Celebrity Colourist Luis Pacheco Απαντήσεις στις ερωτήσεις για τα μαλλιά σας με τις περισσότερες ερωτήσεις!

Ως έγχρωμο μαλλιά στο σπίτι, ψάχνω πάντα στους επαγγελματίες για έμπνευση και το Instagram είναι μία από τις αγαπημένες μου πηγές. Μαζί με τους καλλιτέχνες Aura Friedman (@auracolorist), Tracey Cunningham (@ traceycunningham1) και Johnny Ramirez (@ johnnyramirez1), ένας από τους αγαπημένους μου λογαριασμούς είναι ο Luis Pacheco με έδρα το Τορόντο's (@luiscolourist). Μέρα με τη μέρα, δημοσιεύει έμπνευση με φύση τις έγχρωμες δουλειές που αν δεν το κάνατε'δεν ξέρετε καλύτερα, θα σας ξεγελάσουν να σκέφτεστε ότι γεννήθηκαν με αυτόν τον τρόπο.

Ο Luis ανέπτυξε σταθερά την καριέρα του μέσα από χρόνια σκληρής δουλειάς στον κλάδο. Ίδρυσε το εξαιρετικά δημοφιλές Hair on the Avenue salon καθώς και το ολοκαίνουργιο balayage και hair-painting salon, Medulla & Co.'s κέρδισε τη φήμη ως ένας από τους καλύτερους blonder του Τορόντο ("ο Luis κάνει αναμφισβήτητα τις καλύτερες ξανθιές στην πόλη", λέει ΜΟΔΑ). Και αυτος's εντάχθηκαν στις τάξεις των διασημοτήτων των διασημοτήτων όπως η Marie Robinson στο ρόλο του ως συμβούλου colourist και εκπρόσωπος της Clairol στον Καναδά. Αν και αυτός'η Luis φημολογείται ότι έχει χρωματιστεί τις κλειδαριές του Nelly Furtado, του Feist, της Juliette Lewis, της Tori Spelling και των πολυάριθμων προσωπικοτήτων της καναδικής τηλεόρασης.

Πήρα τη χαμηλή πτώση στις καλύτερες συμβουλές για τα μαλλιά, τα αγαπημένα προϊόντα και πολλά άλλα...

Διάβασα ότι προσπαθήσατε να μιμηθείτε τον Γιώργο Μιχαήλ'όπως το έφηβος. Τι συνέβη?

Ήταν το 1987, και θυμάμαι να παρακολουθώ το μουσικό βίντεο στο "Θέλω το σεξ" σας. Ήταν παράξενα γοητευμένος από, και έγινε εμμονή με το τέλειο καραμέλα χαρακτηριστικά του George Michael σε συνδυασμό με ένα pompadour. Ήξερα ότι έπρεπε να τα έχουν, γι 'αυτό έχω πειραματιστεί με το κιτ λεύκανσης προσώπου της θείας μου για να ξαναδημιουργήσω το βλέμμα. Κατέληξα με τρεις μεγάλες κηλίδες κίτρινο καναρίνι στο μπροστινό μέρος της γραμμής μου. Εγώ'είχα μια απογοήτευση για τα επισημασμένα κτυπήματα από τότε.

Τι σας ενέπνευσε να γίνετε colourist?

Τόσο ο παππούς μου όσο και ο πατέρας μου είναι ζωγράφοι. Μεγάλωσα γύρω από το χρώμα και ήταν πάντα γοητευμένος από την έννοια του συνδυασμού του χρώματος για να δημιουργήσει νέους τόνους.

Πώς γίνατε μέλος της χώρας'με τους κορυφαίους χρωματιστές?

Η καριέρα μου ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια όταν άρχισα να δουλεύω ως βοηθός χρωμάτων για τον εικονικό Robert Gage. Από τότε, έχω αναπτύξει τις δικές μου τεχνικές χρωματισμού με έμπνευση από τους διεθνείς τεχνικούς χρωμάτων. Η προσέγγισή μου είναι πιο ολιστική ως προς την προσωπική μου προσπάθεια (μελετώντας την ολιστική διατροφή και την πρακτική της γιόγκα). Αισθάνομαι ότι το άνοιγμα της Medulla & Co. έχει εδραιώσει την προσωπική και επαγγελματική μου ζωή - είμαστε ένας χώρος ιδανικός για σαλόνι-λιανική, όπου η συνείδηση ​​συναντά πολυτέλεια.

Ποια ήταν η πρώτη σας μεγάλη εργασία χρωματισμού που σε έκανε να σκεφτείς "εγώ'έκανα "?

Υπήρξαν πολλά βασικά σημεία στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία, όπου ένιωθα σαν να το έκανα ". Το να ζητάμε να εκπροσωπείτε την Clairol σε εθνικό επίπεδο ήταν αναμφισβήτητα ένα από αυτά. Ωστόσο, αισθάνομαι σαν να παρουσιάζει κάθε μέρα μια νέα πρόκληση. & # x2018; Κάνοντας το & # x2019; είναι πιο ενεργή από παθητική και οι στιγμές δεν είναι απαραίτητα προφανείς. Η επίτευξη ενός νέου ήχου, η εκμάθηση μιας νέας τεχνικής ή η παρακολούθηση της ανάπτυξης της ομάδας σας είναι όλα ενδείξεις ότι το κάνετε.

Μπορείτε να μας δώσετε τη σέσουλα σε οποιονδήποτε από τους πελάτες σας διασημότητας?

Δεν το φιλάω και το λέω.

Ποιος θα είναι ο πελάτης των ονείρων σας για τα προσωπικά σας πρόσωπα?

Χέρια κάτω, Winona Ryder.

Υπάρχουν κανόνες για τους τόνους του δέρματος που ταιριάζουν στα χρώματα των μαλλιών?

Οι ζεστοί τόνοι δερμάτων θα ταιριάζουν πάντα σε ζεστά χρώματα, και οι δροσεροί τόνοι δερμάτων θα ταιριάζουν πάντα σε δροσερά χρώματα μαλλιών.

Μπορείς ποτέ να σπάσεις τους κανόνες?

Όχι. Η ανάμειξη των ζεστών τόνων μαλλιών και των δροσερών αποχρώσεων του δέρματος δημιουργεί ένα ελαφρύ αποτέλεσμα. Και το ίδιο συμβαίνει και με τον αντίθετο συνδυασμό. Οι ζεστοί τόνοι αποτελούνται από κίτρινους, ενώ οι δροσεροί τόνοι αποτελούνται από μπλε χρώμα. Όταν συνδυάζετε αυτούς τους δύο τόνους, μπορεί να δημιουργήσει μια πρασινωπή αντανάκλαση. Ως εκ τούτου, θα πρέπει πάντα να συγχαρώ τον τόνο του δέρματος με τον τόνο των μαλλιών.

Τι'είναι ο καλύτερος τρόπος για τους ανθρώπους να καθορίσουν τον τόνο του δέρματος τους?

Ο καλύτερος τρόπος για τον προσδιορισμό του τόνου του δέρματος είναι ο έλεγχος για μπλε και πράσινες φλέβες. Θα είναι πολύ πιο εύκολο αν το κάνετε με φυσικό φως.

Πιστεύετε ότι το χρώμα των μαλλιών που είχαμε ως παιδιά είναι συνήθως αυτό που φαίνεται καλύτερα ως ενήλικας?

Η τήρηση του χρώματος που είχατε ως παιδί είναι ένας αλάνθαστος τρόπος για να δημιουργήσετε τέλεια αρμονία μεταξύ του τόνου των μαλλιών σας και του τόνου του δέρματός σας.

Υπάρχουν ορισμένοι τόνοι που θα συνιστούσατε να αναδείξετε ορισμένα χρώματα ματιών?

Το'εξαρτάται περισσότερο από τον τόνο του δέρματος. Ωστόσο, τα πράσινα μάτια συνήθως εμφανίζονται με κόκκινα χρώματα μαλλιών (από το πράσινο και το κόκκινο είναι δωρεάν), και τα μπλε μάτια με πιο σκούρα χρώματα.

Πιστεύετε ότι ορισμένοι τόνοι του χρώματος των μαλλιών λειτουργούν καλύτερα σε ορισμένους βαθμούς ελαφριάς; (Για παράδειγμα, ένας χρυσαφένιος τόνος θα ήταν καλύτερος για μελαχρινή ξανθιά ξανθή, ενώ η τέφρα είναι καλύτερη για τις ξανθιές;)

Ναι, και ναι! Ομοίως, ο χαλκός εμφανίζεται καλύτερα στις κλίμακες χρώματος μεταξύ των ελαφριών και των μεσαίων και οι κόκκινες αποχρώσεις πιστεύουν ότι οι αληθινοί κόκκοι, οι καστανιές και οτιδήποτε κόκκινο μοβ δείχνουν καλύτερα στις μεσαίες έως σκοτεινές σειρές χρωμάτων.

Ποιες διασημότητες νομίζετε ότι είναι εξαιρετικά παραδείγματα δωρεάν τόνου δέρματος και χρώματος μαλλιών?

Το χρώμα της καραμέλας της Alexa Chung συμπληρώνει πραγματικά τον ζεστό τόνο του δέρματος και το πιο σκούρο χρώμα αναδεικνύει πραγματικά τα υπέροχα μπλε μάτια.

Με τον ίδιο τρόπο, η Margot Robbie έγινε πιο εντυπωσιακή όταν συνδύασε τα ελαφριά της μάτια με σκούρα μαλλιά, φροντίζοντας το καφέ της να είναι ένας ουδέτερος τόνος για να συγχαρώ τον ουδέτερο τόνο του δέρματος.

Η Jessica Chastain και η Christina Hendricks αναμφισβήτητα κυβερνούν τον κόσμο της σύζευξης του σωστού κόκκινου χρώματος με τον σωστό τόνο του δέρματος. Οι δροσεροί, ροδάκινες και οι κρέμες της επιδερμίδας τους συμπληρώνουν απόλυτα τη ζεστασιά των ελαφριών τριχών τους.

Πώς προτείνετε να βρούμε τη σωστή απόχρωση του χρώματος των μαλλιών στο σπίτι?

Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν χρησιμοποιείτε το χρώμα των μαλλιών στο σπίτι είναι ότι θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα αν είστε ρεαλιστές σχετικά με το τι θέλετε να επιτύχετε. Η συσκευασμένη βαφή (προ-αναμεμιγμένο χρώμα) διατυπώνεται για να πάρει τις εικασίες για να πάρει εκείνη την τέλεια, φυσική εμφάνιση σκιά καφέ, κόκκινο ή ξανθιά. Τα καλύτερα αποτελέσματά σας χρώματος θα έρθουν αν επιλέξετε κάτι είτε δύο επίπεδα ελαφρύτερα ή πιο σκούρα από το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας. Για να προσδιορίσετε τον τόνο, κοιτάξτε στις φλέβες σας, εάν είναι πράσινες, επιλέξτε ζεστούς τόνους όπως χρυσό και καστανό, και εάν είναι μπλε, επιλέξτε ουδέτερους, δροσερούς ή τένοντες τέφρας.

Τούτου λεχθέντος, εάν προσπαθείτε να επιτύχετε κάτι ριζικά διαφορετικό από το φυσικό σας χρώμα, τότε το καλύτερο σας στοίχημα είναι να δείτε έναν επαγγελματία.

Ποιες είναι οι καλύτερες συμβουλές σας για την κάλυψη γκρίζων μαλλιών?

Παραδοσιακά, οι θερμότερες αποχρώσεις ήταν ο τρόπος να πάει γιατί οι κίτρινες χρωστικές είναι γενικά πιο αποτελεσματικές στην κάλυψη των γκρίζων. Στο παρελθόν, γυναίκες με πολλά γκρι ίσως've χρειάστηκε επίσης να επιλέξουν σκοτεινότερες αποχρώσεις από ό, τι θέλησαν, για να εξασφαλίσουν πλήρη γκρίζα κάλυψη. Με το νέο χρώμα της τρίχας Age Age Defy της Clairol Expert Collection, δεν υπάρχει ανάγκη συμβιβασμού. Οι γυναίκες με ανθεκτικά γκρι μπορούν να πάνε σκοτεινά ή ελαφριά όσο θέλουν και δεν χρειάζεται να ζεσταίνουν γιατί η προηγμένη φόρμουλα είναι διπλής χρωματισμένης για καλύτερη διείσδυση χρώματος.

Για τις γυναίκες με πολύ γκρι χρώμα, η συντήρηση δεν αφορά μόνο το χρώμα αλλά και την κατάσταση των μαλλιών. Όταν τα μαλλιά γίνονται γκρίζα, δεν είναι μόνο το χρώμα που αλλάζει, αλλάζει και η υφή και η συμπεριφορά τους. Η Clairol Expert Age Defy έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στην εστίαση των επτά σημείων γήρανσης των μαλλιών, τα οποία περιλαμβάνουν: θραύση, ξηρότητα, τραχύτητα, ψιλοκομμένα μαλλιά, ανυποχώρητα μαλλιά και φυσικά ανθεκτικά γκρι. Η κρέμα προσώπου πριν από την επεξεργασία συμβάλλει στην απαλότητα των μαλλιών πριν από το χρωματισμό και η θεραπεία κλιματισμού Pro-V ColorSeal βοηθά όχι μόνο να κλειδώνει το χρώμα αλλά και να κρατά τα μαλλιά απαλά και λαμπερά. Θα ήθελα πάντα να συστήσω τη χρήση αυτού του βαθιά conditioner μία φορά την εβδομάδα μετά το χρωματισμό.

Ποια προϊόντα συστήνετε περισσότερο στους πελάτες σας?

Συνιστώ Clairol Nice & Easy Root Touch-Up επειδή σας επιτρέπει να διατηρήσετε το χρώμα σας μεταξύ των επισκέψεων, ταιριάζοντας ακόμα και το χρώμα του σαλονιού, το οποίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν γνωρίζω ότι οι πελάτες μου πηγαίνουν έξω από την πόλη. Σας προτείνω πάντοτε να υιοθετήσετε μια θεραπεία με μετέπειτα φροντίδα για προϊόντα με ασφάλεια χρώματος.

Ποια είναι η τελική σας μπορεί't-ζωντανό-χωρίς-αυτό προϊόν τρίχας?

Προσωπικά, αγαπώ τα έλαια ή τις ενυδατικές κρέμες - οτιδήποτε θα κάνει τα μαλλιά σου να μοιάζουν ζωντανά.

Τι'είναι η αγαπημένη σας τάση χρώματος μαλλιών για το καλοκαίρι του 2014?

Πολυχρωματικούς τόνους και τριτογενή χρώματα. Αυτά είναι πρωτογενή και δευτερεύοντα χρώματα που αναμιγνύονται για να δημιουργήσουν φασόλια και φούξια. Επίσης, αγαπώ ψηφιακούς τόνους και χρώματα εμπνευσμένα από τα φίλτρα κοινωνικών μέσων σήμερα.

Ποια εμφάνιση χρώματος μαλλιών επιθυμείτε θα έλειπε από το στυλ?

Φύλλα, τα μακαρόνια τονίζουν τη ρίζα.

Τι'είναι το μόνο πράγμα που επιθυμείτε να κάνουν οι γυναίκες με τα μαλλιά τους?

Εύχομαι οι γυναίκες να αγκαλιάζουν τη φυσική υφή και το χρώμα τους, παραμένοντας σε δύο έως τρία επίπεδα αυτής της σκιάς. Το χρώμα των μαλλιών έχει ως στόχο να ενισχύσει και να ενισχύσει - δεν πιστεύω στην υπερπήδηση των ανθρώπων και την εκτροπή τους πάρα πολύ από το φυσικό τους χρώμα. Θα πρέπει να πάτε μόνο όσο το φυσικό θα ήταν τα μαλλιά σας. Είναι πολύ ωραίο να διασκεδάζεις με πολυχρωματικούς τόνους, για παράδειγμα "αλλά σημαντικό να είσαι ρεαλιστής με αυτό που μπορείς να διατηρείς σε μακροπρόθεσμη βάση.

Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή ομορφιάς σας?

Ύπνος, νερό και να μάθουν να αγαπάς τον εαυτό σου.

Έχετε κάποια συμβουλή για τους επίδοξους καλλιτέχνες?

Είναι μια μακροπρόθεσμη αφοσίωση. Πρέπει να εξελίσσονται συνεχώς. Μάθετε τους κανόνες και στη συνέχεια σπάστε τους.

Τι's επόμενο για εσάς στο μέλλον?

Διαγαλαξιακό διαστημικό ταξίδι με ένα μεγάλο μπολ με οργανικό λευκαντικό.

Leave A Comment

1 + 8 =