Πώς να αντιμετωπίσετε την “άμμο” στο κρανίο σας

Καλώς ήρθατε στη στήλη "Συμβουλές μαλλιών". Για να ζητήσετε μια διαδικτυακή συμβουλή μαλλιών από τον κομμωτή κομμωτή Bill Angst, ακολουθήστε τις οδηγίες εδώ.

Ερ: Τους τελευταίους μήνες εγώ'Παρατήρησα αυτούς τους σκληρούς κόκκους "άμμου" στο τριχωτό της κεφαλής μου. Δεν μπορώ'δεν ξέρει πώς αλλιώς να τα περιγράψει. Αυτοί'είναι πολύ μικρό, σκληρό και έβγαλε στα χέρια μου αρκετά εύκολα. Γιατί το ξέρω'Εκεί, θα τρέχω συχνά τα δάχτυλά μου κατά μήκος του τριχωτού της κεφαλής μου και θα προσπαθήσω να τα ξεφορτωθώ. Δεν μπορώ'δεν αισθάνομαι υπερβολικά φαγούρα, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις συμβαίνει.

Εγώ'Δεν είχα ποτέ πιτυρίδα, αλλά δεν έχω'Δεν το σκέφτομαι'αυτό είναι. Εγώ'm αναρωτιέμαι αν αυτό'είναι ένα προϊόν συσσώρευσης ή μια αντίδραση στο νέο σαμπουάν και κλιματιστικό μου. Η τυπική ρουτίνα πλύσης είναι το Tigi Bed Head Epic Conditioner καθημερινά και το Tigi Bed Head Epic Volume Shampoo κάθε δεύτερη μέρα. Χρησιμοποιώ το σαμπουάν Pureology Purify και το Schwarzkopf Professional BC Freeze μία φορά την εβδομάδα ... ή όταν θυμάμαι.

Όσον αφορά το στυλ, χρησιμοποιώ το Schwarzkopf Επαγγελματικό OSIS + Grip Volume Extreme Hold Mousse, το Rewind Texture Rewind 06, το οποίο συνδυάζεται με AG Paste Welding Paste και TRESemmé Hairspray.

Σκέφτηκα ότι θα μπορούσατε να δώσετε κάποιες συμβουλές. Καμία ιδέα; & # x2014; Γαντζώθηκε

ΕΝΑ: Συγκεντρώστε, πρώτα απ 'όλα, συμβουλευτείτε έναν δερματολόγο. Αυτό πρέπει να είναι το πρώτο σας βήμα δράσης.

Η συμβουλή μου είναι μια «δίαιτα αποφυγής προϊόντων». 

Το μους, η πάστα και το σπρέι μπορεί να είναι ένα πολύ τοξικό μείγμα για το τριχωτό της κεφαλής σας σε τακτική βάση. Ο συνδυασμός μπορεί να δημιουργήσει μια συσσώρευση προϊόντων και ένα μείγμα χημικών ουσιών που θα αφήσουν ένα υπόλειμμα. Απλά δεν υπάρχει χρόνος για να αναπνεύσει το τριχωτό της κεφαλής και να συνειδητοποιήσει πώς αισθάνεται το να πνιγεί. Αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα περιβάλλον που προκαλεί την "άμμο" που περιγράφετε.

Έτσι, λαμβάνοντας μια γιορτή των προϊόντων τρίχας είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε, ειδικά εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε συνθήκες κρανίο που φαίνονται χρόνια.

Θα συνιστούσα το πλύσιμο με το Nizoral. Είναι ένα πολύ καλό καθαριστικό για το τριχωτό της κεφαλής.

Το έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν καθημερινά εδώ και πολλά χρόνια, καθώς έχω ένα πολύ ευαίσθητο τριχωτό δέρμα που αντιδρά ελάχιστα στα περισσότερα προϊόντα. Εάν θέλω να ελέγξω τα μαλλιά μου, δεν μπορώ ποτέ να αφήσω το προϊόν να αγγίξει το τριχωτό της κεφαλής μου. Όταν δεν έχω'Το πλύσιμο του τριχωτού της κεφαλής μου κάθε μέρα, φωτοβολίδες και διαρκεί μερικές μέρες για να ηρεμήσει. Πλύνω επίσης το πρόσωπό μου με το Nizoral για να αντιμετωπίσω ξηρές επιδερμίδες.

Τούτου λεχθέντος, γνωρίζω αν χρησιμοποιείτε πολλά προϊόντα για να επιτύχετε το επιθυμητό στυλ σας, τότε "κανένα προϊόν" δεν μπορεί να είναι υπερβολικό μέρος της απόσυρσης.

Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να μην είναι τόσο αποτελεσματική, αλλά η φυσική αλόη βέρα, όπως το τζελ μαλλιών, μπορεί να δώσει κάποια υποστήριξη στα μαλλιά. Έχει επίσης θεραπευτικές ιδιότητες ως μπόνους για τη χρήση του ενδιάμεσα.

Μόλις αισθανθείτε ότι το τριχωτό της κεφαλής σας είναι υγιές και απαλλαγμένο από "τριχωτό άμμο", εισάγετε ένα προϊόν πίσω κάθε φορά. Αν είναι ένα συγκεκριμένο προϊόν που προκαλεί την εμφάνιση αυτής της κατάστασης, τότε βρήκατε τον ένοχο.

Υπάρχουν επίσης θέματα διατροφής που μπορούν να επηρεάσουν άμεσα το δέρμα και το τριχωτό της κεφαλής σας. Για να ανακαλύψετε αυτά, ίσως χρειαστεί να το πάρετε στο επόμενο επίπεδο και να κάνετε μια δίαιτα για την εξάλειψη των τροφίμων με τη βοήθεια ενός επαγγελματία.

Ελπίζω ότι αυτό βοηθά εσάς και τους άλλους που χρειάζονται για να πάρουν πίσω την υγεία του τριχωτού της κεφαλής.

μπιλλυξόξο

Ο Bill Angst είναι ένας από τους κορυφαίους κομμωτές των διασημοτήτων του Καναδά και ο ιδιοκτήτης του Angst Salon στην 240 Queen Street East στο Τορόντο. Καλέστε 416-360-5942 για να κλείσετε ραντεβού.

Leave A Comment

51 − = 48