Τα καλύτερα Haircuts για τα μεγάλα, Frizzy μαλλιά

Καλώς ήρθατε στη στήλη "Συμβουλές μαλλιών". Για να ζητήσετε μια διαδικτυακή συμβουλή μαλλιών από τον κομμωτή κομμωτή Bill Angst, ακολουθήστε τις οδηγίες εδώ.

Ερ: Βοήθεια! Εγώ'έχω τα πιο τρελά μαλλιά. Το's βαμμένα φυσικό καφέ μου (για να καλύψει το γκρι), και όπως μπορείτε να δείτε, αυτό'είναι φυσικά frizzy και υπερ-πλήρης. Εγώ'Έχω πολλά και θα το έλεγα'μεσαίου πάχους. 

Τι κούρεμα θα πρότεινα ότι θα φαινόταν πιο κομψό, με ελάχιστη αναστάτωση; Είμαι 60 ετών και σε απεγνωσμένη ανάγκη ενημέρωσης. 

Το πλένω μόνο δύο φορές την εβδομάδα, και τυπικά στεγνώσει και σιδερώστε τα μαλλιά μου για να το κάνει ομαλό. Επιπλέον, δεν μπορώ'Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε προϊόν (εκτός από το σαμπουάν και την κρέμα). Τα μαλλιά μου τείνουν να συμπεριφέρονται κατά τους χειμερινούς μήνες, αλλά η άνοιξη της Ατλάντας, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο είναι ζεστά και υγρά! Συνήθως σε αυτούς τους μήνες, τραβάω το σε μια αλογοουρά ή ένα μεγάλο κλιπ για να το βγάλω από το λαιμό μου. Αυτό μου δίνει κάποια αίσθηση ελέγχου.

Οποιεσδήποτε προτάσεις ή σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Ευχαριστώ που με βοήθησες. & # x2014; Elaine

ΕΝΑ: Elaine, εγώ'm περίεργος για το γιατί don'Χρησιμοποιήστε το προϊόν εκτός από το σαμπουάν και την κρέμα?

Εάν πρόκειται για ένα θέμα υγείας, τότε υπάρχουν προϊόντα όπως το έλαιο καρύδας, το ελαιόλαδο κλπ. Αυτό θα προσθέσει βάρος στα μαλλιά σας και θα το κάνει λιγότερο φριχτό.

Εάν όχι, η πρότασή μου είναι να πλένετε λιγότερο συχνά, να ξεπλένετε πιο συχνά και να προσθέτετε μαλακτικά. Αφήστε λίγο μαλακτικό στα μαλλιά σας επίσης "κερδίσατε"'Δεν πιστεύω πόσο πιο ήπια θα είναι. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, τα ασαφή μαλλιά χρειάζονται λιγότερο σαμπουάν από ότι τα επίπεδα, λιπαρά μαλλιά. Περισσότεροι όλοι εμείς'v συνιστούσα αυτή την προσέγγιση στο σαλόνι ήταν ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα.

Νομίζω ότι αυτή η περικοπή θα ήταν ονειρική για σας "

Θα δούλευε φυσικά. Ή, η πρότασή μου είναι να την αφήσουμε να στεγνώσει φυσικά και στη συνέχεια να προσθέσει μια ομαλότερη μπούκλα με ένα σίδερο. Η ευθυγράμμιση προσθέτει στη ζημιά που προκαλεί τη φρύξη. Στην υγρασία, αυτό θα φανεί εξαιρετικό.

Εάν πρόκειται να στεγνώσετε φυσικά, τότε θα συνιστούσα να προσθέσετε μια πάστα χυτεύσεως σε βρεγμένα μαλλιά. Χτενίστε το με χτένα με λεπτό δόντι. Αυτό θα εξομαλύνει την ανοιχτή επιδερμίδα στον άξονα των μαλλιών.

Στη συνέχεια, απαλά συρρίκνωση από τα άκρα επάνω. Τώρα don'το αγγίξτε ξανά μέχρι να στεγνώσει τελείως. Ποτέ μην τρέχετε τα δάχτυλά σας μέσα από τα κύματα σας, καθώς αυτό θα αυξήσει τη φριζάρισμα.

Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να προσθέσετε μπούκλες ή όχι την κλήση σας.

Εάν θέλετε να κρατήσετε περισσότερο χρόνο, εφαρμόστε τις ίδιες τεχνικές σχεδιασμού.

Αυτή η περικοπή θα απαιτούσε κάποια στρώματα κατά μήκος των κάτω τριών έως τεσσάρων ίντσες, από τα άκρα μέχρι. Αυτό θα αντιμετωπίσει το σχήμα του τριγώνου που παίρνετε τώρα, αφήνοντας την κορυφή βαρύ, έτσι ώστε να μην μεγαλώνει πολύ στην υγρασία.

Εδώ είναι ένα παράδειγμα για μεγαλύτερο μήκος, αφήνοντας και πάλι να στεγνώσει φυσικά με τα στρώματα.

Αυτή η καφέ απόχρωση θα ήταν καλύτερη για εσάς. Υπάρχει μεγαλύτερο βάθος στο χρώμα, γεγονός που το κάνει να φαίνεται πιο υγιεινό.

Ελπίζω ότι αυτό θα σας βοηθήσει, Elaine.

μπιλλυξόξο

Ο Bill Angst είναι ένας από τους κορυφαίους κομμωτές των διασημοτήτων του Καναδά και ο ιδιοκτήτης του Angst Salon στην 240 Queen Street East στο Τορόντο. Καλέστε 416-360-5942 για να κλείσετε ραντεβού.

Leave A Comment

4 + 3 =