Ο καλύτερος τρόπος για να αφαιρέσετε τις τρίχες στο πρόσωπό σας (Υπαινιγμός: Δεν είναι κερί)

Και 'γώ το ίδιο'με μια μίνι κρίση εδώ, και έχει να κάνει με τα φρύδια μου. Βλέπετε, ο αισθητικός μου (ή όπως την αποκαλώ "η κυρία μου για τα φρύδια") πρόκειται να πάει στην άδεια. Μέχρι τον Σεπτέμβριο, αύριο είναι η τελευταία φορά που'θα κουβαλάω ένα κομμάτι νήμα στο στόμα μου για να φωνάξω τα φρύδια μου σε σχήμα. Και παρόλο που αυτή'με μόνο τέσσερις μήνες μακριά, εγώ'm ήδη νευρικός και ανησυχούν και δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι μπορώ να εμπιστευθώ την αντικατάστασή της (ποιος, ας'αυτό το πρόσωπο, θα είχε πελάτες της δικής της αν ήταν οπουδήποτε κοντά τόσο καλός στο να κάνει τα φρύδια σωστά;). Έτσι η αναζήτηση αρχίζει, επειδή είμαι ένας από εκείνους τους ανθρώπους που απαιτούν μηνιαία επαγγελματική συντήρηση φρυδιών και (όπως ίσως έχετε συγκεντρώσει) είμαι εξαιρετικά επιλεκτικός για το ποιος το κάνει.

ΤΕΛΟΣ παντων! Δεδομένου ότι τα μαλλιά προσώπου είναι το κορυφαίο μυαλό για μένα τώρα, σκέφτηκα ότι ΥΨΗΛΗ ΩΡΑ Έκανα μια θέση σχετικά με τη φιλοσοφία μου, όταν πρόκειται για αυτόν τον τομέα της γυναικείας καλλωπισμού. Αφήνω'μιλάμε για τα φρύδια, ας'μιλάμε για μουστάκια, ας'μιλάμε για το κούμπωμα ροδάκινου. Αυτό συμβουλεύω.

ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΜΑΤΑ ΣΑΣ, Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.

Εκτός από το γεγονός ότι'πάντα με freaked έξω για να πάρει ζεστό κερί slathered τόσο κοντά στα μάτια μου, υπάρχουν μερικά άλλα προβλήματα με το κερί ως μια μέθοδος αποτρίχωση προσώπου:

1. Προφανώς η biggie είναι ότι μπορεί να είναι ΔΟΧΕΙΑ. Συνήθιζα να απαιτούν τόνους concealer και σκόνη post-αποτρίχωση συνεδρία μόνο για να ηρεμήσει το δέρμα μου, το οποίο θα είναι κόκκινο για ώρες. Εγώ'd επίσης συχνά παίρνουν μικρά προσκρούσεις ή ακόμα και breakouts σε αυτή την περιοχή, η οποία είναι ένα είδος buzzkill όταν εσείς'Έχετε απλά plonked κάτω από $ 30 για να κάνετε τα φρύδια σας φαίνονται ωραία.

2. Υπάρχει επίσης το θέμα του τραβώντας και τραβώντας το λεπτό δέρμα, το οποίο λένε με την πάροδο του χρόνου μπορεί να προκαλέσει WRINKLES. Όποιος είναι "αυτοί", εγώ'θα πάω να πάρω τη λέξη τους για αυτό.

3. Και φυσικά, αν χρησιμοποιείτε prodz όπως το Retin-A, το δέρμα σας θα ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΔΕΞΙΑ με το κερί. Yowza! Εγώ'Έκανα αυτό, και αυτό'είναι πολύ δυσάρεστο.

Το Threading, από την άλλη πλευρά, δεν συμβαίνει'δεν έρχονται με αυτά τα προβλήματα και με το σωστό επαγγελματία μπορεί να είναι πιο ακριβή από το κερί. 

Αφήνω'Όλοι απλώς αγνοούν το γεγονός ότι σπείρουν εκείνα τα κοτόπουλα' τα φρύδια είναι πολύ λεπτά. Ένα πλήρες φρύδι είναι ένα κομψό φρύδι, λαοί. Γι 'αυτό πρέπει πραγματικά να αφιερώσετε χρόνο για να βρείτε έναν καλό αισθητικό. Και γιατί εγώ'm σε έναν πανικό, αλλά ναι, μιλήσαμε γι 'αυτό ήδη.

Εν πάση περιπτώσει, η κυρία μου έχει κάνει ένα σύνθετο σπείρωμα και τσίμπημα * σε με για ίσως έξι χρόνια τώρα, και εγώ've nevah evah είχε οπουδήποτε κοντά στον ερεθισμό που πήρα με αποτρίχωση. Το μόνο πιθανό πρόβλημα είναι εάν ο αισθητικός σας πιέζει πάρα πολύ με το νήμα "θα μπορούσε να σας αφήσει με διαγώνιες εγκοπές νήματος, που χρειάζονται μερικές μέρες για να πέσουν κάτω. Αλλά με εμπιστευθείτε: ένας ειδικός κέρδισε'Μην το κάνετε αυτό, οπότε αν συμβεί, πηγαίνετε κάπου αλλού.

* Tweezing μόνο είναι πραγματικά ιδανικό, αν μπορείτε να βρείτε κάποιον που κάνει αυτό. Ξέρω ότι υπάρχουν αρκετοί γκουρού των φρυδιών της Νέας Υόρκης που δουλεύουν με αυτόν τον τρόπο επειδή λένε ότι ακόμη και το νήμα δεν είναι'αρκετά ακριβής. Στη συνέχεια, χρεώνουν επίσης US $ 50 και άνω.

Αλλά αρκετά για τα φρύδια! Προχωρήστε και βρείτε μια καλή κυρία. Και αν έχετε πρόσθετες ανάγκες αποτρίχωσης του προσώπου, συνεχίστε να διαβάζετε...

ΕΝΑΝΤΙ ΕΧΕΤΕ ΛΑΣΤΕΡΗ Ή ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗ, ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΣ 'STACHE.

Αυτό ονομάζεται Epicare, και αυτό's βασικά μια ευέλικτη μεταλλική συσκευή τύπου Slinky που λυγίζετε και κυλάτε για να αφαιρέσετε τα μαλλιά από τη ρίζα, όπως αυτή:

Ποτέ δεν αγγίζω το άνω χείλος μου (επειδή η κυρία μου για τα φρύδια μου υποσχέθηκε να μου ειδοποιήσει πότε "πρέπει", και επίσης επειδή προφανώς μόλις ξεκινήσεις μπορείς't στάση ;!), ωστόσο θα έπρεπε να το δοκιμάσω αυτό. Σούπερ εύκολη και γρήγορη, και όσο μπορείτε να αντιμετωπίσετε τον ήπιο πόνο (oh άνθρωπος επάνω θα σας;) αυτό'είναι μια καταπληκτική μέθοδος αφαίρεσης τρίχας γιατί's βασικά σαν στο σπίτι-threading. Εκτός από το νήμα.

Ποτέ δεν θα έκανα τα φρύδια μου με αυτό'δεν είναι ακριβές / ελεγχόμενο αρκετά "αλλά για οπουδήποτε αλλού στο πρόσωπο, θα ήταν καταπληκτικό! 

Μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ. μόλις 14,99 δολάρια και αποστέλλονται δωρεάν στον Καναδά.

Μια γρήγορη λέξη για άλλες μεθόδους αποτρίχωσης προσώπου: ΕΓΩ'm προφανώς υποστηρικτής των μόνιμων μεθόδων όπως λέιζερ ή ηλεκτρόλυση, αν η κατάστασή τους δικαιολογεί. Αλλά λένε όχι για χλωρίνη παρακαλώ αν και οι Sally Hansen και Jolen και Andrea κάνουν πραγματικά εύχρηστα κιτ λευκαντικών οικιακών συσκευών που έχω'που χρησιμοποιούνται για τις τρίχες των βραχιόνων μου, για παράδειγμα (αν και τώρα απλώς αποτρίχω) μπορούν να ενοχλήσουν ΚΑΙ εσείς'εξακολουθείτε να έχετε κολλήσει με ένα 'stache. Απλά μια ξανθιά 'stache. Χρησιμοποιώντας κερί ή αποτριχωτική (που απομακρύνει τα μαλλιά λίγο κάτω από το δέρμα's επιφάνειας) είναι καλύτερη, αλλά εξακολουθείτε να διακινδυνεύετε το πρόβλημα ερεθισμού, καθώς και να γίνετε θύμα αυτού του όρου στο Urban Dictionary.

(Παρόλο που η ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΑ!'Δεν σας λέω πολλά γι 'αυτό ακόμα, αλλά μάρκα mayjah έρχεται έξω με ένα πρωτοποριακό μη ερεθιστικό αποτριχωτικό κιτ αυτό το φθινόπωρο. Περισσότερα για αυτό σύντομα ... Αλλά για τώρα, η επιλογή μου είναι σίγουρα Epicare.)

Κάνετε κερί, νήμα ή tweeze τα φρύδια σας?

Τι γίνεται με το υπόλοιπο του προσώπου σας "αν πρέπει να φροντίζετε για τις επιχειρήσεις, πώς αρέσκεις?

PS: Χτυπήστε με τα σχόλια αν γνωρίζετε έναν καλό νήμα στην περιοχή του Τορόντο! Στην πραγματικότητα, πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι αναγνώστες του Καναδά!

Leave A Comment

42 + = 50