Πώς να επιλέξετε το σωστό χρώμα μαλλιών για τον τόνο του δέρματος σας

Όταν έρχεται κάτω σε αυτό, στην καρδιά της ομορφιάς είναι ο τόνος του δέρματος. Ενημερώνει σχεδόν κάθε απόφαση μακιγιάζ, μαλλιών και ακόμη και ντουλάπα που κάνουμε, είτε αυτό είναι'επιλέγοντας ένα θεμέλιο, μια στολή ή ίσως το πιο σημαντικό, μια σκιά βαφής μαλλιών.

Δυστυχώς, το να υπολογίσεις πώς να κολακεύεις τον τόνο σου είναι επίσης συγκεχυμένο. Η συνηθισμένη συμβουλή είναι να μάθετε εάν είστε ζεστός ή ήρεμος και στη συνέχεια να κολλήσετε στην ίδια οικογένεια χρωμάτων σε όλα. 

Αλλά όταν πρόκειται για χρώμα μαλλιών, ισχύουν αυτοί οι κανόνες πάντα?

Ζήτησα από τον Τορόντο, με την ονομασία hairstylist διασημοτήτων, τον έμπειρο χρωματιστή και συντροφικό συνθέτη ομορφιάς Tony Chaar να μοιραστεί τις σκέψεις του για το όλο θέμα "ζεστό και δροσερό" και τι σημαίνει για τις επιλογές των χρωμάτων μαλλιών μας. Αυτός's μοιράστηκε τα μυστικά του μαζί μας και τα παιδιά τους'είσαι σοβαρά καλός. Αφήνω'τελικά κάνουμε κάποια αίσθηση αυτού του τόνου!

Τι's ο καλύτερος τρόπος για να καθορίσετε τον τόνο του δέρματός σας?

Υπάρχουν μερικές δοκιμασίες που μπορείτε να δοκιμάσετε. Εάν οι φλέβες στο εσωτερικό των καρπών σας εμφανίζονται μπλε, τότε έχετε δροσερό χρώμα και, αν φαίνονται πρασινωπό, έχετε ζεστασιά. Ένας άλλος είναι αν βάλετε ένα λευκό μπλουζάκι δίπλα στο πρόσωπό σας και φαίνεστε μπλε, είστε δροσεροί. αν είσαι κίτρινος, είσαι ζεστός. 

Επίσης με κοσμήματα, αν το ασήμι κάνει το πρόσωπό σας πιο λαμπερό, έχετε δροσερό χρώμα. Εάν ο χρυσός σας κάνει να φαίνεστε υγιείς και λαμπερό, τότε είστε ζεστοί. Αν εσύ'να είναι ουδέτερη ανάμεσα σε ζεστό και δροσερό, τότε τόσο το ασήμι όσο και ο χρυσός θα φαίνονται καλά. 

Ο τόνος του δέρματος μπορεί να αλλάξει με τις εποχές. Μερικές φορές το χειμώνα, όταν εσύ'να βλέπεις τον ήλιο τόσο πολύ, οι άνθρωποι είναι πιο δροσεροί ή ουδέτεροι. Το καλοκαίρι, το δέρμα γίνεται πιο ζεστό. Αν μαυρίσετε καλά, εσείς'ζεστό. 

Παίξτε γύρω με ένα χρωματιστό μπλουζάκι γύρω από το πρόσωπό σας "δείτε πόσο λευκό σας κάνει να κοιτάξετε, πόσο μαύρο σας κάνει να κοιτάξετε, πόσο καφέ σας κάνει να δούμε. Αυτό είναι το κλειδί για να είσαι παιχνιδιάρικο με το χρώμα.

Ακολουθήστε τους κανόνες για τους οποίους οι αποχρώσεις του δέρματος ταιριάζουν με τα χρώματα των μαλλιών?

Παραβλέπω πάντα τους κανόνες όταν πρόκειται για χρώμα. Νομίζω ότι's το κλειδί για να υπερβεί τους περιορισμούς του χρώματος κουτιού. Αυτό είναι όταν επιτύχετε κάτι μοναδικό και προσωπικό που δεν είναι'που εμφανίζεται παντού ως "τάση", δημιουργείτε ένα είδος χρώματος υπογραφής. Αλλά το κλειδί είναι να μην σπάσετε τους κανόνες, έτσι ώστε να καταλήξετε σε ένα συγκρουόμενο αποτέλεσμα και όχι σε κάτι κολακευτικό.

Η συνήθης συμβουλή είναι να ταιριάζουν τα μαλλιά σας με τον τόνο του δέρματός σας "ζεστά, ζεστά, δροσερά και δροσερά. Είναι αυτό σωστό?

Όχι. Οι αντίθετοι ήχοι (ζεστό με δροσερό και αντίστροφα) θα προσελκύσουν πραγματικά όταν χρησιμοποιούνται με λεπτότητα. 

Για παράδειγμα, βλέπετε συχνά ζεστές γυναίκες με πολύ κίτρινο χρώμα στο δέρμα τους, οι οποίες έχουν και κίτρινες ξανθιές λεπτομέρειες. Το όλο θέμα συγκρούεται και γενικά φαίνεται αφύσικο. 

Αλλά αν το κάνετε μια δροσερή, χλωμή ξανθιά, τότε το αποτέλεσμα είναι μαλακότερο και φαίνεται πολύ κομψό. 

Τα κίτρινα μαλλιά δεν αγωνίζονται με το κίτρινο δέρμα και οι δύο τόνοι αλληλοσυμπληρώνονται. Πρέπει να γίνει πολύ με γούστο μέσω της εμπειρίας, και εδώ πέφτετε τα όρια των κανόνων χρώματος.

Μπορεί κανείς να κάνει αυτό στο σπίτι, ή είναι καλύτερο να δούμε έναν επαγγελματία όταν εσύ'"παραβιάζοντας τους κανόνες"?

Μόλις εσύ'Έχετε ολοκληρώσει την πλήρη έρευνα σας με όλες τις δοκιμές χρώματος και την καταλάβετε, τότε θα μπορούσατε να πάτε στο φαρμακείο και να παίξετε απαλά. Στη συνέχεια, θα δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε τον τόνο του δέρματός σας με χρώμα. Οι σωστοί θα σας κάνουν να νιώσετε ανυψωμένοι. το δέρμα είναι πιο ευτυχισμένο και λαμπερό.

Οι μικρές πινελιές μπορούν να κάνουν το δέρμα και τα μάτια σας εντελώς διαφορετικά. Εάν έχετε ένα σχήμα σε σχήμα κουτιού, τα σημεία στο κέντρο, ακριβώς επάνω στο μέτωπο, τεντώνουν την όψη προς τα επάνω για να φαίνονται πιο επιμήκη. Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές για το σχήμα του προσώπου και τον τόνο του δέρματος. 

Είναι το χρώμα των μαλλιών που έχουμε ως παιδιά αυτό που συνήθως φαίνεται καλύτερα σε εμάς ως ενήλικες?

Αυτό ισχύει για περίπου το 85 τοις εκατό από εμάς. Αλλά για τα άλλα 15 τοις εκατό, δεν είναι τόσο απλό. Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα μας αλλάζει, έτσι'δεν είναι μια σίγουρη λύση. Μερικές φορές γίνεται λίγο γκρίζο, και μερικές φορές ροζέρι. Καθώς μεγαλώνετε, θα πρέπει να πάτε πιο μαλακό με το χρώμα των μαλλιών σας επειδή θα αντανακλάται στο δέρμα.

Οι συγκεκριμένοι ήχοι φαίνονται καλύτερα σε ορισμένα επίπεδα φωτεινότητας ή σκοταδιού? 

Το νομίζω, με ορισμένα επίπεδα ελαφρότητας. Πάρτε για παράδειγμα, Nicole Kidman, που ταιριάζει πολύ ελαφριά χρυσή μαλλιά χαλκού. 

Ο χαλκός εμφανίζει πάντα το πιο φυσικό και αντανακλαστικό όταν γίνεται σε μια ελαφριά έως σκοτεινή ξανθιά βάση. Εάν ο χάλκινος τόνος γίνεται σε σκοτεινή βάση, αυτό'πρόκειται να φανεί πιο ψεύτικο και αφύσικο.

Υπάρχουν οδηγίες για το πόσο ελαφρύ ή σκούρο μπορείτε να πάτε? 

Είδα μια όμορφη γυναίκα την άλλη μέρα στην καρέκλα μου. Ήταν στις αρχές της δεκαετίας του '50, Ιταλικά, με έναν τόνο ελιάς. Είχε βάψει τα μαλλιά της σε επίπεδο δύο, σχεδόν μαύρο. Φαινόταν τόσο κλειστοφοβικό - το μαύρο πήρε πραγματικά την προσοχή. Όταν την κοίτασες, όλα που μπορούσες να δεις ήταν τα μαύρα μαλλιά, ακόμα και οι μπούκλες. 

Έτσι, ακόμη και αν έχετε ζεστό δέρμα, τα μαλλιά σας δεν πρέπει να είναι τόσο σκοτεινά ώστε να εξουδετερώνει τον τόνο του δέρματός σας. Μόλις ανυψώσαμε από μαύρο σε επίπεδο τέσσερα (σκούρο καφέ), ολόκληρο το πρόσωπο άλλαξε. Ξαφνικά, βλέπετε τον τόνο του δέρματος λαμπερό. Ξαφνικά, βλέπετε τις μπούκλες. Οι μπούκλες δεν έδειχναν αυτό's πόσο σκοτεινό ήταν. Μερικές φορές το βάθος των μαλλιών σας μπορεί πραγματικά να επηρεάσει την υφή. 

Ένα άλλο παράδειγμα είναι η ξανθιά φράουλα. Αφήνω'Ας πούμε η Julianne Moore. Αυτός ο τόνος του δέρματος που έχει, αυτό'είναι τόσο άψογο. Αν πάει πολύ σκοτεινό στο κόκκινο, τότε ο κόκκινος θα τρώει το πρόσωπό της. Στη συνέχεια, γίνεται ένας ανταγωνισμός μεταξύ των μαλλιών και του προσώπου και φυσικά της τρίχας'θα κερδίσει. Χρώμα μαλλιών πρέπει'δεν πρέπει να υπερισχύει το δέρμα ή το πρόσωπο. Θα πρέπει πραγματικά να παντρευτούν μαζί. Ετσι ώστε'Γιατί η Julianne παίζει με αυτό το μαλακό χαλκό κόκκινο και δεν το κάνει't να πάει σε ένα βαθύ κόκκινο. Θα την ξεπλύνει.

Υπάρχουν ορισμένοι ήχοι που σας προτείνουμε να αναδείξετε ορισμένα χρώματα των ματιών?

Όταν τα μαλλιά ξεθωριάσουν και το χρώμα μοιάζει με blah, θα πάρει μακριά από το δέρμα και τα μάτια, και θα σας κάνει να φαίνεστε πιο βαρετό. 

Αν έχετε πράσινα μάτια, μερικά μαλακά χαλκού θα τονίσουν το χρώμα των ματιών σας όμορφα.

Εάν έχετε καστανά ή φουντουκιά μάτια, έχοντας μερικές χρυσαφένες χρυσαφένιες αποχρώσεις στα μαλλιά σας θα αντικατοπτρίζει τον τόνο των ματιών σας όμορφα. 

Για τους μπλε-eyed ανθρώπους, το δροσερό, μωρό ξανθιά αποχρώσεις κάνουν έναν μεγάλο συνδυασμό, που βλέπετε πολύ στο Χόλιγουντ.

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας διασημότητες για τα υπέροχα χρώματα των μαλλιών, τους συνδυασμούς των ματιών και του δέρματος?

Amy Adams για το χρώμα της τρίχας χαλκού, τα μπλε μάτια και το δροσερό τόνο του δέρματος.

Julianne Moore με κόκκινα μαλλιά, πράσινα μάτια και φακίδες.

Η ξανθιά μωρό του Reese Witherspoon θέτει τα μπλε-γκρίζα μάτια του όμορφα.

Τζένιφερ Λόπεζ και το χρώμα της τρίχας και το ζεστό δέρμα της.

Οποιεσδήποτε άλλες συμβουλές πρέπει να γνωρίζουμε για το χρώμα των μαλλιών και τον τόνο του δέρματος?

Προσαρμόστε το μακιγιάζ και τα αξεσουάρ σας όταν αλλάζετε το χρώμα των μαλλιών σας. Εσείς'έπρεπε να παίξω μαζί τους και να φορέσω πραγματικά το νέο χρώμα, αλλιώς θα σας φορέσει. Μπορείς'να μην είναι συνειδητή ή θα μοιάζει με κάτι'είναι λάθος. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν εσείς'έκανα μια ισχυρή δήλωση, κάτι πολύ δραστικό. Πάρτε τον Gwen Stefani για παράδειγμα. Τα χείλη της έχουν πάντα μεγάλη επίδραση. Οταν εσύ'Εκείνο το φως και το φωτεινό, πρέπει πάντα να έχεις δυνατά χείλη κι έτσι δεν πρέπει'Δεν φαίνονται ξεθωριασμένα. 

Αν εσύ'να μην είστε σίγουροι με μια τόσο δραματική αλλαγή, να κολλήσετε με κάτι πιο φυσικό και παιχνιδιάρικο. 

συμπέρασμα

Οι κανόνες πραγματικά γίνονται για να σπάσει! Εγώ'εγώ προσωπικά βρήκα αυτό τον εαυτό μου, όταν πήγα ξανθιά πλατινένια. Εγώ'm φυσικά ένα ζεστό μέσο καφέ, έτσι δεν πρέπει'αλλά δουλεύει! Όπως είπε ο Tony, κοιτάζοντας τις φωτογραφίες του εαυτού σου ως παιδί είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για να βρεις ένα κολακευτικό χρώμα μαλλιών και να παίζεις με διαφορετικά χρώματα από το δέρμα σου. Καλή διασκέδαση! Το χρώμα εσύ'πάντα θέλατε αλλά ίσως σκεφτήκατε ότι δεν μπορούσατε'η απόσυρση θα μπορούσε να είναι στη διάθεσή σας.

Πιστεύεις εσύ'βρήκατε το σωστό χρώμα μαλλιών για τον τόνο του δέρματος σας?
Έχετε δοκιμάσει κάποιον από τον Τόνι's συμβουλές?
Ποιο παράδειγμα διασημοτήτων είναι το αγαπημένο σας?

Leave A Comment

+ 46 = 48