Πώς (και γιατί) πήγα ξανθιά λευκόχρυσο στο σπίτι

Εάν υπάρχει ένας ιερός κανόνας που θα σας πει ο κάθε σημαντικός εμπειρογνώμονας χρώματος μαλλιών'ότι σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει ποτέ να καίτε τα μαλλιά σας στο σπίτι γιατί είναι κάτι πολύ επικίνδυνο που πρέπει να κάνετε και πρέπει πάντα να γίνεται (δαπανηρά) σε ένα σαλόνι.

Ως επί το πλείστον, δεν διαφωνώ με αυτό.

Αλλά εγώ είμαι εγώ, αποφάσισα να το κάνω ούτως ή άλλως (αυτό είναι παρορμητικό έτσι). Αυτό δεν θα εκπλήξει κανέναν που έχει διαβάσει για τις προηγούμενες περιπέτειές μου στο χρώμα των μαλλιών μου, συμπεριλαμβανομένου του πρόσφατου ταξιδιού μου από το μεσαία μελαχρινή στη ζεστή ξανθιά στο πάνω μέρος της εικόνας, στα αριστερά. Γνωρίζετε λοιπόν ότι είμαι ο πλήρης υποστηρικτής της βαφής μαλλιών στο σπίτι και το έκανα για περισσότερα χρόνια από ό, τι είμαι υπερήφανος.

Παρ 'όλα αυτά, η λεύκανση είναι ένα ολόκληρο άλλο παιχνίδι με μπάλα...

Η διαφορά μεταξύ λεύκανσης και βαφής

Η βασική, πιο βασική διαφορά μεταξύ της λεύκανσης και της βαφής μαλλιών είναι αυτή:

Για να βαφτεί τα μαλλιά είναι να καλύψει το υπάρχον χρώμα με μια πιο σκούρα σκιά, αλλά να λευκαίνει τα μαλλιά είναι να αφαιρέστε κυριολεκτικά όλη την χρωστική ουσία.

Ενώ αυτό είναι μόνο μια απλή περιγραφή, αυτό που ουσιαστικά σημαίνει είναι ότι η βαφή των μαλλιών σας είναι αναστρέψιμη, αλλά η λεύκανση των μαλλιών σας δεν είναι. Και νομίζω ότι αυτό είναι που πραγματικά φοβίζει τους ανθρώπους περισσότερο για το λευκαντικό "τη μονιμότητα του!

Γιατί ήθελα να πάω πλατινένιο

Έχω σκεφτεί να πάω πλατινένιο για μεγάλο χρονικό διάστημα επειδή σημαίνει μια μεταμόρφωση σε περισσότερους τρόπους από έναν. Σε ένα στάδιο της ζωής μου, όπου έχω κάνει μια τεράστια αλλαγή, μεταβαίνοντας στο Λονδίνο και παρακολουθώντας τη σχολή μόδας, ένιωσα ότι ήταν αναγκαία η επανάληψη.

Συζητούσα αυτό με έναν φίλο ξανθιά φίλο και συμφωνήσαμε και οι δύο: η ξανθιά πλατινένια είναι σαν να είσαι μια καλύτερη έκδοση του εαυτού σου. Έχει αυτό το παράξενο αποτέλεσμα στην εμπιστοσύνη σας, αλλά και στο πώς σας βλέπουν οι άλλοι.

Ως νέος μου αγαπημένος άνθρωπος για τα μαλλιά, ο Colourist διασημοτήτων (και ο εφευρέτης των splashlights) Aura Friedman δήλωσε στο Elle.com, "It'Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό όταν παίρνεις κάποιον που'δεν πρέπει να είναι ξανθιά καθόλου και να τους κάνει ξανθιά ξανθιά. Παίρνετε μια διαφορετική προσοχή από τα μαλλιά της πλατίνας, και γίνεται ένα εθιστικό πράγμα.

Οι έμπνευστες ξανθές πλατίνα μου

Αφού σκοντάψαμε την Emily Weiss & # x2019; λαμπρό κομμάτι, "Η Διπλή Διαδικασία Μου", στο Into The Gloss, συνειδητοποίησα ότι ήθελα τα κατάλληλα λευκασμένα μαλλιά ασημένια, που δεν έχουν ίχνη ίριδας, που υποδηλώνουν μια ανεπιθύμητη, δροσερή εσωτερική μόδα (δηλαδή η ίδια η Weiss!)

Για μένα ήταν, όπως λέει, "το καρφί στο φέρετρο της ώθησης", γι 'αυτό αμέσως συμβουλεύτηκα τη Michelle (γιατί ποιος άλλος;). Δεν ήταν πεπεισμένος, αλλά όταν της έδειξα αυτή την εικόνα Emily, όλα ήταν αποφασισμένα!

Απλά αφιερώστε μια στιγμή για να εκτιμήσετε πλήρως αυτά τα μαλλιά, επειδή είναι ένα μοναδικό μαγικό.

Οι άλλες μου εμπνεύσεις ήταν ο μετασχηματισμός πλατίνας του Oscar PR Girl Erika Bearman (τεκμηριωμένος από το Vogue.com):

Και ο Αμερικανός επόμενος κορυφαίος μοντέλος διαγωνιζόμενος Chris Hernandez:

Και οι δύο έχουν επιστρέψει στη μελαχρινή, η οποία φοβούμαι ότι είναι αναπόφευκτο όταν πηγαίνετε πλατίνα - σε κάποιο σημείο μόλις κουραστείτε από τη συντήρηση.

Εδώ είναι λίγο περισσότερη έμπνευση πλατίνα. Ηθοποιός Debby Ryan:

Ντέβον Ουίντσορ:

Daphne Groeneveld:

Jesse Burgess:

Και αυτά τα μοντέλα:

Πώς ήμουν ξανθός λευκόχρυσος στο σπίτι

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν μπορώ να τονίσω αρκετά ότι αυτό δεν είναι ένα σεμινάριο. Σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες διαδικασίες χρώματος μαλλιών, αυτό δεν είναι κάτι που νομίζω ότι όλοι πρέπει να κάνουν μόνοι τους. Εκεί'είναι πολύ περισσότερο που μπορεί να πάει στραβά με τη λεύκανση στο σπίτι, οπότε αν και θα χαλαρώσω λεπτομερώς τι έκανα, δεν θα ήταν πώς να το, γιατί δεν σας προτείνω απαραίτητα κάντε αυτό "ή ότι θα αποδειχθεί καλά! Αυτή είναι μόνο η προσωπική μου εμπειρία και αυτό που έχω μάθει από το να λευκαριστεί.

Όπως η Emily Weiss, ήθελα να είμαι «τόσο ξανθός όσο είναι χημικά εφικτό», γι 'αυτό στράφηκα στο καλύτερο από τα καλύτερα: Bleach London. Η σειρά σπιτιού που παρουσιάστηκε πρόσφατα στο σαλόνι περιλαμβάνει ένα κιτ Total Bleach και ένα λευκό γραφίτη, το οποίο πήρα για την αρχική ξανθιά.

Επίσης, άρπαξα το πορφυρό ασημένιο σαμπουάν τους για να διατηρήσουν το οσμή στον κόλπο (πολύ σημαντικό όταν πρόκειται για πλατίνα).

Αυτά είναι διαθέσιμα στο Boots στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι λίγο ακριβότερα από τα κανονικά χρώματα (£ 7 το καθένα για το χλωρίνη και τον γραφίτη και £ 5 για το σαμπουάν). Η συσκευασία είναι πραγματικά funky επίσης? σίγουρα κατάφεραν να ενσωματώσουν το στυλ της μάρκας στα προϊόντα τους.

Η εφαρμογή ήταν αρκετά εύκολη. Απλώς έβαζα το χλωρίνη σε όλη την τρίχα μου, αρχίζοντας από τις ρίζες (όπως ήταν πιο σκοτεινές), το κάλυψα σε σελοφάν και άφησα να επεξεργαστεί για 45 λεπτά.

Πρέπει να πω, ήμουν εντυπωσιασμένος με το λευκαντικό Bleach London. Επειδή η κανονική λευκαντική ουσία είναι μπλε, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε πόσο μακριά έχουν υποστεί επεξεργασία τα μαλλιά. Αυτός είναι λευκός, οπότε το χρώμα που βλέπεις να στρέφεται είναι πολύ πιο αληθινό στο χρώμα που θα καταλήξει. Όταν το έκπλυσα, τα μαλλιά μου αισθανόταν υπερβολικά μαλακά, τόσο μαλακά, ότι για ένα λεπτό φοβόμουν ότι είχε υπερβολική επεξεργασία και πήγαινε (μπορεί να συμβεί, σοβαρά).

Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι υπάρχει'είναι ένα μαλακτικό στο κιτ (επίσης διαθέσιμο για να αγοράσει χωριστά), που ονομάζεται σωστά η Μάσκα Μετενσάρκωσης. Δεν υπερβάλλω όταν λέω ότι αν υπήρχε μαζική εξαφάνιση κλιματιστικού, αφήνοντας μόνο την επιζήμια μάσκα για τη Μετενσάρκωση, πιθανότατα θα έκανε όλους'τα μαλλιά της είναι πολύ καλύτερα. Είναι καλό.

Δυστυχώς, δεν ήμουν't τόσο εντυπωσιασμένος με το λευκό γραφίτη. Έβαλε όλα τα κίτρινα κομμάτια ξεχωριστά πράσινα, τα οποία ήταν αρκετά τρομακτικά και τα λευκά μέρη πήγαν ασημένια γκρι, τα οποία δεν ήταν άγρια, αλλά όχι αυτό που ήθελα από έναν ΛΕΥΚΟ γραφίτη. Ευτυχώς, το αποτέλεσμα αυτό ξεθωριάζει σε ένα συμπαθητικό ασημί λευκό, αλλά δεν θα το ξανακτούσω.

Το Ασημί Σαμπουάν είναι πολύ ανώτερο! Συνδυασμένη με μερικές από τις Μάσκες Μετενσάρκωσης και άφησε για 15 έως 30 λεπτά, βρήκα ότι είχα ένα πολύ αποτελεσματικό και πολύ θρεπτικό γραφίτη που μετέτρεψε τα μαλλιά μου σε ένα τέλειο χιονισμένο λευκό, σχεδόν διαφανές. (Γι 'αυτό, μου αρέσει να αλλάζω τον τόνο, γι' αυτό συχνά θα πάω με ασήμι ή ακόμα θα το αφήσω να αναπτύξει ένα ελαφρώς κίτρινο χροιά όταν αναβοσβήνει. αίσθημα χαμηλής συντήρησης.)

Εδώ's το τελικό αποτέλεσμα:

Πρέπει να δοκιμάσετε ξανθό λευκόχρυσο?

Το'η διασκέδαση, αυτό'είναι νέοι και αυτό'είναι μοντέρνα! Αλλά ξέρετε ότι's επίσης ένα χρώμα υψηλής συντήρησης και πιθανώς όχι εσείς'θα θέλει να κρατήσει για πάντα.

Για όσους έχουν τριχόπτωση μεγαλύτερο από το μήκος των ώμων, η ξανθιά πλατίνα θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τα μαλλιά'της κατάστασης. Φαίνεται απίστευτα όμορφο όταν αυτό'(βλ. Devin και Debby, παραπάνω), αλλά αυτό απαιτεί μια σημαντική επένδυση χρόνου και χρημάτων που οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε. Αν εσύ'μην είστε διατεθειμένοι να το κάνετε αυτό (ή να θυσιάσετε το μήκος), στη συνέχεια, βήμα μακριά από το χλωρίνη επειδή πλατίνα απλά δεν είναι για σας.

Ευτυχώς μοιάζει τόσο εξίσου σύντομη, μια Emily Weiss. Με τα μαλλιά μου, παίρνει αποκομμένα πριν πρέπει να ανησυχούν για οποιεσδήποτε ακραίες βλάβες, και εγώ προσωπικά αγαπώ την λευκασμένη υφή των μαλλιών. Το'είναι παχύτερο και πιο εύκαμπτο "παραμένει στη θέση του καλύτερα!

Κάποια στιγμή, ξέρω ότι θα ήθελα να αφήσω την πλατίνα πίσω, γιατί'ήταν πάντοτε η φύση μου να κόψω και να αλλάξω το χρώμα μου, αλλά για μένα θα συνεχίσω να πηγαίνω πάνω σε αυτό το παγωμένο κύμα. Ακόμα κι αν επιλέγετε τη λογική διαδρομή και κατευθυνθείτε προς το σαλόνι, σκεφτείτε να είστε λίγο πιο περιπετειώδης με την ξανθιά σας αυτό το καλοκαίρι! Ίσως να εκπλήσσετε μόνοι σας.

Σκέφτεστε να πάτε πλατινένιο?

Ήταν ποτέ ξανθιά ξανθιά?

Ποια celeb έχει την απόλυτη σκιά σας από πλατίνα?

Leave A Comment

+ 40 = 50