20 Εμπνευσμένος Σουρεαλισμός

Jacek Yerka

Surreal πίνακες διαθέτουν το στοιχείο της έκπληξης, απροσδόκητες αντιπαραθέσεις και πολλά σουρεαλιστών καλλιτεχνών αναλάβει το έργο τους ως έκφραση του φιλοσοφικό κίνημα πρώτα και κύρια, με τα έργα να είναι ένα τεχνούργημα. Σήμερα θα δημοσιεύσω μια συλλογή από 20 εμπνευσμένους σουρεαλιστικούς πίνακες από μερικούς από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της Cuded. Μπορείτε να δείτε τους συνδέσμους για να μάθετε περισσότερα από τα μεγάλα έργα τους.


Jacek Yerka

Jacek Yerka

Γιάτσεκ Γέρκα

Ο Jacek γεννήθηκε στο Τορούν της Πολωνίας το 1952 σε μια καλλιτεχνική οικογένεια. Ο Yerka αποφοίτησε από την τοπική Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Nicolaus Copernicus. Η μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης είναι πάντα τα παιδικά σου αναμνηστικά - που τοποθετούν, θυμούνται συναισθήματα, αρώματα. Παρόλα αυτά θα μπορούσε να θυμηθεί τις πρώτες αναμνήσεις - τη μυρωδιά των χρωμάτων, των μελανιών, του χαρτιού, των ελαστικών και των βουρτσών. "

Alex Alemany

Alex Alemany

Ο Alex Alemany γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου 1943 στη Γκανδία (Βαλένθια), στην Ισπανία. Σπούδασε Καλές Τέχνες μεταξύ 1961 και 1966 στο "Real Academia de Bellas Artes de San Carlos" στη Βαλένθια.

ρεαλισμό Alex Alemany (και σε μερικές από την εργασία του, υπερ-ρεαλισμό του) διατηρούνται παρασύρεται προς μια αλάνθαστο στυλ της δικής του που απορρέουν από την προσωπική ενδοσκόπηση, σταδιακά όλο και πιο μακριά από την ψυχρότητα των άλλων εννοιών ρεαλιστής με ισχυρή επιρροή της φωτογραφίας ως Ο αμερικανικός ρεαλισμός ήταν. Το έργο του Alemany είναι ο λείπεις σύνδεσμος ανάμεσα στην ποίηση και τη ζωγραφική. Εξερευνώντας τη δική αισθήσεις, τα συναισθήματα και τις ιδέες του, τους μεταφέρει με την αξιοπιστία των πολύτιμων τεχνική του, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο κλίμα της ζωγραφικής του, και να ταυτιστούν με τα πράγματα που θέλει να μας πει μέσα από το έργο του, μεταφορική ποίηση, το υποσυνείδητο εικόνες και ονειρικό κόσμο.

Rafel Olbinski

Rafel Olbinski

Rafel Olbinski

Ραφέλ Όλμπινσκι

Ο Rafel Olbinski γεννήθηκε στην πόλη Kielce στην Πολωνία. Αποφοίτησε από το Αρχιτεκτονικό Τμήμα της Πολυτεχνικής Σχολής της Βαρσοβίας. Το 1982 μετανάστευσε στις ΗΠΑ, όπου σύντομα καθιερώθηκε ως εξέχων ζωγράφος, εικονογράφος και σχεδιαστής. Από το 1985 είναι καθηγητής στη Σχολή Εικαστικών Τεχνών στη Νέα Υόρκη.

Ροβέρτος Dowling

Ρόμπερτ Ντόουλινγκ

Καταπληκτικές σουρεαλιστικές ζωγραφιές από τον αυτοδίδακτο καλλιτέχνη Ρόμπερτ Ντόουλινγκ. Ο Ρόμπερτ Ντόουλινγκ γεννήθηκε στο Μπανγκόρ το 1972. Διαμένει στο Μέιν, ζώντας σε μια μικρή ερειπωμένη καμπίνα στις όχθες της λίμνης Hermon, όπου αφιερώνει τη ζωή του στις τέχνες. Ο Ρόμπερτ Ντόουλινγκ είναι ένας φρικτός μουσικός, αξιολύπητος φωτογράφος, άγνωστος συγγραφέας και τόσο ξύλινος γλύπτης, αλλά το αληθινό του πάθος και το μόνο πράγμα στο οποίο είναι καλό είναι η ζωγραφική. Είναι αυτοδίδακτος καλλιτέχνης που εργάζεται κυρίως με ακρυλικά και έλαια.

Ρόι Nachum

Ρόι Nachum

Roy Nachum

Ο Roy Nachum είναι ένας Ισραηλινός εικαστικός καλλιτέχνης και ζωγράφος, απόφοιτος της Cooper Union στη Νέα Υόρκη και της ακαδημίας Bezalel στο Ισραήλ.

Οι φωτορεαλιστικές ελαιογραφίες του Nachum φανερώνουν τις υπερρεαλιστικές εικόνες ενός φανταστικού χώρου, το οποίο χρησιμοποιεί την τεχνολογία Braille και μια τεχνική "διπλής όρασης" που προκαλεί τα άτομα με θέα να αμφισβητούν τους περιορισμούς του οράματός τους. Όλα τα κείμενα περιλαμβάνουν ποιήματα που γράφει ο καλλιτέχνης και εμπνέονται από τα έργα ζωγραφικής.

Μιχάι Criste
Μιχάι Criste

Μιχάι Criste

Μιχάι Κρίστε

Ο Mihai Criste είναι ένας δημιουργικός Ρουμάνος καλλιτέχνης που γοητεύεται από την αφαίρεση, το μυστήριο και το σουρεαλισμό. Εμπνευσμένος από διάσημους σουρεαλιστές όπως ο Νταλί και ο Μαγκρίτ, ο Κρίστε σύντομα διαπίστωσε ότι θα έπρεπε να ξεπεράσει τις επιρροές του, προκειμένου να βρει πραγματικά το δικό του μοναδικό στυλ ζωγραφικής.

Ορισμένα από τα σουρεαλιστικά του έργα έχουν θρησκευτικές επιρροές μέσω της χρήσης συμβόλων όπως μήλο, δέντρο, φίδι, αίμα, κερί κλπ. Όταν ασχολείται με τα αγαπημένα του θέματα - φύση, χρόνος, ύπαρξη, τέχνη. Ο καλλιτέχνης θα συγκρίνει συνήθως το μεταφυσικό και το υπερβατικό ως σημείο επαφής για να μεταδώσει αυτό που βλέπει ως ιερό και βρώμικο.

Oleg Shuplyak

Oleg Shuplyak

Oleg Shuplyak

Oleg Shuplyak είναι ένας ταλαντούχος ουκρανός καλλιτέχνης που κυριαρχεί την οπτική ψευδαίσθηση με τις απίστευτες ελαιογραφίες του και μετατρέπει τα έργα τέχνης του σε πνευματικές οπτικές ψευδαισθήσεις. Κάθε έργο του αποκαλύπτει τις οπτικές ψευδαισθήσεις δύο εικόνων, μερικές πολύ πιο γρήγορα από άλλες. Αλλά όλα δείχνουν ένα εξαιρετικό επίπεδο καλλιτεχνίας και μια παιχνιδιάρικη ανάληψη σε κλασικές εικόνες.

Βλαδίμηρος Kush

Βλαδίμηρος Kush

Βλαντιμίρ Κους

Ο Vladimir Kush, γεννημένος στη Μόσχα, το 1965, είναι ένας μεγάλος ρωσικός σουρεαλιστής ζωγράφος και γλύπτης. Προτιμά να ορίσει την τέχνη του ως μεταφορικό ρεαλισμό παρά ως σουρεαλισμό. Κάθε ζωγραφική του είναι συναρπαστική από εκπληκτικές ιστορίες φαντασίας, παιχνίδι με μεταμόρφωση! Το έργο του επηρεάζεται ιδιαίτερα από τον καλλιτέχνη Σαλβαδόρ Ντάλι. Ο Βλαντιμίρ δηλώνει, "Το σχολείο τέχνης ήταν ένας κόσμος νέας έμπνευσης. Η τάξη στην οποία παρέστησα επέτρεψε την πλήρη καλλιτεχνική ελευθερία. Έμαθα πολλά για τους διάσημους αναγεννησιακούς ζωγράφους, ιμπρεσιονιστές, μετα-ιμπρεσιονιστές και σύγχρονους καλλιτέχνες. Εδώ ζωγράφισα την πρώτη μου σουρεαλιστική εικόνα."

Ρεν Magritte

Ρεν Magritte

Rene Magritte

Ο Rene Magritte ήταν βελγικός σουρεαλιστής καλλιτέχνης. Έγινε γνωστός για μια σειρά πνευματικών και μυθιστορηματικών έργων που έπεσαν κάτω από την ομπρέλα του σουρεαλισμού. Το έργο του προκαλεί προκαταρκτικές αντιλήψεις της πραγματικότητας των παρατηρητών.

Joel Rea

Joel Rea

Γεννημένος το 1983, ο Joel ζωγραφίζει σε έλαια από τότε που αποφοίτησε με πτυχίο στην τέχνη από το Queensland College of Art το 2003.

Leave A Comment

65 − 56 =