Τα καλύτερα hairstyles για ένα διπλό Cowlick

Καλώς ήρθατε στη στήλη "Συμβουλές μαλλιών". Για να ζητήσετε μια διαδικτυακή συμβουλή μαλλιών από τον κομμωτή κομμωτή Bill Angst, ακολουθήστε τις οδηγίες εδώ.

Ερ: Αγαπητέ Bill, εσύ'είστε τόσο γενναιόδωροι για να προσφέρετε την εμπειρία σας στους αναγνώστες σας! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! 

Σχετικά με μένα: Εγώ'm 45 ετών, 5'6 "με καστανά μάτια και μεσαίο δέρμα ελιάς, άρχισα να γαρνιέρω στα πρώτα μου είκοσι χρόνια, αλλά το φυσικό χρώμα των μαλλιών μου είναι μεσαίο καφέ με κοκκινωπό υπόγεια, έχω χοντρές, κυματιστές και κάπως φριχτές τρίχες και πολλά. Γιατι το'είναι έγχρωμο, τείνει να είναι ξηρό.

Αφού είχα το μωρό το νούμερο δύο το περασμένο έτος, αποφάσισα να απαλλαγώ από τις μακρές, στρωματοποιημένες κλειδαριές μου και να πάρω ένα bob, το οποίο έγινα κουρασμένος γρήγορα. Το's αναπτύχθηκε λίγο, αλλά εγώ'Δεν είμαι σίγουρος πού εγώ'θα πάω με αυτό πια.

Παρακαλώ, Bill, με ενημερώστε τι νομίζετε ότι πρέπει να κάνω με το χρώμα μου και την περικοπή μου. Εγώ'm ιδιαιτέρως συνειδητή για το μεγάλο μέτωπο και την στραβά μύτη μου. Δεν μπορώ't έχουν φυσικό ρόλο. Έχω cowlicks και στις δύο πλευρές του μέτωπού μου. Εγώ'm θα είναι 46 ετών τον Απρίλιο και θα αγαπούσε ένα φρέσκο, ενημερωμένο βλέμμα που νομίζετε ότι είναι σωστό για μένα. Ανυπομονώ να διαβάσω τις συμβουλές σας! Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. & # x2014; Μαργαρίτα

ΕΝΑ: Μαργαρίτα, σας ευχαριστώ για τα ευγενικά σας λόγια και το αίτημά σας για διαβούλευση.

Αυτή είναι η τομή που σας προτείνω, με ένα κεντρικό τμήμα, αν τα μαλλιά σας θα το επιτρέψουν με τα cowlicks σας:

Αυτά τα στρώματα θα ανοίξουν το πρόσωπό σας. Είναι επίσης σύγχρονα και ευέλικτα. Μου αρέσουν πολύ τα μακρά κοκαλιάρικα άκρα. Θα διασκορπίσουν το πάχος με το επιπλέον μήκος και θα αναδείξουν τα στρώματα.

Στη συνέχεια, με το φυσικό σας κύμα ενισχυμένο με ένα μαστίγιο, αυτή η περικοπή είναι τέλεια:

Αυτό είναι και το χρώμα που σας προτείνω. Η επισήμανση του cowlick σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι όμορφη.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα καλών χειρισμών:

Ελπίζω αυτό να βοηθήσει. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι μπορείτε να κάνετε ειρήνη με τους cowlicks σας.

μπιλλυξόξο 

Ο Bill Angst είναι ένας από τους κορυφαίους κομμωτές των διασημοτήτων του Καναδά και ο ιδιοκτήτης του Angst Salon στην 240 Queen Street East στο Τορόντο. Καλέστε 416-360-5942 για να κλείσετε ραντεβού.

Leave A Comment

28 − 22 =