Γιατί δεν πρέπει να παίρνετε στρώματα σε λεπτά μαλλιά

Μετά από πολλά χρόνια που γελάτε γύρω από κάθε κομμωτήριο στην πόλη σαν ένα κομμωτήριο FLOOZY, πραγματικά "I"'Θα ήθελα να πιστεύω ότι ξέρω ένα ή δύο πράγματα σχετικά με την πισίνα ταλέντου κομμωτικής σε αυτή την πόλη.

ΝΑΙ υπάρχουν μερικοί πραγματικοί πολύτιμοι λίθοι, ο πιο λαμπρός είναι ο λογαριασμός μου για πάντα για τα μαλλιά Bill Angst. Μα εγώ'επίσης, κατά τη διάρκεια των ετών πειραματισμού editor ομορφιάς, είχα μερικά πάρα πολλά ραντεβού για τα μαλλιά πήγαν στραβά. Αφήνω'Απλά λέω ότι το Τορόντο δεν είναι Νέα Υόρκη.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τώρα αφήνω μόνο "το λαό μου" πλησιάζει. Ξέρω ότι ακούγεται ακραίο, αλλά κάθε άλλοτε εγώ'μ Υπενθύμισε γιατί έκανα αυτόν τον κανόνα...

Προσοχή στους κομμωτές που πιστεύουν ότι όλοι πρέπει να έχουν στρώματα

Την άλλη εβδομάδα, μετά από μια ματιά στο χρώμα μου, πήρα τα μαλλιά μου σαμπουάν και στεγνώσει από έναν νέο τύπο. Τώρα πείτε μου εάν αυτό ακούγεται οικείο. (Πρέπει, γιατί'είναι ο αρχάριος κομμωτής's πρότυπο Μ.Ο.)

Η γραμμή του ερωτήματος ξεκινά με αυτό: "Έτσι ποιος'θα κόβεις τα μαλλιά σου σήμερα; "

"Μη, κανείς." Του λέω ότι κόβω τα μαλλιά μου αλλού.

Μισούν αυτό.

Θα μπορούσα απλώς να πω ότι έπαιρνε να βγάλει το ψαλίδι του και να πάει στην πόλη μαζί μου. Άρχισα να νιώθω νευρικός.

Κατόπιν "περιμένετε" ως αυτός'που χτενίζει μέσα από τα μαλλιά μου, λέει στην φωνή του: "Και γιατί δεν'Έχουμε στρώματα εδώ; "

Πρώτα απ 'όλα, WE?

Και δεύτερον, έχετε δει τα μαλλιά μου, άντρας?

Δεν μπορώ'δεν ξέρουν τι'διδασκαλία στο σχολείο κομμωτικής αυτές τις μέρες, αλλά οι άνθρωποι των οποίων τα μαλλιά είναι ταυτόχρονα Α) πρόστιμο, Β) ευθεία και C) πολύ απλά δεν μπορεί να χειριστεί πολλά στρώματα.

Εκθέματα A: Naomi Watts. Όχι't αυτή η αμβλέα κοπή (εμφανίζεται στο Αλας πρεμιέρα πριν από λίγες εβδομάδες) φαίνονται εκπληκτικά?

Σίγουρα πολύ καλύτερα από αυτό, σωστά?

Αυτά τα στρώματα δεν ήταν't εργάζονται γι 'αυτήν, έτσι ήταν; Επειδή τα μαλλιά της είναι τόσο ωραία, φαίνονται απλώς κορδόνια και το κάνουν να μοιάζει σαν να έχει ακόμη και ΜΑΛΑ μαλλιά.

Νομίζω ότι η κοφτερή κοπή είναι πολύ καλύτερη: τα μαλλιά της φαίνονται παχύτερα και αμέσως 1.000 φορές πιο μοντέρνα. Συμφωνώ?

Τώρα εγώ'Δεν λέω ότι δεν πρέπει't έχουν καθόλου στρώματα. Αλλά αν το κάνετε, θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιό μακροχρόνιο. Σαν αυτό:

Μην αφήνετε το κομμωτήριο σας να σας πει ότι η στρωμάτωση των μαλλιών σας στο μισό του κεφαλιού είναι η απάντηση. Εγώ'ήμουν εκεί, έκανα αυτό (πήρα το μπλουζάκι) και εσύ'Θα το μισώ. Εμπιστοσύνη. Τα στρώματα μπορεί να δουλεύουν καλά σε σγουρά μαλλιά αλλά αυτοί'δεν είναι μια λύση ενός μεγέθους για όλους τους τύπους μαλλιών.

Το μάθημα: Πάρτε μια περικοπή που λειτουργεί με τη φυσική υφή σας

Ξεχάστε τι's σε στυλ.

Και don'Μην αφήσετε τον κομμωτή σας να σας μιλήσει σε μια περικοπή που απαιτεί τόνους προϊόντων / στυλ εργαλείων για να φανεί στα μισά του δρόμου.

Βρες κάποιον που'θα σας δώσει μια περικοπή που λειτουργεί με αυτό που σας έδωσε ο Θεός. (Χορηγείται, αυτό είναι ευκολότερο να ειπωθεί παρά να γίνει σε αυτή την πόλη.)

Αλλά γι 'αυτό, όπως είπα, Bill's που μου δίνει αμβλύ κομμάτια για χρόνια τώρα. Θυμάμαι ακόμα, στις πρώτες μέρες μαζί, ότι μου είπε: "Εδώ'δεν είναι πολύ που μπορείτε να κάνετε με την υφή των μαλλιών σας, ώστε να επικεντρωθείτε στο χρώμα, όχι στην περικοπή. "Wise advice.

Λοιπόν πες μου...

Μήπως ο κομμωτής σας ξέρει πώς να εργαστεί με τη φυσική υφή σας?

Συμφωνείτε ακόμη και με τη στάση μου στα στρώματα?

Εχεις δει Αλας Ακόμη? Μιλώντας για hairstyles, η Angelina σίγουρα κουβώνει πολλά διαφορετικά σε αυτή την ταινία...

Leave A Comment

− 2 = 7