12 Στυλ Εσώρουχα για διαφορετικούς τύπους σώματος

Όταν φορούμε εσώρουχα, έχετε μια ιδέα στο μυαλό: να κοιτάξετε εξ ολοκλήρου λάγνος όσο το δυνατόν, αν το φοράτε για ένα ερασιτεχνικό πάρτι ή το δημιουργείτε με τον εραστή σας στην κρεβατοκάμαρα. Όποια και αν είναι η συλλογιστική σας, μπορεί να θέλετε να κοιτάξετε νεκρό πανέμορφο με την επιλογή της επιλογής σας. Αλλά τι στολή λειτουργεί καλύτερα για τον τύπο του σώματός σας?

Πιστέψτε το ή όχι, όχι όλα τα στυλ εσωρούχων γίνονται το ίδιο. Ορισμένα στυλ θα λειτουργήσουν καλύτερα και θα αναδείξουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας περισσότερο από άλλα και αυτό είναι που πρόκειται να σπάσουμε για σας σήμερα!

12 Στυλ Εσώρουχα για διαφορετικούς τύπους σώματος

Αχλαδιού σχήμα: Babydolls και Βαμβάκι

Οι γυναίκες με σχήμα αχλαδιού τείνουν να έχουν μικρότερο άνω σώμα με ευρύτερους γοφούς και μηρούς. Λόγω αυτής της συγκεκριμένης δομής, θέλετε πραγματικά να προσθέσετε κάποια περισσότερη φλόγα μέχρι την κορυφή για να φανεί πιο αναλογική. Ένας εύκολος τρόπος για να αναδείξετε τις εντυπωσιακές καμπύλες είναι να αγοράσετε ένα babydoll. Η φλεγμονή θα κάνει τους γοφούς σας να φαίνονται μικρότεροι ενώ θα τονίζουν το άνω μισό. Εάν εργάζεστε με μικρότερα στήθη, δοκιμάστε να βρείτε ένα babydoll με άφθονο padding.

Τα σουτιέν θα κάνουν και αυτή την ίδια μαγεία σε μια γυναίκα με σχήμα αχλαδιού. Οι βολάνες προσθέτουν κάποια επιπλέον διάσταση στην κορυφή που μπορεί να λείπει με ένα φυσιολογικό σουτιέν.

12 Στυλ Εσώρουχα για διαφορετικούς τύπους σώματος
Αντιστροφή σχήματος αχλαδιού: Φύλακες και Teddies

Σε αντίθεση με ένα σχήμα αχλαδιού, ένα σχήμα ανεστραμμένου αχλαδιού είναι το ακριβώς αντίθετο χτίσιμο: με ένα μεγαλύτερο άνω μισό και μικρότερα γοφούς. Για να παρουσιάσετε αυτήν την δομή ιδανικά, θα θελήσετε να πάτε με μια εξώπορτα γιατί θα σφίγγουν γύρω από τους γοφούς για να προσθέσετε κάποιες επιπλέον καμπύλες στο συνολικό σας πλαίσιο. Ένα αρκουδάκι είναι μια άλλη θαυμάσια επιλογή, διότι ο σχεδιασμός σχήματος V ενός αρκουδάκι θα τονίσει όλα τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας σε μια λάμψη.

Σχήμα Κλεψύδρας: Κορσέδες και Φορέματα

Αχ, αυτή η ευχάριστη φιγούρα κλεψύδρας, με όλες τις καμπύλες σε ΟΛΑ τα σωστά σημεία. Εάν είστε ευλογημένοι με ένα σχήμα κλεψύδρας, αναμφισβήτητα θέλετε να επιδείξετε τις θηλυκές και απολύτως απατηλές καμπύλες στο σώμα σας. Ο ευκολότερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι οι καμπύλες σας είναι η μοναδική δυνατότητα είναι να επιλέξετε ένα κορσέ ή ένα σφιχτό κορμάκι. Και οι δύο αυτές μορφές εσωρούχων θα τσιμπούρης στο κέντρο, τονίζοντας αυτές τις πανέμορφες καμπύλες πάνω και κάτω κάτω σε μια στιγμή.

12 Στυλ Εσώρουχα για διαφορετικούς τύπους σώματος

Apple σχήμα: Lance κιλοτάκια και κορσέδες

Ένα σχήμα μήλου πιθανότατα θα έχει μια μεγαλύτερη κοιλιά και το πάνω μισό με τα λεπτά πόδια κάτω κάτω. Για να τραβήξετε περισσότερη προσοχή στο μισό σώμα σας, δοκιμάστε να φορέσετε ένα ζευγάρι σέξι δαντελωτές κιλότες. Θα μπορούσατε επίσης να πάτε για τα διακοσμημένα κιλότα, καθώς και οποιοδήποτε είδος εσώρουχων όπου υπάρχουν πολλά εντυπωσιακά σχέδια που θα τραβήξουν αμέσως το μάτι του τυχερού εραστή που είστε με.

Μια άλλη μεγάλη επιλογή που λειτουργεί για τα σχήματα μήλων είναι ένα κορσέ. Ενώ τείνουν να τραβούν τη μέση και να τονίζουν τους γοφούς, δουλεύουν πολύ καλά για να συγκαλύψουν οποιαδήποτε προβλήματα στην κοιλιά με ένα φαινόμενο λείανσης. Εάν επιλέγετε ένα κορσέ, θα θελήσετε να εργαστείτε με ένα ζευγάρι τακούνια για να τραβήξετε πραγματικά την προσοχή στο χαμηλότερο μισό σας. Μια βαθιά περικοπή στο λαιμό θα δείξει επίσης αυτά τα πλούσια στήθη με έναν ολοκαίνουργιο τρόπο που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Μπανάνα Σχήμα: Push Ups και Υψηλή Rise κιλότα

Μπορεί να λείπουν κυρίες σε σχήμα μπανάνας στο τμήμα καμπύλης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να θαυμάσουν τα όμορφα σώματα τους! Εάν προσπαθείτε να δημιουργήσετε μια ψευδαίσθηση για επιπλέον καμπύλες, θα χρειαστεί να κάνετε λίγο περισσότερη δουλειά από το να ρίχνετε απλά ένα κομμάτι εσώρουχου.

Βεβαιωθείτε ότι το σουτιέν σου έχει αρκετό μαξιλάρι. Συμπεριλαμβανομένων ενός σουτιέν push up στην εσώρουχα εσώρουχα σας θα εξασφαλίσει το στήθος σας παίρνουν το άφθονο ανελκυστήρα που χρειάζονται για να δημιουργήσουν κάποιο επιπλέον όγκο.

Συνδέστε το σουτιέν ώθησης με ένα ζευγάρι γυναικείων εσώρουχων. Τα εσώρουχα υψηλής ανόδου - ειδικά όταν συνδυάζονται με ένα σέξι ζευγάρι τακουνιών - σίγουρα θα επιδείξουν μακριά αυτά τα μακριά, λεπτά και κομψά πόδια σε χρόνο μηδέν.

Push up + high rise panties = όνειρο σχήμα μπανάνας γίνεται πραγματικότητα, είναι τόσο απλό!

Μικρότερα στήθη: καλσόν και μπουστάκια

Έτσι δεν ήσασταν ευλογημένοι με πολύ μεγάλα στήθη. είναι εντάξει! Εάν γεννηθήκατε με μικρότερα στήθη που δεν θα εμφανιστούν ακόμη και με ένα σουτιέν push up, έχετε ακόμα πολλές επιλογές για να κοιτάξετε εντελώς εκπληκτική.

Ο καλύτερος φίλος σου θα είναι πραγματικά Οτιδήποτε που αποδίδει ιδιαίτερη προσοχή στο χαλαρό σας χαμηλότερο μισό, ειδικά στην περιοχή των ποδιών. Οι κάλτσες κάνουν μια θαυμάσια δουλειά στο να τραβήξουν το βλέμμα στο κάτω μισό, ειδικά αν συνδυάζονται με ένα σαγηνευτικό μπουζούρι.

12 Στυλ Εσώρουχα για διαφορετικούς τύπους σώματος

Μεγαλύτερα στήθη: Εσώρουχα Halter

Από την άλλη πλευρά, εάν σας έχει δοθεί ένα ωραίο ράφι στη ζωή, ίσως και να το αποδείξετε! Κάθε εσωρούχων που αποφασίζετε θα πρέπει να κατασκευαστεί με ένα στυλ halter. Ο λουρί για το χτένισμα θα εξασφαλίσει ότι τα στήθη σας δίνουν την προσοχή που τους αξίζει.

Μικρότερο κορμό:

Βρείτε κάτι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ χαμηλή άνοδο και θα λειτουργήσει σαν μαγεία επιμηκύνοντας midsection σας. Οτιδήποτε υψηλό ή ένα κομμάτι μπορεί να καταλήξει να καταπιεί ολόκληρο το σχήμα σας επάνω!

Μακρύτερος κορμός:

Από την άλλη πλευρά, εάν κουνώνετε ένα μακρύτερο κορμό με μικρότερο πέλμα, θέλετε να προσπαθήσετε σκληρότερα να κόψετε το μήκος του κορμού σας και να δώσετε περισσότερη προσοχή στο υπόλοιπο σημείο του ροκ. Οτιδήποτε με κορυφή καλλιεργειών θα κάνει μια μεγάλη δουλειά στην απόδειξη των άλλων χαρακτηριστικών σας, ενώ θα συντομεύσετε το midsection σας.

12 Στυλ Εσώρουχα για διαφορετικούς τύπους σώματος

Για όλους: Εσώρουχα μεταξιού

Υπάρχει κάτι για το μετάξι που είναι άμεσα ελκυστικό, ανεξάρτητα από το σχήμα ή το μέγεθός σας. Εσώρουχα και μετάξι απλά παίζονται μαζί όπως τα μπισκότα και το γάλα - είναι νόστιμο στο μάτι και όποιος σας βλέπει φορώντας μεταξωτό θα θέλει αμέσως να σας κοροϊδεύει.

Το καλύτερο είδος μετάξι που μπορείτε να φορέσετε στην κρεβατοκάμαρα είναι πιθανώς ένα μετάξι, ένα κομμάτι νύχτα. Είναι εξαιρετικά κομψό με απόλυτα σεξουαλική ελκυστικότητα και είναι σχεδόν εγγυημένο να κάνει ο σύντροφός σας να θέλει να τρέξει τα δάχτυλά του κατά μήκος κάθε ίντσας αυτού του εντυπωσιακού εσωρούχου.

Για να το κάνετε ακόμη πιο ελκυστικό, δοκιμάστε να φοράτε το μεταξωτό σας κομμάτι με μερικά κομψά τακούνια προτού να σκοντάψετε και να τρέξετε ανάμεσα στα φύλλα. Αφήστε τα μαλλιά σας να γλιστρήσουν με κομψό τρόπο για αυτή τη γυναικεία έκκληση που είναι βέβαιο ότι θα έχει το στόμα της να πέσει τη στιγμή που σε βλέπει.

Για όλους: Ρόμπες

Ναι, μια ρόμπα μπορεί να είναι απολύτως μέρος της εσωρούχων - ειδικά αν έχετε κάτι ακόμα πιο θορυβώδες κρύβεται κάτω.

Τώρα, σίγουρα δεν μιλάω για το χοντρό μάλλινο ρόμπα που στρέφετε γύρω από το σπίτι όταν είναι κάτω από το μηδέν έξω. Μιλώ για τις κοντές, ίσως μεταξωτές στολές που είναι απλά υπέροχες.

Οι μικρότερες, πιο σέξι επιλογές ρόμπα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναδείξετε τα πόδια σας και να πειράξετε τον σύντροφό σας πριν τους εκπλήξετε με ένα υπέροχο πακέτο κάτω από.

Συνεπώς, προχωρήστε, να τους κάνετε να σας θέλουν και να σας περιθώρουν πριν δουν ακόμη και τι κρύβεται κάτω από αυτό το ρόμπα!

12 Στυλ Εσώρουχα για διαφορετικούς τύπους σώματος

Για όλους: κιλότες όλων των σχεδίων

Ένας εύκολος τρόπος για να καρυκευτείτε τη σχέση σας και να έχετε τον σύντροφό σας να σας λαχταρούν με κάθε βήμα είναι να ρίξετε απλά ένα καινούργιο ζευγάρι σέξι εσώρουχα!

Υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές επιλογές για να διαλέξετε, από το g-strings έως τους γλουτούς, τα shorts αγόρι σε υψηλό ανόδου. Βρείτε ένα ζευγάρι εσώρουχων που γνωρίζετε ότι πρόκειται να οδηγήσει τον σύντροφό σας τρελό. Θα μπορούσε να είναι ένα ζευγάρι δαντελωτών εσώρουχων, ένα ζευγάρι με αλυσίδες γύρω τους ή ακόμα και ένα χρώμα που λατρεύουν απόλυτα.

Τα κιλότα μπορούν εύκολα να εργαστούν σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη, ειδικά εάν αγοράζετε ένα ζευγάρι που γνωρίζετε ότι ο εραστής σας είναι σίγουρος για να απολαύσετε!

Η αγορά εσώρουχων δεν πρέπει να είναι ταλαιπωρία. Θα πρέπει να είναι μια εμπειρία διασκέδασης που παίρνει ακόμη και διασκέδαση μετά την φοράτε μπροστά από τον εραστή σας! Ακολουθήστε αυτόν τον απλό οδηγό για την εξεύρεση της καλύτερης εσωρούχων για τον τύπο του σώματός σας, ώστε να μπορείτε να επιτείνετε τις καλύτερες δυνατότητές σας με ευκολία ενώ ταυτόχρονα να κρύβετε αυτές τις «προβληματικές» περιοχές σε χρόνο μηδέν.

Τι είδους σχήμα σώματος έχετε; Τι είδους εσώρουχα λειτουργεί καλύτερα για τον τύπο του σώματός σας; Μοιραστείτε μαζί μας παρακάτω!

Leave A Comment

63 + = 67