Τα καλύτερα Hairstyles για έναν Cowlick στο πίσω μέρος του κεφαλιού

Καλώς ήρθατε στη στήλη "Συμβουλές μαλλιών". Για να ζητήσετε μια διαδικτυακή συμβουλή μαλλιών από τον κομμωτή κομμωτή Bill Angst, ακολουθήστε τις οδηγίες εδώ.

Ερ: Έχω λεπτές τρίχες που στεγνώνουν φυσικά ίσια, ίσως μερικά στροφές εδώ και εκεί. Έχω επίσης αυτό το φοβερό cowlick που μπορείτε να δείτε στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου. Βασικά, το κομμάτι μου πηγαίνει άγριο και αν δεν κάνω't πειράζει την περιοχή γύρω από αυτό, μπορεί να μοιάζει με ένα φαλακρό σημείο. 

Συνήθως, η μόνη πραγματική μου αλλαγή πηγαίνει από μακριά μαλλιά (μέχρι το μέσον της πλάτης μου) σε ένα ζευγάρι εκατοστά κάτω από τους ώμους μου. Εγώ'Προσθέτουμε περιστασιακά μια πλάγια σάπια έκρηξη και στη συνέχεια απλά αφήστε την να αναπτυχθεί σταδιακά.

Είναι φυσικά μελαχρινή, αλλά όταν ήμουν νεότερος, όταν ήμουν στον ήλιο, θα έδιωχνα τα μαλλιά μου σημαντικά, οπότε δεν το έχω δει ποτέ όλα τα καφέ (don'δεν νομίζω ότι θέλω να ;!).

Τον τελευταίο καιρό, αισθάνομαι ότι το στυλ κάνει το πρόσωπό μου να δείχνει στρογγυλό. Μου αρέσουν τα στρώματα Jennifer Anniston wannabe που έρχονται κάτω από το πηγούνι μου μερικές φορές, αλλά στο άλλο μισό του κεφαλιού μου, ποτέ δεν φαίνεται να συμβαίνουν. 

Ξέρω ότι πιστεύετε σε όλο το μήκος για τα κορίτσια με τα μαλλιά σαν κι εμένα, αλλά μου αρέσει λίγο κίνηση και ανυψώστε το στέμμα. ΒΟΗΘΕΙΑ! Δεν έχω αγαπήσει μια κούρεμα σε λίγα χρόνια. & # x2014; Whitney

ΕΝΑ: Whitney, σας ευχαριστώ που υποβάλατε το δίλημμα σας με τα μαλλιά σας. 

Κάνετε το καλύτερο που μπορείτε με τις μεγάλες κλειδαριές σας και το teasing είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης του cowlick του κορώνα.

Η πρότασή μου για σας είναι να αναδιανείμετε το ρόλο σας.

Νομίζω ότι αυτή η περικοπή και το χρώμα θα ήταν η τελική αλλαγή για σένα.

Το χωρισμό θα βοηθήσει με το στέμμα σας, και αισθάνομαι μια πλευρά-σάρωσε κτύπημα και μικρότερο μήκος θα δώσει τα μαλλιά σας λίγο περισσότερο όγκο.

Επί του παρόντος, το βάρος των μακριών μαλλιών σας τραβά κάτω και τονίζει το cowlick. Εάν χαλαρώσετε τα στρώματα, αυτό θα βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος.

Βεβαιωθείτε ότι είναι μακριές στρώσεις, επειδή αν είναι πολύ σύντομες, θα έχετε ένα βλαστό στο στέμμα σας και δεν θα είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

Πιστεύω επίσης ότι όλο το βάθος και οι αποχρώσεις σε αυτό το χρώμα θα δώσουν στα μαλλιά σας μεγαλύτερη διάσταση και θα την κάνουν πιο παχιά.

Ακολουθούν δύο άλλες επιλογές:

μπιλλυξόξο

Ο Bill Angst είναι ένας από τους κορυφαίους κομμωτές των διασημοτήτων του Καναδά και ο ιδιοκτήτης του Angst Salon στην 240 Queen Street East στο Τορόντο. Καλέστε 416-360-5942 για να κλείσετε ραντεβού.

Leave A Comment

40 − 31 =