Πώς να μεταβείτε από ξανθιά σε κόκκινα μαλλιά

Καλώς ήρθατε στη στήλη "Συμβουλές μαλλιών". Για να ζητήσετε μια διαδικτυακή συμβουλή μαλλιών από τον κομμωτή κομμωτή Bill Angst, ακολουθήστε τις οδηγίες εδώ.

Ερ: Εγώ'm αναζητούν απεγνωσμένα συμβουλές για τα μαλλιά. Έχω μια 40χρονη μαμά των έξι. Τα μαλλιά μου είναι ξανθά, ευθεία και αρκετά ωραία, αλλά έχω πολλά. Επί του παρόντος, έχω δυο μοβ ραβδώσεις κάτω από την ξανθιά, και μερικές ξανθιές αναδείξεις. Έχουν περάσει περισσότεροι από έξι μήνες από τότε που έκανα τίποτα στα μαλλιά μου, εκτός από την απλή χαστούκισή μου. (Ωχ.

Πραγματικά κλίνω να αλλάξω το χρώμα των μαλλιών μου στο κόκκινο. Η ερώτησή μου είναι τι τόνος κόκκινου θα ταιριάζει καλύτερα στην επιδερμίδα μου; Και δεύτερον, μπορείτε να μου πείτε τι είδους συντήρηση θα έχω για να διατηρήσω το κόκκινο; Είμαι επίσης ανοικτός σε προτάσεις σχετικά με ένα νέο hairstyle / σχήμα. Ευχαριστώ πολύ! & # x2014; Τζένιφερ

ΕΝΑ: Jennifer, ξέρω ότι η κύρια ερώτησή σου είναι για το χρώμα σου, και αυτή είναι μια μακρά ιστορία. Έτσι, αν μπορώ να & # x2026; εδώ είναι η περικοπή που έχω επιλέξει και για σας, καθώς η πρώτη σας εισβολή σε ένα νέο χρώμα. 

Συμφωνώ μαζί σου; Τα κτυπήματα σου δουλεύουν, αλλά αυτό'για να τα μεγαλώσουμε για μια νέα ματιά.

Προκειμένου το κόκκινο χρώμα να πάρει σωστά, οι υποκείμενες χρωστικές πρέπει να είναι στη θέση του. 

Ξεκινήστε με το χρυσό για να ξεκινήσετε τη στρωμάτωση και να γεμίσετε τα μαλλιά Στη συνέχεια χτίζετε στο επόμενο επίπεδο, το οποίο είναι χαλκός.

Από εδώ, θα μπορούσατε να το πάρετε στο επόμενο επίπεδο και να προσθέσετε κάποια φυσική χρωστική ουσία.

Ή μπορείτε να φωτίσετε με έναν πιο πορτοκαλί χαλκό.

Συνεχίστε να την παίρνετε βαθύτερα και βαθύτερα μέχρι να φτάσετε στην επιθυμητή σκιά σας. Συσκευασία όλων αυτών των χρωστικών ουσιών στα μαλλιά σας βοηθά να κρατήσει στο κόκκινο χρώμα καλύτερα.

Μια άλλη συμβουλή για να πάρετε την καλύτερη μακροζωία από το κόκκινο σας δεν είναι να χρησιμοποιήσετε ένα βασισμένο σε αμμωνία χρώμα. Η αμμωνία διογκώνει την επιδερμίδα των μαλλιών, γεγονός που καθιστά εύκολη τη διαφυγή των μικρών κόκκινων μορίων. Χρησιμοποιήστε χρώμα μη αμμωνίας.

Αφού επιτύχετε τη σκιά που θέλετε, η συντήρηση θα εξαρτηθεί από τη θερμότητα, τον ήλιο, το κολύμπι κλπ. Θα ήθελα να παραμείνει φρέσκος, οπότε να μην υπερβαίνει τις τέσσερις έως έξι εβδομάδες μεταξύ χρωστικών.

Νομίζω ότι οποιοδήποτε από αυτά τα χρώματα θα ήταν τέλειο για εσάς. Παρακαλούμε σημειώστε τις διαφορετικές αποχρώσεις του κραγιόν! Με ένα νέο χρώμα μαλλιών έρχεται ένα νέο χρώμα κραγιόν & # x2026;

μπιλλυξόξο

Ο Bill Angst είναι ένας από τους κορυφαίους κομμωτές των διασημοτήτων του Καναδά και ο ιδιοκτήτης του Angst Salon στην 240 Queen Street East στο Τορόντο. Καλέστε 416-360-5942 για να κλείσετε ραντεβού.

Leave A Comment

+ 39 = 42