8 καλύτερα προϊόντα για την απομάκρυνση τατουάζ από κρέμα

8 καλύτερα προϊόντα τατουάζ αφαίρεσης κρέμα. Τα τατουάζ θεωρούνται μια από τις καλύτερες μορφές αυτο-έκφρασης. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να εκφράσετε ποιοι είστε ή κάτι για το οποίο είστε παθιασμένοι και εξακολουθείτε να το χρησιμοποιείτε και για διακόσμηση. Όταν σκέφτεστε να πάρετε ένα τατουάζ, ένα από τα πράγματα που μπορεί να ανησυχείτε είναι αν θα είναι δυνατόν να τα ξεφορτωθείτε αργότερα. Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται να τους πάρουν εξαιτίας της κοινώς αποδεκτής πεποίθησης ότι τα τατουάζ είναι μόνιμα. Ωστόσο, το γεγονός του θέματος είναι ότι είναι εύκολο να αφαιρεθούν και ένας τρόπος για να γίνει αυτό είναι μέσω της χρήσης κρέμας. Μερικά από τα πιο αποτελεσματικά από αυτά περιλαμβάνουν:

Μια σύντομη επισκόπηση των 8 καλύτερων προϊόντων αφαίρεσης τατουάζ από κρέμα

· WreckingBalm

8 Best Tattoo Removal Cream Products

Αρχικά δημοσιεύτηκε από την Alannahmarie Kae

Όσον αφορά τις κρέμες αποτρίχωσης τατουάζ, αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και με καλό λόγο. Έχει αποδειχθεί ότι είναι πολύ αποτελεσματικό για να απαλλαγούμε από τα τατουάζ από πολλούς ανθρώπους, και αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό να το βρείτε πολύ εύκολο στη χρήση. Αυτή η κρέμα είναι συσκευασμένη κατά τέτοιο τρόπο ώστε να χρειάζεστε μόνο 12 εφαρμογές για να δείτε τα αποτελέσματα. Σε $ 49 από τα περισσότερα καταστήματα, αυτό είναι ένα από τα πιο προσιτά κρέμες αφαίρεσης τατουάζ εκεί έξω. Το γεγονός ότι είναι πολύ αποτελεσματικό συνεπάγεται επομένως ότι είναι πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής.

· Dermasal

Αυτή είναι μια άλλη δημοφιλής κρέμα αποτρίχωση τατουάζ που έχει αποδειχθεί ότι είναι πολύ αποτελεσματική. Ένα από τα οφέλη από αυτό είναι το γεγονός ότι έχει αποδειχθεί ότι είναι πολύ καλό για να απαλλαγούμε από τα μαύρα τατουάζ και τα χρωματιστά. Σε περίπου $ 89, αυτό είναι σίγουρα ένα από τα ακριβότερα προϊόντα εκεί έξω. Ωστόσο, η χρήση του έχει πολύ καλά αποτελέσματα, γεγονός που δείχνει ακριβώς ότι είναι η ποιότητα που πληρώνετε. Αν σας ενδιαφέρει μια αποτελεσματική κρέμα αποτρίχωση τατουάζ, αυτό θα ήταν ένα από τα καλύτερα να εξετάσει.

Να πάρετε μια Ελεύθερος Custom Tattoo Design Απόσπασμα:
Προσφορά περιορισμένης ώρας (κάντε κλικ στη φωτογραφία)
Κάντε κλικ here to get your free custom tattoo design quote.

· Profade

8 Best Tattoo Removal Cream Products

Αρχικά δημοσιεύτηκε από profade.com

Αυτό το προϊόν κοστίζει περίπου $ 70 ανάλογα με το πού το αγοράζετε από. Μία από τις καλύτερες ποιότητες του προϊόντος είναι το γεγονός ότι έρχεται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Αυτό είναι σπάνιο στη σφαίρα των κρέμες αφαίρεσης δερματοστιξιών και απλά δείχνει ότι ο κατασκευαστής έχει εμπιστοσύνη στην ποιότητα του προϊόντος. Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που το έχουν δοκιμάσει βρίσκουν ότι είναι πολύ αποτελεσματικοί, κάτι που απλά αποδεικνύει και αυτό. Επιπλέον, δεν περιέχει επιβλαβή προϊόντα, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς φόβο μελλοντικής βλάβης του δέρματος λόγω της παρουσίας σκληρών χημικών ουσιών.

· Εμπορικοί σύνδεσμοι

8 Best Tattoo Removal Cream Products

Αρχικά δημοσιεύτηκε από fkdrina.com

Αυτό είναι ένα από τα φθηνότερα προϊόντα εκεί, με μόλις 40 δολάρια ένα μπουκάλι. Υπάρχουν πολλές αναθεωρήσεις του προϊόντος στο διαδίκτυο, και οι περισσότερες από αυτές δείχνουν ότι είναι μια πολύ αποτελεσματική κρέμα αποτρίχωση τατουάζ. Μπορεί να απαλλαγούμε τόσο από τα γκρίζα όσο και από τα χρωματιστά τατουάζ και διαρκεί κατά μέσο όρο δύο εβδομάδες για να δείξει αποτελέσματα. Μόνο τα πιο εκτεταμένα τατουάζ είναι ελαφρώς ανθεκτικά στα αποτελέσματά της και ακόμη και σε τέτοιες περιπτώσεις έχει την ικανότητα να τα εξασθενίσει σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην είναι τόσο ορατά. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες κρέμες αφαίρεσης τατουάζ για να βγείτε εκεί, αφού είναι φθηνή και αποτελεσματική.

· RX-Τατουάζ

Αυτό είναι ένα άλλο φτηνό προϊόν που έχει επίσης αποδειχθεί ότι λειτουργεί. Κοστίζει $ 38 ένα μπουκάλι και έχει πολλές θετικές κριτικές online. Αυτό σημαίνει ότι όταν το αγοράζετε, είναι πιθανό να είστε περισσότερο από εντυπωσιασμένος για τα αποτελέσματα που παίρνετε από αυτό. Ένα από τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά της εταιρείας ότι οι κατασκευαστές αυτής της κρέμας είναι ότι έχουν μια ισχυρή κοινωνική παρουσία μέσων. Είναι εύκολο να τα προσεγγίσετε μέσω της χρήσης τέτοιων μέσων για να λάβετε πληροφορίες όπως το πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά το προϊόν. Μπορείτε επίσης να έρθετε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που το χρησιμοποίησαν στο παρελθόν για να μάθετε ποιες ήταν οι εμπειρίες τους.

· Καλύτερες Συμπλοκές

8 Best Tattoo Removal Cream Products

Αρχικά δημοσιεύτηκε από bettercomplexions.com

Αυτό είναι ουσιαστικά μια καλλυντική φλούδα που χρησιμοποιείται για την αφαίρεση τατουάζ. Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που το δοκιμάζουν βρίσκουν ότι είναι πολύ αποτελεσματικό στο να κάνει αυτό που οι κατασκευαστές ισχυρίζονται ότι κάνει, δηλαδή να απαλλαγούμε από το πιο σκοτεινό τατουάζ. Έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία και στα σκούρα και χρωματιστά τατουάζ. Ένα πράγμα που πρέπει να γίνει σαφές είναι ότι όσον αφορά τα προϊόντα αποτρίχωση τατουάζ πάει, αυτό είναι ένα από τα ισχυρότερα εκεί έξω. Επομένως, είναι ζωτικής σημασίας οι χρήστες να ακολουθούν τις οδηγίες χρήσης έντονα όταν το κάνουν για να αποφύγουν εγκαύματα. Ευτυχώς, αυτό δεν είναι πολύ δύσκολο να γίνει, αφού οι οδηγίες είναι σαφώς τυπωμένες.

· Oxyfade

Αυτό έχει σχεδιαστεί για να είναι μια από τις πιο φιλικές προς το χρήστη κρέμες για την αφαίρεση τατουάζ εκεί έξω, και αυτό το κάνει ένα από τα αγαπημένα για πολλούς. Απελευθερώνει τατουάζ σε σύντομο χρονικό διάστημα και έχει επίσης σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε όλους τους τύπους δέρματος. Επομένως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για θέματα που σχετίζονται με την υπερευαισθησία. Στην πραγματικότητα, επίσης, καταπραΰνει και ενυδατώνει το δέρμα όταν χρησιμοποιείται, το οποίο είναι σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες κρέμες αποτρίχωσης τατουάζ. Το τελικό αποτέλεσμα όλων αυτών των χαρακτηριστικών είναι ότι όχι μόνο θα απαλλαγούμε από τα τατουάζ, αλλά θα διατηρήσουμε το δέρμα σας ομαλό και καθαρό επίσης.

· 70% φλούδα γαλακτικού οξέος

8 Best Tattoo Removal Cream Products

Αρχικά δημοσιεύτηκε από το skinlaboratory.com

Το εργαστήριο δέρματος προσφέρει αυτό το προϊόν και εκτός από το ότι χρησιμοποιείται ως καλλυντική φλούδα έχει επίσης πολύ χρήσιμο για πολλούς ανθρώπους ως κρέμα για την απομάκρυνση τατουάζ. Προορίζεται για χρήση σε εβδομαδιαία βάση και είναι πολύ λιγότερο ερεθιστικό σε σύγκριση με άλλα είδη φλούδας εκεί έξω. Στην πραγματικότητα, έχει μια σειρά από άλλα οφέλη εκτός από την απαλλαγή από τα τατουάζ, συμπεριλαμβανομένης της θεραπείας ακμής και ακόμη και πρόωρη γήρανση. Με μόνο $ 18 για τη γενική έκδοση του ίδιου, αυτό είναι πολύ πιθανότατα μία από τις φθηνότερες μεθόδους για την αφαίρεση τατουάζ, αλλά ένα από τα πιο αποτελεσματικά, καθώς και.

Όπως μπορείτε να δείτε, δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρήματα για πολύπλοκες ιατρικές παρεμβάσεις σε περίπτωση που καταλήξετε να αποφασίσετε να ξεφορτωθείτε ένα τατουάζ στο μέλλον. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιεσδήποτε από τις παραπάνω κρέμες που δεν έχουν αποδειχθεί μόνο ότι λειτουργούν, αλλά είναι πολύ λιγότερο από μια ταλαιπωρία επίσης. Είναι ασφαλείς για χρήση εφ 'όσον ακολουθείτε οδηγίες για τη χρήση τους και οι περισσότεροι από αυτούς ωφελούν πραγματικά το δέρμα σας με άλλους τρόπους. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να είστε σίγουροι για να πάρει ένα τατουάζ, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για την αντιστροφή τους φθηνά και ανώδυνα.

Leave A Comment

3 + 6 =