Πώς να φέρετε το κύμα στα μακριά μαλλιά

Καλώς ήρθατε στη στήλη Συμβουλές μαλλιών. Για να ζητήσετε μια ηλεκτρονική διαβούλευση για τα μαλλιά, ακολουθήστε τις οδηγίες εδώ.

Ερ: Γεια σου, Bill! Λατρεύω το τμήμα σας στο blog, εγώ'Έχω διαβάσει όλα τα άρθρα και εγώ'm πολύ εντυπωσιασμένος με όλες τις συμβουλές που δώσατε στις κυρίες στις εικόνες.

Έχω μακριά κόκκινα μαλλιά, και εγώ'Έχω μεγαλώσει τα κτυπήματα μου από μια αμβλύ κοπή για τα τελευταία δύο χρόνια. Τώρα'σχεδόν εξελίσσονται και εγώ'Δεν είμαι σίγουρος τι να κάνω με τα μαλλιά μου. 

Πρέπει να προσθέσω στρώματα; Πρέπει να κρατήσω το περιθώριο σε αυτό το μέσο μήκος; Πρέπει να αφήσω τα μαλλιά μου να μεγαλώσουν περισσότερο?

Τα μαλλιά μου είναι πολύ ωραία και στεγνά, με μια όχι αρκετά ευθεία, όχι αρκετά κυματιστή υφή. Πραγματικά, πραγματικά δεν συμβαίνει'όπως τη θερμότητα, και εγώ απλά κοιμάμαι μαζί του σε ένα κουλούρι για να πάρει μαλακά κύματα το πρωί. 

Εγώ'm θέλω να ορίσω λίγο περισσότερο το ύφος μου και να κάνω τα μαλλιά μου πιο όμορφα στο πρόσωπό μου, αλλά πιθανότατα θέλω να κρατήσω το μήκος και το φυσικό χρώμα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, πραγματικά εκτιμώ τις συμβουλές σας! & # x2014; Έλενα

ΕΝΑ: Έλενα, σας ευχαριστώ για τα ευγενικά σας λόγια.

Δηλώνοντας το προφανές & # x2026; ΧΑΜΗΛΟ ΧΡΩΜΑ!

Αγαπώ πώς τα μαλλιά σου πλαισιώνουν το πρόσωπό σου χωρίς κτυπήματα. Νομίζω ότι το καλύτερο στοίχημά σας είναι να αφήσετε τα κτυπήματα και να τα συνδυάσετε με μεγάλα στρώματα.

Εδώ είναι μια περικοπή που έχει πολύ λίγα στρώματα στο κάτω μέρος μόνο, χωρίς κανένα σημάδι από ένα κτύπημα.

Αυτό μειώνει το βάρος και επιτρέπει περισσότερη κίνηση. Τα σημερινά μαλλιά σας είναι βαρύ κάτω, το οποίο ζυγίζει το κύμα.

Μια λίγο πιο ακραία layering θα σας δώσει περισσότερα κύματα που θα διαρκέσουν περισσότερο.

Αυτό θα δημιουργήσει περισσότερες κινήσεις του κύματος και του μπούκλα. 

Η μείωση των άκρων θα απελευθερώσει κάποια κίνηση επίσης. Αυτή η τομή είναι ένα τέλειο παράδειγμα για τη μείωση των άκρων με στρώματα.

Τα στρώματα στο μπροστινό μέρος πρέπει να είναι μακρά και μαλακά γύρω από το πρόσωπό σας. Δεν υπάρχουν αιχμηρές άκρες, δεν υπάρχει κανένα σημάδι από τυχόν κτυπήματα και κρατήστε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μήκος.

(Σημείωση: Λατρεύω αυτό το μήκος, αλλά έχετε αρκετό χρόνο για μικρότερες τρίχες, λέω γάλα το μήκος όσο μπορείτε ...)

Μια ακόμα πρόταση. Πάρτε τα μαλλιά σας κομμένα με ένα μεσαίο τμήμα. 

Ο λόγος που προτείνω να το κόψω στη μέση είναι επειδή τότε μπορείτε να αναστρέψετε τα μαλλιά σας από τη μια πλευρά στην άλλη, ανάλογα με την πλευρά που σας δίνει περισσότερο όγκο.

Φορέστε το έτσι όπως και μερικές φορές.

Αυτό θα ισορροπήσει και να διανείμει τα μαλλιά σας όμορφα και να ανοίξει το πρόσωπό σας.

Συνεχίστε με τον κορυφαίο κόμπο σας, ενώ κοιμάστε για να λάβετε αυτά τα φυσικά εμφάνιση κύματα.

Ελπίζω να βρεθείτε έμπνευση σε αυτή τη διαβούλευση. Μπορείς't χάνετε για τη νίκη με τα υπέροχα μαλλιά σας.

μπιλλυξόξο

Ο Bill Angst είναι ένας από τους κορυφαίους κομμουνιστές διασημοτήτων του Καναδά και ο ιδιοκτήτης της Angst Hair στην 240 Queen Street East στο Τορόντο. Καλέστε 416-360-5942 για να κλείσετε ραντεβού.

Leave A Comment

78 − 71 =