Οι καλύτερες περικοπές για τα ωραία μαλλιά

Καλώς ήρθατε στη στήλη "Συμβουλές μαλλιών". Για να ζητήσετε μια διαδικτυακή συμβουλή μαλλιών από τον κομμωτή κομμωτή Bill Angst, ακολουθήστε τις οδηγίες εδώ.

Ερ: Τα μαλλιά μου είναι ωραία και λεπτή και με τρελαίνει! Έχει κάποιο κύμα σε αυτό. Θα προτιμούσα να είναι ίσια ή σγουρά, αλλά δυστυχώς'δεν είναι ούτε. 

Θα ήθελα μια συμβουλή από τον Bill Angst! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! & # x2014; Amy

ΕΝΑ: Amy, ευχαριστώ που υποβάλατε το αίτημά σας επειδή πρόκειται για έναν κοινό τύπο τρίχας που πολλοί άνθρωποι έχουν πρόβλημα. 

Νομίζω ότι διαχειρίζεστε αρκετά καλά με τις τεχνικές του styling σας, οι οποίες είναι η μισή μάχη.

Το άλλο μέρος είναι η εύρεση της σωστής κοπής για μακρά, λεπτή τρίχα, και το έχετε ήδη. Μια βασική περικοπή είναι πάντα ευκολότερη για να δουλέψετε, είτε ευθεία είτε σγουρά.

Παίξτε με το κομμάτι σας και ανακατέψτε τα πράγματα:

Ένα βαθύτερο και / ή ανώμαλο μέρος θα άλλαζε τα πράγματα.

Εδώ είναι ένα μήκος που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τον όγκο:

Θα αποδείξει επίσης το υπέροχο μακρύ λαιμό σας.

Μια μακρύτερη έκδοση που είναι πιο σύντομη από τα μαλλιά σας τώρα:

Μια μεγάλη περικοπή πέφτει πάντοτε στο βαρύτερο και μακρύτερο σημείο της, έτσι ώστε ακόμη και τα λεπτά μαλλιά να ζυγίζονται κάτω από το μήκος. Ο τρόπος που το βλέπω, το κομμάτι σου είναι καλύτερο από κανένα. Συνηθίζαμε να τοποθετούμε τα περιβλήματα σώματος σε κομψά μαλλιά για να επιτύχουμε την ίδια υφή που έχετε φυσικά. Τα μαλλιά σας θα φαίνονταν τόσο λεπτότερα αν ήταν απολύτως ευθεία.

Όσο για το χρώμα σας, για μένα φαίνεται φανταστικό από τη ζεστή πλευρά, αυτό φωτίζει πραγματικά τον τόνο του δέρματος σας. 

μπιλλυξόξο

Ο Bill Angst είναι ένας από τους κορυφαίους κομμωτές των διασημοτήτων του Καναδά και ο ιδιοκτήτης του Angst Salon στην 240 Queen Street East στο Τορόντο. Καλέστε 416-360-5942 για να κλείσετε ραντεβού.

Leave A Comment

+ 18 = 20