7 διαφορετικοί τρόποι να φορέσετε τις κάλτσες στο γόνατο

Τα τελευταία χρόνια έχουμε παρακολουθήσει προσωπικότητες και μοντέλα που παρελαύνουν πάνω από τις κάλτσες του γόνατος. Σημαίνει ότι τώρα είναι καιρός να εισαγάγουμε αυτά τα αντικείμενα από τα άγρια ​​90 στην δική μας ντουλάπα. Εξακολουθεί να είναι ένα μυστήριο για πολλούς από εμάς πώς να φορέσει τις κάλτσες στο γόνατο με στυλ χωρίς να διατρέχει τον κίνδυνο να μοιάζει με ένα κατάφυτος άτακτος μαθήτρια ή ένα χαρακτήρα από μια κακή ταινία. Αυτές οι επτά απλές οδηγίες θα σας βοηθήσουν να βρείτε το δρόμο σας στην ποικιλία των εμφάνισης και των στυλ που μπορεί κανείς να χτίσει χρησιμοποιώντας πάνω από τις κάλτσες στο γόνατο.

  1. Στρώματα με στρώσεις.

1

Ένα από τα ευκολότερα βλέμματα. Είναι ιδανικό για όσους μαθαίνουν ακόμα την ικανότητα να φορούν τις κάλτσες στο γόνατο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με εντυπωσιακά τυπωμένα καλσόν για μια τολμηρή εμφάνιση ή με μέτρια μαύρα μαύρα καλσόν για κάτι πιο παραδοσιακό και συντηρητικό (καλά, δεν μπορείτε πραγματικά να κοιτάξετε πολύ συντηρητικά πάνω από τις κάλτσες στο γόνατο, αν και!)

  1. Με σορτς (denim ή οποιοδήποτε άλλο είδος).

2

Πάντα θεωρήσατε ότι φοράτε σορτς με καλσόν για να είστε έγκλημα μόδας; Θα ήμουν ευτυχής όχι μόνο να καεί αυτόν τον μύθο αλλά να προσθέσω ένα ζευγάρι πάνω από τα γόνατα σε ολόκληρη τη στολή. Πιστέψτε με, δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό, στην πραγματικότητα, σας δίνει την ευκαιρία να φορέσετε τα αγαπημένα σας τζιν παντελόνια το φθινόπωρο και το χειμώνα. Ο βασικός κανόνας εδώ είναι ο εξής: φόρεμα το πάνω μισό καλά για να μην έχει μια ισορροπία μεταξύ του καλοκαιριού και του χειμώνα. Ένα φούτερ θα σας βοηθήσει να επιτύχετε έντονα αποτελέσματα.

  1. Αστική κομψότητα.

3

Όταν συνδυάζονται με ένα απλό φόρεμα γραφείου, αυτές οι κάλτσες προσθέτουν μια βαθιά δραματική αφή. Ένα ζευγάρι πάνω από τις κάλτσες στο γόνατο αλλάζει άμεσα το σκούρο ρούχο σας σε ένα σέξι και εκλεπτυσμένο. Το πράγμα πάνω από τις κάλτσες γόνατο είναι ότι έχουν ήδη σεξουαλική σαγηνευτική υπονοούμενα μόνο από την απλή ύπαρξή τους. Ο συνδυασμός τους με ένα ασκητικό φόρεμα φέρνει ολόκληρη την εικόνα σε ένα νέο επίπεδο τέλειας ισορροπίας μεταξύ αγνότητας και αισθησιασμού.

  1. Πάνω από τις μπότες.

4

Μπορείτε να φορέσετε τις κάλτσες στο γόνατο με τα περισσότερα παπούτσια - οξόρδες, μπότες μάχης, αθλητικά παπούτσια, ακόμα και σανδάλια, αλλά ανεξάρτητα από τις τάσεις που σχεδιάζουν οι σχεδιαστές μόδας, αυτές οι κάλτσες είναι κατά πρώτο λόγο ένα αξεσουάρ πτώσης / χειμώνα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το καλύτερο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται όταν συνδυαστούν με υψηλές μπότες. Πράγματι, πάνω από τις κάλτσες του γόνατος είναι μόνο για τις υψηλές μπότες! Θα κρατήσουν τα γόνατά σας ζεστά και όλη η εικόνα σας αισθητικά ευχάριστη και αξιοσημείωτη.

  1. Girly άκρη.

5

Αυτή η εμφάνιση είναι πολύ ευνοημένη με τα εφηβικά κορίτσια και όλους όσους αισθάνονται νέοι και παιχνιδιάρικοι. Αν δεν είστε εφηβική κοπέλα, ίσως να μην είναι εύκολο να τραβήξετε αυτό το βλέμμα, αλλά δεν είναι αδύνατο. Πρώτον, αποφύγετε τις μικροσκοπικές καρό πουκάμισες. Η δερμάτινη ή μάλλινη φούστα μπορεί να είναι ένα κατάλληλο υποκατάστατο και θα κρατήσει την εικόνα σας κορίτσι χωρίς να φαίνεται ακατάλληλη. Δεύτερον, επιλέξτε παπούτσια ενηλίκων για να πάτε με αυτό το ντύσιμο. Η φούστα, όμως, μπορεί να είναι οποιοδήποτε σχήμα και στυλ. Προσθέτοντας τα γόνατα σε μια σύντομη φούστα είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να φορέσετε μια μικρή φούστα χωρίς να φαίνεστε υπερβολικά ποδιές. Εκτός αυτού, προσθέτει έναν νέο έντονο τόνο σε ολόκληρη την στολή.

  1. Κάλτσες και ένα φαρδύ πουλόβερ.

6

Μπορείτε πάντα να αντικαταστήσετε τις γκέτες για ένα ζευγάρι καλών καλσόν, αν έχετε αρκετό τόλμη, αλλά το βασικό μήνυμα αυτής της ματιά εξακολουθεί να παραμένει το ίδιο: ο χειμώνας είναι εδώ και είστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσετε. Αυτή η στολή δίνει την εντύπωση της ζεστασιάς και της ζεστασιάς και θα θέλατε να το βάλετε όταν πηγαίνετε για ένα φλιτζάνι ζεστό καπουτσίνο με τα bbfs σας.

  1. Σε φωτεινά χρώματα.

7

Αυτή είναι μια απόλυτη τάση για όσους έχουν ήδη καταφέρει να μάθουν τα βασικά που φορούν πάνω από τις κάλτσες του γόνατου και είναι έτοιμοι να προχωρήσουν. Η ποικιλία των φωτεινών χρωμάτων αν κόβει την ανάσα και για εκείνους που είναι όλοι έτοιμοι να πάνε ακόμα περισσότερο, υπάρχουν πολλά πάνω από τα γόνατα funky δροσερά σχέδια.

Πάνω από τις κάλτσες στο γόνατο είναι διασκεδαστικές και πρακτικές. Παίξτε με την εμφάνισή σας και θα δείτε ότι δεν χρειάζεται πλέον να σταματήσετε να φοράτε τα αγαπημένα σας ρούχα εξαιτίας του κρύου και ζεστού καιρού.

(όλες οι εικόνες προέρχονται από pinterest)

Leave A Comment

+ 44 = 50