Πώς να ντύσει για τον τύπο του σώματός σας

Είμαι σίγουρος ότι όλοι γνωρίζουμε πώς είναι όταν βλέπουμε ένα μοντέλο ή ένα μανεκέν που φοράει ένα εξάρτημα fab τότε όταν πρόκειται για μας που προσπαθούμε με τα ίδια ρούχα για τον εαυτό μας η στολή φαίνεται ξαφνικά εντελώς διαφορετική. Ίσως να μας τσακίζει πάρα πολύ στη μέση ή η φαρδιά κορυφή ξαφνικά πνίγεται, ίσως το σαρωτικό ντεκολτέ δεν μας κολακεύει καθόλου ή η φούστα που φουσκώνει απλά δεν λειτουργεί. Το θέμα μου είναι ότι τα εξαρτήματα φαίνονται διαφορετικά από άτομο σε άτομο για έναν ή άλλο λόγο, ακόμη και αν οι συμμετέχοντες είναι τεχνικά το ίδιο μέγεθος ρούχων.

Αλλά δεν είναι όλο το μέγεθος, όμως; Πρόκειται για σχήμα! Θα μπορούσατε να έχετε το πιο όμορφο σώμα στον κόσμο, αλλά αν φορέσετε λάθος, όλα όσα είναι ελκυστικά για σας ξαφνικά θα χαθούν. Με αυτό κατά νου, μπορεί να είναι σύγχυση να γνωρίζουμε ακριβώς τι σχήμα σώμα σας και επίσης πώς να ντύσει για αυτό. Ποτέ μην φοβάστε, είμαι εδώ για να σας παρουσιάσω τα γεγονότα και φυσικά κάποιες καλές παλιομοδίτικες συμβουλές για το πώς να φορέσετε τον τύπο του σώματός σας!

Σώματα αχλαδιού

Τα σώματα με αχλάδι είναι παχύτερα στο κάτω μέρος από ό, τι στην κορυφή, πράγμα που σημαίνει ότι οι γυναίκες με αυτόν τον τύπο σώματος τείνουν να έχουν λεπτούς ώμους και στήθους, αλλά να διευρύνουν τη γραμμή κάτω από τη μέση. Τα ισχία τους, ο αφρός και οι μηροί θα είναι αρκετά ευρείς. Ο καλύτερος τρόπος για να φορέσετε αν έχετε ένα σώμα με σχήμα αχλαδιού (επίσης γνωστό ως κορμό σχήματος κουδουνιού) είναι να βρείτε ρούχα που εξισορροπούν το σχήμα σας. Τα ρούχα που δίνουν την ψευδαίσθηση της διεύρυνσης της προτομής ή των ώμων σας θα είναι τέλεια, αλλά μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το ισχίο να κολλήσετε χιτώνες και φούστες.

0347b04de2eecb3314a6be1a3c91e3c2

Μορφές Apple

Οι γυναίκες με σώμα με σχήμα μήλου έχουν στρογγυλά, συχνά μεγάλα, ίσια μεγέθη ισχίων και στήθη χωρίς ενδιάμεσο μέση. Δεν έχουν ορισμό της μέσης καθιστώντας το σαν τη μέση να είναι το ίδιο πλάτος με την προτομή και τους γοφούς τους. Για να αντισταθμίσετε αυτό, δοκιμάστε να φορέσετε τα φαρδιά, πλωτά ρούχα, ειδικά όταν πρόκειται για φορέματα και κορυφές. Μια λεπτή ζώνη γύρω από τη μέση θα κάνει θαύματα κάνοντας να φαίνεται σαν να έχετε μια μέση, θυμηθείτε να μην το κάνετε πολύ σφιχτό ή οι καμπύλες σας θα ξεχωρίζουν πάρα πολύ. Τα ευθεία τζιν ποδιών θα φαίνονται υπέροχα, καθώς ενώ μπορεί να έχετε φαρδιά γοφούς τα πόδια σας θα αδυνατίζουν προς τον αστράγαλο. Προσθέστε ένα ζευγάρι τακούνια για να επιστήσετε την προσοχή στους λεπτούς αστραγάλους και τα πόδια σας.

a9758553e710968da3e63dbdd73fa39c

Σώματα Σχήματος Στήλης

Οι γυναίκες με σώματα σε σχήμα στήλης τείνουν να είναι ψηλά και δεν τείνουν να καμαρώνουν πολλές καμπύλες. Είναι πολύ πάνω και κάτω με μακριά πόδια και ίσια μέση. Εάν αυτό ακούγεται σαν εσάς τότε συγχαρητήρια - μπορείτε να φορέσετε σχεδόν τίποτα! Δεν υπάρχει κανένας τύπος ρούχων που συνιστάται να αποφύγετε έτσι αισθάνεστε ελεύθεροι να φορέσετε όσο σας αρέσει! Ένα πράγμα που ίσως θέλετε να δοκιμάσετε είναι όμως να φοράτε ρούχα που σφίγγουν στη μέση για να σας δώσουν την ψευδαίσθηση των καμπυλών.

4e8f10a5d92335d2647a31fe2185a25e

Φορτηγά σε σχήμα κλεψύδρας

Τα σώματα κλεψύδρας είναι επίσης γνωστά ως τσέλο σε σχήμα σώματος γι 'αυτό είμαι βέβαιος ότι μόνο από αυτό μπορείτε να φανταστείτε τι μοιάζουν. Οι γυναίκες με αυτόν τον τύπο σώματος είναι εξίσου ανώτερες και κάτω βαρύ και το σώμα τους γουλιές σε μια μέση. Έχουν εκπληκτικές καμπύλες που είναι εξαιρετικές για την επίδειξη. Αν αυτό είναι τότε επιλέγετε τα ρούχα που πραγματικά δείχνουν τις καμπύλες σας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το σώμα σας. Οι φαρδιές κορυφές του λαιμού V είναι επίσης τέλειες καθώς αυτό μειώνει την επίδραση του στήθους σας, καθώς συχνά τους καλύπτει πάρα πολύ, μπορεί να τους κάνει να φαίνονται υπερβολικά μεγάλοι.

86366fb506ec813fb652cb1e28a10e77

Φορμαρισμένα Σώματα

Ένα ποτήρι είναι ένα άλλο εύκολο σχήμα για να φανταστείτε και είμαι βέβαιος ότι έχετε υποθέσει ότι σημαίνει ότι αυτές οι γυναίκες τύπου έχουν λεπτά, μακριά πόδια και λεπτή μέση που ανοίγουν σε φαρδιά ώμους. Οι πιθανότητες είναι ότι αυτές οι γυναίκες είναι πολύ ψηλές. Για να ντύσετε αυτό το είδος σώματος, κολλήστε σε φούστες και παντελόνια που πραγματικά κολακεύουν τα πόδια σας, καθώς πιθανότατα θα είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό σας. Μην τους πνίγεσαι και τις κρύβεις μακριά. Για να εστιάσετε μακριά από τους ευρείς ώμους σας, φορέστε φαρδιά ντεκολτέ έτσι ώστε η εστίαση να κινείται πάνω στην προτομή σας.

1d75d0dec0d60e7a288aeb8c0a1fcbb7

Lollypop Σχήματα

Έχοντας ένα σώμα με σχήμα lollypop σημαίνει ότι έχετε λεπτά πόδια και γοφούς και μια στενή μέση που ανοίγουν σε μια πλήρη προτομή. Με την καλή διατροφή αυτού του είδους το σώμα γίνεται πολύ πιο έντονο με την ηλικία πάρα πολύ. Εάν αυτό είναι εσείς στη συνέχεια δοκιμάστε φορώντας τζιν εκκίνησης ή φούστες φούστα για να εξισορροπήσουν την προτομή σας. Μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να προσθέσετε μια ζώνη γύρω από τη μέση σας για να δώσετε την ψευδαίσθηση μιας καμπύλης μέσης και ευρύτερων γοφών. Εάν το κάνετε για μια ζώνη, ωστόσο, μην το καταστήσετε πολύ σφιχτό - ενώ μπορεί να επιδείξει την επιθυμητή, στενή μέση σας, θα κάνει επίσης τη μεγάλη προτομή να ξεχωρίσει και να φαίνεται πιο έντονη.

393c686c37d30448f3e9cadaecc6b4e9

Cornet Shaped Bodies

Αυτός είναι ο κλασικός τύπος σώματος των περισσότερων μοντέλων. Σημαίνει ότι έχετε ευρείς ώμους, μικρά και αρκετά επίπεδη βυζιά, σχεδόν καθόλου μέση και μικροσκοπικούς γοφούς που εκτείνονται σε μακρά, κομψά πόδια. Ο καλύτερος τρόπος για να φορέσετε αυτόν τον τύπο σώματος είναι να επισημάνετε τα καλύτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματά σας - τα skinny τζιν που αναδεικνύουν τα υπέροχα καρφιά σας και τα μικροσκοπικά ισχία θα σας κάνουν θαύματα για σας. Μία ζώνη ή μια κορυφή που σας προσδίδει την εμφάνιση μιας μέσης θα φανεί εξαιρετικά πολύ.

de58327aa6fd50a8a73df5482c1646e3

Σώματα με σχήμα αγγείου

Το σχήμα του σκελετού είναι πραγματικά ένα εκτεταμένο σχήμα κλεψύδρας. Σημαίνει ότι έχετε μια μακρά, καμπύλη μέση, μια πλήρη προτομή και μακρύς καμπύλο γοφούς και πόδια. Είναι μια απίστευτα επιθυμητή φιγούρα τόσο τυχερή αν έχετε ένα! Αυτός ο τύπος σώματος μπορεί να τραβήξει σχεδόν οποιοδήποτε τύπο ρούχων, αλλά να δείξει πραγματικά ότι η εκπληκτική φιγούρα σας προσπαθεί να πάει σε προσαρμοσμένα ρούχα. Τα σακάκια ενός κουμπιού και τα φορεμένα φορέματα και μπλούζες θα φαίνονται φανταστικά σε εσάς. Οι φαρδιές λουλουδένιες λουλουδένιες λουλούδιες θα φαίνονται επίσης ωραίες καθώς εφιστούν την προσοχή στα περιουσιακά σας στοιχεία.

859192603e865c92c536dc770211343f

Τα δάχτυλα διέσχισαν όλα αυτά που βοήθησαν! Εάν δεν γνωρίζετε ήδη τον τύπο του σώματός σας τότε σας προτείνω να μάθετε, γνωρίζοντας ότι το απλό γεγονός και το πώς να ντυθεί για τον τύπο του σώματός σας θα κάνει θαύματα όταν επιλέγετε τα ρούχα!

(Όλες οι εικόνες προέρχονται από το pinterest.com)

Leave A Comment

36 − = 29