Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα φυσικά κόκκινα μαλλιά σας

Καλώς ήρθατε στη στήλη "Συμβουλές μαλλιών". Για να ζητήσετε μια διαδικτυακή συμβουλή μαλλιών από τον κομμωτή κομμωτή Bill Angst, ακολουθήστε τις οδηγίες εδώ.

Ερ: Γεια σας, παρακαλώ βοηθήστε! Έχω φυσικά κόκκινα μαλλιά και εγώ'Δεν είμαι ποτέ σίγουρος τι να κάνω με αυτό. Έχω μια πλήρη περιθώρια (που μου αρέσει), και πολύ ωραία, ελαφριά μαλλιά. 

Θα ήθελα πολύ να έχω πολύ καιρό, ροή, Amy Adams-esque κλειδαριές, αλλά ποτέ δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ότι τα μαλλιά μου είναι λίγο βαρετά και εγώ δεν't να αξιοποιήσετε στο έπακρο το φυσικό χρώμα μου. Οποιαδήποτε συμβουλή θα ήταν ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ! & # x2014; Bryony

ΕΝΑ: Bryony, πρέπει να είναι πραγματικά δύσκολο να είσαι μια τέτοια φυσική ομορφιά & # x2026;

Τα μαλλιά σας είναι καταπληκτικά όπως είναι. Έχει χαρακτήρα και όμορφο χρώμα. Έτσι κάθε περικοπή που θα μπορούσατε να χειριστείτε εσείς ή τα μαλλιά σας θα αξίζει την περιπέτεια.

Νομίζω ότι αυτό το στυλ θα ήταν εξαιρετικό για εσάς:

Μεγαλώνοντας το κτύπημα δεν είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά αξίζει τον κόπο αν θέλετε αλλαγή. Ο πελάτης μου που έκοψα σήμερα έχει μεγαλώσει από τα κτυπήματα της και είναι ευχαριστημένος με την αλλαγή στυλ.

Αυτό είναι ένα μεγάλο στυλ για να χειριστεί το bang grow-out:

Καθώς μεγαλώνει, μπορείτε να το φορέσετε ως μακρόχρονη έκρηξη.

Επίσης, ένα βαθύ μέρος με κάποια μπούκλα θα ήταν μια φανταστική επιλογή για ευθεία.

Βρίσκω μερικές φορές όταν τα κτυπήματα μεγαλώνουν, προσθέτουν στο πάχος και τον όγκο των μαλλιών. Αυτό μπορεί να είναι καλό ή κακό, ανάλογα με τα μαλλιά. Νομίζω ότι αξίζει να δοκιμάσετε αν εσείς'έχετε ποτέ αμφισβητήσει, "Θα έπρεπε ή δεν έπρεπε'Τερώνω τα κτυπήματα μου; "

μπιλλυξόξο

Ο Bill Angst είναι ένας από τους κορυφαίους κομμωτές των διασημοτήτων του Καναδά και ο ιδιοκτήτης του Angst Salon στην 240 Queen Street East στο Τορόντο. Καλέστε 416-360-5942 για να κλείσετε ραντεβού.

Leave A Comment

21 − = 11