Τατουάζ στήθος για άνδρες – 70 κορυφαίες τατουάζ στήθος … Κατάταξη!

Σκέφτεστε να πάρετε ένα τατουάζ στο στήθος; Έχετε έρθει στο σωστό μέρος! Αυτή είναι η καλύτερη συλλογή από τατουάζ στο στήθος για τους άνδρες EVER. Σχεδιασμός θώρακα κατατάσσεται..Τατουάζ στο στήθος για άνδρες δεν έχουν σχεδόν τίποτα κοινό εκτός από την τοποθεσία τους. Υπάρχουν μερικά στοιχεία που μπορείτε να βρείτε περιττό, αλλά συνολικά οι διαφορές είναι σημαντικές. Να πάρει τατουάζ στο στήθος είναι μια μεγάλη υπόθεση για κάθε άνθρωπο, επειδή αυτό είναι μια πολύ εκτεθειμένη περιοχή. Μερικές φορές, το στήθος είναι περισσότερο εκτεθειμένο από τα χέρια ενός άνδρα ή τουλάχιστον ένα μέρος του είναι.

Τα περισσότερα τατουάζ στήθος για τους άνδρες φαίνονται πολύ ανδροπρεπείς και επιτείνουν τα χαρακτηριστικά του φέροντος. Ωστόσο, η όλη διαδικασία μελανώματος είναι πολύ οδυνηρή σε αυτή την περιοχή. Το δέρμα που καλύπτει το στέρνο είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο. Επιπλέον, εκείνοι οι άνδρες που συνεχίζουν τα τατουάζ στο στήθος τους στις πλευρές τους πρέπει να υπομείνουν περισσότερο. Οποιοδήποτε τμήμα του σώματος που είναι κοντά στα οστά είναι επιρρεπές σε υψηλότερη ευαισθησία από άλλα.

Όταν πρόκειται για στυλ τατουάζ και μοτίβα τατουάζ, θα παρατηρήσετε στα ακόλουθα 70 παραδείγματα ότι η ποικιλομορφία είναι εντυπωσιακή. Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται ότι είναι δροσερό να έχουν έναν χαρακτήρα από γελοιογραφίες γεμάτες στο στήθος τους, ενώ άλλοι έχουν πιο βαθιές σκέψεις και επιλέγουν σχέδια διαφόρων θεωριών σχετικότητας ή θρησκευτικών συνωμοσιών.

Θα δείτε πολλές εξαιρετικές εργασίες γραμμής, ντουέτα, ρεαλισμό και μερικά εκπληκτικά παραδοσιακά τατουάζ. Οποιαδήποτε ιδέα τατουάζ μπορεί να προσαρμοστεί σε ένα προηγουμένως επιλεγμένο στυλ τατουάζ. Δεν έχει σημασία αν είστε fan του μινιμαλισμού ή του ρεαλισμού εφ 'όσον έχετε μια συγκεκριμένη ιδέα για το τι θα πρέπει να φαίνεται το τατουάζ σας στο κεφάλι σας.

Contents

Τατουάζ στήθος για άντρες:

Τον τελευταίο καιρό, η πλειοψηφία των ανδρών που επέλεξαν τα τατουάζ στο στήθος δεν πήγαν για οποιοδήποτε είδος γραφής. Πριν από μερικά χρόνια, ήταν πολύ hip να έχει κάτι γραμμένο κάτω από το κόκαλο κόκαλο. Δεν λέω ότι δεν είναι πια δροσερό, αλλά οι άνδρες τείνουν να επιλέγουν πιο περίτεχνα σχέδια. Χωρίς περαιτέρω λάθος, ας δούμε πώς τα τατουάζ στήθος για τους άνδρες μοιάζουν με αυτές τις μέρες!

70. Ξεκλειδώστε το γήινο πάθος μου

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Ένα στολίδι με τη μορφή μιας καρδιάς, δύο τριαντάφυλλα και δύο μέλισσες είναι τα συστατικά αυτού του τατουάζ στο στήθος και μερικών άλλων δερματοστιξιών για τους άνδρες. Αυτός είναι μόνο σε μαύρο και άσπρο, γεγονός που υποδηλώνει την απλότητα και ένα ορισμένο επίπεδο λιτότητας. Βρίσκεται ακριβώς κάτω από τις κλεψύδρες, υπογραμμίζοντας τις σε αρσενικό θέμα. Μοιάζει με μοντέλο, επομένως υποθέτω ότι όλοι εγκρίνουν.

69. Αυτές είναι οι πεποιθήσεις μου

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Η δύναμη, ο σεβασμός και η αφοσίωση είναι περιουσιακά στοιχεία και πιθανώς οι κατευθυντήριες γραμμές αυτού του προσώπου στη ζωή. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, γράμματα τατουάζ όπως αυτό δεν είναι πολύ δημοφιλή πια. Ακόμα κι έτσι, νομίζω ότι η επιλογή του σε γραμματοσειρά και μέγεθος είναι πολύ κατάλληλη για το σχήμα του σώματός του. Τίποτα δεν λέει περισσότερη αρραβωνικότητα από την εμπιστοσύνη και μερικές αρχές που προορίζονται να χρησιμεύσουν ως κατευθυντήριες γραμμές στη ζωή κάποιου.

Να πάρετε μια Δωρεάν προσαρμοσμένο τατουάζ στήθος Σχεδιασμός Απόσπασμα:
Προσφορά περιορισμένης ώρας (κάντε κλικ στη φωτογραφία)
Κάντε κλικ here to get your free custom tattoo design quote.

68. Βρείτε το σωστό κλειδί στην καρδιά μου

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Αυτό είναι ένα παράδειγμα του στήθους τατουάζ για τους άνδρες που είναι μέρος παλιά και εν μέρει νέα. Το παλιό του μέρος αντιπροσωπεύεται από τις λέξεις που γράφονται στην αριστερή πλευρά, αλλά αναδεικνύονται μέχρι σήμερα χάρη στο σύγχρονο στυλ τατουάζ. Το νέο τμήμα της αποτελείται από την καρδιά, τα πλήκτρα και τον διακοσμητικό σχεδιασμό που είναι εγχυμένα με κόκκινο χρώμα. Συνολικά, αυτό είναι ένα μείγμα στυλ που ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητά του καλύτερα. Αυτό είναι στην πραγματικότητα το σημείο του να πάρει ένα τατουάζ? για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα ανεξάρτητα από το μήνυμα ή το στυλ.

67. Αυτή είναι η συμφωνία της αφηρημένης

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Τατουάζ που είναι αφηρημένα και μοιάζουν με πιτσιλιές χρώματος ήταν γύρω για μερικά μόνο χρόνια. Όταν πρόκειται για στυλ, δεν είναι πλήρως καθορισμένες, αλλά κερδίζει όλο και περισσότερους οπαδούς κάθε φορά. Στην αρχή, αυτά τα τατουάζ είχαν μόνο κόκκινο και μαύρο σε αυτά. Τα πράγματα έχουν αλλάξει και οι καλλιτέχνες τατουάζ παντού άρχισαν να το διαφοροποιούν. Ως θωρακικό κομμάτι, πιστεύω ότι είναι εμπνευσμένο γιατί έχει συνέχεια και ίσως ένα σημείο.

66. Αυτή είναι η σύνδεσή μου με τα τατουάζ του στήθους του σύμπαντος για τους άνδρες

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Το τρίτο μάτι στο κέντρο μιας μαντάλας, μαζί με κάποια εκπληκτική εργασία με κουκκίδες και λεπτές στάχτες, θα μπορούσαν να έχουν περισσότερο νόημα από ό, τι μπορούμε να φανταστούμε. Σκεφτείτε το συμβολισμό της μαντάλας και του τρίτου ματιού και το μυαλό σας θα μπορούσε να εκτοξευθεί. Τα τατουάζ στο στήθος για τους άνδρες είναι μερικές φορές πιο βαθιά από ό, τι θα μπορούσαν να φαίνονται στην πρώτη ματιά. Το πάνω μέρος αυτού του τατουάζ είναι στα κολλάρα. ¶ ¶ ¶ ¶Η, πρέπει να το βλάψει!

65. Αυτός είναι ο Hulk που προσπαθεί να δραπετεύσει

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Για όσους από εσάς δεν γνωρίζετε την ταινία Hulk, πρέπει να ξέρετε ότι η σχέση μεταξύ αυτού του τατουάζ και της ταινίας είναι σχετική. Ο Χολκ συνήθιζε να μεταμορφώνεται σε αυτό το άγριο και ανεξέλεγκτο όντας όταν ήταν εξοργισμένος, αλλά με κάποιο τρόπο, ο σύντροφος της ψυχής του κατάφερε να τον επαναφέρει στην ανθρώπινη μορφή. Σε αυτή την περίπτωση, νομίζω ότι αντιπροσωπεύει το μέρος του που θέλει να κρυφτεί, αν και μοιάζει να αγωνίζεται να βγει. Όσον αφορά το καλλιτεχνικό μέρος, αυτό το τατουάζ είναι ένα ρεαλιστικό κινούμενο σχέδιο με εξαιρετική επιλογή στα χρώματα.

64. Αυτά είναι τα έμβια μου τατουάζ ευχαρίστηση στήθος για τους άνδρες

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Το παιδί μέσα μας είναι πάντα παρόν, αλλά ορισμένοι από εμάς επιλέγουμε να το κρατήσουμε κρυφό. Λοιπόν, αυτός ο τύπος δεν το κάνει! Έχει δημιουργήσει μια ισχυρή αντίθεση μεταξύ της ανδρικής εμφάνισής του και των δερματοστιξιών του που αφορούν τα υπερήρωα, τα κινούμενα σχέδια και τα βιντεοπαιχνίδια. Αναγνωρίζετε κάποιο άλλο εκτός από το σύμβολο του Superman; Εάν αυτό είναι μόνο η αρχή, θα είναι μια ζωντανή εγκυκλοπαίδεια των κινούμενων σχεδίων του περασμένου αιώνα και άλλα πράγματα ίδια.

63. Αυτός είναι ο σταυρός που πρέπει να μεταφέρω

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Αυτός ο υπερμεγέθης σταυρός φαίνεται διακοσμητικά γοτθικός. Το γοτθικό στιλ είναι όμορφο και μνημειώδες ταυτόχρονα. Είναι γεμάτο στολίδια που μπορούν να συμπληρώσουν μόνο το μυϊκό στήθος ενός άνδρα. Με ή χωρίς θρησκευτική υπόδειξη, τα στήθος τατουάζ για άνδρες που αποτελούνται από σταυρούς μεταδίδουν μια ορισμένη ειλικρίνεια που φαίνεται να έχει τις ρίζες της σε ισχυρές αρχές. Ασπρόμαυρη ήταν σίγουρα η μόνη επιλογή σε αυτή την περίπτωση! Θα δείτε αυτό το σταυρό να σχεδιάζεται με χρώματα?

62. Αυτό είναι το αφιέρωμα μου στη Μάρα

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Χελιδόνια, πολλά χελιδόνια! Αυτά τα πουλιά μοιάζουν σαν να πετούν πάνω από το στήθος του ανθρώπου. Λόγω του συμβολισμού τους, έχουν νόημα όταν συνδέονται με το όνομα ενός ατόμου. Σε αυτή την περίπτωση, η Μάρα θα μπορούσε να είναι ένα πρόσωπο που δεν είναι πλέον μέρος της ζωής του. Το λέω αυτό, γιατί τα χελιδόνια είναι όλα σχετικά με την αγάπη, την αγάπη και την πίστη. Τα χελιδόνια θα μπορούσαν επίσης να αναφέρονται στην ελπίδα και την ελευθερία, αλλά αυτά δεν είναι πραγματικά σημαντικά εδώ.

61. Αυτή είναι η ανατριχιαστική πλευρά μου

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Αυτό μπορεί να είναι υπερβολή, αλλά νομίζω ότι αυτό το τατουάζ φέρνει έξω το ανατριχιαστικό μέρος σε αυτόν τον τύπο. Ένας ανατομικά σωστός σκελετός δεν θα μπορούσε να σημαίνει κάτι άλλο. Επιπλέον, το στυλ αυτού του σχεδίου είναι λίγο πάνω στην μακάβρια πλευρά. Ίσως ένα κοράκι, αυτό το πουλί φαίνεται αρκετά καλά στο στήθος του! Χάρη στο πραγματικά λευκό του δέρμα, υπάρχει μια αντίθεση που υπογραμμίζει την εργασία μελάνης περισσότερο από ότι συνήθως.

60. Η λογική με ένα ζώο

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Τα στυλ εκκόλαψης μαζί με τις γεωμετρικές μορφές δεν έχουν τίποτα κοινό με τα ζωικά ένστικτα. Ωστόσο, νομίζω ότι είναι ακριβώς το σημείο. Αυτός ο τύπος προσπάθησε να συγκεντρώσει τη λογική και τα βασικά ένστικτα με λιγότερο προφανή τρόπο. Έχει επιλέξει ένα τέλεια συμμετρικό σχέδιο που μοιάζει εκπληκτικό στο στήθος του και είναι προκλητικό για κάθε καλλιτέχνη τατουάζ ανεξάρτητα από την εμπειρία του σε αυτό το πεδίο εργασίας.

59. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό που είναι μέσα στήθος τατουάζ για τους άνδρες

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Με την πρώτη ματιά, μπορεί να αισθανθείτε σαν να κοιτάτε πραγματικά μέσα στην ψυχή αυτού του τύπου. Αυτό το τατουάζ είναι τόσο καλά εμποτισμένο, ότι είναι οπτικά προκλητική. Τα εφέ 3D είναι πραγματικά σημαντικά επειδή δημιουργούν την ψευδαίσθηση της διάστασης. Η επιφάνεια του δέρματός του είναι άθικτη, αλλά μοιάζει να έχει ένα σύνολο μέσα του και διάφορα μοτίβα χαραγμένα γύρω του. Η ένταση χρώματος είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας.

58. Η σκληρή μάχη για υπεροχή

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Τα ελάφια δεν είναι γνωστό ότι είναι επιθετικά ζώα, αλλά αυτό δεν είναι σημαντικό όταν το όραμα ενός ανθρώπου μπορεί να αλλάξει όλα. Αυτό το μάγκα εγκαταστάθηκε για ένα τατουάζ που έχει λίγη βία, ισότητα, ανομοιότητες και μια εκπληκτική τεχνική σκίασης. Συνολικά, αυτό το τατουάζ είναι άτυπο επειδή ο συμβολισμός των ελαφιών περιλαμβάνει την αγάπη, τη χάρη, την ειρήνη, την ομορφιά, τη γονιμότητα, την ταπεινοφροσύνη, την αναγέννηση, τη δημιουργικότητα, την πνευματικότητα, την αφθονία, τη καλοσύνη και την αγωνία.

57. Αυτό δεν είναι heavy metal

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Τα όπλα και τα τριαντάφυλλα είναι από τα πιο τατουσμένα πράγματα τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Τα τατουάζ για άνδρες που αποτελούνται από αυτά τα δύο δεν είναι πολύ δημοφιλή πια, αλλά εξακολουθούν να φαίνονται φοβερά. Θα σας δώσω αυτό! Αυτό που αξίζει σίγουρα σε αυτό το τατουάζ είναι η τοποθέτησή του. Δεδομένου ότι είναι μια ασπρόμαυρη εικόνα, δεν υπάρχει τίποτα να πει πολλά για τα χρώματα. Αν είναι οπουδήποτε κοντά στην έννοια του παραδοσιακού στυλ τατουάζ, τότε τα τριαντάφυλλα είναι πιθανώς κόκκινα με μικροσκοπικά πράσινα φύλλα.

56. Εκπομπή σκιερών ακτίνων

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Αυτό το τατουάζ στήθος μοιάζει με μια γραφική ερμηνεία των ακτίνων. Είναι ένα σχέδιο που αναπνέει τον μοντερνισμό και βρίσκεται στην άκρη των πειραματικών και αφιερωμένων. Η έκλειψη της ηλιακής ενέργειας ή όχι, αυτή η ιδέα είναι πρωτότυπη και μοναδική. Δεν το έχω δει οπουδήποτε αλλού. Κρίνοντας από το βλέμμα στο πρόσωπο αυτού του προσώπου, είναι αρκετά περιφρονημένος με το αποτέλεσμα. Έχει όλους τους λόγους να πιστεύει ότι ο πόνος είναι προσωρινός, αλλά το τατουάζ του δεν είναι!

55. Αναρρίχηση πεταλούδων και κρανίων

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Χωρίς να προσπαθεί να αντικειμενοποιήσει αυτόν τον άψογο άντρα, τόσο οι πεταλούδες όσο και τα κρανία φαίνονται φανταστικά στο στήθος του. Η ιδέα πίσω από το μελάνι του μπορεί να είναι πολύ βαθιά, αλλά δεν μπορείτε να κρίνετε ένα άτομο ως αδύναμο! Η τύχη πάντα κρύβεται δεν είναι ένα θετικό μήνυμα. Ωστόσο, θα μπορούσε να έχει μια πολύ θετική επίδραση σε αυτό το πανέμορφο μάγκα!

54. Αυτός είναι ο τρόπος που ο ανεμιστήρας δείχνει την αγάπη

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Δεδομένου ότι είχαμε έναν ανεμιστήρα Superman σαν παράδειγμα μερικά τατουάζ πίσω, η εύρεση ενός ανεμιστήρα Batman ήταν απαραίτητη. Πρέπει να του προσφέρουμε πίστη στην πρωτοτυπία και την αίσθηση του χιούμορ. Ο Τζόκερ λέει ΧΑΧΑΧΑ και οι νυχτερίδες πέφτουν με άσχημο τρόπο από την άλλη πλευρά. Πρέπει να παραδεχτώ, δεν μοιάζει με ένα τατουάζ Batman στην αρχή, αλλά περισσότερο σαν ένα αφιέρωμα βαμπίρ.

53. Με γνώμονα τον ακριβή μηχανισμό μιας καρδιάς

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Τα βιοτεχνικά τατουάζ και τα ανατομικά σωστά τατουάζ συναντήθηκαν σε αυτό το τατουάζ στο στήθος. Εάν το σκεφτείτε, ήταν κάπως αναπόφευκτο. Η ένταση του μαύρου μελανιού είναι αρκετά εντυπωσιακή, γεγονός που με κάνει να σκεφτώ ένα μικρό χειρισμό φωτογραφιών. Ακόμα κι έτσι, είναι ένα κομμάτι στο στήθος που παγιδεύει το μάτι και τείνει να το κρατήσει εκεί. Πανέμορφο τατουάζ και πανέμορφο άτομο! Τι τέλειος συνδυασμός! Σίγουρα ξέρει πώς να ενεργοποιήσει τον εσωτερικό μηχανισμό μιας γυναίκας!

52. Νομίζω λοιπόν ότι είμαι τατουάζ για άνδρες

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

..ή με άλλα λόγια, cogito ergo sum! Μια λατινική έκφραση σε μια παλιά περγαμηνή και μερικά τριαντάφυλλα για να την φωτίσει, μακιγιάζ ένα από τα καλύτερα παραδοσιακά στήθος τατουάζ για τους άνδρες. Η εργασία μελάνης είναι άψογη καθώς και η θέση και ο σχεδιασμός της. Μπορείτε να αναρωτηθείτε γιατί τα τριαντάφυλλα δεν είναι πιο λεπτομερή. Αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά των παραδοσιακών τατουάζ. Αν σας ενδιαφέρει να δείτε περισσότερα από αυτά, ελέγξτε αυτό το σύνδεσμο.

51. Η στέψη του αληθινού βασιλιά

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Οι άνθρωποι αγωνίζονται συνεχώς για την εξουσία αυτές τις μέρες, έτσι ένα τατουάζ ενός στέμματος κάνει τέλεια νόημα. Αυτός ο άνθρωπος σίγουρα είναι πεινασμένος στην εξουσία και νοιάζεται για την τιμή. Φαίνεται πως θα κάνει ό, τι χρειάζεται για να βγει νικητής από κάθε κατάσταση που το βάζει στην ζωή. Τα τριαντάφυλλα είναι ωραίες προσθήκες που συμπληρώνουν την ανδρική του εικόνα. Τα μεγάλα τατουάζ είναι σίγουρα τοποθετημένα για ανθεκτικούς άνδρες.

50. Ο Σπάιντερμαν είναι μέσα μου

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Αυτό το τατουάζ στο στήθος είναι αρκετά δημοφιλές ήδη. Ωστόσο, το βρίσκω τοποθετημένο στην κατηγορία των τατουάζ για άνδρες. Τα τατουάζ με ραγισμένα δέρματα ήταν ένα μεγάλο χτύπημα όταν εμφανίστηκαν αρχικά. Η εντύπωση του σχισμένου δέρματος είναι πολύ ωραία επειδή είναι ακριβώς αυτό. μια εντύπωση. Ο καλλιτέχνης τατουάζ χρησιμοποίησε ζωντανά χρώματα που έχουν μεγάλη σημασία όταν προσπαθούν να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ότι αυτός ο άνθρωπος έχει ένα κοστούμι Spiderman κάτω από το δέρμα του.

49. Το δαιμονικό μου πλάσμα και τα βοηθήματά του

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Ένα σκούρο τατουάζ φρίκης με ρεαλιστικό τρόπο είναι επιτυχία όχι μόνο για αυτόν τον άνθρωπο, αλλά γενικά επίσης. Όλα όσα δεν είναι αγγελικά εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμα κι αν θέλουμε να το παραδεχτούμε ή όχι. Αυτός ο τύπος σίγουρα ήθελε να δείξει τη σφριγηλότητα του, επιλέγοντας μια ισχυρή εικόνα μιας οργισμένης οντότητας που κρατά τα στενοχώρια του κοντά. Τα κέρατα και τα δόντια του είναι εξαιρετικά λεπτομερή!

48. Ο εραστής των ζώων μέσα μου

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Ένα χταπόδι είναι μια εξαιρετική ιδέα τατουάζ. Ένα σουρεαλιστικό, πολύ χρωματισμένο χταπόδι είναι μια ακόμα μεγαλύτερη ιδέα! Εκτός από τον τρομερό τρόπο μελάνης του δέρματος ενός χταποδιού, αυτό που ξεχωρίζει είναι τα τεμάχια του. Αυτή η σκιά του ροζ είναι μια τέλεια επιλογή που κάνει αυτό το χταπόδι ματιά τόσο πραγματικό και είδος cartoonish την ίδια στιγμή. Είμαι περίεργος τι θα επιλέξει για την άλλη πλευρά του στήθους του, έτσι δεν είναι εσύ?

47. Ο Oliver ήταν πραγματικά ξεχωριστός

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Ο Oliver είναι το πρόσωπο για το οποίο το τατουάζ είχε εμποτιστεί. Τα τατουάζ στο στήθος για τους άνδρες δεν είναι πάντοτε να είναι οπτικά ελκυστικά ή να κρατούν ένα φιλοσοφικό μήνυμα. Μερικές φορές είναι αφιερωμένοι σε ανθρώπους που ήταν σημαντικοί και που ποτέ δεν θα μας αφήσουν αληθινά όσο ζουν στο μυαλό μας, μέσα από τις μνήμες μας. Φτερά, λουλούδια και μια ημερομηνία είναι αρκετά στοιχεία για να εκφράσουν θλίψη και βαθιά φροντίδα για κάποιον.

46. ​​Πετάξτε προς το άπειρο

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Το σημάδι του άπειρου, δύο πουλιά και μερικοί κύκλοι περιλαμβάνουν αυτό το τατουάζ στην κατηγορία των βαθιά τατουάζ με βαθιά έννοια. Πρέπει να πω ότι δεν ξέρω ποια είναι η σπείρα μεταξύ των πτηνών, αλλά θα μπορούσε να είναι μια συσχέτιση με το ανθρώπινο DNA ή απλώς ένα πιο περίτεχνο σημάδι του άπειρου. Παρατήρησα ότι σχεδόν κάθε σοβαρό τατουάζ δεν είναι χρωματισμένο; Νομίζω ότι τα αντίθετα του ασπρόμαυρου είναι σε θέση να διαμορφώσουν ένα σχέδιο που αξίζει την ερμηνεία και τη δεύτερη σκέψη.

45. Αυτή είναι η λύση για τα προβλήματα τατουάζ για στήθος για τους άνδρες

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Η κάλυψη των ματιών, του στόματος και των αυτιών σας δεν θα στείλει όλα τα προβλήματά σας μακριά ούτε θα σας κρατήσει από το να τα σκεφτείτε, αλλά τουλάχιστον μπορείτε να τα κλείσετε εν μέρει. Ένα κρανίο που έχει όλα αυτά τα τμήματα του σώματος που καλύπτονται δεν κάνει πάρα πολύ νόημα, αλλά τα βασανισμένα πρόσωπα από κάθε πλευρά αυτού του τατουάζ, κάνουν. Το σχέδιο χεριών είναι δύσκολο για κάθε καλλιτέχνη, έτσι kudos για αυτό επειδή τον έβγαλε άψογα!

44. Βλέποντας τα εξαγωνικά σχήματα

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Το τρίτο μάτι είναι κάτι που πιθανότατα θα θέλαμε να έχουμε, ή σε περίπτωση που το έχουμε, να το ενεργοποιήσουμε και να το χρησιμοποιήσουμε. Μέχρι τότε, μπορούμε να πάρουμε ένα τατουάζ του τρίτου μας ματιού και να ελπίζουμε ότι θα γίνει πιο ισχυρό. Αυτό το τατουάζ είναι γεωμετρικό και απλό, αλλά δεν λείπει αυτό το συγκεκριμένο κάτι που θα το κάνει βαρετό. Είναι ευρύ, μαύρο και κόκκινο, και σας κάνει να αναρωτιέστε, έτσι δεν είναι?

43. Έχω μια καυτή επιθυμία

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Όχι, όχι για αυτό το καυτό πυροβολισμό, αλλά για να αφήσω την καρδιά μου να πετάξει ελεύθερη! Φτερά, αστέρι και καρδιά σε φλόγες είναι όλα ενδείξεις πάθους. Δεν θα περίμενα λιγότερο από αυτό το πανέμορφο ον. Φαίνεται σαν να είναι οπαδός παραδοσιακών και νεο-παραδοσιακών τατουάζ, γεγονός που είναι καλό. Δεν είναι ερασιτέχνης για σίγουρο, έχει τελειώσει πιθανώς τα μανίκια του, πριν αρχίσει να τατουάζ στο στήθος του.

42. Πρόκειται για μια εικονική θωράκιση

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Τοτέμ και άλλα πράγματα μας συνοδεύουν καθ 'όλη την ιστορία διατηρώντας τις ελπίδες μας επάνω. Μερικοί από εμάς τους έχουν δώσει και πήρε για να πάρει τατουάζ. Ακριβώς όπως αυτή η απίστευτα καλή σάλτα, τείνουμε να καλύπτουμε το σώμα μας με σύμβολα που υποτίθεται ότι μας προστατεύουν ακόμα και αν δεν έχουν υλική μορφή.

41. Η αγάπη για τις μητέρες είναι αιώνια

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Ενώ ίσως να τείνετε να καλέσετε αυτόν τον άντρα, το αγόρι της μαμάς, νομίζω ότι πήρε αυτό το τατουάζ επειδή τον σεβόμαστε και γιατί πιθανότατα δεν είναι δίπλα του. Η αγάπη για τις μητέρες μας είναι ένα όμορφο πράγμα που μπορεί να μεταφραστεί σε όμορφα τατουάζ για άνδρες και γυναίκες. Αυτό το πλαστικό μπουκάλι που έχει σχήμα καρδιάς μπορεί να γεμίσει με το πνεύμα της.

40. Αυτό είναι το φόρο μου στα παραδοσιακά τατουάζ

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Τα τατουάζ στήθους για άνδρες συνδυάζονται όμορφα με τα παραδοσιακά ναυτικά τατουάζ. Χωρίς να προσπαθούμε να είμαστε μισογυνιστικοί, οι άντρες πλέουν πολλά για διάφορους σκοπούς, οπότε αυτό το τατουάζ δεν θα μπορούσε να έχει περισσότερα αντρικά χαρακτηριστικά από αυτά που έχει ήδη. Η εκτέλεση είναι άψογη και η επιλογή σε χρώματα δεν είναι μόνο σύμφωνα με αυτό το στυλ, αλλά και περισσότερο από ό, τι προσαρμόζεται για το σκοπό της.

39. Ντυμένος σε τετράγωνα και παχύ κόκκινο - στήθος τατουάζ για τους άνδρες

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Δεν είναι ένα τυπικό τατουάζ, αυτό το τατουάζ στήθος εξαπλώνεται σε όλο το χέρι αυτού του άνδρα και κάτω κοιλιακούς. Θα πρέπει να θαυμάσετε την πρωτοτυπία του, ακόμα κι αν ίσως να μην το καταλάβετε. Κρίνοντας αυτό το τατουάζ μόνο οπτικά, είναι λίγο πάνω στην ασυνήθιστη πλευρά, αλλά αυτό είναι κάτι που το καθιστά ακόμα πιο ξεχωριστό. Η εναλλακτική τέχνη ανθίζει και εισχωρεί αργά στον κόσμο των τατουάζ!

38. Ο αετός απαγωγής πολεμάει ένα φίδι

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Θα μπορούσε αυτό να είναι μια αναπαράσταση του πώς λειτουργεί το ζωικό βασίλειο; Αν κοιτάξετε προσεκτικά, θα δείτε ότι αυτό το άτομο έχει ένα άλλο φίδι που έχει κολληθεί στο χέρι του, οπότε πρέπει να αγαπά τα φίδια. Όσο για τον αετό, μπορεί να μην κερδίσει έναν αγώνα ενάντια σε ένα μεγάλο, ισχυρό φίδι, αλλά είναι πιθανό ότι ποτέ δεν θα καταλήξει αρκετά κοντά για να πολεμήσει. Οι τατουάζ στο στήθος για τους άνδρες περιέχουν συχνά ζώα που υπογραμμίζουν την ανδροπρέπεια τους.

37. Τέλεια συμμετρία που λαμβάνεται με τατουάζ μελάνι στήθος για τους άνδρες

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Οι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να συμπαθούν τη συμμετρία. Εκείνοι που έχουν τέλεια συμμετρικά πρόσωπα θεωρούνται πιο όμορφα από άλλους, γι 'αυτό είναι φυσικό να ψάχνετε για την ίδια συμμετρία σε οτιδήποτε άλλο. Σε αυτό το τατουάζ, για παράδειγμα, υπάρχει τέλεια συμμετρία, η οποία ήταν εύκολο να επιτευχθεί χάρη στον φυλετικό σχεδιασμό. Όλα τα αρσενικά σχέδια συχνά περιλαμβάνουν φυλετικές μορφές, επειδή είναι παχιά και φιλοφρονητικά χοντρά σώματα.

36. Εκτροφή της κυψέλης σε σκληρό στήθος

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Συγκεντρωτικά τατουάζ στήθος είναι σχετικά συμμετρία επίσης. Τα γεωμετρικά σχήματα μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία συμμετρίας επειδή είναι επαναλαμβανόμενα. Αν και αυτό το σχέδιο περιλαμβάνει κάτι που μοιάζει με κυψέλες, αυτά είναι πιθανώς απλά συστατικά μιας μεγαλύτερης εικόνας. Ανάλογα με την προοπτική, μπορεί να δείτε το σχήμα μιας πεταλούδας στο στήθος του ανθρώπου ή απλά μια ομόκεντρη προσάρτηση γεωμετρικών σχημάτων.

35. Ας μιλήσουμε για την εξέλιξη

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Αυτό το κομμάτι είναι αυτονόητο. Ένα πρόσωπο που σκέφτεται να πάρει ένα τατουάζ σχετικά με τη θεωρία της εξέλιξης του Ντάργουιν είναι σίγουρα εκείνος που μπορεί να αντέξει οικονομικά έναν καλό καλλιτέχνη τατουάζ, ως εκ τούτου αυτό το φοβερό κομμάτι της τέχνης στο δέρμα! Αυτό το τατουάζ είναι απλά άψογη και αν και αντιπροσωπεύει κάτι που δεν συμφωνούν όλοι, είναι ένα έξυπνο τατουάζ με μια εκτενή εξήγηση. Υποθέτω ότι είναι ισχυρός πιστός στη θεωρία του Δαρβίνου. Είσαι?

34. Ανερχόμενη σε λίγο κόκκινο

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Τα οπτικά αριστουργήματα, τα τατουάζ στήθους για τους άνδρες μπορούν να είναι διακοσμητικά μόνο χωρίς να έχουν πολύ βαθιά σημασία. Έχω την αίσθηση ότι το ιδιαίτερο τατουάζ του είναι ακριβώς αυτό. Θα μπορούσα να σκεφτώ μερικά στοιχεία που θα μπορούσαν να έχουν εναλλακτικές σημασίες, αλλά αυτό το σχέδιο μιλάει για τον εαυτό του. Ευρύ, καλά και λίγο μυστηριώδες, αυτό το κομμάτι είναι ωραίο να το δούμε!

33. Προσαρμόζω το δέρμα μου

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Προχωρώντας περισσότερο στην ίδια σημείωση της ελαφριάς επιφανειακότητας, αυτό είναι ο τρόπος με τον οποίο εξαρτάτε το δέρμα! Μπορείτε να προσδιορίσετε κάθε πολιτισμό που χρησιμοποιεί τα στοιχεία αυτού του τατουάζ για στολίδια; Νομίζω ότι μερικά από τα μοτίβα είναι ελληνικά, αλλά δεν τα βρίσκω όλα. Το θέμα είναι ότι αυτός ο τύπος θα μπορούσε να διδάξει τις γυναίκες ένα πράγμα ή δύο σχετικά με την προμήθεια! Καταπληκτική ευελιξία και λεπτή επένδυση!

32. Επιτρέψτε μου να βγάζω τα τατουάζ για τους άνδρες

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Απλά να έρθετε σε αντίθεση με το όνομα της ταινίας Ασε με να μπω, θα μπορούσαμε να ονομάσουμε αυτό το τατουάζ Ασε με να βγω. Κάπως παρόμοια με το προηγούμενο τατουάζ που περιείχε τον Hulk, δεν έχουμε λεπτομέρειες σχετικά με το άτομο που προσπαθεί να βγει. Από έξω, η γυναίκα φαίνεται γυαλισμένη και περήφανη, αλλά αυτό που προσπαθεί να κάνει χώρο και να βγει έξω φαίνεται να βασανίζεται και να θέλει να εντοπίσει κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει. Αυτό το κομμάτι στο στήθος είναι ρεαλιστικό. Είναι σαν να κοιτάς μια φωτογραφία, έτσι δεν είναι?

31. Καθορισμός μιας καρδιάς που αιμορραγεί

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Μια καρδιά που αιμορραγεί, αλλά τροφοδοτείται από ένα μηχανισμό που αποτελείται από μπουλόνια και άλλα εργαλεία είναι δύσκολο να καθοριστεί. Όταν τα εργαλεία μετατρέπονται σε φτερά και η αορτή εκτείνεται υπό τη μορφή κλαδιών, η λύση μπορεί να βρεθεί μόνο στο μεταφυσικό επίπεδο. Βιομηχανική και σουρεαλιστική, αυτό το κομμάτι στο στήθος είναι ένα θαύμα για να εξετάσουμε και αξίζει τον κόπο, τα χρήματα και τα προβλήματα στον κόσμο!

30. Το V δεν είναι για το Vendetta

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

V για το Vendetta είναι ένα πολιτικό θρίλερ. Η μάσκα που βλέπετε στη μέση αυτού του τατουάζ στήθος είναι η μάσκα που ο κύριος χαρακτήρας φορούσε στην ταινία. Τα τριαντάφυλλα συνδέονται επίσης με τη δράση που συμβαίνει στην ταινία. Συνολικά, μεταξύ των τατουάζ του στήθους για τους άνδρες, αυτό επιλέγεται από έναν ανεμιστήρα της ταινίας και πιθανώς ένα υποστηρικτή της αιτίας που παρουσιάζεται στην ταινία.

29. Ένα μείγμα άψυχου κορεσμού

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Αν και μπορεί να μην είναι σωστό να πούμε ότι τα λουλούδια είναι άψυχα ή ότι τα φτερά από αυτό το τατουάζ είναι άψυχα, είναι στην πραγματικότητα. Όταν συνδέονται με ένα κρανίο, το σχήμα μιας πεταλούδας και διακοσμητικά σχέδια, αποτελούν μέρος μιας μεγαλύτερης εικόνας που δεν δείχνει παρά ζωή. Τα χρώματα είναι λίγο ξεθωριασμένα, πράγμα που πιθανώς προοριζόταν.

28. Ο βασιλιάς Skull ξέρει πώς να πετάξει

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Το να είσαι βασιλιάς ανάμεσα στους ζωντανούς ή να είσαι βασιλιάς ανάμεσα στους νεκρούς θα μπορούσε να είναι εξίσου ανταμείβοντας. Όταν έχετε ένα ζευγάρι φτερά για να πετάξετε, η εικόνα τείνει να είναι πλήρης. Χωρίς να σκεφτόμαστε τι σημαίνει κάθε ένα από αυτά τα στοιχεία, αυτό το τατουάζ στο στήθος εξυπηρετεί το σκοπό του. Τονίζει την ευρωστία αυτού του ανθρώπου και τον κάνει λίγο πιο όμορφο νομίζω.

27. Είμαι όλοι παραδοσιακά

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Αυτό το κομμάτι στο στήθος αναπνέει παραδοσιακά. Ο φορέας του είναι όλο, όταν πρόκειται για παραδοσιακά σύμβολα, τεχνική και χρώματα. Ολόκληρη η διάταξη μοιάζει περισσότερο από φοβερή με έμφαση στον αετό, το πρόσωπο της γυναίκας και την αμερικανική σημαία. Μου αρέσουν επίσης τα γεμιστικά που αντιπροσωπεύονται από μικροσκοπικά αστέρια που δεν λάμπουν σαν διαμάντια.

26. Η αριστοκρατική κυρία πηγαίνει παραδοσιακή

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Με άλλο τρόπο σε σύγκριση με το προηγούμενο κομμάτι στο στήθος, αυτό περιέχει και παραδοσιακά στοιχεία. Ωστόσο, η διαφορά είναι λεπτομερής. Η διάταξη αυτού του τατουάζ είναι πιο διατεταγμένη και υπάρχει ένα κέντρο ενδιαφέροντος επίσης. Αμφιβάλλω ότι είναι ένα πορτρέτο μιας κυρίας που ο άνθρωπος αυτός γνωρίζει ή σχετίζεται με κάποιο τρόπο, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να πάρει το εμποτισμένο με το δέρμα του. Είναι μέρος ενός έργου τέχνης.

25. Η τετράγωνη σπείρα από μια μαύρη τρύπα

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Μια σπείρα δεν είναι τετράγωνη και μια μαύρη τρύπα δεν παράγει σπείρες. Η λογική αυτού του τατουάζ είναι εκτός αρχείων, γι 'αυτό είναι τόσο ενδιαφέρον. Ίσως είναι ακατάλληλο να περιγράψουμε κάτι γύρω από το τετράγωνο, αλλά όλα είναι σχετικά, έτσι πηγαίνει. Η άκρη που δείχνει προς το κουμπί της κοιλιάς τονίζει τη μέση του ωραία.

24. Ας μιλήσουμε με τα χέρια μας: στήθος τατουάζ για άντρες

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Η γλώσσα των σημάδων δεν είναι κάτι που κατέκτησα, αλλά είναι αρκετά προφανές ότι αυτός ο άνθρωπος στέλνει ένα μήνυμα λεπτομερώς το τατουάζ του. Η ιδέα του είναι πέρα ​​από το μοναδικό και πρωτότυπο. Μπορεί να χρησιμοποιήσει τη νοηματική γλώσσα ή ίσως όχι. Αυτό δεν είναι πραγματικά το σημείο πίσω από αυτό το τατουάζ. Η μοναδικότητά της είναι ενδιαφέρουσα και πεθαίνω να ξέρω τι λέει. Καμιά ιδέα?

23. Είμαι δυνατός σαν δράκος

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Ένα ανατολίτικο σύμβολο χωρίς αμφιβολία, ο δράκος μπορεί να είναι γυναίκα ή αρσενικό. Ήταν σε θέση να ελέγξει όλα τα στοιχεία της φύσης, έτσι μπορώ να δω γιατί αυτός ο τύπος πήρε το μελάνι. Η δύναμή του ενισχύει σε πνευματικό επίπεδο. Όταν η εικόνα του είναι τόσο λεπτομερής και επιτυχημένη όσο σε αυτό το τατουάζ, όλη η εικόνα γίνεται πολύ πιο αποκαλυπτική.

22. Η ευαισθησία θα μπορούσε να καλύψει το σκοτάδι μου

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Τα μπλε λουλούδια μπαίνουν σε ένα κρανίο των οποίων τα μάτια είναι σαν δύο φλόγες που πρόκειται να σβήσει. Μερικά ευαίσθητα και θηλυκά, μερικώς ανδρικά και σκοτεινά, αυτό το τατουάζ στο στήθος είναι μια ωραία προσθήκη σε όλα τα τατουάζ για άνδρες. Δεν είναι καθόλου τυπικό, ταιριάζει πραγματικά στον απαλό τύπο που το φοράει.

21. Τυφλός που περιμένει να γεννηθεί

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Είμαστε τυφλοί στους κόσμους που περιμένουν να γεννηθούν. Αυτό το μήνυμα συνδέεται με την εικόνα του τρελού ρόπαλο κάτω από αυτό. Με ποιο τρόπο νομίζετε ότι αντηχεί; Τα τατουάζ που με κάνουν να σκεφτόμαστε είναι ξεχωριστά και θα ήθελα πολύ να είμαι ιδιοκτήτης ενός.

20. Πηγαίνοντας από ένα λαβύρινθο

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Τα γεωμετρικά τατουάζ έχουν κερδίσει όλο και περισσότερο έδαφος. Δεν είναι δύσκολο να το κάνουν, αλλά απαιτούν πολλή υπομονή και σταθερό χέρι. Ένα τατουάζ που περιέχει πολλές λεπτές γραμμές είναι γνωστό ότι βλάπτει πολύ περισσότερο από άλλους, αλλά υποθέτω ότι ένα τέτοιο κομμάτι εργασίας αξίζει τη θυσία.

19. Φάλαινα παλεύει χταπόδι στο στήθος

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Αιμορραγία και σκληρή τατουάζ στήθος για τους άνδρες υπάρχουν πάρα πολύ! Αυτό είναι ένα παράδειγμα στο οποίο μια φάλαινα αγωνίζεται με ένα χταπόδι και η φάλαινα φαίνεται να είναι ο νικητής. Είναι ένα πολύ καλά δεμένο τατουάζ με τα κατάλληλα χρώματα και την ψευδαίσθηση του πραγματικού αγώνα.

18. Το λιοντάρι μου είναι εξοργισμένο

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Το λιοντάρι είναι σύμβολο της δύναμης και είναι γνωστό ότι είναι ένα νυχτερινό πλάσμα. Η εικόνα του είναι επιβλητική και προσφέρει ώθηση σε όποιον αποφασίζει να πάρει ένα τατουάζ του. Σε αυτό το τατουάζ, το λιοντάρι φαίνεται εξοργισμένο και έτοιμο να επιτεθεί. Ίσως αυτός είναι ο τρόπος που αυτός ο τύπος αφήνει όλους να ξέρουν ότι πρέπει να γνωρίζουν.

17. Η ιστορία της μικρής γοργόνας

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Ariel η μικρή γοργόνα είναι μια κλασική ιστορία της Disney. Που χρονολογείται το 1989, φαίνεται ότι ήταν αρκετά εντυπωσιακή για αυτόν τον άνθρωπο να πάρει ένα τατουάζ από τους κύριους χαρακτήρες. Το μεγαλύτερο μέρος αυτού του σχεδίου καταλαμβάνεται από το κακό Ursula και τα τρομακτικά πλοκάμια της.

16. Η κουκουβάγια και η κρυψώνα της

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Οι κουκουβάγιες και οι φάροι δεν έχουν πολλά κοινά, αλλά ταιριάζουν απλά σε αυτή την εικόνα. Τέλεια τεντωμένο στους ώμους αυτού του ανθρώπου, είναι μεγαλοπρεπή προσβλέπει σε ένα φάρο. Στην πραγματικότητα κατέχει ένα κουτί από γυαλί που περιέχει αυτό που μοιάζει με έναν ολόκληρο άλλο κόσμο. Τα τατουάζ φαντασίας είναι μεταξύ των αγαπημένων μου, ειδικά όταν είναι εμποτισμένα από επαγγελματίες.

15. Προσοχή στην οργή του πουλιού

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Τατουάζ στο στήθος για τους άνδρες δεν είναι πάντα χαριτωμένα και θετικά. Υπάρχουν περιπτώσεις σαν αυτό όταν ένα άγριο πουλί που περιβάλλεται από φλόγες κρατά σχοινί πάνω από ένα κρανίο. Αυτό το σχοινί φαίνεται έτοιμο να κρεμάσει κάποιον, γι 'αυτό σίγουρα δεν είναι δροσερό. Εκτός από αυτό, αυτό είναι ένα όμορφο τατουάζ.

14. Το κορίτσι που ζει στο στήθος μου

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Αυτό το τατουάζ στήθος φαίνεται πολύ καλό για να είναι αλήθεια! Ίσως ένας πολύ ταλαντούχος καλλιτέχνης τατουάζ θα μπορούσε να τραβήξει από το στήθος, αλλά αυτό το κορίτσι είναι τρομακτικό ρεαλιστικό. Νομίζω ότι θα ήταν πιο δροσερό να ταιριάζει με το τατουάζ με το πραγματικό του σάκο. Ακόμα κι έτσι, αυτό το τατουάζ φαίνεται εκπληκτικό!

13. Η καρδιά και τα μυαλά της

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Η καρδιά είναι το πρώτο χαρακτηριστικό του πνεύματος εργασίας είναι ένα απόσπασμα που βρίσκεται στην κορυφή αυτού του πλήρους κομματιού στο στήθος. Εκτός από την πραγματική καρδιά, που είναι μερικώς ανατομικά σωστή, υπάρχουν τρεις κλεψύδρα ενσωματωμένες σε αυτήν την εικόνα. Υποθέτω ότι ο χρόνος έχει αδιαμφισβήτητο αντίκτυπο!

12. Φανταστείτε δράκους και εμφανίζονται

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Οι δράκοι προέρχονται από το ασιατικό τμήμα του κόσμου. Αυτή η ιδιαίτερη και θεαματική φαίνεται Ιαπωνική, αλλά δεν είμαι 100% βέβαιος γι 'αυτό. Πολύ παρόμοια με τις τεχνικές τατουάζ που χρησιμοποιούνται για τα τατουάζ yakuza, αυτή καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του στήθους και των κοιλιακών.

11. Το στήθος σαν ένα κόμικ

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Ενώ δεν είμαι εξοικειωμένος με το κόμικ που έρχεται από αυτή την εικόνα, είμαι βέβαιος ότι είναι κάτι αστείο ή σαρκαστικό γι 'αυτό. Η παρουσία ονοματοποιίας, όπως το ΗΑ! ΩΑ! αποτελεί σαφή ένδειξη αυτού. Εξαιρετική εργασία μελάνι και επιλογή σε χρώματα!

10. Πετώντας μέσα από αιματηρά σύννεφα

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Τα τατουάζ στο στήθος για τους άνδρες μερικές φορές μιλάνε για τον πόλεμο. Τα σύννεφα γίνονται κόκκινα και οι βόμβες ακολουθούν την πορεία τους προς την καταστροφή. Η εικόνα αυτού του αεροσκάφους είναι σχεδόν σουρεαλιστική και μοιάζει με ταινία. Νομίζω ότι το χρώμα του σύννεφου έγινε έθιμο.

9. Όταν μια κουκουβάγια φουσκώνει

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Όταν μια κουκουβάγια φουσκώνει, καταλαμβάνει το στήθος του ανθρώπου εντελώς. Η κουκουβάγια θεωρήθηκε ιερή και σύμβολο της νοημοσύνης και του πλούτου. Αυτή η κουκουβάγια έχει μια περίεργη ματιά στο πρόσωπό της, οπότε υποθέτω ότι μπορεί να θεωρηθεί ως ένα έξυπνο μιμητικό.

8. Ποιος έχει πάντα για πάντα?

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Λοιπόν, αυτό είναι ένα καλό σημείο! Ένα τέτοιο μήνυμα πηγαίνει πολύ καλά μαζί με αυτή την κλεψύδρα και αφού δεν έχουμε πάντα για πάντα, χρειαζόμαστε ένα ζευγάρι φτερά για να πετάξει όσο μπορούμε! Ένα νεο-παραδοσιακό τατουάζ, αυτό φαίνεται λίγο πολύ λεπτή για να είναι ανδρική.

7. Ο βασιλιάς των πεταλούδων έχει ανθρώπινη καρδιά

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Όταν κοιτάζω αυτό το τατουάζ σκέφτομαι τον Ντάλι. Έχει ξεσηκώσει σίγουρα τον κόσμο της τέχνης και η επιρροή του εξακολουθεί να αισθάνεται. Αυτό το τατουάζ αποτελεί απόδειξη αυτού. Τα πάντα γι 'αυτό είναι απλά τέλεια. Από τη δική μου άποψη, είναι το απόλυτο τατουάζ στο στήθος για τους οπαδούς του Dali.

6. Moth τροφοδοτείται από ένα μηχανισμό

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Αρκετοί άνδρες επέλεξαν να μελάνι τον σκώρο με το κεφάλι του κρανίου στα στήθη τους. Ωστόσο, πολλοί από αυτούς δεν σκέφτηκαν να ανακαλύψουν αυτό το σχέδιο και να προσθέσουν έναν μηχανισμό ή άλλα στοιχεία σε αυτό. Αυτή η έκδοση είναι μοναδική και φαίνεται εκπληκτική!

5. Μια νέα ερμηνεία της κουκουβάγιας

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει, η κουκουβάγια είναι ένα σύμβολο που συναντάται σε διάφορα τατουάζ. Αυτό που κάνει αυτό το ιδιαίτερο ιδιαίτερο είναι ο τρόπος με τον οποίο έχει υποστεί μεμβράνη. Ξεκινώντας από τα χρώματα και πηγαίνοντας μέχρι τη σκίαση των τεχνικών, αυτό το τατουάζ ξεχωρίζει ανάμεσα σε όλα τα ρεαλιστικά τατουάζ κουκουβάγια έξω εκεί.

4. Ο κυβισμός και οι τρεις σοφοί πίθηκοι

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Η ιδέα αυτού του τατουάζ προέρχεται από τους τρεις σοφούς πιθήκους. Ένας από αυτούς καλύπτει τα μάτια της, ο άλλος, το στόμα και το τρίτο, τα αυτιά της. Αν και ένα κλασικό, η εικόνα των πιθήκων φαίνεται νέα και φρέσκια χάρη στην κυπριακή ερμηνεία του.

3. Τέχνη σε άλλο επίπεδο

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Οι τατουάζ στο στήθος για τους άνδρες δεν έχουν σχεδόν τίποτα κοινό, επειδή υπάρχουν τόσες πολλές μορφές τέχνης και καλλιτεχνικών ρευμάτων που κανένας δεν είναι όμοιος. Αυτό είναι ένα παράδειγμα μιας εντελώς διαφορετικής ερμηνείας που είναι δύσκολο να κατηγοριοποιηθεί.

2. Χρόνος στα χέρια μιας κουκουβάγιας

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Αυτή τη φορά, η κουκουβάγια που εκτείνεται στο στήθος ενός ανθρώπου είναι πολύχρωμη, μαγευτική και κρατά μια κλεψύδρα. Δεδομένου ότι οι κουκουβάγιες είναι έξυπνα πλάσματα, υποθέτω ότι μπορούμε να τους εμπιστευόμαστε με το χρόνο μας και με ένα μέρος του δέρματός μας.

1. Ο ρεαλισμός χτυπά πάλι

Στήθος Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Είτε μας αρέσει είτε όχι, ζούμε σε μια εποχή που η ρεαλιστική τέχνη είναι η πιο εκλεπτυσμένη. Πρέπει να παραδεχτώ ότι ο τρόπος με τον οποίο μοιάζει το κεφάλι αυτού του ελαφιού είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. Η αντίθεση μεταξύ του φόντου και του ίδιου του κεφαλιού είναι επίσης πνευματική

Leave A Comment

− 4 = 5