Ο συντάκτης ομορφιάς Gwen Flamberg μοιράζεται τα μυστικά της ομορφιάς της

Τι'Είναι σαν να είναι ένας συντάκτης ομορφιάς στη Νέα Υόρκη?

Πολύ πιο συναρπαστικό από ό, τι εδώ στο Τορόντο, νομίζω!

Το πανέμορφο Gwen Flamberg είναι ο διευθυντής ομορφιάς με έδρα τη Νέα Υόρκη στο περιοδικό κορυφαίων διασημοτήτων, Εμείς Εβδομαδιαία, και είχα την απόλυτη ευχαρίστηση να την προσεγγίσω πρόσφατα για να μιλήσω για όλα τα πράγματα ομορφιάς και μοντάζ.

Όπως φανταζόμουν, ο κόσμος της είναι εκείνος που καλεί τον Gisele's hairstylist ain'δεν τραγούδι, και (όπως ίσως γνωρίζετε από Instagram της) celebs απλά πέφτουν τυχαία στο γραφείο. NBD!

Μου Εμείς Εβδομαδιαία το fandom πηγαίνει waaay πίσω (έχω ακόμη και μια συνδρομή για μερικά χρόνια), έτσι ήμουν πολύ ενθουσιασμένος να ρωτήσω τον Gwen για την καριέρα της, τα αγαπημένα της προϊόντα, τις τάσεις της'το πιο ενθουσιασμένο για τώρα και πολλά άλλα. Εδώ'τι μιλήσαμε γι 'αυτό'πρέπει να διαβαστεί!

Τι σας επέστησε σε μια καριέρα στη βιομηχανία περιοδικών?

Μεγάλωσα στη Νέα Υόρκη και η μαμά μου ήταν πραγματικά σκηνοθέτης της τέχνης Μόδα όταν μεγάλωσα. Εγώ'το πιο νεαρό από τα τρία κορίτσια, και είχε επικεντρωθεί στην ανατροφή των παιδιών όταν γεννήθηκα. Σταμάτησε να εργάζεται πιθανότατα όταν η παλαιότερη αδελφή μου ήταν περίπου 3 ετών. Στη συνέχεια επέστρεψε στην εργασία όταν ήμουν 10 χρονών. Θα την επισκεφθώ στην εργασία. Ήταν η πρώτη μου επίσκεψη στα γραφεία του Μόδα και μόλις έπεσα κάτω από αυτή την τρύπα του κουνελιού. Είδα την ντουλάπα της μόδας, τα ράφια των ρούχων από τον ανελκυστήρα και την Polly Mellen, που ήταν τότε ο επεξεργαστής της μόδας και ήταν ντυμένος τόσο υπέροχα. Η όλη ατμόσφαιρα ήταν τόσο δημιουργική και υπέροχη. Ήμουν 10 ή 11 ετών και σκέφτηκα: "Εγώ'θα είμαι ένας συντάκτης μόδας όταν θα μεγαλώσω ». Εκφράστηκα σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο περιοδικών και επεξεργασίας.

Πώς αποφασίσατε να γίνετε συντάκτης ομορφιάς?

Ήμουν υπεύθυνος επικοινωνίας με έναν ανήλικο δημοσιογράφου στο πανεπιστήμιο George Washington. Αφού έφυγα από το πανεπιστήμιο, επέστρεψα πίσω στη Νέα Υόρκη. Εγώ σχεδόν ξοδέψαμε σπίτι στο σπίτι, πριν βγάλω το δικό μου διαμέρισμα με φίλους. Στη συνέχεια χτύπησα το πεζοδρόμιο και πήρα την πρώτη δουλειά που ήταν διαθέσιμη Κυρίες' Αρχική Εφημερίδα. Ήταν στο τμήμα ομορφιάς και μόδας, και ήμουν συντάκτης βοηθός. Εκεί άρχισα να καταλαβαίνω ότι η ομορφιά [επεξεργασία] ήταν ένα ζώο στον εαυτό της. Για μένα, ήταν πιο ενδιαφέρουσα από τη μόδα γιατί's φυσικά με βάση την τάση, αλλά εκεί'και η επιστήμη. Και η επιχείρηση της ομορφιάς είναι τόσο φιλανθρωπική. Εμείς'μπορεί να έχει αντίκτυπο στις γυναίκες'που είναι μεγάλη.

Γι 'αυτό και ξεκίνησα, και δούλευα. Εγώ'είμαι στο Εμείς Εβδομαδιαία για έξι χρόνια.

Τι'είναι μια μέρα στη ζωή σου όπως στο Εμείς Εβδομαδιαία?

Μια μέρα στη ζωή ενός συντάκτη ομορφιάς στη Νέα Υόρκη δεν είναι ποτέ η ίδια. Εγώ'm είτε εδώ στο γραφείο προγραμματισμό ή την ανάθεση χαρακτηριστικών στους συγγραφείς μου, και όταν τα κομμάτια έρχονται, την επεξεργασία τους, ή εγώ'm έξω στην αγορά ομορφιάς κατά την εκτόξευση δύο φορές την ημέρα. Σήμερα είχα ήδη δύο εγκαινιάσεις προϊόντων και έχω άλλη μια απόψε. Έτσι'σαν μια μεγάλη μικτή τσάντα. Εκεί'με πολλά που τρέχουν, συναντώντας με το λαμπρό μυαλό στην ομορφιά και εκτίθενται σε νέα προϊόντα στην αγορά.

Τι'το αγαπημένο σας μέρος της δουλειάς σας?

Για μένα, αυτό's σεζόν βραβείων. Το'την ιδιαίτερη εποχή του χρόνου μου. Και νύχτα Όσκαρ είναι το έξοχο μπολ μου! Μένουμε επάνω? Έχω μια ομάδα από έξι δημοσιογράφους εδώ και εμείς συνέντευξη κάθε καλλιτέχνη μαλλιών και μακιγιάζ, και κάθε μανικιούρ. Κάθε iota κάθε διασημότητας's. Έχουμε πρώτα τις πληροφορίες σχετικά με το ποια είναι τα celebs που φορούν έτσι εμείς'μπορεί να αναφέρει σχετικά. Κλείνουμε το θέμα της κάλυψης των Όσκαρ στις 10 π.μ. το πρωί μετά, έτσι'είναι πολύ γρήγορα και μανιώδης. Εγώ'm απόλυτα στροβιλισμένο ότι ξέρω τι κραγιόν μια διασημότητα φοράει πριν από όλους τους άλλους. Το'Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να έχεις αυτή την πρόσβαση στους εμπλεκόμενους και όλοι οι επαγγελματίες του Χόλιγουντ στην ταχεία κλήση.

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας ομορφιές κόκκινου χαλιού?

Αυτή η περασμένη σεζόν, ήμουν ερωτευμένη με την Lupita Nyong'o επειδή ήταν απλά τόσο μοναδική. Νομίζω ότι η μοναδικότητά της ενέπνευσε γυναίκες όλων των χρωμάτων, μεγεθών και υπόβαθρου. Οτι'είναι πραγματικά ισχυρό. Από την άποψη της ομορφιάς, δεν ήταν'Δεν φοβόμουν να πάρει τις πιθανότητες, φορούσε χρώμα και το ανήκε.

Έχετε συμβουλές για να φοράτε αυτά τα βλέμματα στην πραγματική ζωή?

Νομίζω ότι κάθε γυναίκα θα εκπλαγεί από το πόσο προσαρμόσιμες είναι οι τάσεις μακιγιάζ για αυτούς. Το'Μόνο το μακιγιάζ και το πλύσιμο δεν είμαστε'δεν μιλάμε για κοπές κτυπήματος ή pixie, όπου πρέπει να περιμένετε δύο χρόνια για να αναπτυχθεί. Πειραματιστείτε με το χρώμα και βρείτε πράγματα που σας κάνουν να νιώσετε άνετα. Το'όπως όταν πηγαίνετε για ψώνια για ρούχα. Ξέρεις αν εσύ'όπως: "Δεν έχω'Δεν ξέρω ότι είναι μια δροσερή τάση, ίσως να φαίνω γελοία, ίσως δεν συμβαίνει'δεν φαίνονται τόσο καλά για μένα. "Και τότε ξέρετε πότε βάζετε κάτι και αυτό'"Όλοι με κοιτάζουν!" Θα πρέπει να είναι ο ίδιος με την ομορφιά. Βρείτε τα χρώματα που σας κάνουν να το έχετε 'σίγουρα' παράγοντας.

Ποια είναι τα προϊόντα ομορφιάς που μπορείτε'δεν ζουν χωρίς?

Αλλάζει συνεχώς! Εγώ'm πολύ μεγάλο σε αντηλιακό και όλο το χρόνο φοράω Chanel UV Essentiel SPF 50. Αυτό'είναι ένα όμορφο υγρό.

Όσον αφορά τα χρώματα μακιγιάζ, μου αρέσει ένα απλό κόκκινο χείλος. Αυτό το πολύ φυσικό αλλά λαμπερό ποπ χρώμα. Φρέσκια Θεραπεία Χείλη Ζάχαρης σε Κεράσι, Τουλίπα ή Ρουμπίνι είναι τόσο πανέμορφη και μπορείτε να το σπρώξετε δεξιά από το σωλήνα. Σας κάνει να φανείτε σαν να κάνατε κάποια προσπάθεια για το πώς βλέπετε, αλλά όχι πολύ πολλή προσπάθεια, δεδομένου ότι's το όνομα του παιχνιδιού.

Εγώ'm εμμονή με μάσκες φύλλων SK-II. Tatcha έχει μια υπέροχη μάσκα, επίσης? Το χρησιμοποίησα χθες το βράδυ και ήταν ο ουρανός. Λατρεύω τις μάσκες φύλλων γιατί εγώ'm μεγάλες σε μεγάλες επιπτώσεις με ελάχιστη προσπάθεια. Δημιουργούν πραγματικά την εμφάνιση του "Μόλις βγήκα από έναν φιλόδοξο πρόσωπο'"Το δέρμα σας φαίνεται τέλειο μετά από σας'μόλις φορέσατε μια μάσκα φύλλων. Κρατώ τη δική μου στο ψυγείο, όπως'πήρε πραγματικά υγρό στη Νέα Υόρκη.

Όσον αφορά τη θεμελίωση, αυτό'είναι σύγχυση με BBs και CCs και οτιδήποτε άλλο κάτω από τον ήλιο. Προσωπικά μου αρέσει ένα ρευστό θεμέλιο που έχει λίγη κάλυψη, αλλά δεν μπορώ'Δεν θέλω να μοιάζω με εμένα'm φορώντας μακιγιάζ. Το Maybelline Dream Wonder είναι σαν το Armani Maestro, αλλά αυτό's Maybelline. Το'Είναι απλά τόσο φανταστικό. Εγώ'το χρησιμοποιούσαμε στο γραφείο, μόνο το ελάχιστο κομμάτι για να βγούμε από το γραφείο.

Αγαπώ το Ίδρυμα Διευκόλυνσης Shiseido. Το'είναι επίσης πολύ ρευστό, πολύ καθαρό, με αρκετή κάλυψη για να κάνει το δέρμα να φαίνεται τέλειο, αλλά όχι "τελειωμένο". Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι όλοι φαίνονται υπέροχοι με λίγη λάμψη. Έτσι μου αρέσει ένα δροσερό θεμέλιο φινίρισμα. Ωστόσο, οι γυναίκες με λιπαρό δέρμα ενδέχεται να έχουν άλλες ανάγκες.

Τι νομίζετε ότι είναι τα μυστικά για τα υπέροχα μαλλιά?

Η δημιουργία ενός εξαιρετικού χρώματος και κοπής είναι τα θεμέλια. Εσείς'πρέπει να το έχεις πριν από οτιδήποτε άλλο.

Είμαι ένας μεγάλος υποστηρικτής ότι δεν αγωνίζομαι φυσική υφή των μαλλιών σας. Τόσες πολλές γυναίκες παρακάνουν το θερμικό styling, δεδομένου ότι τώρα υπάρχουν τόσα πολλά προϊόντα και εργαλεία διαθέσιμα για να πάρετε ό, τι βλέπετε θέλετε. Εάν έχετε ίσια μαλλιά, αυτό'είναι τόσο εύκολο να το πάρετε σγουρό ή αντίστροφα. Ίσως'γιατί ζουν στη Νέα Υόρκη και αυτό'είναι ένα πολύ υγρό μέρος, αλλά έχω έντονα συναισθήματα για αυτό το " εάν ξοδεύετε έναν τόνο χρόνου προσπαθώντας να χειριστείτε τα μαλλιά σας με έναν τρόπο'δεν πρέπει να είναι, και τότε βγείτε από την πόρτα, μπορείτε't έχουν συνεπή αποτελέσματα. Πώς θα νιώθετε βέβαιος αν δεν είστε'δεν ξέρω τι μαλλιά σου'Θα μοιάζω; Αν κατά την άφιξή σας το σπίτι δεν είναι ο τρόπος που βλέπεις όταν συναντάς μια συνάντηση; Και 'γώ το ίδιο'είμαι πραγματικά πολύ πιστός στην εργασία με τη φυσική υφή σας.

Λατρεύω τις διαφημίσεις της Isabel Marant. Τα κορίτσια έχουν ένα κομμάτι της φριζας. Κοιτάξτε τις όμορφες γαλλικές γυναίκες, έχουν κάποια φριζάρισμα στα μαλλιά τους. Φαίνεται όμορφο και σέξι, όχι σαν να περνούσε ώρες προσπαθώντας να επιτύχει την τελειότητα.

Ποιος κάνει τα μαλλιά σας? 

Χάρι Τζος. Αυτός'είναι ένας πολύ μεγάλος στιλίστας διασημοτήτων και ο ένας πίσω από τον Gisele που είναι μια εικόνα λόγω των μαλλιών της. Κόβει και χρωμάτισε το πότε άρχισε να μοντέλο για πρώτη φορά. Ο Χάρι κάνει το χρώμα μου. Απλώς βράζω τα άκρα μία ή δύο φορές το χρόνο. Συνήθιζε να κόβει τα μαλλιά μου, αλλά από τότε'είναι τόσο απασχολημένος, πηγαίνω τώρα στο Blake Burkholder. Ήταν ο Χάρι'ο πρώτος βοηθός και αυτός'είναι φανταστικό. Κάνει τη Sarah Jessica Parker'και το κόβει ο Rose Byrne'τα μαλλιά της.

Το σκέφτομαι'Είναι πραγματικά σημαντικό να βρείτε έναν στυλίστα που μπορεί να εργαστεί με τον τύπο μαλλιών που έχετε και θέλετε. Για χρόνια, ένιωσα μετά το Gisele'τα μαλλιά της. Σε κάθε κτύπημα, αυτό'τι θα έχω. Τελικά σκέφτηκα, γιατί don'Τον πηγαίνω στον άντρα της; Εάν έχετε κοντά μαλλιά, τότε βρείτε το καλύτερο άτομο στην πόλη σας που κάνει pixies. Το'είναι πολύ από στόμα σε στόμα.

Το κάνω το ίδιο και αν εγώ'm εργάζομαι σε μια ιστορία μαλλιών, και εμείς'εστιάζοντας σε ορισμένες αναζητήσεις. Για μακρά, υπέροχα κύματα, καλώ τον Χάρι. Αν αυτο'για τα pixies, έρχομαι σε επαφή με τον Chris McMillan, ο οποίος έκοψε τη Michelle Williams' pixie.

Εσείς'να εργάζεστε τώρα με το Arm & Hammer τώρα. Έχετε συμβουλές για ένα λευκό χαμόγελο?

Η κατοχή λευκών δοντιών είναι εξαιρετικά σημαντική. Ένα λαμπερό, λαμπερό χαμόγελο mega-watt είναι σίγουρα κάτι κάθε διάσημο βράχο στο κόκκινο χαλί. Το'Είναι πραγματικά εύκολο να πάρετε αυτό στο σπίτι με λευκαντική οδοντόκρεμα όπως Arm & Hammer πραγματικά ακτινοβόλο.

Το άλλο πράγμα που κάνουν είναι το Spinbrush, το οποίο νομίζω ότι είναι τόσο δροσερό. Χρησιμοποιώ μια οδοντόβουρτσα Sonicare στο σπίτι, αλλά τώρα που'το καλοκαίρι, πηγαίνω κάθε Σαββατοκύριακο στο εξοχικό σπίτι και φέρνω μαζί μου ένα Spinbrush.

Το σημαντικό πράγμα με τα δόντια είναι να απαλλαγούμε από επιφανειακούς λεκέδες το συντομότερο δυνατό. Μια λεύκανση οδοντόκρεμας δεν πρόκειται να απομακρύνει τους λεκέδες, αλλά θα άρει εκείνους τους άμεσους λεκέδες από το να πιείτε κόκκινο κρασί και καφέ ή να φάτε βατόμουρα. Το'είναι πραγματικά μόνο για τη συντήρηση. Μόλις μπουν οι λεκέδες, τότε εσείς'εξετάζοντας τις επεξεργασίες λεύκανσης στο γραφείο για να τις απομακρύνετε.

Τι'είναι η καλύτερη συμβουλή ομορφιάς σας've πήρε τη δουλειά?

Το'είναι αστείο, με κόκκινο μακιγιάζ χαλί, αυτό's κατά κύριο λόγο μόνο για το κόκκινο χαλί "όχι τόσο για την πραγματική ζωή. Πολλά από αυτά'που έχετε πάρει είναι να είστε ισχυροί, σίγουροι και όμορφοι και να μην το παρακάνετε. Θέλετε να μοιάζετε με τον εαυτό σας, λίγο καλύτερα.

Εσείς'Δεν θέλω ποτέ να γκρεμίσω με σκόνη. Επομένως, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε χαρτί με στύπωμα. Και ποτέ δεν υποτιμάτε τη δύναμη ενός λαμπερού κραγιόν, είτε για το κόκκινο χαλί είτε απλά για να αντικατοπτρίζει τη διάθεσή σας. Μπορεί να έχει τον ίδιο αντίκτυπο.

Τι'Είναι το μόνο πράγμα που επιθυμείτε να ξεκινήσουν ή να σταματήσουν να κάνουν οι γυναίκες?

Αυτή τη φορά του χρόνου, μπορώ'το πόσο σημαντικό είναι να φοράτε αντηλιακό. Απλώς προκαλεί σοκ σε μερικές ερωτήσεις που παίρνω σχετικά με το αντηλιακό και την περιποίηση. Κάποιος με ρώτησε αν οι αυτο-βυρσοδέτες σου δίνουν ένα βασικό μαύρισμα. Ήμουν σαν, "Εσύ'ένα έξυπνο πρόσωπο. εγώ μπορώ'Δεν νομίζετε ότι με ρωτήσατε αυτό. Φυσικά όχι! "Αλλά αυτό'δεν είναι μόνο οι γυναίκες. εγώ μπορώ'ακόμη και πιστεύω ότι υπάρχουν εταιρείες φροντίδας της υγείας εκεί έξω που πωλούν SPF 4. Και ότι οι γυναίκες στην πραγματικότητα χρησιμοποιούν αυτό και aren't καλύτερη φροντίδα του δέρματός τους.

Νομίζω ότι βλέπουμε το εκκρεμές να στρέφεται πίσω, και οι βαθιές, σκοτεινές κοροί καταργούν λίγο. Σε μερικές γυναίκες, φαίνεται απλά τόσο τεχνητό. Αλλά το νομίζω'είναι σημαντικό να συλλάβει μια λάμψη απόδραση. Αν σκεφτείς πίσω από τον τρόπο που αισθάνεσαι στις διακοπές, όταν αισθάνεσαι πραγματικά όμορφος, χαλαρός και ήρεμος, ίσως τελικά να πάρεις χρόνο για τον εαυτό σου, αποπνέεις μια λάμψη. Νομίζω ότι μια μικρή λάμψη είναι ένα καλό πράγμα, αλλά οι βαθιές, σκοτεινές βραζιλιάνικες κούρσες φαίνονται αφύσικες σε όλους. Θυμηθείτε τη μαμά μαυρίσματος?

Ποιες είναι οι τάσεις της ομορφιάς σας'οι περισσότεροι ενθουσιασμένοι για το καλοκαίρι που οδηγεί στην πτώση?

Λοιπόν για το καλοκαίρι, η πιο εκπληκτική τάση που βρισκόταν στους διαδρόμους και σε όλο το κόκκινο χαλί είναι μια ανοιχτή αλογοουρά. Αυτοί'αυτά τα καταπληκτικά αρώματα με υφή. Και στην πραγματικότητα, για μια μεγάλη νύχτα είναι εντελώς κατάλληλες. Επίσης, όταν εσύ'σε υγρό καιρό'Δεν θέλω να περάσω χρόνο να κάνω τα μαλλιά σου. Απλά τραβήξτε το σε μια αλογοουράδα με υφή και ύψος, και θα δούμε τέλεια την τάση.

Υπάρχει επίσης η τάση πλέξης. Πάντα σκέφτομαι ότι τα πλεξούδες θα πέσουν. Ωχ όχι. Αυτή η τάση είναι εδώ για να μείνει. Το'είναι τόσο εύκολο για κάθε γυναίκα να αποκτήσει μια πραγματικά μεγάλη κομψή εμφάνιση. Μου άρεσε η Emma Stone στη Met Ball. Ο κομμωτής μου είπε ότι ήταν ένα πεντάκτινο πλεξούδα, όχι τα συνηθισμένα τρία τμήματα. Ετσι ώστε'είναι μια πραγματικά μεγάλη συμβουλή. Κάντε πέντε τμήματα για να πάρετε αυτό το δροσερό κόκκινο χαλί υφή και εσείς'είναι επίσης σε θέση να υφάνει σε όλα αυτά τα μικρότερα κομμάτια που μπορεί να έχετε, για να κρατήσετε περισσότερο στυλ.

Για μακιγιάζ, εγώ'αγαπώ αυτή τη μεγάλη τάση προς τα φωτεινά χρώματα. Ακόμη και το φθινόπωρο, που είναι τόσο ασυνήθιστο. Εμείς'χρησιμοποιούνται για γήινους τόνους και μπορντό, αλλά τώρα εμείς'βλέποντας τους τόνους των κοσμημάτων "σαν ένα καπνιστό μάτι. Το χρώμα είναι τόσο χαρούμενο και αισιόδοξο. Το'είναι το είδος του πράγματος που παίρνετε αυτή την ώθηση της εμπιστοσύνης, από την εμφάνιση ειδικών. Ίσως η Λούπιτα να εμπνεύσει αυτό, γιατί φορούσε τόσο πολύ φωτεινό χρώμα. Το σκέφτομαι'κάτι που οι γυναίκες είναι έτοιμες να δοκιμάσουν.

Όταν πρόκειται για το πώς να το φορέσετε είτε στα μάτια είτε στα χείλη, δεν υπάρχουν κανόνες. Έχω μια μεγάλη άκρη από τη Lupita's καλλιτέχνης μακιγιάζ, Nick Barose? είπε ότι μπορείτε να φορέσετε ένα έντονο χείλος και ένα τολμηρό μάτι εάν τα χρώματα είναι και τα δύο στην ίδια οικογένεια απόχρωσης. Ας πούμε'λέμε ένα χάλκινο χείλος ροδάκινου με μια λαμπερή πορτοκαλί σκιά ματιών. Οτι'Είναι πραγματικά διασκεδαστικό.

Τι'είναι το αγαπημένο σας πράγμα για να είστε συντάκτης ομορφιάς?

Αυτό που κάνω είναι η ομορφιά των διασημοτήτων, και υπάρχουν εκδηλώσεις κόκκινου χαλιού κάθε μέρα. Επομένως, κοιτάζω όλες αυτές τις εικόνες και προσπαθώ να εμβαθύνω σε αυτό που ήταν το εντυπωσιακό μέρος της εμφάνισης. Το's διασκέδαση! Εκεί'είναι κάτι για να μπορείς να συλλάβεις ένα κομμάτι διασημότητας'του τρόπου ζωής, είτε αυτό είναι's μέσω κραγιόν ή ένα χτένισμα.

Αυτό που αγαπώ περισσότερο είναι όταν το κάνει'είναι μια τέλεια καταιγίδα. Όταν εκεί'είναι μια τάση στο διάδρομο, όπως η αλογοουρά με υφή, και στη συνέχεια το βλέπετε στο κόκκινο χαλί και υπάρχουν προϊόντα στην αγορά όπως το Oribe Dry Texturizing Spray για να πάρετε το βλέμμα. Όλα έρχονται μαζί.

Ή το Cara Delevingne με έντονα φρύδια. Ήταν ένα από εκείνα τα πράγματα που σε ένα θέμα τριών έως έξι μηνών, ήταν στο διάδρομο και στη συνέχεια υπήρχαν προϊόντα διαθέσιμα. Το'είναι τόσο σπάνιο για να συμβεί αυτό, αλλά όλο και περισσότερα σήματα αυξάνονται με την ευκαιρία.

Έχετε κάποια συμβουλή για τους επίδοξους συντάκτες ομορφιάς?

Το Interning είναι ένα καταπληκτικό πράγμα. Το σκέφτομαι'είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία και να δείτε τι συμβαίνει. αυτό δεν συμβαίνει'Δεν έχει σημασία τι μελετήσατε στο σχολείο. Ο καθένας μπορεί να είναι συντάκτης ομορφιάς. Οι εσωτερικές θέσεις εργασίας είναι λίγες και απέχουν πολύ, αλλά αυτό είναι'είναι τώρα πιο δυνατό από ποτέ για κάθε νεαρή γυναίκα να τελειοποιήσει τη φωνή της μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης ή ενός blog. Το's για να έχετε μια άποψη και να τελειοποιήσετε τη δική σας φωνή. Έτσι'είναι η τέλεια στιγμή και εκεί'έτσι ώστε να μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό τώρα.

Μάθετε περισσότερα από το Gwen στο Twitter και το Instagram. Ευχαριστώ πολύ Gwen!!

Αγοράστε την ιστορία

Πείτε τη γνώμη σας

Τι νομίζετε για τη ζωή ενός NYC ομορφιάς ed?

Πώς νιώθεις για τον Gwen'της προσέγγισης της ομορφιάς?

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα αγαπημένα προϊόντα της?

Leave A Comment

69 − 60 =