Πώς να κάνετε τα ωραία μαλλιά να φαίνονται λιγότερο επίπεδη

Καλώς ήρθατε στη στήλη "Συμβουλές μαλλιών". Για να ζητήσετε μια διαδικτυακή συμβουλή μαλλιών από τον κομμωτή κομμωτή Bill Angst, ακολουθήστε τις οδηγίες εδώ.

Ερ: Γεια Μπίλι και Μισέλ. Εσείς είστε οι καλύτεροι για να συνεργαστείτε για να προσφέρετε συμβουλές για τα μαλλιά για να βοηθήσετε τους αδέσποτους αναγνώστες σαν κι εμένα! Εδώ είναι η ιστορία των μαλλιών μου (με πάρα πολλές φωτογραφίες "συγνώμη!). 

Εγώ'm 5'6 "με γκρίζα μάτια και χλωμό, δροσερό δέρμα.Τα φυσικά μαλλιά μου και το χρώμα των φρυδιών είναι πολύ σκούρο καφέ.Η τρίχα μου είναι ωραία, αρκετά πυκνή και αρκετά ευθεία. 'κομψά' σε υφή, που μπορεί να το κάνει να φαίνεται και να φαίνεται κυματιστό. Είναι αρκετά διαχειρίσιμο με ελάχιστο στυλ, το οποίο δεν έχει't μου έδωσε πολύ κίνητρο να βρω μια περικοπή / στυλ που δεν είναι't βαρετό.

Μέχρι πέρυσι, είχα πολύ μακριά μαλλιά όλη μου τη ζωή. Εκτός από το μήκος, εγώ'δοκιμάσατε διάφορα κτυπήματα, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους και της πλευρικής σάρωσης. 

Τότε πέρυσι, έκοψα πάνω από 40 εκατοστά για να βοηθήσω στην άντληση χρημάτων για έρευνα / υποστήριξη για τον καρκίνο.

Από τότε έχω βαφτίσει τα άκρα πιο σκούρα, γιατί σκέφτηκα ότι οι θερμές άκρες συγκρούστηκαν με τον τόνο του δέρματός μου. Διαφορετικά, δεν έχω ιδέα τι να κάνω με αυτό. Το's, αλλά εξακολουθεί να είναι σε αμβλύ κοπή. Έχοντας τα μακριά μαλλιά ολόκληρη τη ζωή μου, είμαι αμαρτωλός για το πώς να κοπεί / στυλ πιο κοντό μαλλιά μου. 

Τα βασικά μου προβλήματα είναι ότι τα μαλλιά μου μπορούν να προκαλέσουν όγκο, και έχω μια παράξενη γραμμή μαλλιών. Εγώ δεν't πραγματικά αισθάνομαι τον εαυτό μου με τα κοντύτερα μαλλιά και είμαι σε μια αποστολή τώρα να βρει μια κούρεμα που doesn'Δεν φτιάχνω τα μαλλιά μου επίπεδη και αυτό συμβαίνει με τη χήρα μου'μιλώ.

Θα ήμουν τόσο ευγνώμων για την εμπειρία σας! & # x2014; Άσλεϊ

ΕΝΑ: Ashlee, μερικοί από τους πιο όμορφους ανθρώπους στον κόσμο έχουν χήρα's κορυφή & # x2026; χαχαχα! 

Μεγάλωσα με ένα, και δεν δούλευε με το κομμωτήριό μου την εποχή εκείνη, γι 'αυτό το ξυρισμένο. Μεγάλο λάθος. Καθώς μεγάλωνε, κυνηγούσα τις παχιές και είχα έναν τρομερό χρόνο να το μεγαλώσω.

Απλώς μετακινώντας το μέρος σας, μπορείτε να ενημερώσετε αυτό το μήκος, αν επιλέξετε να κρατήσετε τα μαλλιά σας μακριά.

Το αγαπημένο μου είναι σε σας και είναι μικρότερο...

Ένα κάτω μέρος πλευρά φαίνεται να λειτουργεί με τη γραμμή των μαλλιών σας, και αγαπώ τα μαλλιά σας σε μικρότερο μήκος για να αναδείξω τη σιαγόνα σας.

Για σας αυτό είναι ένα πολύ flirty στυλ σε αυτό το μήκος.

Σας κάνω κι εγώ με κτυπήματα, και οι δύο πλευρές σαρώνουν και ευθεία κάτω, επίσης με μικρότερο μήκος.

Αυτό το wispy shag με highlights θα ήταν μια δροσερή κίνηση για ένα φρέσκο ​​καλοκαιρινό ύφος.

Συνολικά, αγαπώ τα μαλλιά σου συντομότερα. Long είναι επίσης πολύ όμορφο, αλλά δεν έχει άκρη.

μπιλλυξόξο

Ο Bill Angst είναι ένας από τους κορυφαίους κομμωτές των διασημοτήτων του Καναδά και ο ιδιοκτήτης του Angst Salon στην 240 Queen Street East στο Τορόντο. Καλέστε 416-360-5942 για να κλείσετε ραντεβού.

Leave A Comment

33 − = 32