρος όπου τα μαλλιά είναι στεγνά. Αυτό θα κάνει τα πράγματα χειρότερα.

μπιλλυξόξο

Ο Bill Angst είναι ένας από τους κορυφαίους κομμωτές των διασημοτήτων του Καναδά και ο ιδιοκτήτης του Angst Salon στην 240 Queen Street East στο Τορόντο. Καλέστε 416-360-5942 για να κλείσετε ραντεβού.

Leave A Comment

9 + 1 =