Μακιγιάζ Mogul Sonia Kashuk μοιράζεται τα μυστικά της στην επιτυχία

Ω OH! Οτι'με μόνο με καλλιτέχνη μακιγιάζ διασημότητα, επιχειρηματία και όλη τη σούπερ γυναίκα Sonia Kashuk όταν ήταν στο Τορόντο τον περασμένο μήνα για μια εκδήλωση Τύπου. Κανένα biggie!

Στην πραγματικότητα, ο χρόνος που περνούσε μαζί της ήταν περισσότερο σαν ένα σημαντικό γεγονός της σταδιοδρομίας. Το σκηνικό ήταν μια ιδιωτική τραπεζαρία στο Soho House μόνο για μέλη, όπου μια μικρή ομάδα (όχι περισσότερες από δώδεκα εκδηλώσεις ομορφιάς) συγκεντρώθηκαν για συνομιλία με τσάι και μακιγιάζ, πολύ κοντά και προσωπικά:

Πιστέψτε με όταν σας λέω αυτού του είδους τα πράγματα δεν συμβαίνουν ΠΟΤΕ. (Εντάξει, έκανα ακριβώς το μεσημεριανό γεύμα με τον Dick Page ... προφανώς ο Μάιος ήταν "διάσημος μήνας καλλιτέχνη μακιγιάζ" για καναδικά μέσα ενημέρωσης.)

Εν πάση περιπτώσει, αν οι καλλιτέχνες μακιγιάζ γίνουν αρκετά μεγάλες για να είναι οικιακά ονόματα, καθώς η Sonia είναι από την δεκαετή συνεργασία της με το Target & # x2014'κάπως όπως οι ίδιοι οι διασημότητες όταν έρχονται στην πόλη, έτσι ώστε να έχετε μόνο περιορισμένη πρόσβαση και συνήθως μια επίσημη, "σε-script" παρουσίαση. Αλλά όχι με τη Σόνια. Ήταν αρκετά δροσερό για να περάσει μια ολόκληρη ώρα καθισμένος μαζί μας για να μιλήσει υπερ-ειλικρινά για την επιχειρηματική και την ομορφιά της φιλοσοφία.

Προφανώς, έχουμε κρέμεται από κάθε λέξη. Εδώ'τι είπαμε:

Πώς προέκυψε η ιδέα για τη γραμμή σου?

Πρώτη φορά πήγα στο Target στα τέλη του 1997 με την ιδέα να συνεργαστεί για να κάνει μια μάρκα ομορφιάς. Η ώθηση για αυτό ήταν είχα κάνει ένα βιβλίο ομορφιάς με την Cindy Crawford που ονομάζεται Cindy Crawford'του Βασικού Προσώπου.

Ήταν ένα πολύ επιτυχημένο βιβλίο μακιγιάζ. Ενώ προωθούσαμε, ήμουν σε ένα κατάστημα Target. Η Cindy υπογράφει βιβλία και βρήκα τον εαυτό μου να περιπλανιέται πάνω και κάτω στους διαδρόμους και θυμάμαι να κοιτάζω μια ενιαία μάρκα που είχε 10 διαφορετικές αποχρώσεις κόκκινου κραγιόν. Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ για τον εαυτό μου ήταν: "Ω Θεέ μου, αν εγώ'm αυτό εντελώς συγκλονισμένοι και wouldn'δεν ξέρω ποιο χρώμα να επιλέξει, πώς πρέπει να νιώθει η μέση γυναίκα; "'m ένας καλλιτέχνης μακιγιάζ, εγώ'μια γυναίκα, εγώ'm μια μαμά. Πώς πλοηγείτε σε όλα αυτά?

Αυτή τη στιγμή, υπήρξε επίσης η εμφάνιση των σημάτων καλλιτεχνών μακιγιάζ στον κλάδο του κύρους. Έτσι, η Bobbi [Brown] έκανε τα κραγιόν της και ξεκίνησε στην αγορά του κύρους. Ο François [Nars] εργαζόταν ακόμα στη γραμμή του, όπως και η Laura [Mercier]. Όλοι μας ήταν η ομάδα των καλλιτεχνών μακιγιάζ που δούλευαν παράλληλα το ένα το άλλο σε αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Πριν από αυτό, δούλευα στην Aveda, βοηθώντας τους να αναθεωρήσουν και να επεξεργαστούν την γραμμή μακιγιάζ τους. Καθώς αυτές οι μάρκες καλλιτεχνών μακιγιάζ αναδύονταν ως νέο προσκήνιο της βιομηχανίας ομορφιάς, οι άνθρωποι θα μου έλεγαν: "Σόνια, γιατί δεν είναι'κάνετε ένα εμπορικό σήμα; "Αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς δεν το έκανα't έχει το σωστό χρονοδιάγραμμα για να πάει σε αυτή την αγορά. Και ήμουν σαν, η αγορά κύρους δεν'Χρειάζεστε άλλο μάρκα καλλιτέχνη μακιγιάζ.

Αλλά όταν ήμουν στο κατάστημα Target και είδα αυτό το εντελώς συντριπτικό χώρο, σκέφτηκα, γιατί μπορεί't υπάρχουν μεγάλα προϊόντα στη μαζική αγορά?

Τι ήταν το μακιγιάζ στη μαζική αγορά εκείνη τη στιγμή?

Πρέπει να πω "και εγώ'm εντελώς ειλικρινής ως καλλιτέχνης μακιγιάζ, το μόνο πράγμα που αγόρασα στη μάζα ήταν η μάσκαρα. Επειδή οι σκιές ήταν σαν πέτρες. δεν μπορούσατε'μην πάρετε κανένα χρώμα από αυτά. Δεν το έκαναν't έχουν καλή ένταση ή χρωστική ουσία. Απλά δεν μπορούσα'δεν παίρνω την πληρωμή αν έκανα συντακτικό. Η συσκευασία ήταν σαν τράβηγμα. ήταν φρικτό. Με μια μαύρη μάσκαρα, δεν το κάνατε't πρέπει να ανησυχείτε για να πάρει το χρώμα αποπληρωμή ή ποιος ήταν ο τόνος. Πάντα είχα αυτή τη νοοτροπία ότι το φαρμακείο ήταν όπου πήρατε τη μάσκαρα σας. Μέχρι σήμερα, το νομίζω'είναι τρελό, οι μάσκαρες στην αγορά του κύρους.

Πώς η συνεργασία με την Target σας επιτρέπει να παράγετε εξαιρετική ποιότητα σε μαζικές τιμές?

Όταν είχα αυτή τη στιγμή στο Target, σκέφτηκα τι θα έπρεπε να κάνω είναι να συνεργαστώ με έναν λιανοπωλητή. Αυτό που θα σήμαινε είναι ότι θα μπορούσα να προχωρήσω από την κατασκευή στο λιανικό εμπόριο, οπότε θα μπορούσα να πάω για το καλύτερο ποιοτικό προϊόν αλλά να το κρατήσω οικονομικά προσιτό. Αν αποφάσισα να το κάνω μόνος μου και να το πουλήσω στον Target και στη συνέχεια να το πουλήσει ο Target, θα έπρεπε να μειώσω την ποιότητα κατά 60 με 75 τοις εκατό για να πληρώσω τα σημεία των τιμών. Αλλά με τη συνεργασία με τον Target, θα μπορούσα να ξεκινήσω με μια πολύ πιο ακριβή ποιότητα. Εγώ'οι συνεργάτες μου συνεργάζονταν μαζί μου που έλεγαν: "Ξέρεις τη Σόνια, αυτό'είναι συναρπαστικό γιατί εγώ'Είχαν καλλιτέχνες μακιγιάζ στο MAC λένε ότι μπορούν'δεν μπορείς να κάνεις μερικούς από τους τύπους που κάνεις ».Επειδή πρέπει να περάσει από τόσα διαφορετικά περιθώρια.Η MAC πρέπει να το κάνει, πρέπει να την πουλήσει, να περάσει από αυτούς τους τρεις ή τέσσερις διαφορετικούς κύκλους μέχρι να φτάσεις στον τελικό ενώ εξαλείφω όλα αυτά, επιλέγοντας να συνεργαστώ με τον Target.

Έτσι μπορώ να σας πω ότι υπάρχουν μεγάλοι κατασκευαστές που εργάζονται για πολλές διαφορετικές μάρκες. Και βέβαια εισέρχεστε και κάνετε τη δική σας εργασία σκίασης. Πολλές φορές, μπορείτε να πάρετε κάτι και εσείς'Θα τσίμπημα λίγο τον τύπο, ίσως θέλω πιο λαμπερό, θέλω λιγότερο. Αλλά υπάρχουν τύποι που έχω όπου η βάση τους, το ίδιο πράγμα είναι αυτό που κάνει ο Tom Ford. Το παχουλό μου κραγιόν για τα χείλη μου'είναι το ίδιο με αυτό που κάνει ο François Nars. Αλλά μπορώ να είμαι στο ένα τέταρτο της τιμής γιατί εγώ'Δεν περνάω από όλα αυτά τα πολλαπλά περιθώρια κέρδους.

Πώς βοήθησε στη δημιουργία της τάσης "μαστίγιο"?

Αυτό που έκανα ήταν πραγματικά αυτή η ιδέα να συνεργαστώ με τον λιανοπωλητή, ώστε να μπορούμε να φέρουμε πολυτέλεια στη μάζα. Όταν ξεκίνησα στο Target, πρέπει να πω, πρωτοστάτησα σε μια εντελώς νέα τάση στο λιανικό εμπόριο, επειδή κανείς δεν το είχε κάνει ποτέ πριν. Πέραν του ότι ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης μακιγιάζ που ξεκίνησε στην μαζική αγορά, ήμουν και ο πρώτος άνθρωπος που συνεργάστηκα ποτέ με έναν έμπορο λιανικής πώλησης και προχώρησα με αυτή την ιδέα δημιουργίας μιας μάρκας ομορφιάς. Πάντα τους πειράζω. Λέω εσύ'μια πολύ καλή τράπεζα ». Μου είπαν:« Εμείς'Δεν γνωρίζω τη βιομηχανία ομορφιάς. Οτι'είναι το πράγμα σου. Αλλά ξέρουμε πώς να φέρουμε αυτό το προϊόν στα καταστήματα. Εμείς'είμαι ένας έμπορος λιανικής πώλησης. "Έτσι λοιπόν από μένα το χειρισμό του τερματισμού της συμφωνίας μου και της αντιμετώπισης του τέλους της συμφωνίας, ήταν αυτή η συνεργασία.

Ο κατασκευαστής που επέλεξα να πάω, ποιος εγώ'με την οποία εργάστηκα όταν ήμουν στην Aveda, δεν είχα ποτέ ποτέ έναν πελάτη από τη μαζική αγορά. Έκαναν μόνο την κατασκευή για την αγορά γοήτρου. Έτσι λοιπόν, όταν ξεκίνησα, όλοι έμοιαζαν: "Ω Θεέ μου, ποιος χρησιμοποιεί;" Προκάλεσε επίσης σε όλες τις άλλες μάρκες να παραβλέπουν τη συσκευασία και να παραβλέπουν τους τύπους. Εγώ'είμαι περήφανος που λέω ότι πρωτοστάτησα σε μια νέα τάση στη μαζική αγορά και αληθινά αισθάνομαι ότι είχα εμπνεύσει και αποτελούσε μέρος της "μαστίγας", γιατί έφερα πολυτέλεια στη μάζα. Και είναι σε θέση να διατηρήσουν αυτά τα σημεία τιμών προσιτά.

Η ομάδα Lauder, που είναι όλοι φίλοι μου, είπε ότι πραγματικά τους έκανε να δοκιμάσουν μια σχέση με τον Kohl's στις ΗΠΑ, αλλά δεν το έκανε'δεν δουλεύει πραγματικά. Και τώρα χρόνια αργότερα'τι είναι αυτό που προσπαθεί να κάνει ο Drew Barrymore με την Walmart στα κράτη. Και γελάμε γιατί αυτή'όπως: "Εγώ'm το πρώτο σήμα που φέρνει την πολυτέλεια στη μάζα. "Και εγώ'μου αρέσει, "Περιμένετε, δεν είμαι πουθενά για 15 χρόνια;"

Σήμερα'του κόσμου, εκεί'είναι ένα τεράστιο θόλωμα ανάμεσα στη μάζα και το κύρος. Το σκέφτομαι'Είναι πολύ ωραίο ότι πολλές εταιρείες καλλυντικών έχουν ενισχύσει το παιχνίδι τους τόσο σε τύπους όσο και σε προϊόντα. Όταν μίλησα για αυτά τα προϊόντα πριν από 15 ή 20 χρόνια, θα τα αγόραζα σήμερα. Εκεί'είναι ένα τεράστιο uptick σε ολόκληρη την αρένα της μάζας και κάθε παίκτης έχει δώσει πραγματικά πολύ περισσότερη προσοχή σε αυτό που'γυναικών. Εκεί'μερικά πραγματικά εξαιρετικά προϊόντα. Το'δεν ήταν αυτό που ήταν όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά.

Ως εκ τούτου, αυτό'είναι τρομακτικό επειδή ο ανταγωνισμός είναι έντονος. Αυτοί'έβαλα πραγματικά το παιχνίδι τους πολύ. Έτσι εντάξει, εγώ'πρέπει να συνεχίσω να προχωράω. Αλλά μας κάνει όλοι καλύτερα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι οι γυναίκες εκεί έξω παίρνουν το καλύτερο από ό, τι μπορούν.

Τι έχει αλλάξει για την επωνυμία σας από την πρώτη σας εκκίνηση?

Αν είδατε το εμπορικό σήμα από την αρχή μέχρι τώρα, αυτό'Έχει περάσει πολλές επαναλήψεις. Εγώ'm για ανανέωση όλη την ώρα. Νιώθω σαν να σας δίνει κάτι νέο για να το κοιτάξετε. Γνωρίζω επίσης και σέβομαι τους εκδότες ομορφιάς γιατί'είναι πάντα, "Τι'που έρχονται στο γραφείο; Τι'θα πάμε να φαίνονται καλά σε μια σελίδα; Τι'πρόκειται να σκάσει και να μπορέσει να εργαστεί σε πολλά διαφορετικά επίπεδα; "Έτσι έχουμε εξελιχθεί πολύ από τη στιγμή που ξεκινήσαμε, αλλά μόνο και μόνο επειδή βαριέμαι και εγώ'Πάντα μου αρέσει: "Τι'τα νέα και τι's επόμενο; Τι'είναι ένα διασκεδαστικό νέο πράγμα για να συλλάβετε το ακροατήριό σας; "

Όταν ξεκινήσαμε για πρώτη φορά, όλοι βρισκόμασταν σε ηλεκτρολυτικά ασήμι. Ξεκινήσαμε σε κουτιά, έτσι δεν το κάνατε'ακόμη και να δούμε οποιοδήποτε χρώμα το οποίο ήταν πολύ επιθετικό για μας να το κάνουμε και διαπιστώσαμε ότι δεν ήταν'το σωστό πράγμα. Ξεκινήσαμε το φθινόπωρο του 1999 και είχαμε ένα τεράστιο κύμα και μεγάλη ευχαρίστηση για το λανσάρισμά μας, αλλά για να πάμε πραγματικά εκεί που έπρεπε να πάμε, θα έπρεπε να αναθεωρήσουμε για να μπορέσουμε να δείξουμε χρώμα. Έτσι, δύο χρόνια έξω, αναθεωρήσαμε και πάλι για να δείξουμε χρώμα και οι αριθμοί ανατίναξαν. Σε αυτό το περιβάλλον, εκεί'δεν είναι κανείς εκεί για να σας βοηθήσει, έτσι'όλα τα καραμέλα μάτια και εσύ'Έχω να δω τι's στη συσκευασία. Αλλά εξακολουθώ να είχα ξεκινήσει τον τρόπο με τον οποίο ξεκίνησα γιατί μας διαφοροποιούσε τόσο πολύ από το τι άλλο ήταν ήδη στην αγορά.

Γιατί η ποιότητα είναι τόσο σημαντική?

Στο τέλος, πιστεύω ότι η ποιότητα κερδίζει. Εγώ'θα πω στο Target όταν έρθει ένα άτομο που προμηθεύεται: "Αν μη τι άλλο, αυξήστε το λιανικό εμπόριο σας λίγο. Μην πάρετε τίποτα κάτω για να προσπαθήσετε και να κερδίσετε την τιμή γιατί κέρδισα'δεν το αφήνω "Ο λόγος για τον οποίο έχουμε αυξηθεί συνεχώς εδώ και 15 χρόνια και συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε είναι λόγω της ποιότητας, συνεχίζω να σπρώχνω το φάκελο όλη την ώρα και δεν έχω ξαποστάσει ποτέ και είπα:" Εγώ'έχω το ", όπως, η γραμμή είναι μεγάλη'Πάντα μου αρέσει: "Μπορεί να είναι καλύτερο, μπορεί να είναι περισσότερο." Και συνεχίζω να το πιέζω. Εγώ'ήταν νευρωτικός και ένας πόνος στο λαιμό για το τι μοιάζει η μάρκα. Εγώ'm σε αυτό κυριολεκτικά 24/7.

Τα Tinted Balms για τα Lip και το Shine Shine Lip Glosses, αυτοί'σε μεταλλική συσκευασία. Οι μισοί άνθρωποι στον κλάδο του κύρους κέρδισαν'μην κάνετε μεταλλική συσκευασία λόγω του βάρους. Και ακόμα και τοποθέτηση μαγνητών δεν συμβαίνει'να συμβεί εκεί. Το'αυτές τις μικρές αποχρώσεις. Το'όλα σχετικά με την προσοχή στη λεπτομέρεια, διότι'με τις λεπτομέρειες που σας ξεχωρίζουν από ό, τι κάνουν οι άλλοι. Επίσης, επειδή το εμπορικό σήμα λειτουργεί τόσο επιχειρηματικά, έχω ένα σημείο επαφής με κάθε τύπο και κάθε σκιά. Το'είναι πολύ μαμά και ποπ με έναν περίεργο τρόπο σε σύγκριση με όλες τις μεγάλες μεγάλες εταιρείες που πωλίζω ενάντια. Οταν εσύ're L'Oréal ή Revlon ή Maybelline ή CoverGirl, αυτοί'δεν είναι ένα άτομο. Εκεί'δεν είναι καθόλου τρόπος. Εγώ'ελπίζω ότι οι άνθρωποι θα καταλάβουν και θα δουν ότι έρχονται.

Πώς ανταγωνίζεστε τους μεγαλύτερους παίκτες στους διαδρόμους ομορφιάς?

Σε ορισμένες κατηγορίες, δεν μπορώ να ανταγωνιστώ. Στη μάσκαρα, τα μεγάλα όπλα κάνουν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τις βούρτσες τους και πολλές από αυτές είναι τεχνολογία βούρτσας. Κοστίζει μια περιουσία για την κατοχύρωση μιας λαβής βούρτσας. Ο τρόπος με τον οποίο ανταγωνίζομαι ήταν ο τρόπος πριν από κάποιον άλλον, ένωσα μια χτένα στην άλλη πλευρά. Του έδωσε τουλάχιστον μια αίσθηση μοναδικότητας. Και επίσης για μένα ως καλλιτέχνης μακιγιάζ, πάντα θα βάλω μάσκαρα και στη συνέχεια θα χτενίσω τις βλεφαρίδες. Σκέφτηκα λοιπόν: "Γιατί να μην έχουμε κάτι διπλό καθήκον και να το καταστήσουμε ένα προϊόν;" Οτι's πώς πήγα με μάσκαρα για παράγοντα διαφοροποίησης. Δεν υπήρχε τρόπος να πάω ενάντια στον Λ'Ορεάλ. Ποιος θα έπαιζα?

Εγώ'm που πωλεί ενάντια σε πολλά τεράστια ονόματα στην αγορά. Εγώ'σε σχέση με εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε διαφημιστικά χρήματα, και ότι έχουμε επιβιώσει είναι ανήκουστο. Πριν από δύο εβδομάδες, είχαμε τα Βραβεία Κοσμητικής Εκτελεστικής Γυναικών στα Κράτη. Το'όπως τα Όσκαρ της επιχείρησης ομορφιάς, έτσι ήταν σαν τη λάμψη μου. Έχω κερδίσει για το καλύτερο προϊόν χείλη στη μάζα για το σατέν Luxe Χείλος Χρώμα μου και το καλύτερο προϊόν του προσώπου στη μάζα για το Φωτιστικό μου Bronzer.

Εκεί'ίσως 15 νικητές και τα πάντα χωρίζονται μεταξύ μάζας και γοήτρου. Ήταν μια τεράστια, τεράστια, τεράστια συμφωνία. Μόνο αυτή η αναγνώριση από τη βιομηχανία ομορφιάς βοηθά έτσι να επικυρωθεί και να ενισχυθεί αυτό που απομακρύνω από τα τελευταία 15 χρόνια. Ήταν μια από εκείνες τις καθοριστικές στιγμές καριέρας που don'δεν έρχονται τόσο εύκολα.

Είχα πραγματικά έναν αγώνα με κάποιον στο Target που δεν το έκανε'δεν θέλω να αλλάξω το κραγιόν και σκέφτηκα ότι η συσκευασία έμοιαζε καταπληκτική. Εγώ'Μου αρέσει, "Είναι εκπληκτικό! Αλλά μπορεί να είναι και πέρα ​​από εκπληκτικό!" Είχαμε αυτό το κομμάτι του banter και κέρδισα. Παίρνεις αυτό το ένστικτο. Το'Είναι δύσκολο να πούμε έναν σημαντικό λιανοπωλητή που σχεδιάζω και πηγαίνω από το έντερο. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι όπως, "Πού'είναι η ομάδα εστίασης;'μου αρέσει, "Πηγαίνω από το έντερο." Και στη συνέχεια να έχει το κραγιόν στη νέα συσκευασία για να κερδίσει το καλύτερο στην κατηγορία του ... κάποιος ήταν στο πλευρό μου. Οι άνθρωποι στο Target κουνούσαν τις λευκές χαρτοπετσέτες, όπως, "Εντάξει, είχατε δίκιο."

Πώς συμμετέχετε στην ανάπτυξη νέων προϊόντων?

Το εμπορικό σήμα μου, αν και αυτό's με ένα μεγάλο λιανοπωλητή "τρέχει πολύ επιχειρηματικά. Θέτω τον εαυτό μου ως αυτό το επιχειρηματικό πνεύμα. Εμείς'το είδος του κεντρικού πυρήνα στη μέση αυτού του μεγάλου παίκτη. Εγώ ο ίδιος επιλέγω κάθε τύπο, κάνω κάθε σκιά σας'Θα δούμε σε αυτό το εμπορικό σήμα. Σχεδιάζω κάθε σχήμα βούρτσας. Κάθε σκιά βερνίκι νυχιών. Πηγαίνω στα καταστήματα στο Target στη Μινεάπολη και καθόμουν στο πάτωμα στο υπόγειο, όπου βρίσκω τα προϊόντα. Το'σαν ένα τρίτο παιδί για μένα. Ας ελπίσουμε ότι'τι βγαίνει το πάθος, την κίνηση και την αποφασιστικότητα να κάνεις κάτι που εγώ'm απίστευτα υπερήφανη, και αυτό θα ανταγωνιστεί οποιοδήποτε παίκτη στην κατηγορία της γοητείας μακιγιάζ και να έρθει σε ένα τρίτο έως ένα τέταρτο λιγότερο από την τιμή. Αλλά τα χέρια κάτω, δεν υπάρχει καμία διαφορά σε ποιότητα απολύτως. Αν μη τι άλλο, μπορώ πραγματικά να υπερβούμε την ποιότητα επειδή μερικοί παίκτες με κύρος μπορούν απλά'δεν μπορώ να κάνω ό, τι μπορώ να κάνω.

Εγώ'Είμαι στην επιχείρηση από το 1980. Είναι'είναι μόνο έμφυτη. Τρώω, πίνω και κοιμάμαι. Το'Είναι αστείο επειδή ο σύζυγός μου συμβαίνει επίσης να είναι στην βιομηχανία ομορφιάς "'είναι στην επιχείρηση των μαλλιών και τα παιδιά μου μερικές φορές στο τραπέζι δείπνου είναι σαν, "Αρκετά, ήδη, παιδιά, μπορούμε να μιλάμε για κάτι άλλο;" Αλλά νομίζω ότι πρέπει να φάτε, να πίνετε και να κοιμάστε κάτι για να πετύχετε την επιτυχία και να παραμείνετε στην κορυφή του παιχνιδιού σας και να κρατήσετε τον εαυτό σας μορφωμένο, γνωστό και γνωστό.

Από πού παίρνετε νέες ιδέες προϊόντων?

Το'κατανοώντας τις τάσεις και ποιες είναι οι ανάγκες. Εσείς'θα πάρετε αυτό το είδος της διεισδυτικής ενέργειας για ένα προϊόν ή ένα νέο πράγμα που'συνεχίζεται στον κλάδο. Και δοκιμάζοντας τα πράγματα. Εγώ'm σε περισσότερες εκδηλώσεις για τη βιομηχανία όπου σάς στέλνουν σπίτι με αυτές τις γιγάντιες τσάντες δώρων και έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε πολλά πράγματα.

Πόσο συχνά βγαίνεστε με νέα προϊόντα?

Έχουμε τη συλλογή πυρήνα και κάνουμε πάντα εποχιακό χρώμα, έτσι κάθε άνοιξη / καλοκαίρι κάνουμε συλλογές περιορισμένης έκδοσης που επικεντρώνονται περισσότερο εποχιακά. Επίσης, με όλες τις καλλυντικές σακούλες μας'είναι πάντα μια εποχιακή εστίαση. Το γεγονός ότι εμείς'είμαι τόσο προσιτός, εγώ'm όπως, πετάξτε την τσάντα μακιγιάζ μακριά και αγοράστε μια νέα. Το's $ 4.99. Εμείς'βρήκατε περισσότερα πράγματα από την αναζήτηση σε κάποιον's τσάντα μακιγιάζ και απλά θέλετε να πεθάνετε.

Γιατί άλλαξα πρόσφατα τη συσκευασία σας?

Κάναμε ένα είδος επαναφοράς - όχι ότι τίποτα δεν ήταν σπασμένο, αλλά ακριβώς ότι μου βαρεθεί, και εγώ'm όπως, "Μπορώ'Δεν το βλέπω πια, θέλω να αλλάξω. "

Ανατίναμε το λογότυπο. πήγαμε σε μαύρη συσκευασία. Νομίζω ότι υπάρχει'όλη αυτή η ψυχολογία για το μαύρο και το κύρος. Νομίζω ότι πολλές γυναίκες'της νοοτροπίας ή της διαδικασίας σκέψης συσχετίζει τη μαύρη συσκευασία με την Chanel ή την MAC, με την ποιότητα.

Το'είναι πολύ δύσκολο να μεταδώσει την ποιότητα στη διαφήμιση. Αν κάποιος έχει μια απάντηση, εγώ'm χαρά να ακούσει, αλλά εμείς'έχω αγωνιστεί με αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εσείς'Δεν θέλω άλλους ανθρώπους να φαίνονται κακοί για να φαίνονται καλά. Οτι'δεν είναι ο τρόπος που θα έπρεπε ποτέ να κάνετε επιχειρήσεις. Έτσι λοιπόν'Είναι το είδος της παράξενης ψυχής όπου αν μπορώ'Το λέτε με λόγια, το λέτε οπτικά. Οτι'είναι πραγματικά αυτό που προκάλεσε ολόκληρο τον επανασχεδιασμό της προσπάθειας να μεταφέρει το μήνυμα ποιότητας. Ήταν ενδιαφέρον, διότι όταν ξεκινήσαμε για πρώτη φορά στον Τύπο στα κράτη, αυτό ήταν ακριβώς το σχόλιο. "Ξέρεις τη Σόνια, εμείς'πάντα αγάπησα τι είσαι εσύ'έκανες, και γνωρίζουμε ότι η ποιότητα είναι εκεί, αλλά νιώθουμε σαν να έχει τελικά συναντηθεί ».

Πώς έγινε γνωστός για τις βούρτσες μακιγιάζ σας?

Μπορείς'δεν κάνει μεγάλη μακιγιάζ χωρίς μεγάλες βούρτσες. Όταν ξεκινήσαμε για πρώτη φορά, είχαμε ελάχιστες εφαρμογές με όλες τις σκιές ματιών και τις κοκκινίλες. Μετά από μερικά χρόνια, εγώ'μου αρέσει, "Γιατί έκανα και αυτό;" Εγώ'm λέει στους ανθρώπους αυτούς're μιας χρήσης, πάρετε μια μεγάλη βούρτσα. Έτσι εξαλείψαμε τους εφαρμοστές. Το'είναι ένα διαφορετικό πράγμα, κάνει μακιγιάζ με ένα applicator έναντι κάνει μακιγιάζ με μεγάλες βούρτσες.

Την εποχή εκείνη, δεν μπορούσατε να βρείτε μια προσιτή βούρτσα μακιγιάζ. Μια βούρτσα σε σκόνη ήταν $ 60 ή $ 75. Εάν προσπαθήσατε να βρείτε ένα στη μάζα, θα έβλαπτε να το χρησιμοποιήσετε. Ποιος ήξερε ότι 15 χρόνια αργότερα εγώ'd είναι γνωστή ως η κυρία βούρτσα?

Επειδή ήμασταν οι πρώτοι με προσιτές βούρτσες, έγινε απλά μια τεράστια κατηγορία. Τόσο συχνά, αν διαβάσω κάτι, αυτό'"Το βούρτσα Sonia Kashuk, το βούρτσα, το πινέλο ...." έγινα η βασίλισσα της βούρτσας μόνο και μόνο επειδή δεν πωλούσα εναντίον κανενός σε αυτό. Δεν ήταν't ότι έθεσα να πάει μετά τα πινέλα.

Σχεδιάστηκαν από τον εαυτό μου και από έναν φίλο που είναι βιομηχανικός μηχανικός. Τους σκαλίσαμε από πηλό και τους πρωτοτύπησα. Ήμασταν η πρώτη εργονομική βούρτσα για να βγούμε. Στη συνέχεια, εξελίχθηκε στην τιμή ανοίγματος των βουρτσών, οι βασικές μας βασικές βούρτσες με λευκές λαβές. Στη συνέχεια, τα εντάξαμε για τις μαύρες βούρτσες. Το'είναι σχεδόν σαν μια καλή, καλύτερη, καλύτερη, [αν και] οι λευκές βούρτσες είναι καταπληκτικές. Τότε το κτύπησε ένα βήμα, έτσι ώστε αν θέλετε πραγματικά να πάμε για αυτό αφρόκρεμα βούρτσα, αυτό'θα πάω εκεί.

Πόσο συχνά πρέπει να πλένετε τα πινέλα σας?

Το κάνω όλη την ώρα, [αλλά για τις περισσότερες γυναίκες] αισθάνομαι τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Οταν εσύ'τελειώσατε να κάνετε το μακιγιάζ σας το πρωί, όταν εσείς'πάλι στο πάτωμα του μπάνιου σας, απλά να τα πάρετε εκεί και να πλένετε 'να τα βγάλεις, να τα στεγνώνεις, και την επόμενη φορά που θα ξαναγυρίσεις για να αγγίξεις τίποτα, αυτοί'τελειωμένοι, αυτοί'καθαρίστε και εσείς'είστε έτοιμοι να πάτε. Νιώθω σαν αυτό'απλά βάζετε αυτό το βήμα στην καθημερινή σας ρουτίνα. Σκεφτείτε την καθαριότητα στον πάγκο. Εγώ'm δεν λέει ακόμη και εσείς πρέπει να χρησιμοποιήσετε [καθαρότε μου πινέλο]. Αν έχετε ένα σαπούνι με ράβδο και ένα νεροχύτη, πλύνετε. Δεν μπορώ'νοιάζεστε πώς το κάνετε, απλά το κάνετε.

Τι's το αγαπημένο σας προϊόν?

Εχω λίγα. Λατρεύω το Ιδανικό Φωτεινό Ίδρυμα. Το σκέφτομαι'είναι τόσο όμορφο για το δέρμα. Το's φωτεινό, καλύπτει, αυτό'Θα οικοδομήσουμε, αυτό'είναι πολύ εύκολο να εργαστείτε με. Το'Είναι εξαιρετικό για την εξουδετέρωση κάθε ερυθρότητας λόγω της κίτρινης βάσης. Μερικοί από τους ανθρώπους που γνωρίζω στο εργαστήριο που έχουν πρόσβαση σε κάθε μάρκα, μέχρι εκατοντάδες δολάρια, θα το χρησιμοποιήσουν. Γιατι το'είναι απλά ένα όμορφο φινίρισμα και αυτό'είναι τόσο εύκολο να εφαρμοστεί.

Εγώ'm επίσης ένας τεράστιος ανεμιστήρας του Eye On Neutral Palette. Νιώθω σαν αυτό'είναι απλά εύκολο. Κάθε χρώμα που χρειάζεστε είναι εκεί. Μπορείτε να πάρετε μια ποικιλία διαφορετικών εμφανίσεων.

Και το Φωτιζόμενο Μπρονζερ μου φοράω όλο το χρόνο. Οι άνθρωποι είναι σαν, "Ω, εσύ'μαυρισμένο "'μου αρέσει "όχι, εγώ'Δεν είναι, αυτό'είναι ο μπράκερ μου. "

Χρησιμοποιώ και δοκιμάζω τα πάντα. Ευχαριστώ το Θεό διότι μερικές φορές βλέπω κάτι τέτοιο's δυσλειτουργία ή συσκευασία'με ένα θέμα. Πρέπει συνεχώς να προσπαθώ τα πάντα μόνο για να σιγουρευτώ ότι όλα είναι τέλεια.

Το άλλο πράγμα είναι ότι παρόλο που έχω ακριβά συσκευασία και αυτό'είναι μια περιουσία, εγώ'm πάντα υπερ-συνειδητή γιατί αν σπάσει, μόνο και μόνο επειδή'που πωλούνται στη μάζα, οι άνθρωποι θα πουν: "Δείτε;'Είναι φθηνό. "Και αυτό'δεν είναι. Αλλά αν το κομμάτι σου Chanel σπάσει, εσύ'όπως: "Είναι ραγισμένο, δεν είναι μεγάλη υπόθεση." Αρα εσύ'με τόσο πολύ περισσότερη λάμψη και έλεγχο απ 'όπου πωλίζω. Το'μια διαφορετική νοοτροπία. Αντισταθμίζω με κάθε τρόπο, σχήμα και μορφή, γνωρίζοντας τι εγώ'm επάνω ενάντια.

Έχετε προϊόντα που είναι δημοφιλή με διασημότητες?

Κάνουμε μια απίστευτη βούρτσα μαλλιών που προήλθε από το πώς κάναμε τόσο καλά με τα πινέλα [makeup]. Χθες το βράδυ όταν βρισκόμουν στο αεροπλάνο, ένας από τους βοηθούς μακιγιάζ μου έστειλε ένα κείμενο. Αυτός'όπως η Σόνια, εγώ'εδώ με τον Κλόι Καρδασιάν. Αγαπά τη βούρτσα μαλλιών σας "Είχα κάνει μια περιορισμένη έκδοση του σε χρυσό." Το ονομάζει Goldie. Υπάρχει κάποια πιθανότητα να την πάρετε περισσότερο; "'m χαρά να στείλετε περισσότερα Goldie. Το'ένα από αυτά τα βούρτσες λατρείας. Καταγράφηκαν Εκθέσεις καταναλωτών με τη βούρτσα μαλλιών Mason Pearson και κερδίσαμε. Κάθε κομμωτήριο, οι μεγάλοι συντάκτες, χρησιμοποιούν τα μαλλιά μου. Το'είναι τρελός.

Αλλά ζητάμε [από διασημότητες] για πολλά διαφορετικά πράγματα. Εμείς'στέλνετε τόσα πολλά πράγματα όλη την ώρα.

Τι'είναι η φιλοσοφία της ομορφιάς σας?

Νομίζω ότι αυτή η τάση είναι διασκεδαστική, αλλά εγώ'm σίγουρα περισσότερο από classisist. Η μάρκα μου στο σύνολό της είναι πάντα σε τάση, αλλά δεν είναι μοντέρνα. Μου αρέσει η εκλεπτυσμένη, γυαλισμένη και απλά φαίνεται κάπως κλασική. Αυτό δεν συμβαίνει't σημαίνει απαραίτητα μόνο μπεζ ή καφέ σκιά ματιών. Απλώς πιστεύω ότι στο τέλος της ημέρας, οι άνθρωποι θέλουν να φαίνονται όμορφα. Μου αρέσουν τα πράγματα που έχουν μια ορισμένη προθυμία και θηλυκότητα.

Εγώ'ένα μινιμαλιστικό με σκόνη γενικά. Χρησιμοποιώ ένα μικρό πινέλο πολλαπλών χρήσεων έτσι ώστε να το εντοπίζετε εκεί που το θέλετε και να αφήσετε τα σημεία όπου θέλετε. Το'μια πολύ ελεγχόμενη εφαρμογή.

Ποια είναι τα μεγαλύτερα ορεκτικά κατοικίδιων ζώων ομορφιάς σας?

Έτσι συχνά διαβάζετε ότι θα πρέπει να πάτε πάντα μια σκιά πιο ανοιχτό στο concealer σας. Οχι απαραίτητα. Επίσης, μια πολύ δυνατή γραμμή των χειλιών. Αυτά τα είδη των πραγμάτων όπου'είναι τόσο τεχνητό και όχι σωστά αναμειγμένο.

Επίσης βλέποντας μακιγιάζ στο δέρμα όπου υπάρχει's πάρα πολύ σκόνη που χρησιμοποιείται. Ή δεν βλέπουμε πραγματικότητα στο δέρμα. Γιατί δεν έχει σημασία τι, μπορείτε να βάλετε τα θεμέλια, αλλά δεν συμβαίνει't πρέπει να πάει παντού και πιθανώς 99 τοις εκατό του χρόνου δεν το κάνει't πρέπει να. Μου αρέσει να βλέπω το δέρμα. Νομίζω ότι υπάρχει'δεν είναι τίποτα πιο όμορφο από το λαμπερό, υγιές δέρμα.

Πώς ήταν η εκτόξευση του Καναδά μέχρι στιγμής?

Έχουμε προβλήματα εδώ. εμείς'δεν είναι όπως στο απόθεμα όπως θα έπρεπε να είμαστε. Δυστυχώς, αυτό'είναι μια καμπύλη μάθησης σε όλη τη διαδρομή. Γνωρίζοντας ότι [ήμασταν] ευπρόσδεκτοι, αλλά ήταν πολύ περισσότερο πέρα ​​από αυτό που όλοι'οι προσδοκίες ήταν. Εγώ'm που πεθαίνουν όταν εγώ'm διαβάζοντας Twitter και οι άνθρωποι λένε, "Εγώ'έρχομαι στο κατάστημα και εκεί'δεν υπάρχει τίποτα εκεί ", λοιπόν, παρακαλούμε να μας στηρίξετε, θα επιστρέψουμε.

Τι's επόμενο για εσάς? 

Ξεκίνησα ως γραμμή μακιγιάζ. Εγώ'έχετε εξελιχθεί σε ένα εμπορικό σήμα ομορφιάς. Εσείς'Θα δούμε, σύντομα, εμείς'ακόμη και εξελίσσεται περαιτέρω. Βλέπω αυτό όλα αυτά που πηγαίνουν σε αυτό το σήμα ομορφιάς lifestyle. Ο στόχος μου είναι μετά από όλα τα πράγματα κάτω από την ομορφιά, έτσι ώστε να μπορείτε να είστε ένα κομμάτι μιας ενιαίας θυρίδας. Πάντα θέλω να πω μακροπρόθεσμα, αυτό'προσπαθώντας να δημιουργήσουμε αυτό το κατάστημα μέσα σε ένα κατάστημα, σχεδόν σαν ένα μινι-μπουτίκ είδος πράγματος.

Δεν μπορώ'Δεν ξέρω για σας, αλλά δεν μπορώ να περιμένω! Isn't Sonia απίστευτο; Πες μου...

Ελέγξατε τη γραμμή Sonia Kashuk στο Target ακόμα?

Ποια είναι τα αγαπημένα σας προϊόντα?

Έχετε εμπνευστεί από τη Σόνια's ιστορία επιτυχίας ομορφιάς?

Leave A Comment

28 + = 34