Τα καλύτερα κομμάτια για τα ωραία, φυσικά σγουρά μαλλιά

Καλώς ήρθατε στη στήλη "Συμβουλές μαλλιών". Για να ζητήσετε μια διαδικτυακή συμβουλή μαλλιών από τον κομμωτή κομμωτή Bill Angst, ακολουθήστε τις οδηγίες εδώ.

Ερ: Γεια σας Bill! Γυρίσματα 30 αυτήν την εβδομάδα, και είμαι σε αναζήτηση του "Life Cut" μου. Έχω φυσικά σγουρά / κυματιστό, μεσαίου-καστανά μαλλιά που είναι λεπτό στην υφή. 

Δεδομένου ότι έχω ένα κορίτσι ηλικίας 11 μηνών, έχω ένα πολύ χαμηλό επίπεδο συντήρησης και εναλλάσσομαι μεταξύ της φθοράς ή της ρίψης σε ένα βρώμικο κουλούρι και μόνο περιστασιακά επιλέγω για ένα κτύπημα. 

Έχω βαμμένα τα μαλλιά μου από το κολλέγιο - ένα μεσαίο κοκκινωπό καφέ ή φράουλα ξανθιά, το οποίο νομίζω ότι ταιριάζει με το χρωματισμό μου - αλλά από τότε έχει σταματήσει το πλήρες χρώμα, καθώς άρχιζε να βλάπτει τις μπούκλες μου πάρα πολύ. 

Ίσως μόνο τα στιγμιότυπα ή τα ημι-μόνιμα μπορεί να είναι μια πιο υγιεινή επιλογή; Έχω αρκετά γκρίζα έρχονται μέσα, αλλά προσπαθώ να συνεργαστώ με αυτό. Ευχαριστώ!

ΕΝΑ: Sara, τα μαλλιά σου φαίνονται υπέροχα σε όλες τις φωτογραφίες που υποβάλατε. Έχετε πολύ όμορφα, ευέλικτα μαλλιά.

Στο μυαλό μου, μια "περικοπή ζωής" είναι περισσότερο για άτομα με προβλήματα μαλλιά που είναι περιορισμένα στην ικανότητά της να αλλάξει. Τα μαλλιά σας είναι πολύ εύκολο να αλλάξετε και δεν χρειάζεστε μια περικοπή που να σας καθορίζει. Θα πρέπει να διασκεδάζεστε με τα όμορφα μαλλιά σας.

Με τα κατάλληλα τοποθετημένα στρώματα, η φυσική μπούκλα σας θα φανεί εκπληκτική.

Χρησιμοποιώντας ένα ραβδί για να προσθέσετε λίγο κίνηση σε φυσικά αποξηραμένα μαλλιά θα ήταν τέλεια.

Νομίζω ότι αυτό θα ήταν ένα απίστευτο κτύπημα για σας, με μακρά στρώματα:

Αν θέλετε να κρατήσετε τα μαλλιά σας μακριά, προτείνω ένα ημι-μόνιμο χρώμα. Επιλέξτε ένα χρώμα πιο ανοιχτό από το δικό σας. Αυτό θα λεκιάσει τα λευκά σκέλη, θα προσθέσει βάθος και θα δράσει ως επισήμανση.

Μια σύντομη περικοπή όπως αυτή είναι μια θαυμάσια επιλογή:

Αν φτάσετε σύντομα, θα ήμουν τρελός για αυτό το βλέμμα σκοτεινές ρίζες και καραμέλα χαρακτηριστικά:

Ναι, αυτό θα στεγνώσει τα μαλλιά σας, αλλά ποιος νοιάζεται όταν είναι τόσο κοντό.

Διασκεδάστε και μπορεί να αποκοπεί όταν κουραστείτε.

μπιλλυξόξο

Ο Bill Angst είναι ένας από τους κορυφαίους κομμωτές των διασημοτήτων του Καναδά και ο ιδιοκτήτης του Angst Salon στην 240 Queen Street East στο Τορόντο. Καλέστε 416-360-5942 για να κλείσετε ραντεβού.

Leave A Comment

+ 53 = 59