30 A Line Bob Haircuts 2017

Det er så mange fordeler å velge en A line bob haircut. Det er et kortere utseende, og gjør det mer håndterbart på en daglig basis, og det tar også mye mindre i form av tid å gjøre seg klar også om morgenen. Det er så mange måter å bære dem på, og du kan til og med velge noe av det lenger på forsiden, bare hvis du ikke vil ha alle slusene helt av. Faktisk er det så mange fordeler å rocke denne fabelaktige, kortere 'Do, vi tror det er på tide vi viste deg noen som vi har elsket nylig:

1 - Bright Red & Fabulous

The A line bob cut er en av de mest populære hårklippene disse dager, for det meste på grunn av hvor lett det er å ta vare på og vedlikeholde. Kortere hår er tydeligvis raskere å tørke enn lengre hår, og det er også universelt anerkjent å være mye raskere å stilere også. Med så mange typer og former å velge fra, er det virkelig en A line bob haircut der ute for alle.

30 A line bob haircuts 2017 26

2 - Ashy, Icy Blonde Bob med en Line Cut

Jo lenger A-linjen du velger, desto flere måter kan du ha på deg. Litt lengre lås betyr at du fortsatt kan feie håret tilbake til en hestehale, og du har fortsatt mye lengde for å legge krøller og bølger. Noen ganger trenger du ikke å velge noe super kort for å få stor innvirkning. Bare noen få inches fra slutten kan gjøre verden av forskjell.

30 A line bob haircuts 2017 24

3 - En linje og overdrevet

Det er generelt kjent at jo brattere vinkelen, jo mer volum vil du da kunne legge til på baksiden av låsene dine - delen av A-linjen kuttes hvor håret er kuttet kortere. Du trenger ikke mye i veien eller bølger og krøller for å legge mye til dette, og bare tilfeldig tunge seksjoner kan bidra til å legge til litt mer avslappet volum til håret ditt.

30 A line bob haircuts 2017 22

4 - Caramel Dipped Balayage A Line

Dette utseendet går bare for å vise at du kan oppnå alle farger som du vanligvis vil knytte til langt hår, men på kort hår i stedet. En karamell og honning dyppet balayage En linje kutt er perfekt for sommeren, for når du vil holde håret bort fra baksiden av nakken. Dette håret vil også være lenge nok til å pinne tilbake, og til og med hestehale, til tross for å være ganske kort. Samtidig gjør de vakre, rike og varme tonene i dette det perfekte utseende for høst og vinter årstider.

30 A line bob haircuts 2017 10

5 - Platinum Blonde Bombshell

Touseled og curly En linje bob haircuts er veldig søt og skumle å se på, virkelig gir håret ditt en personlighet av sorter. Hvis du aldri har spilt rundt med krøller og bølger i håret ditt før, legger du til disse kortere kuttene, gir deg et flott sted å starte.

30 A line bob haircuts 2017 27

6 - Sharp & Fierce Dark A Line Cut

En line bob haircuts er generelt formet slik at de er kortere på baksiden enn de er foran, noe som er perfekt for de damene som ikke vil kutte inches fra håret. Å ha de lengre lagene på forsiden gjør det lettere å jobbe med ansiktsfunksjonene dine, spesielt hvis du har et firkantet eller rundt ansikt.

30 A line bob haircuts 2017 25

7 - Fall Høydepunkter Vinklet og En Linje

Med så mange typer og stiler å velge mellom, har du også mange muligheter til å utforme den nye, kortere "gjør også. Du kan legge krøller til et mer romantisk utseende, og holde ting slank for når du mener forretninger hele dagen. Det er alltid godt å ha mange alternativer, riktig?

30 A line bob haircuts 2017 9

8 - Grown Out Pixie

A-linjeboben er den perfekte stilen for når du ønsker å vokse ut en kortere, pixie-stil kutt. En mellomkutt som er både smigrende og lett å bære? Du tror nesten det var for godt til å være sant. Dette utseendet viser at det virkelig er en A line bob kutt for alle stiler og anledninger.

30 A line bob haircuts 2017 29

9 - Varmt tonet En linje Bob for høst

Legge til skarpere lag til din A line bob haircuts 2017 er den perfekte måten å gi fint, tynt og flyktig hår en helt ny lease av livet. Du kan legge til litt fylde og ekstra tekstur uten å måtte ty til hårstykker eller krøller, og noen få ekstra høydepunkter eller fargelys vil også bidra til å legge til ekstra dimensjoner.

30 A line bob haircuts 2017 23

10 - Blond, asymmetrisk og en linje

En blanding av farger går hånd i hånd med disse fantastiske A line bob haircuts 2017, og i disse dager har du så mange farger som åpner for deg at det ville være synd å ikke bruke dem. Du kan eksperimentere med naturlige toner, som dette fantastiske utseendet, eller du kan gå sterkere eller lysere, som noen av de andre vi har vist deg på denne listen. Ikke vær redd for å gå for en dristig ny fargeendring, så vel som din dristige nye kutt.

30 A line bob haircuts 2017 8

11 - Luscious Layers En Linje Bob Cut

Hvis du har lange låser, kan en linje bobs gjøre kortere frisyrer mye mer behagelig å ha på. Å miste hele lengden på en gang er ofte en veldig skremmende beslutning for mange kvinner å lage, men A-linjeskåret er et kompromiss, av forskjellige slag, slik at du kan ha litt lengde på forsiden, men fortsatt holde ting mye kortere på baksiden.

30 A line bob haircuts 2017 28

12 - Natural Blonde A Line Bob

Det er mange fordeler med å ha et stort hår kuttet, og en av dem er å miste alle døde og splitte ender. Når du kutter av alt det døde håret - håret som ser ut rottehale som - du gir låsene muligheten til å vokse tilbake sterkere, sunnere og bedre utseende. Alt begynner med bare en avgjørelse - hvilken av disse 30 A line bob haircuts 2017 ville være nok til å tippe deg over kanten?

30 A line bob haircuts 2017 21

13 - Blond kort A-linje Bob Cut

Inverterte bobber er perfekte for de damene som har ganske tykt hår, fordi det kan gi en form som nesten reverserer bulk. Bevegelsen vil bli lettet og ekstra bevegelse lagt til når du legger til riktig kortsnitt til tykt hår. Ta en prat med stylisten din for å finne ut hvilken form du bør se på for deg neste bob look.

30 A line bob haircuts 2017 7

14 - Razor kutt en linje kort Bob Cut

Stakkede lag er akkurat det de høres ut - lag som er stablet. Disse er flotte for fint hår, og legger til hvor det ikke var noen før, uten å måtte bruke en hel haug med stylingprodukter. Bruk dem på baksiden av hårklippet for å gi deg litt oomph der, og legg også til høydepunkter for en ekte tredimensjonal følelse.

30 A line bob haircuts 2017 19

15 - Wispy Blonde Side Swept Bangs A Line Bob

Hvis du har en hjerteformet ansiktsform, anses lag som grenser kragebenet til å være en veldig smigrende form. Bare vær sikker på at du legger til noen få teksturerte og razoriserte lag i blandingen for å hjelpe til med å myke opp ting. For å gjøre utseendet enda lettere og mer fabelaktig, kan du også vurdere å legge til noen få høydepunkter i ansiktskranen.

30 A line bob haircuts 2017 30

16 - En linje og rosa Bob

Skarpere og mer razor cut lag på baksiden av disse A line bob haircuts 2017 gir en flott blanding av teksturer når kombinert med de mykere advokater rundt forsiden. Det fungerer veldig bra med kanten nyanser som har blitt brukt i denne kjekk fargeblandingen. Det er en titt som vil hjelpe deg til å skille seg ut, selvfølgelig, og av alle de riktige grunnene.

30 A line bob haircuts 2017 6

17 - Lange linjebob med sideskille

Uanstrengt chic og sexy, en sideskille er en veldig enkel måte å spisse opp en eldre stil på, og det kan helt endre den generelle følelsen av utseendet ditt også. Med håret flytende over ett øye, har du en ekstra luft av mystikk der inne, et perfekt tillegg til en A-linje ser ut som denne.

30 A line bob haircuts 2017 20

18 - Graduated & Short A Line Bob Haircuts

Bruk håret slank og forretningsmessig i løpet av dagen, men når solen går ned, kaster du litt voks eller annet strukturert stylingprodukt gjennom håret ditt, og du har et hårutseende som også vil være perfekt for en nattlig anledning. Alt du trenger å gjøre er å legge til noen eyeliner for en klassisk smokey øyeffekt, og du har gått fra dag til natt i blink av et øye!

30 A line bob haircuts 2017 18

19 - Chrome A Line Bob Haircut

Har du lyst på et helt nytt utseende helt? Hva med å endre skyggen av det også? Sølv og gråtoner er en veldig stor sak for akkurat nå, og alle på catwalk og rød teppe rocker den modne tonen. Det legger virkelig til noe super spesielt for dette. En line bob look, og vi er besatt av gnisten av den.

30 A line bob haircuts 2017 5

20 - Slank En Linje Bob

Bruk av hårføner og en rund børste hjelper deg med å legge til form og definisjon på utseendet ditt, hvis du vil forlate krølletangene og rette strykejernene i noen dager. Bare vær sikker på at du bruker en veldig god varmebeskyttelsesspray, og dette er enda mer tilfelle hvis du har valgt en lysere nyanse som krevde pre-lightening eller bleking behandlinger.

30 A line bob haircuts 2017 17

21 - En linje Bob med trekantede lag

Legg til noen trekantede lag og dyppet karamellender for en titt som er både naturlig og der ute, alt på samme tid. Dette fantastiske utseende er både naturlig og ikke-naturlig, en smart blanding av nyanser for å gi et ganske edgy og moderne utseende til rikene til de mer tradisjonelle.

30 A line bob haircuts 2017 16

22 - Natural & Wavy A Line Bob Haircuts 2017

Snarere enn å stole på å bruke oppvarming styling verktøy for å få de søte krøllene, hva med braiding håret ditt mens det er vått å gi mer av en avslappet bølgete følelse, snarere enn strammere, spiral krøller. Med litt havsalt spray og litt skrubbing med fingrene, vil du oppdage at håret ditt har mye volum og bølge på ingen tid i det hele tatt. Perfekt for de travle morgenene!

30 A line bob haircuts 2017 4

23 - Balayage Blended Wavy A Line Bob

Bølgene i dette utseendet viser virkelig alle tonene som har blitt brukt i fargemengden, og når du har så mange vakre toner i låsene dine, hvorfor vil du ikke bare gjøre det? Bruk disse krøllene for å legge ekstra volum til håret, og lagene, blandet med høydepunktene, vil også bringe mer ooomph.

30 A line bob haircuts 2017 13

24 - Dramatisk lang til en linje Bob Transformation

Å velge en kortere stil når du har hatt langt hår i lang tid, kan være skummelt som noe, så sørg for at du vet hva du gjør, og hva du gir deg inn for, før du går til hakket. Ha en konsultasjon med frisøren din, og sørg for at du har vist dem mange bilder av hva slags utseende du vil gå ut med. Jo mer de vet, jo lykkeligere er du sannsynligvis. Konsultasjonen vil også gi deg en god ide om stylisten, og om de er riktig egnet til jobben eller ikke.

30 A line bob haircuts 2017 15

25 - Rose Gold Blonde A Line Bob Haircuts

Rose gull er en annen varm farge trend for akkurat nå, og vi er helt besatt av denne rose gull En linje skjønnhet. Tousled og vinket, med mye volum på baksiden, er det alt å elske om denne enkle å vedlikeholde stilen.

30 A line bob haircuts 2017 3

26 - Balayage Blend & Textured Bob Cut

Legg til litt beachy, boho bølger til din nye A line bob haircuts 2017 for en ny stemning som passer deg hele året. Tenk deg - du kan ha lettere høydepunkter i dette utseendet for å passe deg til sommeren, og deretter gå mørkere og mer fallfarget for når bladene begynner å forandre seg. Det er en farge og et kutt som passer for alle og alle utseende. Hva vil du komme med for din?

30 A line bob haircuts 2017 14

27 - Balayage Vinklet Bob

Du trenger ikke å velge noe super kort når du forteller stylisten du vil ha en A line bob. Hvis du ikke har mange døde ender for å kutte, er det ikke mulig å miste hele lengden. Det er en lommebok - en lang bob - bidrar til å holde lengden på siden, mens du fremdeles bringer i en veldig enkel og håndterlig kutt.

30 A line bob haircuts 2017 12

28 - Fet, Bright & Colorful A Line Bob Haircuts 2017

Hvis du føler deg veldig dristig og modig, legg litt farge til din A line bob haircuts 2017 og gjør virkelig en uttalelse! Du trenger ikke å gå ganske like lyst og fargerikt som denne vakre utseendet, selvfølgelig, bare å bruke noen ekstra høydepunkter av farge for å få ditt utseende til liv. Vi elsker måten blå og purpurfarger har blitt blandet sammen i dette fantastiske utseendet. Hva synes du om det?

30 A line bob haircuts 2017 2

29 - Side Swept Bangs Over Layered Copper Bob

Hvis du har ganske vinkelfunksjoner, en haklengde og hakkete En linjebob er et flott alternativ for deg. Det er enda mer tilfelle hvis du har super slående kinnben som nesten alle andre kvinner i verden ville dø for. Dette utseendet er både moderne og romantisk, alt i ett, og er en enkel måte for enhver travel kvinne å se bra ut.

30 A line bob haircuts 2017 11

30 - Blunt A Line Bob med Bangs

Du kan bære smør når du har kort hår. Du trenger bare å trene som er de riktige bangformene for deg. Du kan velge mellom rett over og stump, akkurat som det korte smilet du kan se her. Du kan også velge noe mer side-feid og sprø hvis du ikke vil ha slike sterke linjer.

30 A line bob haircuts 2017 1

Leave A Comment

21 − = 14