10 καλύτερα δαχτυλίδια εορτασμού Tiffany

Μια γιορτή θα πρέπει να είναι μεγαλειώδης. Θα έπρεπε να είναι μαγευτικός. Θα πρέπει να θαμπώνει και θα εκπλαγεί. Και γι 'αυτό έχουμε καταλήξει σε αυτή τη λίστα των 10 καλύτερων δακτυλίων εορτασμού Tiffany που θα κάνουν τη δουλειά. Σοβαρά, θα πέσετε πάνω από τα φανταστικά δαχτυλίδια που κάνουν πραγματικά μια δήλωση.

29285861_934424_ED_M

1. Δαχτυλίδι Band Tiffany Cobblestone

Αυτό το πανέμορφο, πολυδιάστατο κομμάτι έχει σχεδιαστεί για να τοποθετήσει τα λαμπερά διαμάντια στη σκηνή. Μια άψογη τριαντάφυλλο χρυσό συγκρότημα δημιουργεί τον τέλειο καμβά για διαμάντια εναλλασσόμενου μεγέθους, αφήνοντάς σας με ένα απίστευτα μοντέρνο, υψηλό ύφος και απόλυτα άψογη εμφάνιση. Αν ψάχνετε για ένα δαχτυλίδι που είναι λίγο έξω από το «πρότυπο» με μια σύγχρονη έκκληση, αυτό το υπέροχο χρυσό και ασημένιο δαχτυλίδι είναι μια εξαιρετική επιλογή.

17045962_941242_ED_M

2. Δακτύλιος ζώνης κοινής ρύθμισης - ασημί

Λίγο διακεκριμένο αλλά εντελώς λαμπερό, το δαχτυλίδι κοινόχρηστου συγκροτήματος ρύθμισης είναι μια ξεκάθαρη επιλογή για όσους θέλουν να το κρατήσουν απλό. Αυτή η αναισθητοποίηση αναδεικνύει το καλύτερο και των δύο κόσμων: την απλότητα και έναν εντυπωσιακό μισό κύκλο από λαμπρά διαμάντια που σίγουρα θα πάρουν την παράσταση. Αυτό κάνει για ένα τέλειο δακτύλιο βάσης για στοίβαξη, αλλά εξακολουθεί να φαίνεται εκπληκτικό από μόνο του.

17170929_934448_ED_M

3. Δακτύλιος ζώνης κοινής ρύθμισης - Sapphire

Υπάρχει κάτι για το ροζ ζαφείρι που είναι τόσο εξαιρετικό. Το χρώμα είναι απλά εκπληκτικό και μπορεί να εξαντλήσει οποιοδήποτε ασημένιο ή πλατινένιο δαχτυλίδι σε μια στιγμή. Για πανέμορφο χρώμα που φανερώνει και προσελκύει την προσοχή στο μάτι, αυτός ο δακτύλιος κοινής ρύθμισης συγκράτησης με μια συλλογή από έντονα ασημένια και ροζ ζαφείρι διαμάντια είναι ο μόνος τρόπος να πάτε. Θέλω να πω, απλά ρίξτε μια ματιά σε αυτό το συνδυασμό χρωμάτων: είναι το τέλειος flirty και θηλυκό δαχτυλίδι που κάθε κορίτσι είναι σίγουρο ότι θα γιορτάσει πάνω. Και πάλι, μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε αυτό το δαχτυλίδι με άλλα ροζ ή ασημένια δαχτυλίδια ή να το φορέσετε μόνο για μια ροζ ομορφιά που θαμπώνει οπουδήποτε εμφανίζεται!

16050717_934854_ED_M

4. Δακτύλιος ζώνης κοινής ρύθμισης - Μπλε

Απλά δεν μπορώ να ξεπεράσω πόσο εντελώς εξαιρετικό και βασιλικό είναι αυτό το άψογο κόσμημα. Απλά κοιτάξτε το βαθύ βασιλικό μπλε χρώμα. Είναι ένας τέλειος συνδυασμός για φωτεινά διαμάντια που λάμπει και λάμπει στα αριστερά και στα δεξιά. Για μια βασιλική εμφάνιση που δεν είναι καθόλου μοντέρνα και ένδοξη, αυτό το συγκεκριμένο δαχτυλίδι κοινόχρηστου συγκροτήματος ρύθμισης με μπλε διαμάντια είναι η μόνη επιλογή για εσάς. Σοβαρά, μπαίνω σε έκσταση κάθε φορά που κάνω τα μάτια μου σε αυτό το άψογο μείγμα μπλε και αργυρών. Και - ξέρω ότι πιθανότατα επαναλαμβάνω τον εαυτό μου ένα εκατομμύριο φορές - αλλά όπως και η άλλη κοινόχρηστη ζώνη ρύθμισης δακτυλίους, μπορεί να λειτουργήσει μόνη της ή σε συνδυασμό με άλλα κοσμήματα!

19186504_924641_ED_M

5. Tiffany & Co. Schlumberger δεκαέξι πέτρινο δαχτυλίδι 

Υπάρχει μόνο μια λέξη που έρχεται στο μυαλό όταν βλέπουμε αυτό το υπέροχο κομμάτι: λάμπει! Το Tiffany & Co. Schlumberger 16 Stone Ring είναι μια λαμπρή διάταξη φωτεινών λαμπερών διαμαντιών που τονίζεται από ένα εκπληκτικό πλατινένιο «Χ», το οποίο συμβαίνει να είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα σύμβολα της αγάπης. Νομίζω ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι αυτό το κομμάτι κοσμήματος έχει όχι το πρόβλημα κλέβει την εκπομπή και θα κάνει μια έντονη δήλωση όπου κι αν πάει.

31827388_934901_ED_M

6. Δαχτυλίδι Band Tiffany Soleste

Ένα δαχτυλίδι από στρογγυλά διαμάντια σε μια ζώνη πλατίνας. Σοβαρά, το κάνει καλύτερα; Η ταινία Tiffany Soleste Band Ringis είναι αρκετά ορατή καθώς η λαμπρή σειρά διαμαντιών ανάβει ακόμα και τις πιο σκοτεινές νύχτες. Για ένα δαχτυλίδι που πραγματικά λάμπει και λάμπει παντού, ο Tiffany Soleste Band Ring είναι ο μόνος τρόπος να πάτε. Περιττό να πω, είμαστε ερωτευμένοι!

17669613_934880_ED_M

7. Δακτύλιος ορίου καναλιών

Εντάξει, έτσι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι το Tiffany Soleste Band Ring ήταν ένα τεράστιο χτύπημα. Αλλά γιατί να εγκαταστήσετε μια συλλογή από στρογγυλά διαμάντια όταν μπορείτε να συνδυάσετε τα καλύτερα και των δύο κόσμων: γύρω από το τετράγωνο; Ο Δακτύλιος Band Band Set έχει μια σύγχρονη φλόγα που δεν είναι τίποτα λιγότερο από το υπέροχο. Είναι ο τέλειος δακτύλιος για τη στοίβαξη, αλλά και ο στόχος χάρη στην εκπληκτική συλλογή στρογγυλών και μπαγκέτας διαμαντιών. Αριστοκρατικό αλλά εντελώς μοντέρνο, αυτό το υπέροχο δαχτυλίδι λειτουργεί για οποιονδήποτε εκεί έξω.

27566766_935297_ED_M

8. Δακτύλιος στενής ζώνης Etoile

Χαριτωμένο, κομψό και εντελώς σε εξέλιξη. Ο δακτύλιος στενής μπάντας Etoile διαθέτει μια πανέμορφη στενή μπάντα με μια συλλογή εκπληκτικών διαμαντιών. Το αποτέλεσμα? Ένα πολύ θηλυκό και εντελώς μοντέρνο δαχτυλίδι που σκοτώνει.

27222285_934621_ED_M

9. Tiffany & Co. Schlumberger Lynn Ring

Αυτός ο δακτύλιος είναι πάνω από την κορυφή. Δεν είναι περίεργο ότι είναι ένα από τα πιο διάσημα σχέδια του Jean Schulmberger! Αυτό το εξαιρετικό κομμάτι έχει σχεδιαστεί με το δημοφιλές «Χ» της αγάπης σε ένα εντυπωσιακό χρυσό χρυσό χρώμα που τονίζει τα όμορφα στρογγυλά διαμάντια. Απλά εκπληκτική, αν με ρωτήσεις.

29241015_934331_ED_M

10. Διαμάντια Elsa Peretti από το δαχτυλίδι Yard

Ποτέ δεν έχετε δει ποτέ κάτι τέτοιο? αλλά αναμφίβολα το λατρεύω. Τα διαμάντια Elsa Peretti από το δαχτυλίδι Yard είναι μια πανέμορφη μπάντα πλατίνας που επισημαίνεται και τονίζεται από ένα σύνολο κυκλικών διαμαντιών. Η ταινία που βλέπει μέσα φως και γοητεύει το δρόμο της μέσα από τη ζωή, και θα αγαπήσετε τον τρόπο που χορεύει στο φως του ήλιου. Super δροσερό δαχτυλίδι εορτασμού!

Ποιο είναι το αγαπημένο σας δαχτυλίδι εορτασμού?

Leave A Comment

58 − = 55