Νεράιδα: Ουρανοί και Δράκοι

fairtale

Το Hype είναι μια λέξη που μπορεί να περιγράψει πώς αυτό το Anime χτύπησε όχι μόνο όλη την Ιαπωνία, αλλά και τον κόσμο. Το Fairy Tail (Γαλλία) έχει πλέον γίνει οικουμενικό όνομα σε εκατοντάδες και χιλιάδες οπαδούς από όλο τον κόσμο. Τι κάνει αυτό το Anime ξεχωριστό; Κάποιοι λένε ότι είναι λόγω της ιστορίας, της πλοκής. Ενώ άλλοι λένε ότι είναι λόγω των χαρακτήρων, ενώ κάποιοι λένε ότι είναι λόγω της τέχνης. Ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους για να το αγαπήσει και μπορεί να πάρει ένα από κάθε κατηγορία που πλένεται σε ένα ενιαίο Anime που το καθιστά ελκυστικό για τους οπαδούς όλων των ηλικιών και όλων των φυλών.

Αρχικά ένα ιαπωνικό κωμικό ή manga που δημιουργήθηκε από τον Hiro Mashima, το Fairy Tail ξεκίνησε ως ένα κόμικ που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Weekly Shōnen το Δεκέμβριο του 2006. Κάτω από το Kodansha, το manga έχει τοποθετηθεί στην κατηγορία Shōnen που σήμαινε ότι απευθύνεται σε νεαρά αγόρια. Δεν χρονοβόρες A-1 Pictures και Satelight άρχισαν να παράγουν σειρά Anime 'του manga. Εκτός από το ακόμα τρέχον μάγκα και το Anime, το Fairy Tale έχει έξι OVA (Original Video Animations) και ένα κινούμενο χαρακτηριστικό. Αν αυτό δεν είναι δημοφιλές τότε τι είναι; Από τη στιγμή υπήρξε μια ανακοίνωση των νεώτερων σειρών που θα έρθουν στην πορεία.

Για να ξεκινήσει με ό, τι ο ενθουσιασμός, το Fairy Tail ξεκινά ως μια περιπέτεια της Lucy Heartfilia, μιας εφηβικής μάγος καθώς ενώνει τη συντεχνία του κατόχου και συναντά τον Natsu Dragneel που ψάχνει για τον δράκο Igneel. Όλα τα οποία πραγματοποιούνται στη γη που ονομάζεται Fairy Tail. Ένα ενδιαφέρον πράγμα για αυτόν τον κόσμο είναι ότι πολλά διαφορετικά πλάσματα συγκρούονται και έρχονται σε επαφή μεταξύ τους. Εδώ μπορείς να βρεις ανθρώπους, ουράνια όντα, πλάσματα Exceed ή γάτα, γιγαντιαία ζώα, πνεύματα και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο, δράκους.

Το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας περιστρέφεται γύρω από το Βασίλειο της Fiore όπου κατοικούν οι μάγοι. Οι μάγοι ή οι μαγικοί χρήστες κατηγοριοποιούνται στην Ειδική Ικανότητα και στον Κάτοχο. Εκτός από τους Wizards που απασχολούνται επαγγελματικά σε αυτόν τον τομέα (ναι είναι επαγγελματίες), μπορεί κανείς να βρει επίσης μια σειρά επιλογών απασχόλησης όπως είναι ένας σωματοφύλακας, δολοφόνος, έμπορος και κυνηγός θησαυρών. Εξαιτίας αυτού, ο κόσμος της Fairy Tail δημιουργεί μια πολυσύχναστη μαγική και σχεδόν μεσαιωνική οικονομία που ασχολείται με τα όπλα, τον εξοπλισμό και τα φίλτρα.

Καθώς οι Lucy και Natsu πηγαίνουν μαζί με το ταξίδι τους, κάνουν φίλους και εχθρούς στην πορεία. Ανάμεσα στο απαραίτητο πλήρωμα που έχουν σχηματίσει είναι ο γκρίζος Fullbuster και ο Busty Ezra Scarlet. Φυσικά, η γάτα σαν πλευρική κλωτσιά που ονομάζεται Happy είναι και στην περιπέτεια. Οι πέντε συνθέτουν τη δημοφιλή ομάδα του Fairy Tail καθώς συναντούν τους μάγους και τους δράκους και μαθαίνουν για την εμπιστοσύνη και τη φιλία. Μπορεί να είναι μια κοινή ρουτίνα για μια περιπέτεια Anime για να ασχοληθεί με πράγματα όπως η ομαδική δουλειά, η φιλία, η αφοσίωση και η δύναμη, αλλά η Fairy Tail τείνει να ξεχωρίζει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Ένα ακόμα πράγμα που πρέπει να σημειώσετε σχετικά με το Fairy Tail είναι ότι δεν είναι μόνο η τυπική περιπέτεια σας, αλλά είναι πολύ κωμικό από πολλές απόψεις. Κάθε χαρακτήρας έχει τις περιπλοκές του κατά περιόδους που σας κάνουν να γελάσετε απλά μέχρι να αισθανθείτε δάκρυα που διογκώνουν τα μάτια σας. Έχει ένα καλό συνδυασμό της διασκέδασης, του γέλιου, της δράσης, της μαγείας και της θλίψης που την καθιστούν μια όαση σε μια ποικιλία. Είναι ένα συναρπαστικό Anime που κανείς δεν μπορεί εύκολα να ξεχάσει ή να αφήσει να πάει μέχρι να δουν το τέλος.

Ελέγξτε μερικά από τα πιο αξιομνημόνευτα και διασκεδαστικά επεισόδια του Fairy Tail!

20 καλύτερα επεισόδια ουρά ουρά:

1. Επεισόδιο 19 "Changeling / Chenjiringu" (チ ェ ン ジ ン ン グ)

Είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον, αλλά πολύ αστείο επεισόδιο, όπου όλοι καταλήγουν να ανταλλάσσουν σώματα μεταξύ τους. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νάτσου ανακαλύψει ένα περίεργο αίτημα που καρφώθηκε στον πίνακα εργασίας. Περίεργος όπως είναι, αρχίζει να ψάλλει τα λόγια. Αυτό προτρέπει το ξόρκι της ανταλλαγής σώματος να συμβεί μεταξύ του και των μελών Fairy ουράς. Ο Levy στη συνέχεια προσπαθεί να σώσει τα πράγματα και να σπάσει το ξόρκι αποθηκεύοντας μόνο ένα ζεύγος σωμάτων όπου τα υπόλοιπα είναι ακόμα στο δίλημμα να κολλήσουν αλλού.

2. Επεισόδιο 25 "Ένα λουλούδι ανθίζει στη βροχή / Ame no Naka ni Saku Hana" (雨 の 中 に 咲 く 華)

Η πιο εικονική στιγμή αυτού του επεισοδίου είναι όταν ο Γκρέι συναντά τη Γιουβιά ενώ προστατεύει τη Λούσι στη διαδικασία. Ο Elfman εκτελεί την ψυχή του Θηρίου και επιτίθεται στο Sol, αλλά αργότερα ζητά συγγνώμη από τον Mirajane επειδή απέτυχε να προστατεύσει τη Lisanna. Η Juvia από την άλλη θέτει την αγάπη με την πρώτη ματιά στο Gray. Παρά τη μονόπλευρη έλξη σε αυτό το σημείο, οι δυο τους αγωνίζονται για να διεκδικήσουν τη Lucy στην οποία ο Γκρέι ορκίζεται ότι θα διακινδυνεύσει τη ζωή του για να προστατεύσει τον τελευταίο. Ο γκρι χρησιμοποιεί το Freeze and Ice Geyser στη Juvia και την νίκησε. Η Juvia δραπετεύει με τη βοήθεια του Gray. πολύ για την έκπληξή της. Από την άλλη πλευρά, Natsu αντιμετωπίζει Aria, το τελευταίο μέλος του στοιχείου 4.

3. Επεισόδιο 34 "Jellal / Jerāru" (ジ ェ ラ ー ル)

Αυτό είναι όπου η Jellal παρουσιάζεται για πρώτη φορά. Καθώς μια τεράστια μάχη ξετυλίγεται στα βάθη του Πύργου του Ουρανού, η Erza αγωνίζεται και το παρελθόν της ξετυλίγεται σιγά-σιγά μπροστά της. Αυτό είναι επίσης το επεισόδιο όπου εξηγείται το αόρατο και μυστήριο σύστημα R.

4. Επεισόδιο 37 "Η πανοπλία της Καρδιάς / Κοκορό ντε Γιορΐ" (心 の 鎧)

Η Lucy ελέγχεται από τον Vidaldus και η Juvia την βοηθά τελικά να φτάσει σε αυτήν και να την πείσει να νικήσει τους εχθρούς της χρησιμοποιώντας τον Υδροχόο της Juvia. Και τα δύο κορίτσια είναι σε θέση να κρατήσουν τον Vidaldus και να εκτελέσουν μια επιδρομή Unison. Το Natsu, από την άλλη πλευρά, έχει καταβροχθίσει από τον Fukuro και ο Gray σώζει τον πρώην. Επίσης αποκαλύπτεται ότι το σχέδιο της Jellal ήταν να αναστήσει τον Zeref και να λάβει την υποστήριξη του Magic Council στην πυροδότηση του Etherion.

5. Επεισόδιο 41 "Αρχική σελίδα"

Η Erza που θυσιάστηκε στον τελευταίο αγώνα βλέπει τον εαυτό της στην κηδεία της, που περιβάλλεται από φίλους που θρηνούν γι 'αυτήν. Η Natsu διασώσει την Ερζα από το νερό δίνοντάς της έτσι μια ακόμα ευκαιρία να ζήσει τη ζωή της. Σε αυτό το σημείο η Erza προσφέρει στους φίλους της την ιδιότητα μέλους της Fairy Tail, στην οποία οι τελευταίοι αρνούνται. Οι φίλοι της δεν ήθελαν να την επιβαρύνουν και η Erza το κατάλαβε. Μια τελετή αποχαιρετισμού διεξήχθη. Η ομάδα επιστρέφει στη βάση και διαπιστώνει ότι ο Gajeel έχει γίνει μέλος, πολύ για την απογοήτευση της Juvia. Ο Laxus αναλαμβάνει πρωτοβουλία και προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο της συντεχνίας καθώς προκύπτουν οι αλλαγές.

6. Επεισόδιο 50 "Ειδική Αίτηση: Προσέξτε για τον τύπο που σας αρέσει! / Tokubetsu Irai. Kininaru Kare ni Chūi Seyo! "(Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος)

Ένα από τα πιό χιουμοριστικά και χαλαρά επεισόδια της εποχής 2. Όλοι χαλαρώνουν και η Lucy είναι αρκετά κακή για να μην χρειάζεται να κάνει τίποτα. Ο Natsu αγαπά την χαλαρή αύρα, ενώ ο Γκρέι και ο Έρζα τον ωθούν να πάρει δουλειές. Η Juvia από την άλλη αγοράζει ένα "φίλτρο αγάπης" σκέφτεται ότι μπορεί να βοηθήσει τον Grey να την παρατηρήσει. Η Lucy συνεχίζει να παίρνει γελοίες υποδείξεις ότι η Natsu μπορεί να έχει συναισθήματα γι 'αυτήν. Αφού η Juvia κυκλοφορήσει το "φίλτρο αγάπης" και δημιούργησε τον όλεθρο, όλοι στη συντεχνία που έχει εκτεθεί σε αυτό κατηγορούν το πρώτο πράγμα που βλέπουν ως αντιπάλους τους.

7. Επεισόδιο 52 "Συμμαχικές δυνάμεις, συναρμολογήστε! / Rengōgun, Shūketsu!" (連 合 軍, 集結!)

Έχει δημιουργηθεί μια κοινή προσπάθεια από τη συντεχνία Fairy Tail, Blue Pegasus και Cait Shelter προκειμένου να νικήσει το Oración Seis, το σκοτεινό συντεχνία. Αυτό σημαίνει ότι η Lucy, η Natsu, η Erza και η Gray πρέπει να συνεργαστούν με την Hibiki, την Eve και την Ren καθώς και τη Lyon, Sherry και Jura. Τα πάντα συμβαίνουν τόσο γρήγορα για την έκπληξη όλων και σαν να μην ήταν όλα αυτά, η Wendy, ένα νεαρό και μυστήριο κορίτσι ξαφνικά εμφανίζεται.

8. Επεισόδιο 55 "Το κορίτσι και το φάντασμα / Shōjo στο Bōrei" (少女 と 亡 霊)

Με τον Jellal σε κίνδυνο, ο Wendy τον αναστήσει όταν ομολογεί ότι του χρωστάει τη ζωή του. Από την άλλη, ο Γκρέι βρίσκεται αντιμέτωπος με τον αγώνα του Oración Seis Racer. Οι Wendy και Happy σώζονται στη συνέχεια από τον Natsu και την Carla. Ο σοκ τους χαιρετάει καθώς έρχονται σε μια ζωντανή Jellal. Ωστόσο, η Natsu και η ομάδα πηγαίνουν στο δρόμο για να σώσουν την Erza.

9. Επεισόδιο 69 "Κλήση του δράκου / Ryū no Izanai" (竜 の 誘 い)

Όλοι αρχίζουν να επιστρέφουν στις δικές τους συντεχνίες και επιπλέον η Wendy και η Carla είναι επίσημα μέλη του Fairy Tail. Γκρίζο αρχίζει να τροφοδοτεί Natsu φήμες που πετούν γύρω από ένα κορίτσι που ονομάζεται Daphne, ο οποίος έχει δει ένα δράκο. Περίεργο, η Natsu μαζί με την Wendy προσπαθούν να βρουν το κορίτσι μόνο για να ανακαλύψουν ότι όλα έχουν οριστεί ως παγίδα από τον Gray και τον Daphne. Σε άλλη σημείωση ο Erza συναντά ανεξήγητα ένα τέρας που έχει τις ίδιες δυνατότητες με αυτές που έχει.

10. Επεισόδιο 70 "Natsu εναντίον Grey! / Natsu εναντίον Gurei !!" (ナ ツ εναντίον グ レ イ !!)

Αμαζωμένη από τη συμμαχία του Γκρέι με τη Δάφνη, ο Νατσού τον αγωνίζεται. Σε αυτό το σημείο ο Γκρέι δεν θα εξηγούσε τις ενέργειές του. Γνωρίζοντας ότι Natsu μπορεί να είναι σε κίνδυνο Lucy και Erza ακολουθούν Natsu και Wendy εντούτοις σταματούν από τεχνητά τέρατα που ονομάζονται Lizardmen? έχουν δημιουργηθεί από τον Daphne με ικανότητες να αντιγράφουν τις ικανότητες του αντιπάλου του. Ο Natsu τελικά νικήθηκε και ο Daphne συνεχίζει και τον χρησιμοποιεί για να ενεργοποιήσει το Dragonoid, τον τεχνητό δράκο του.

11. Επεισόδιο 72 "Ένας οδηγός νεράιδων ουράς / Fearī Teiru no Madōshi" (Φουαγιέ Μπράουν)

Σε αυτό το σημείο ο Γκρέι εξομολογείται τελικά γιατί βοήθησε τη Δάφνη να συλλάβει τον Νάτσου. Του λέει στον Makarov ότι το κεντρικό σχέδιο ήταν να πάρει Natsu στο Dragonoid με την ελπίδα να τον καταστρέψει από μέσα. Αν το Δραγονιδάκι καταστραφεί, μπορεί να σηκώσει μια ισχυρή κατάρα που είχε χτυπήσει ο Δάφνη που έκανε τους κατοίκους της πόλης αόρατους. Χάρη στη βοήθεια άλλων οδηγών του Fairy Tail, η Natsu είναι σε θέση να επιβαρύνει και να καταστρέψει το Dragonoid τελικά να νικήσει τον Daphne. Η κατάρα τελικά εξαφανίστηκε και οι άνθρωποι εμφανίζονται για άλλη μια φορά.

12. Επεισόδιο 73 "Ανθοφόρα κεράσια ουράνιου τόξου / Niji no Sakura" (虹 の 桜)

Ένα άλλο περιστασιακό επεισόδιο, όπου ο καθένας απλώς χαλαρώνει και υπάρχει ειρήνη στο περιβάλλον. Η Lucy καταφέρνει να κρυώσει, αφού ολοκληρώσει μια αποστολή από τα βουνά με τους φίλους της. Λόγω αυτού δεν είναι σε θέση να πάει στο ετήσιο γεγονός Flower Watching. αυτό είναι ένα γεγονός στο Fairy Tail που ο καθένας ανυπομονεί να πάει σε ιδιαίτερα Natsu. Ξέρει ότι δεν είναι διασκεδαστικό χωρίς Lucy γύρω και να αφήσει έξω, Natsu και Happy αποφασίσει να ξεριζώσει ένα Cherry δέντρο και να το φέρει στην Lucy αντ 'αυτού. Μιλήστε για το γεγονός που έρχεται σε σας.

13. Επεισόδιο 86 "Erza εναντίον Erza / Eruza εναντίον Eruza" (エ ル ザ vs. エ ル ザ)

Αν σκεφτόμασταν ότι ο Ερζά ήταν ένας σκληρός αντίπαλος για να νιώσει τι περισσότερο εάν η Έρζα έπρεπε να πολεμήσει την Ερζα; Σε αυτό το επεισόδιο ο Erza προσπαθεί να κρατήσει την εναλλακτική παγκόσμια εκδοχή του Erza Knightwalker. Κάνει αυτό για να βοηθήσει την Lucy και την ομάδα να σώσουν Natsu και Wendy. Ευτυχισμένος από την άλλη πλευρά έχει σταλεί να ψάξει για Gajeel. Οι δράκοι θεωρούνται ότι έχουν τη δύναμη να αντιστρέψουν τη μαγεία που προκάλεσε τη μετατροπή του καθενός σε δάκρυα. Ο Gajeel αρχίζει να προσπαθεί να απελευθερώσει όλους μόνο για να διαταραχθεί από το Exceed Pantherlily. Ο Faust, ένας αρχηγός του στρατού του Έντολα, μαγειρεύει ένα σχέδιο για να χρησιμοποιήσει το Cannon Chain Dragon για να συνδυάσει τη μαγεία της Magnolia στην Exalia και να τα καταστρέψει. Αυτό είναι το σχέδιο έτσι ώστε ο Εδώλας να μπορεί να επωφεληθεί από όλα τα μαγικά μέχρι το άπειρο.

14. Επεισόδιο 88 Για τον εαυτό του Pride, ο Ποταμός των Αστέρων / Hoshi no Taiga wa Hokori no Tame ni "(星 の 大河 は 誇 り の 為 に)

Η Lucy καλεί πολλαπλά πνεύματα το ένα μετά το άλλο και η ξαφνική χρήση υπερβολικής δύναμης στραγγίζει τελικά τη μαγεία της. Φοβούμενος ότι θα νικηθεί από το Byro, η Παρθένος της δίνει ένα μαστίγιο στον κόσμο του πνεύματος. αυτό μπορεί να επεκταθεί και να πάρει κάποιος για να βοηθήσει σε μια πάλη. Ο Natsu φτάνει ακριβώς στην ώρα του και νικάει το Byro, ο Sugarboy κλέβει το κλειδί που έχει δώσει η Coco στην Lucy. Γκρίζος, εξοργισμένος, ακολουθεί τον Sugarboy και τον παλεύει. Ο γκρίζος κερδίζει και καταστρέφει το κλειδί αφού ξέρει τι ήταν για. Ο Γκρι κάνει αυτό με αυτοπεποίθηση, αφού είναι σε θέση να δημιουργήσει ένα αντίγραφο από τον πάγο.

15. Επεισόδιο 123 "Νεράιδα, Έτος X791 / Nanahyaku-kyūjū-ichi-nen: Fearī Teiru" (X791 χρόνια · 妖精 の 尻 尾)

Έχει περάσει επτά χρόνια και το Fairy Tail καταλήγει ως το πιο αδύναμο guild από τα υπόλοιπα στο Fiore. Η συντεχνία έχει αναλάβει καθήκοντα στο νέο τοπικό συντεχνείο Twilight Ogre. Ο Ichiya και οι τριάριθμοι του Μπλε Πήγασος επισκέπτονται τα υπόλοιπα μέλη της νεράιδας ουράς για να τους ενημερώσουν για κάποιες διαταραχές στα ύδατα στα οποία βρισκόταν πριν από το νησί Σίριους. Ανακαλύφθηκε ότι το νησί προστατεύεται από το πνεύμα του Μαύρη Βερμιλίων από την επίθεση της Acnologia. Η προστασία επέτρεψε σε όλους να χρησιμοποιήσουν τη δύναμή της, ώστε να μπορέσουν να ρίξουν το αμυντικό καπέλο Fairy Sphere που με τη σειρά τους οδήγησε σε κάπως παγωμένο χρόνο, περίπου επτά χρόνια. Για άλλη μια φορά τα μέλη που λείπουν επιστρέφουν και βοηθούν να απομακρύνουν τα μέλη του Twilight Ogre.

16. Επεισόδιο 124 "Το επτά χρονικό χάσμα / Kūhaku no Nana-nen" (空白 の 7 年)

Καθώς όλοι γιορτάζουν την επιστροφή των φίλων τους, τα μέλη της Lamia Scale επισκέπτονται τη συντεχνία Fairy Tail. Ο Gray είναι σε θέση να μάθει από τη Λυών τι συνέβη με τον Ultear και τον Merudy μέσα σε αυτά τα επτά χρόνια. Σε άλλη σημείωση, η Erza μαθαίνει για τον Jellal και τον Makarov. Αργότερα, ο Erza και ο Mirajane αποφασίζουν να επισκεφθούν το Twilight Ogre και να πάρουν γλυκιά εκδίκηση για όλη την εκφοβισμό που έκαναν. Η Lucy, από την άλλη πλευρά, κλέβεται στο κρύο από τον ιδιοκτήτη της επειδή δεν πληρώνει επτά χρόνια αξίας ενοικίου. Η Lucy προσπαθεί να επισκεφτεί τον πατέρα της Jude, μόνο για να ξέρει ότι πέθανε ένα μήνα πριν μπορέσει να επιστρέψει από το νησί Sirius. Μακροπρόθεσμα, η Lucy μπορεί να επιστρέψει στην πατρίδα της όταν η ιδιοκτήτρια αποκαλύψει ότι ο πατέρας της είχε αφήσει επτά χρόνια να νοικιάσει χρήματα και δώρα για τη Lucy. Ο πατέρας της άφησε επίσης μια επιστολή με τις ελπίδες ότι η Lucy είναι ακόμα ζωντανή. Η Lucy συνειδητοποιεί την αγάπη του πατέρα της για αυτήν και επίσης παραδέχεται ότι αγάπησε τον πατέρα της ακριβά.

17. Επεισόδιο 127 "Η τρομοκρατία της αόρατης Lucy! / Tōmei Rūshii no Kyōfu!" (透明 ル ー シ ィ の 恐怖!)

Η Lucy αποφασίζει να κολυμπήσει σε μια μαγική λοσιόν που εφευρέθηκε πριν από επτά χρόνια. Αυτό που δεν γνώριζε είναι ότι τα αποτελέσματα έχουν αλλάξει και έμοιαζε αόρατο. Η Lucy αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από τους φίλους της και ακόμη και δεν μπορούν να κάνουν πολλά. Η λοσιόν και τα αποτελέσματά της γίνονται πιο ανησυχητικά όταν απειλεί να κάνει την ίδια τη Λούσυ να εξαφανίζεται καθώς και τις μνήμες του καθενός γι 'αυτήν. Ωστόσο, ο Natsu είναι σε θέση να θυμηθεί τη φιλία του με τη Lucy και να την επαναφέρει σε ύπαρξη. Ευτυχώς αγκαλιάζει τη Lucy, που τυχαία πετάει το μπουκάλι λοσιόν σε όλους τους άλλους που τα γυρίζουν, αόρατα.

18. Επεισόδιο 174 "Τέσσερις δράκοι / Yonin no Doragon" (四人 の 竜)

Καθώς η μάχη των ετικεττών συνεχίζεται, ο Sting και ο Rogue αρχίζουν να επιτίθενται στους Natsu και Gajeel. Ο τελευταίος καταφέρνει να τους κρατήσει μακριά και να αναγκάσει το πρώην δίδυμο να ενεργοποιήσει τη Δύναμη των Δράκων κατά βούληση, προκαλώντας έκπληξη το κοινό Fairy Tail. Ο Sting είχε μια υπόσχεση στον Lector, τον φίλο του Exceed πριν από χρόνια, οπότε αποφάσισε να τελειώσει μόνος του τους νεκρούς Slayers Fairy Tail Dragon. Ο Sting αποδίδει μια ισχυρή επίθεση κατά του Natsu και του Gajeel, που καταρρέει ολόκληρο το δάπεδο της αρένας, με αποτέλεσμα την καταπολέμηση του χεριού στο χέρι κάτω από το έδαφος. Ο Sting φαίνεται να κερδίζει τον αγώνα, αλλά οι Natsu και Gajeel καταφέρνουν να σηκωθούν. Στη συνέχεια, ο Natsu αμφισβητεί τους Δίδυμους Δράκους του Saber Tooth από μόνο του, καθώς ο Gajeel αφέθηκε με ασθένεια κίνησης.

19. Επεισόδιο 175 "Natsu vs. Twin Dragons / Natsu εναντίον Sōryū" (ナ ツ εναντίον 双 竜)

Το τέλος της μάχης της ετικέτας πλησιάζει και ο Natsu εξουδετερώνει τις επιθέσεις του Sting και του Rogue. Αυτό επιβραδύνει τις καρδιές των μελών του δοντιού Σαμπέρ. Ο Jiemma μεγαλώνει απογοητευμένος και τρελός για την ήττα των ισχυρών δίδυμων δράκων, προκαλώντας φόβο στο πλήθος. Τα μέλη Fairy Tail, από την άλλη πλευρά, άλμα με χαρά, δεδομένου ότι η ομάδα παίρνει 10 πόντους που ξεπερνά εκείνη του Team Saber Tooth. Ο Natsu είχε τραβήξει τον Gajeel σε ένα καλάθι κατά τη διάρκεια του αγώνα και έτσι βρίσκει τον εαυτό του εκεί και αργότερα σκοντάφτει πάνω σε μια σπηλιά που φαίνεται γεμάτη με σκελετούς δράκων. Η Jellal είναι σε θέση να εντοπίσει την πηγή της σκοτεινής αύρας, που είναι ένα σκοτεινό με κουκούλα άτομο.

20. Επεισόδιο 211 "Γκρίζο εναντίον του καρκίνου! Dance Battle! / Gurei εναντίον Κυανσά, Dansu Batoru! "(グ レ イ εναντίον キ ン サ ー, Πάμε!)

Ωστόσο, αυτό είναι ένα άλλο κωμικό και διασκεδαστικό επεισόδιο. Η Cana κάνει χρήση της κάρτας της Gildarts για να νικήσει τον Σκορπιό. Γύρω από αυτό το χρονικό διάστημα ο Καρκίνος προκαλεί έκπληξη στον Γκρέι. Μια χορευτική μάχη. Ο Γκρέι παραδέχεται ότι δεν μπορεί να χορέψει, ο Καρκίνος του προσφέρει ένα ζευγάρι μαγικά παπούτσια που κάνουν τις αμφιβολίες του Γκρέι ότι ο χορός ξεφεύγει και έτσι τον καθιστά επαγγελματία χορευτή. Όλα φαίνονταν ωραία όταν ο χορός του Γκρέι τυχαίνει να μπερδεύει τον Καρκίνο, επιτρέποντας στον Γκρέι να τον νικήσει, ενώ απέσυρε τη διάσταση του Λέοντα. Η Natsu, η Wendy, η Happy και η Carla βρίσκονται σε ένα ναό αναζητώντας τον Λέοντα. Ο Natsu καταστρέφει ένα άγαλμα στο ναό και μια 13η πύλη ανοίγει στο Astral Spiritus. Ο Hisui και ο Αρκάδιος αρχίζουν να ερευνούν την πύλη.

Leave A Comment

− 7 = 3