99 Σκορπιός τατουάζ και γεγονότα διασκέδασης για να ξεκλειδώσετε τον εσωτερικό Σκορπιό σας!

Οι τατουάζ του Σκορπιού είναι άγριες και δύσκολες: όπως και οι άνθρωποι που τα φορούν! Ελέγξτε τη λίστα με τα καλύτερα τατουάζ Σκορπιού, καθώς και τα γεγονότα διασκέδασης Σκορπιός! Εάν γεννηθήκατε μεταξύ 23 Οκτωβρίου και 21 Νοεμβρίου, συγχαρητήρια! Είσαι επισήμως Σκορπιός. Το όγδοο σημάδι του ζωδιακού κύκλου, ο Σκορπιός κυβερνάται από τους πλανήτες Άρη και Πλούτωνα (λάθος ... πρώην πλανήτη Πλούτωνα) και αντιπροσωπεύεται από (το μαντέψατε!) Τον σκορπιό. Ο Σκορπιός μπορεί επίσης να διακριθεί από το σύμβολο glyph stinger που μοιάζει με το γράμμα "m" με ένα αιχμηρό άκρο βέλους (γνωστός και ως stinger του σκορπιού) κολλημένο στο άκρο. Ενώ οι Σκορπιόνες δεν είναι τα πιο χαριτωμένα πλάσματα (ελπίζω να μην βρεθώ ποτέ, ποτέ με την παρουσία ενός eek!), Είναι εξαιρετικά ισχυροί με αρκετό δηλητήριο στις ουρές τους για να απενεργοποιήσουν ή ακόμα και να σκοτώσουν έναν πολύ μεγαλύτερο αντίπαλο , eek!). Αυτοί οι σκληροί σκορπιών είναι αντιπροσωπευτικοί του πάθους, του ελέγχου και της προστασίας.

Σκορπιός τατουάζ:

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Πόσο χρήσιμο θα είναι να μην έχουν μόνο νύχια, αλλά μια ουρά για να ταΐζουν τα πράγματα γύρω με επίσης (το εξισορροπητικό μέρος είναι καθαρό ταλέντο σίγουρα). Μου τραβούσε αυτό το συγκεκριμένο σκορπιό λόγω των ζυγών [της δικαιοσύνης] καθώς αντιπροσωπεύουν το υπέροχο ζώδιο μου, τον Ζυγό! Αυτός είναι ένας πολύ δημιουργικός τρόπος για να συνδυάσετε δύο σημεία που μπορεί να έχουν σημασία για κάποιον. Ίσως αυτά να είναι τα σημάδια του συζύγου, της κόρης και του γιου, ή ίσως να αντιπροσωπεύουν μόνο τους δύο αγαπημένους σας ηθοποιούς. Γεια σας Matt Damon (Libra) και Leonardo DiScorpio (λάθος ... DiCaprio)! Αυτό που μου προκαλεί και αυτό το κομμάτι είναι τα μάτια. Κοίτα ξανά! Τόσα πολλά μάτια. Οι Σκορπιόνες έχουν δύο μάτια στην κορυφή του prosoma (φανταχτερή λέξη επιστήμης για το κεφάλι), και τυπικά δύο έως πέντε επιπλέον ζεύγη ματιών κατά μήκος των μπροστινών γωνιών του prosoma.

Σταθείτε, Σκορπιός

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Μόλις βρήκα τον εαυτό μου γράφοντας, "ποιος χρειάζεται ένα βραχιόλι αστραγάλου όταν μπορείς να έχεις ένα τατουάζ επάνω;", μόνο για να συνειδητοποιήσει ότι αυτή η γυναίκα φοράει πράγματι ένα anklet ... Whoops! Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτό το stinger glyph τατουάζ είναι τολμηρή και μια ωραία oda στο ζώδιο του Σκορπιού. Φαίνεται επίσης ότι αυτός ο καλλιτέχνης τατουάζ ενσωμάτωσε τα ψάρια του Ιησού στη δεξιά πλευρά του "μ." Ένας πολύ δροσερός τρόπος να συνδυάσεις την πίστη σου και το ζωδιακό σε ένα σχέδιο. Λατρεύω τις ατέλειωτες καλλιτεχνικές ερμηνείες όλων των συμβόλων και σχεδίων σε αυτόν τον κόσμο. εμπνέει τη δημιουργική σκέψη που είναι μια υγιής πρακτική για όλους!

Φυσικός ηγέτης

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Ο Σκορπιός, αν και παρεξηγημένος και υπερβολικά παθιασμένος κατά καιρούς, λέγεται ότι είναι φυσιολογικοί ηγέτες που αγαπούν να διαχειρίζονται (και να ελέγχουν) τις καταστάσεις. Αυτό το τατουάζ, αν και μικρό, είναι μια μεγάλη υπενθύμιση του σημείου του ζωδιακού κύκλου τόσο στενά συνδεδεμένο με τη σεξουαλικότητα και την αναγέννηση. Μαγνητικοί, έντονοι και γοητευτικοί, οι Scorpios είναι επίσης πολύ δεκτικοί και πειστικοί.

Να πάρετε μια Δωρεάν προσαρμοσμένο τατουάζ Σκορπιού Σχεδιασμός Απόσπασμα:
Προσφορά περιορισμένης ώρας (κάντε κλικ στη φωτογραφία)
Κάντε κλικ here to get your free custom tattoo design quote.

Σύμβολο Ζωδιακού Dainty

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Αγαπητέ μου καλοσύνη ματιά σε αυτό το μικρό αριθμό (err ... επιστολή). Η τοποθέτηση αυτού του τατουάζ είναι τόσο τέλεια και η εργασία γραμμής είναι τόσο καλή, είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μου τατουάζ Σκορπιού σε αυτή τη λίστα. Οι Pinkies μπορεί να είναι το μικρότερο δάχτυλο, αλλά αυτό είναι μια περίεργη υπενθύμιση της αποφασιστικής μάχης και της δύναμης ενός Σκορπιού, ανεξάρτητα από το μέγεθος. Πάρα πολύ κακό είμαι ένας Ζυγός ή αλλιώς δεν θα δακτυλογραφούσα, όπως θα ήμουν πολύ απασχολημένος τρέχει μακριά για να πάρει αυτό το όμορφο μικρό κομμάτι τατουάζ στο χέρι μου.

Τατουάζ μπορεί να είναι σούπερ όμορφοι και σπουδαίοι εκκινητές συνομιλιών, αλλά κάνουν να βλάψουν για να πάρουν; Λοιπόν, πιθανότατα όχι όσο ένας σκορπιός τσίμπημα ... αλλά εάν είστε ένας διστακτικός πρώτος χρονοδιακόπτης που θέλει περισσότερες πληροφορίες για να πάρει μεμβράνη, κάντε κλικ εδώ. (Αν έχετε πάρει ποτέ αίμα, από γιατρό, όχι από σκορπιό, που υποθέτω ότι είναι σαν τον καθένα, να πάρει ένα τατουάζ πονάει λιγότερο από αυτό ... αλλά αυτό είναι μόνο τα δύο λεπτά μου!)

Μικρή τατουάζ αστράγαλο

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Αγαπώ αυτά τα μικροσκοπικά μικρά τατουάζ γλυκό σύμβολο stinger! Συνήθιζα να συνδέω μόνο τους μεγάλους, τρομακτικούς σκορπιούς με το σημάδι των τατουάζ του Σκορπιού, αλλά αυτά τα τακτοποιημένα μικρά σύμβολα με επευφημούσαν. Ξέρετε ότι το στοιχείο που σχετίζεται με το Σκορπιό είναι το νερό; Δεν είμαι σίγουρος αν αυτοί οι δύο μικροί κύκλοι πάνω από το stinger του "m's" προορίζονται να αντιπροσωπεύουν υγρές φυσαλίδες, αλλά αυτό είναι αυτό που σκέφτηκα καθώς συσχετίζεται με το στοιχείο του νερού. Οι άνθρωποι του νερού λέγεται ότι είναι πιο συντονισμένοι σε μια βαθύτερη και πιο λεπτή πραγματικότητα από τους άλλους τύπους γύρω τους. Το νερό μπορεί να βρεθεί σε πολλές διαφορετικές μορφές στη φύση και κινείται τόσο ελεύθερα όσο ο Σκορπιός κάνει μέσα από τη ζωή.

Τεράστια Τατουάζ Rib

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Τζέισ Λουίζ! Σαν ο τεράστιος σκορπιός δεν ήταν αρκετός δείκτης, η λέξη Σκορπιός είναι ζωγραφισμένη στο κλουβί του νευρικού σώματος αυτού του ατόμου σαν μια ήπια υπενθύμιση ότι ναι, πράγματι, αυτό το τατουάζ είναι αντιπροσωπευτικό ενός Σκορπιού. Είναι ένα ισχυρό κομμάτι και όμορφα ... εάν μπορείτε να συσχετίσετε τη λέξη "όμορφη" με αυτόν τον αστακό αστακό. Ο Σκορπιός θέλει τους ανθρώπους να δώσουν προσοχή και αυτό το τατουάζ είναι ενδεικτικό του χαρακτηριστικού αυτού. Δεν υπάρχει καμία έλλειψη αυτού του κομματιού ανάμεσα σε άλλα τατουάζ σκορπιού!

Ζωδιακό τσίμπημα

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Μου αρέσει ότι αυτό το τατουάζ φαίνεται να συνδυάζει τα τατουάζ του Σκορπιού με το σύμβολο glyph σε έναν υγρό σχεδιασμό (hello water element!). Φαίνεται ότι τα νύχια ενός σκορπιού βγαίνουν από την κορυφή του "m" καθώς η ουρά ρέει προς τα κάτω, καμπύνοντας προς τα πάνω στον αστράγαλο της γυναίκας. Τολμηρή και δημιουργική, αυτή είναι μια μοναδική ερμηνεία του δημοφιλούς ζωδιακού ζώου και πραγματικά μου αρέσει πραγματικά. Δεν είναι απειλητικοί όλοι οι σκορπιές, οι λαοί!

Ladylike Σκορπιός

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Μου αρέσει πολύ αυτό το σχέδιο! Το σύμβολο glyph stinger είναι τολμηρό, αλλά θηλυκό με το προστιθέμενο λουλούδι (το οποίο είναι κομψό και πανέμορφο) και ροζ λεπτομέρειες. Λατρεύω επίσης πραγματικά το υπόγειο ρεύμα των αστεριών, εκπρόσωπος του Γαλαξία, φυσικά, που ρέει κατά μήκος του τατουάζ.

Πετάει σαν πεταλούδα τσιμπάει σαν μέλισσα

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Ποιος δεν αγαπά τα φτερά !? Εκτός αν είστε αλλεργικοί ή κάτι τέτοιο ... Αυτός ο σχεδιασμός είναι σούπερ όμορφος και ωραία οδύνη στο ζώδιο του Σκορπιού. Η λεπτομέρεια του μικρού αστέρου στο σύμβολο glyph stinger είναι ένας σούπερ δημιουργικός τρόπος για να δέσετε τον αστερισμό του Scorpius. Ελέγξτε 35 άλλα τατουάζ φτερού αρκετά δροσερά για να σας κάνει να πετάξετε εδώ.

Tribal Design

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Ένας τακτικός σχεδιασμός καρπού σε αντίθεση με άλλα τατουάζ σκωπίου που έχω δει, αυτό το κομμάτι είναι τολμηρό και φανταστικό. Λατρεύω τις εφευρετικές καμπύλες του συμβόλου glyph του stinger εδώ. Έχετε κουραστεί από όλα αυτά τα τατουάζ Σκορπιός; Πρόκειται να βρυχάται στο πρόσωπό μου σαν λιοντάρι; Εντάξει, να ηρεμήσετε. Κοιτάξτε αυτά τα 36 καταπληκτικά τατουάζ του Λέοντα εδώ. Ακόμα κι αν δεν είσαι Λέων, τα λιοντάρια είναι εξαιρετικά μεγαλοπρεπή και σκληρά και φοβερά, έτσι πρέπει να τα δεις.

Σημάδι ίντριγκας

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Ο Σκορπιός είναι περίεργοι λαοί γεμάτοι μυστήριο και δύναμη. Μου αρέσει η τοποθέτηση αυτού του τατουάζ γιατί θα μπορούσε εύκολα να κρυφτεί αλλά μόλις ρίξει τα μαλλιά της επάνω, μπαμ! Stinger glyph tattoo! Λατρεύω την ιδέα να έχουμε ένα κρυμμένο τατουάζ, ένα μυστικό στολίδι που πάντα γνωρίζετε ότι υπάρχει, αλλά άλλοι δεν έχουν ιδέα. Είναι μαζί σας για τη ζωή όπως όλες τις εμπειρίες και τις αξίες σας, αλλά εξαρτάται από εσάς με τους οποίους το μοιράζεστε.

Απόκριες Σκορπιός

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Ένας Σκορπιός γεννημένος στις αποκριές! Τι μια ημερομηνία τοποθέτησης για αυτό το ανατριχιαστικό ψάχνει λίγο πλάσμα (μιλώ για τους σκορπιούς, όχι το πρόσωπο, gosh!). Αυτό το τολμηρό, όλο το μαύρο κομμάτι μελάνης ξεχωρίζει στο χέρι, καθώς οι σκορπιές ξεχωρίζουν στα πιο ξηρά ερήμματα αυτής της Γης. Μου αρέσει αυτό το πρόσωπο που επέλεξε να έχει τη λέξη "Σκορπιός" συμπεριλαμβανόμενος επειδή αυτοί που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα σημάδια Zodiac μπορεί να μην είχαν ξέρει αλλιώς τι αυτό το τατουάζ προορίζεται να σταθεί. Ωστόσο, παίρνει μακριά από τη μυστηριώδη αύρα με την οποία ο Σκορπιός συσχετίζεται τόσο συχνά.

Scorpion Πίσω τατουάζ

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Μεγάλη τατουάζ Σκορπιού: Αυτός ο μεγάλος σκορπιός δεν πρέπει να χάσετε καθώς σέρνεται κατά μήκος της πλάτης αυτής της γυναίκας κάτω από τις λέξεις «ο Θεός δεν αργεί ποτέ». Μου αρέσει ο σκιαγραφημένος σχεδιασμός εδώ και η λεπτομερής εργασία γενικά. Αυτό το κομμάτι θα ήταν πραγματικά συντριπτικό αν ήταν χρωματισμένο εξ ολοκλήρου σε μαύρο χρώμα και δεν είμαι βέβαιος ότι θα το ήθελα τόσο πολύ. Μου αρέσει να βλέπω τις μεμονωμένες γραμμές στα τατουάζ, ειδικά τις καμπύλες που βλέπουν εδώ.

Καλώντας όλες τις κυρίες που ψάχνουν για ιδέες τατουάζ διασκέδαση, αλλά δεν έχουν ιδέα για το πού να ξεκινήσετε! Ελέγξτε 50 από τα πιο μοναδικά σχέδια τατουάζ εδώ.

Γραμμένο στα άστρα

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Ναί! Πόσο cool είναι αυτό; Ένας συνδυασμός που δεν έχω δει σε άλλα τατουάζ σκορπιού, το κομμάτι αυτό συνδυάζει το σύμβολο glyph stinger και το σχέδιο αστερισμού Scorpius. Λατρεύω και την τοποθεσία εδώ! Ένα ισχυρό κομμάτι δήλωσης, αυτό το τατουάζ είναι σίγουρο ότι θα το θαυμάσετε από όλους. Συννεφιασμένη νύχτα; Αυτό είναι εντάξει, ο καθένας συγκεντρώνει και απλά θαυμάστε τον αστερισμό στο πόδι μου! Φανταστείτε να έχεις ολόκληρο το σώμα σου τατουάζ με αστερισμούς; Αναρωτιέμαι αν κάποιος έχει κάνει ποτέ αυτό ...

Ο Σκορπιός του Ζακάρυ

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Καταπληκτικό και διασκεδαστικό, αυτός ο γαλάζιος σκορπιός μοιάζει σαν να πηδάει από ένα βιβλίο ζωγραφικής. Λατρεύω τα γύρω αστέρια και το εξατομικευμένο banner ονόματος που περιλαμβάνεται και σε αυτό το κομμάτι. Είμαι μόνο εγώ ή το άκρο της ουράς της μοιάζει με το κεφάλι μιας χήνας?

Σκέφτεστε να πάρει ένα τατουάζ όνομα χωρίς σκορπιό; Ρίξτε μια ματιά σε 77 ενδιαφέρουσες ιδέες τατουάζ όνομα εδώ.

Τατουάζ καρπού

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Απλή αλλά εξελιγμένη, κάθε Σκορπιός θα πρέπει να είναι υπερήφανος για να αθληθεί ένα τατουάζ σαν αυτό. Νευρικός για να πάρει ένα τατουάζ σε ένα τόσο ορατό σημείο (σκεφτείτε: συνεντεύξεις εργασίας, κλπ.); Μην φοβηθείτε και ελέγξτε έξω εννέα εύκολες συμβουλές για να καλύψετε τατουάζ εδώ.

(Πλευρική σημείωση: Μισώ την ιδέα των ανθρώπων να κρίνουν αρνητικά τους άλλους με βάση τα τατουάζ γιατί νομίζω ότι το καθένα είναι ένα έργο τέχνης, μοναδικό και σημαντικό για κάθε άτομο.Αλλά δυστυχώς, μερικές φορές βρισκόμαστε σε καταστάσεις όπου τα τατουάζ καλύτερα καλυμμένα Προσπαθώ να αποφύγω κάθε τέτοια κατάσταση.)

Δαχτυλίδι δαχτυλίδι δάχτυλο

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Ω, αγαπώ αυτό το μικρό κόσμημα! Ένα από τα αγαπημένα μου τατουάζ Σκορπιού. Super χαριτωμένο και κομψό, αυτό το τατουάζ τοποθετείται τέλεια μεταξύ των αρθρώσεων αυτής της γυναίκας. Θα ήθελα πολύ να πάρω ένα τατουάζ Ζυγός στο ίδιο σημείο. Κρατήστε, καλέστε τον φίλο μου καλλιτέχνη τατουάζ.

Αγάπη δάχτυλα τατουάζ, αλλά δεν είστε Σκορπιός; Πάρτε ένα gander σε 28 άλλα εξαιρετικά τακτοποιημένο δάχτυλα τατουάζ εδώ.

Αστέρια για τα αυτιά

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Φανταστείτε ότι όλοι οι φακίδες έμοιαζαν με αστέρια! Είμαι μισός Ιρλανδός και μου αρέσει με αυτές τις φυσικές πόλκα κουκίδες, αλλά αγαπώ αυτό το βλέμμα. Έχω στην πραγματικότητα λίγες ομάδες από φακίδες που θα έμοιαζαν με ορισμένους αστερισμούς αν είχαν μερικούς πιο τέλεια τοποθετημένους φίλους. Και σκέφτηκα να φτιάξω μικρές "φακίδες" με τατουάζ για να ολοκληρώσω το βλέμμα (ειδικά για μια ομάδα στο αντιβράχίο μου - έχω κάποιες τρομερές φακίδες που θα μπορούσαν τελικά να μοιάζουν με το μεγάλο ποτ, αλλά λείπουν δύο βασικά σημεία!). Αλλά duh, γιατί ποτέ δεν σκέφτηκα να πάρω πραγματικά μικρά αστέρια τατουάζ για να ολοκληρώσετε αυτούς τους φακούς-αστερισμούς ;! Θα εξετάσω σοβαρά αυτό το θέμα τώρα.

Καλυμμένα με λουλούδια

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Αχ, φεύγει από το χρώμα - σου έλειπε! Φαίνεται ότι τα περισσότερα από αυτά τα ζωδιακά εμπνευσμένα τατουάζ έχουν όλα μαύρο μελάνι, σωστά; Είναι ωραίο να βλέπετε ένα τατουάζ Σκορπιού με λουλουδάκια και ζωγραφιές χρώματος για να το ξεχωρίσετε ακόμα περισσότερο. Λατρεύω και το έργο γραμμής εδώ. Διασκέδαση και flirty όπως Scorpios!

Φανταστικό Σκορπιός

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Λοιπόν αυτό είναι σίγουρα σε αντίθεση με άλλα τατουάζ σκωριό επειδή α) είναι μωβ και β) μοιάζει με χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων. Διασκεδαστικό και καταπληκτικό, αυτό το κομμάτι ξεχωρίζει με φωτεινό και τολμηρό χέρι στον ώμο της γυναίκας. Μου αρέσουν τα χρώματα και τα παιχνιδιάρικα ροζ στροβιλισμένα σκαρφαλωμένα με αστέρια σε αυτό το σχέδιο. Αυτό που πραγματικά μου αρέσει αυτό είναι διαφορετικό αν και είναι τα μάτια του σκορπιού. Φαίνονται ρεαλιστικά (με τρόπο γελοιογραφίας)! Αντί για άλλα τατουάζ σκορπιού που έχω δει με αυτά τα κορίτσια, πολλά μάτια, αυτό το gal έχει αρκετά μπλε μάτια και υπέροχα κόκκινα χείλη. Η ροζ πλώρη στο τέλος της ουράς της προσθέτει μια ωραία πινελιά επίσης!

Πρωτοκόλισε τον Σκορπιό

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Μου αρέσει η φυλετική εμφάνιση αυτού του συγκεκριμένου σχεδίου αστραγάλου σκορπιού. Είναι ένα καλό μέγεθος και τα αρχικά προσθέτουν μια μυστηριωδώς προσωπική επαφή σε αυτό. Ποιος είναι ο J.J; Τζάνε Τζάκσον; Τζούντι Τζέτσον; Joe Jonas; Μπορεί να μην γνωρίζουμε ποτέ!

Ισχυρός Σκορπιός

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Αυτός ο σκορπιός μοιάζει με την κάμψη του. Αχ, είμαι τόσο δυνατός! Παρακολουθήστε με τρέχει στην έρημο και εισάγετε δηλητήριο σε πράγματα! Οι σκορπιών συνήθως δεν βρίσκονται στις πλάτες των λαιμών, αλλά βρίσκονται συχνά κοντά στα βουνά, τους λόφους και τα περίχωρα όπου υπήρξε μικρή αστικοποίηση. Τόσο καλά νέα εάν ζείτε σε μια πόλη (απλά προσέξτε για ποντίκια και κατσαρίδες για πίτσα)!

Η Πεντάμορφη και το τέρας

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Σαφώς ο σκορπιός είναι η ομορφιά εδώ και το λουλούδι είναι το θηρίο. Αστεϊσμός! Ναι, αυτό είναι ένα τατουάζ σκορπιού, αλλά μπορούμε απλά να θαυμάσουμε πόσο απολύτως όμορφο είναι αυτό το λουλούδι για μια στιγμή; Πλούσιο σε χρώμα και υφή, είναι μια όμορφη προσθήκη σε αυτό το συνολικό κομμάτι. Τα τατουάζ Σκορπιού επιτρέπουν μια τέτοια δημιουργικότητα. οι δυνατότητες σχεδίασης είναι ατελείωτες. Ο σκορπιός σε αυτό το κομμάτι μοιάζει αρκετά ρεαλιστικός, ενώ οι περιστρεφόμενες γραμμές που τον περιβάλλουν φαίνονται απλά ατελείς. Αλλά η ζωή είναι ατελής, έτσι είμαι εντάξει με αυτήν (συν την τελειότητα του λουλουδιού εντελώς και εντελώς κάνει για αυτό).

Scorpius

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Ένας συνδυασμός κουκκίδων και αστερίσκων αποτελούν αυτό το υπέροχο ζωδιακό τατουάζ Σκορπιού που τοποθετείται στον ώμο της γυναίκας. Τα φωτεινότερα αστέρια φαίνεται να αντιπροσωπεύονται από τους αστερίσκους ενώ τα υπόλοιπα είναι διακεκομμένα όπως οι φακίδες. Μερικοί άνθρωποι στην Ινδονησία αναφέρονται σε αυτόν τον αστερισμό ως "Banyakangrem" (ο γεννημένος κύκνος) και "Kalapa Doyong "(κωνοφόρο δέντρο). Μπορώ να δω πλήρως τις δύο αυτές ερμηνείες καθώς εξετάζω και πάλι το σχέδιο αστερισμού Scorpius. Δεν είναι καταπληκτικό πώς οι άνθρωποι μπορούν να δουν την ίδια σειρά αστέρια και να δουν τέτοια διαφορετικά πράγματα; Είναι σαν να βρίσκεις σχήματα στα σύννεφα. (Μιλώντας για αυτό, δείτε τα 35 από τα πιο αυθεντικά τατουάζ σύννεφων εδώ!) Σχεδιάζουμε τις δικές μας μοναδικές εμπειρίες για να ερμηνεύσουμε αυτό που βλέπουμε και να συσχετίζουμε τις έννοιες και τις αξίες με τα πάντα. Ο Jeez, ο οποίος ήξερε να κοιτάζει τα τατουάζ, θα μπορούσε να προκαλέσει τέτοια βαθιά σκέψη; Νιώθω σαν Σκορπιός ή κάτι τέτοιο ...

Τυλιγμένο σε τόξο

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Μερικές φορές θεωρείται ένα σκοτεινό, αμυντικό σημάδι, ο Σκορπιός χρησιμοποιείται συχνά για να συμβολίζει τους ψεύτες, τους εχθρούς, τους προδότες, τους κλέφτες, μεταξύ άλλων αμφιλεγόμενων λαϊκών. Στους μεσαιωνικούς χρόνους οι σκορπιές ήταν φορείς του κακού, του θανάτου και μάλιστα χρησιμοποιούσαν ως συμβολισμό για τον Ιούδα σε χριστιανικό συμβολισμό εξαιτίας της θανάσιμης προδοσίας που υπονοούσε το τσίμπημά τους. Αλλά ... κοιτάξτε αυτό το τατουάζ! Τίποτα δεν απειλείται με αυτό, έτσι; Θέλω να πω, έχει ένα τόξο πάνω του! Βάλτε ένα τόξο σε οτιδήποτε και αμέσως γίνεται πολύτιμο και χαριτωμένο. Αυτός είναι ο λόγος που ο Bill Nye τα φοράει όλη την ώρα.

Μικρό τατουάζ ποδιών Scorpion

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Είναι μόνο εγώ ή μήπως η φλέβα στο πόδι του ατόμου μοιάζει πραγματικά με τον αστερισμό, Scorpius; Λίγο, σωστά; Οχι? Λοιπόν, διασκέδαση: Οι Σκορπιές δεν έχουν φλέβες (ή οστά). Αντίθετα, έχουν ένα εξωσκελετό που αποτελείται από μέταλλα. Αγαπώντας αυτό το τατουάζ teeny, αλλά όχι να έχετε έναν σκορπιό σέρνεται προς τα δάχτυλα των ποδιών σας; Δείτε άλλα 88 μικρά τατουάζ εδώ.

Δάκτυλο Τατουάζ

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Ο Κύριος ξέρει ότι αγαπώ ένα τατουάζ δάχτυλο. Κοιτάξτε αυτό το πολύτιμο μικρό αστερισμό απλά φωτίζοντας το χέρι αυτής της γυναίκας! Τα φωτεινά αστέρια φαίνεται να αποτελούν το μοτίβο ενός αγκίστρου της ακτογραμμής. Σύμφωνα με το μύθο, ο σκωρίωνας του Σκορπιού είναι αυτό που σκότωσε τον Orion τον πανίσχυρο κυνηγό. Έτσι, όταν οι Θεοί έδωσαν στον Σκορπιό και τον Ωρίωνα τις θέσεις τους στον ουρανό πάνω από αυτό, έκαναν σίγουρο ότι θα έβαλαν τους archenemies στα αντίθετα άκρα. Δεν θα δείτε ποτέ αυτούς τους δύο αστερισμούς στον ίδιο ουρανό μαζί. Ο Ωρίωνας ανεβαίνει μόνο στην ανατολή αφού ο Σκορπιός βρισκόταν στα νοτιοδυτικά και αντίστροφα. Και εδώ σκέφτηκα πως τα αστέρια έμοιαζαν μόνο στο Χόλιγουντ ... Τατουάζ του Σκορπιού ...

Αστέρια του Τατουάζ Σκορπιού

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Μου αρέσει αυτό το απλό αστέρι κατάσπαρτος τατουάζ σχεδιασμένο μετά τον αστερισμό, ο Σκορπιός (Λατινικός για τον Σκορπιό)! Αυτό το κομμάτι είναι μια απλούστερη ερμηνεία του ζωδιακού σημείου από το τατουάζ μικρού δακτύλου παραπάνω. Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα είναι να κοιτάζω τα αστέρια. Θα μπορούσα να κοιτάξω κυριολεκτικά τα μικρά φωτάκια που αναβοσβήνουν για ώρες και ώρες στο τέλος. Ο Σκορπιός είναι ένας μεγάλος αστερισμός που βρίσκεται στο Νότιο Ημισφαίριο, κοντά στο κέντρο του καλού ολικού Γαλαξία.

Μια λόγχη του Σκορπιού

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Μερικές μεσαιωνικές αναζητήσεις, αυτό το τατουάζ εκπέμπει τη δύναμη και τη δύναμη του Scorpios. Μου αρέσουν τα κομμάτια του χρώματος εδώ και η προσθήκη του φτυάρι στην κορυφή. Το όνομα "spade" στην πραγματικότητα προέρχεται από την ιταλική λέξη, "spada", που σημαίνει "σπαθί". Στα αγγλικά, όπως και στα γαλλικά, το κοστούμι Spade αντιπροσωπεύει όπλα. Το φτυάρι συμβολίζει επίσης τη σοφία και την αποδοχή.

Δεν είναι αστακός

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Αλλά σίγουρα μοιάζει με ένα δικαίωμα; Αυτός ο σκορπιός που μοιάζει με γελοιογραφία είναι ένα από τα αγαπημένα μου, γιατί, δεν είναι ρεαλιστικό. Και ας το αντιμετωπίσουμε. Οι πραγματικοί σκορπιές είναι απειλητικοί. Αυτός ο μικρός τύπος μοιάζει μάλλον αθώος με τα μεγάλα μωβ μάτια και τον χρωματισμό του αστακού. Επιπλέον, κρατάει μια λαμπερή καρδιά! Το έργο γραμμής είναι όμορφο, ειδικά με τη γραμματοσειρά για την ημερομηνία εδώ που προσθέτει μια πιο σημαντική πτυχή σε αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι. Σκέφτεστε να πάρετε ένα τατουάζ για να εκπροσωπήσετε κάποιον ειδικό ή σημαντικό γεγονός στη ζωή σας; Διαβάστε τα πράγματα και don'ts να πάρει τα σημαντικά τατουάζ εδώ πριν να μολυνθεί.

Σκορπιός Mystique

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Αχ! Κοιτάξτε αυτή τη μυστικιστική, μαγική και εντυπωσιακή θεά του Σκορπιού! Αυτό κερδίζει την «πιο μοναδική» κατηγορία για το τατουάζ του Σκορπιού στο βιβλίο μου. Είναι πολύ διασκεδαστικό, ιδιότροπο και η χρήση του χρώματος είναι τέλεια καθώς δεν κατακλύζει το κομμάτι. Αγαπώ πώς κρατάει μια μικρή σφαίρα με τον πλούσιο κόκκινο γλυκό του σκωπίου στο κέντρο. Αγαπώ επίσης ότι αυτή η θεά έχει ένα τατουάζ στον ώμο της - είναι σαν την τατουάζ!

Ανθισμένος Σκορπιός

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Αν και είδατε κάποια παραπάνω, δεν είναι σούπερ συχνά βλέπετε ένα σκορπιό ζευγαρωμένο με ένα λουλούδι, καθώς βρίσκονται συνήθως σε ξηρά, ερημικά κλίματα. Μου αρέσει η αντίθεση εδώ με το ποπ φωτεινό μπλε στο όμορφα σχεδιασμένο λουλούδι που φαίνεται να συνδέεται με τον ίδιο το σκορπιό. Αγαπήστε το λουλούδι, αλλά εξακολουθείτε να είστε σκεπτικοί σχετικά με τους σκορπιούς; Δείτε τα 88 από τα καλύτερα τατουάζ λουλουδιών εδώ.

Scorpion Stinger Glyph

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Εδώ έχουμε έναν δροσερό συνδυασμό τόσο του σύμβολο του σκορπιού όσο και του glyph. Μου αρέσει να έρχονται μαζί για να σχηματίσουν κάτι που μοιάζει με καρδιά. Ένα σύμβολο της αγάπης, της δύναμης και της αποφασιστικότητας, αυτό το τατουάζ είναι μια καθαρή αναπαράσταση του Σκορπιού. Μου αρέσει και η αφή του χρώματος εδώ! Το Purple είναι ένα όμορφο και βασιλικό χρώμα, το οποίο χρησιμοποιείται τέλεια σε αυτό το κομμάτι.

Leave A Comment

75 − = 68