62 τατουάζ πόδι να σας κάνει να μεταβείτε με τη χαρά

Καταπληκτικά τατουάζ πόδι που είναι έξω από αυτόν τον κόσμο. 62 φαινομενικά τατουάζ πόδι, σχέδια και εξηγήσεις. Απολαμβάνω! 

Για μια μεγάλη περιοχή με χαμηλό μητρώο πόνου, το καλύτερο μέρος είναι το πόδι. Το πόδι προσφέρει ένα απίστευτα ευπροσάρμοστο μέρος για ένα τατουάζ. Είναι επίσης εύκολα καλυμμένο, αν αυτό ήταν ανησυχητικό. Οι γυναίκες τείνουν να βάζουν τατουάζ στην περιοχή του αστραγάλου ή ψηλά στον μηρό. Πολλοί άνδρες επιλέγουν τατουάζ περιοχής μόσχου ή πλήρη μανίκια για τα πόδια. Επειδή το επίπεδο του πόνου είναι χαμηλό, πιθανότατα εξαιτίας του γεγονότος ότι το πόδι είναι μια κρεοπωλείο, έχει γίνει το δημοφιλές μέρος για όλα τα είδη σχεδίων. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος τόσο για φωτεινά, ζωντανά τατουάζ όσο και για ασπρόμαυρα έργα.

Contents

62 εκπληκτικά τατουάζ πόδι:

62. Πολύχρωμη εκκίνηση

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Για να ξεκινήσετε, σας προσφέρω αυτό το υπέροχο πολύχρωμο κομμάτι νερού. Όχι μόνο έχει τα όμορφα μπλε κύματα, αλλά και ένα μεγάλο λουλούδι λωτού, ένα χρυσό ψάρι (πιθανώς ένα koi,) και αστέρια. Πηγαίνει από το ισχίο κάτω από τον μηρό και περίπου στα μισά του μοσχαριού. Είναι ένα υπέροχο, μεγάλο κομμάτι.

61. Φωτεινή και έντονη

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Μέρος της εκπληκτικής ευελιξίας των τατουάζ πόδι είναι οι επιλογές. Μπορούν να καλύψουν ολόκληρο το πόδι, ή μόνο ένα μέρος. Αυτός εδώ καλύπτει μόνο ένα κομμάτι του ποδιού. Κάνει σε όμορφους κίτρινους και πορτοκαλί, με ένα δωρεάν μπλε κολίβριο. Μου αρέσει το πώς τα χρώματα συνδυάζονται τόσο καλά μαζί και τα λουλούδια είναι ωραία και φωτεινά. Είναι σίγουρα ένα κομμάτι δήλωσης. Τα λουλούδια είναι πραγματικά κοινά τατουάζ, και αν σας ενδιαφέρει να δείτε μερικά από τα καλύτερα, κάντε κλικ εδώ.

Να πάρετε μια Δωρεάν Tattoo Custom Leg Σχεδιασμός Απόσπασμα:
Προσφορά περιορισμένης ώρας (κάντε κλικ στη φωτογραφία)
Κάντε κλικ here to get your free custom tattoo design quote.

60. Τα κρανία

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Τα ίδια τα λουλούδια είναι επίσης ευέλικτα τατουάζ. Εδώ είναι μερικά πιο όμορφα, φωτεινά χρώματα λουλούδια ιβίσκου, αλλά αυτά είναι ζευγαρωμένα με κάποια ρεαλιστική εμφάνιση κρανία. Αυτό το κομμάτι καλύπτει την κορυφαία περιοχή μηρών του ποδιού, δίνοντας περισσότερο χώρο για να απλώσετε αυτό το υπέροχο σχέδιο. Τα κρανία φαίνονται σχεδόν ρεαλιστικά και τα σταγονίδια νερού είναι ωραία.

59. Μνήμη

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Έχετε δει πιθανώς τα μαύρα περιβραχιόνια που φοριούνται γύρω από τους δικέφαλους μερικούς ανθρώπους στο πένθος. Η μαύρη μπάντα ξεκίνησε αρχικά ως ένας τρόπος για να σημάνει μια βαθιά αισθητή απώλεια και να δείξει σεβασμό προς τον νεκρό. Οι σκούρες ζώνες όπως τα τατουάζ μπορεί να σημαίνουν το ίδιο πράγμα. Μπορούν φυσικά να σημαίνουν κάτι εντελώς διαφορετικό. Αυτό είναι το δροσερό πράγμα για τα τατουάζ, μπορούν να σημαίνουν οτιδήποτε θέλει και ο φέροντα τους. Ο σχεδιασμός τους είναι προσωπικά τελικά. Νομίζω ότι αυτά τα χοντρά σύνολα φαίνονται αρκετά γλυκά ως τατουάζ στα πόδια.

58. Φως και Lacy

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Αυτό το ωραίο κομμάτι εδώ είναι πολύ θηλυκό και όμορφο. Τι καλύτερο πράγμα να τατουάζ στον μηρό από ένα δαντελωτό garter; Εγώ, για έναν, αγαπώ πραγματικά την ιδέα. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα τόσο χαριτωμένο κομμάτι, και τα ανοιχτά χρώματα το κάνουν πολύ όμορφο. Πραγματικά φαίνεται σαν να είναι φτιαγμένο από δαντέλα. Αυτό είναι ένα garter που θα παραμείνει στη θέση του, και μια καλή χρήση των ανοιχτόχρωμων και λευκών μελανιών. Για περισσότερες μεγάλες ιδέες με λευκό μελάνι, ελέγξτε το.

57. Black Koi

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Koi τατουάζ είναι δημοφιλείς και μπορεί να είναι πολύ περίπλοκο. Με τις καμπύλες γραμμές και τις κομψές γωνίες, το koi δίνει μια αίσθηση ειρήνης και ευγένειας. Τα ψάρια Koi συχνά χρησιμοποιούνται για να συμβολίσουν την καλή τύχη, αλλά κάθε έγχρωμη koi έχει το δικό της ιδιαίτερο νόημα. Τα μαύρα koi, όπως αυτά που απεικονίζονται εδώ, συχνά σημαίνουν επιτυχώς την υπέρβαση μιας αλλαγής ή μιας πρόκλησης για να φτάσουν εκεί που είναι τώρα. Αυτή η αλλαγή είναι συνήθως μία από τις αντιξοότητες, μία από τις οποίες έχει αγωνιστεί. Λατρεύω την εικόνα αυτών των δύο κολυμπώντας koi "upstream". Ίσως το καλύτερο μέρος να είναι το μικρό κομμάτι του χρώματος στις κυματιστές κυματισμούς και τα φύλλα. Αρκετά για να του δώσω λίγη ζωή.

56. Ανάμιξη και αντιστοίχιση

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Όταν πρόκειται για τατουάζ πόδι, δεν υπάρχουν κανόνες. Νιώστε ελεύθεροι να το αναμίξετε όσο θέλετε. Αυτό το άτομο έκανε ακριβώς αυτό. Ενσωματωμένο σε αυτά τα δύο μεγάλα κομμάτια είναι μια σειρά από στυλ. Πρώτον, υπάρχουν τα λουλούδια, τα τριαντάφυλλα που γίνονται κυρίως με το στυλ pointillist μικρών κουκκίδων. Υπάρχει επίσης μια μαντάλα, με σταθερές ευθείες γραμμές και ομόκεντρο μοτίβο. Τέλος, το γεωμετρικό σχέδιο πυραμίδας γίνεται σε τελείες και κενά. Υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές υφές και υφές σε αυτά τα πόδια, θα νομίζαμε ότι θα φαίνεται γεμάτο, αλλά όλα έρχονται μαζί τόσο πολύ καλά.

55. Πάρτε Catty

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Τα τατουάζ των ποδιών είναι εξαιρετικοί τρόποι να είστε δημιουργικοί και να αναδείξετε την εσωτερική γάτα σας. Αυτό το ένα μακρύ τρένο λεοπάρδαλης εκτύπωσης είναι μια αρκετά δροσερή ιδέα. Απλώνεται από το ισχίο στον αστράγαλο, συρρικνώνεται σε μέγεθος και ταξιδεύει προς τα κάτω. Είναι επίσης μοναδικό στο γεγονός ότι δεν γίνεται στα παραδοσιακά χρώματα μαύρων και χρυσών λεοπάρδαδων, αλλά σε ζωντανά κόκκινα και πορφυρά. Αυτό είναι σίγουρα ένα διαφορετικό είδος κομμάτι και, αν και δεν είναι για όλους, το βρίσκω πραγματικά ενδιαφέρουσα.

54. Man Up

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Τίποτα δεν λέει ανόητο αρκετά σαν ένα φιδωτό φίδι που περνά μέσα από την οπή του οφθαλμού ενός κρανίου πριν τυλίξει τον εαυτό του, σιαγόνες agape, γύρω από μια άγκυρα. Είναι αυτό ένα κομμάτι βουρτσάκι ή τι; Ποιο είναι το πιο σημαντικό κομμάτι αυτού του τατουάζ είναι ο θαυμάσιος χρωματισμός των ζυγών των φιδιών. Είναι πραγματικά ένα πολύ ωραίο κομμάτι, ακόμα κι αν δεν είναι πραγματικά το ύφος μου. Οι λεπτομέρειες και τα χρώματα εκτελούνται φανταστικά, ακόμη και κάτω από το μελανιασμένο έγχρωμο φόντο, δίνοντας τα άλλα μέρη σε λίγο βάθος. Έχει πραγματικά πάει πολλά, αλλά όλα πάνε καλά μαζί.

53. Αφιέρωμα του Μπάτμαν

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Ένας πολύ καλός τρόπος για να καλύψετε αυτό το ενοχλητικό κενό πόδι είναι να βάλετε ένα ολόκληρο κομμάτι μανικιού ποδιού από τους αγαπημένους σας ήρωες και κακοποιούς. Ποιο καλύτερο θέμα απ 'ό, τι ο Batman και όλοι οι παίκτες του για κόμικς; Ο Τζάκερ κυριαρχεί στο μεγαλύτερο μέρος του μηρού, ακολουθούμενος από τα πρόσωπα όπως το Δύο Πρόσωπο, ο Γάτα, ο Γυμνιστής, ο Πιγκουίνος και ο Ρομπίν. Να είστε ειλικρινείς, όλοι γνωρίζουμε γιατί ο Robin βρίσκεται στο κάτω μέρος. Αναρωτιέμαι αν ο Alfred έκανε την περικοπή.

52. Ταξιδεύοντας

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Μερικές άλλες μεγάλες ιδέες για τα τατουάζ ποδιών μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν μεγάλα κομμάτια αφιέρωμα όπως αυτός ο χάρτης. Νομίζω ότι η ιδέα είναι ότι τα τρία ονόματα στο κάτω μέρος είναι ανθρώπων που θα χάνονταν χωρίς. Παρατηρήστε ότι υπάρχουν τρία ονόματα, ημερομηνίες και πυξίδες. Ίσως κάθε άτομο να είναι μια πυξίδα, για να τον καθοδηγήσει στο σημείο όπου πηγαίνει; Ίσως να είμαι πολύ φιλοσοφικός και ο μάγκα προτιμά τους χάρτες. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτό το τατουάζ έχει πολλές μικροσκοπικές λεπτομέρειες που δουλεύουν σε αυτό και είναι ένα πολύ όμορφο κομμάτι γύρω.

51. Αίσθημα Μουσικής

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Η μουσική είναι ένα από τα αγαπημένα μου θέματα για να γράψω. Αυτό και τα τατουάζ προφανώς. Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το να τα συνδυάσεις; Τίποτα δεν είναι αυτό. Αυτό το κομμάτι είναι γεμάτο μουσική αναφορά, και μάλιστα με το μεγάλο παλιό σχολικό μικρόφωνο ως το επίκεντρο. Τα μουσικά σημειώματα, οι κουκίδες και τα αιχμηρά αντικείμενα προσθέτουν μόνο σε αυτό το κομμάτι, καθιστώντας το πιο συναρπαστικό. Τότε, βέβαια, τα αστέρια. Λατρεύω τα αστέρια. Τα αστέρια και η μουσική φαίνεται να πηγαίνουν χέρι-χέρι. Το δροσερό πράγμα για αυτό το συγκεκριμένο τατουάζ είναι η φαινομενικά τυχαία διάταξη των κομματιών. Τον δίνει ένα κομμάτι φαντασίας, ειδικά για ένα κομμάτι χωρίς χρώμα. Εάν σας αρέσουν τα τατουάζ μουσικής σημείων όσο και εγώ, ή ακόμα και αν δεν το κάνετε και απλά θέλετε να δείτε μερικά δροσερά αυτά, ελέγξτε εδώ.

50. Κουτί της Πανδώρας

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Υπάρχουν τόσα πράγματα που συμβαίνουν σε αυτό το πολύχρωμο σχέδιο που πραγματικά απλά δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω. Τα στόματα των μανιταριών είναι λίγο ανατριχιαστικά, αλλά η κιθάρα και η ταινία κασέτας που έχουν βυθιστεί είναι πραγματικά δροσερά. Παραδέχομαι ότι είμαι σε απώλεια με την κούκλα βουντού, τους εξωγήινους και το freaky moon. Δίνει ένα πράγμα που πραγματικά βλέπει και είναι δύσκολο να κοιτάξει μακριά. Είναι σαφές ότι αυτές οι δύο εικόνες είναι πριν και μετά τα κομμάτια και η προστιθέμενη σκίαση και χρωματισμός σε αυτό το δίνουν μια πραγματικά δροσερή εμφάνιση.

49. Καλά δεμένη

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Τα τατουάζ των ποδιών είναι εξαιρετικά μέρη για να μοιραστείτε μια μικρή θηλυκή μυστηριακή. Αυτό το τακτοποιημένο μικρό τατουάζ κορδέλας είναι τόσο απλό αλλά τόσο όμορφο. Αναφέρεται σε μια παντόφλα μπαλέτου, τυλιγμένη γύρω από το πόδι και δεμένη στο μέσο του μοσχάρι. Τα σιωπηρά χρώματα και η λεπτής σκίασης που χρησιμοποιούνται για να κάνουν τα μέρη της να μοιάζουν πραγματικά με διαφανή κορδέλα είναι μια πολύ ωραία αφή. Συνολικά, αυτό είναι ένα πολύ καλό κομμάτι.

48. Songbirds

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Σε μια ενδιαφέρουσα συστροφή στο τριγωνικό κλειδί, αυτό γίνεται για να φαίνεται σαν να είναι διαμορφωμένο από ξύλο. Κάθονται στο κλαδάκι κλαδιών είναι δύο υπέροχα κόκκινα πουλιά. Αυτό που κάνει αυτό το κομμάτι υπέροχο είναι η φαινομενική χρήση του μελανιού για τη δημιουργία όχι μόνο ζωντανών πτηνών και ρεαλιστικής εμφάνισης ξύλου και φύλλων, αλλά και μια αίσθηση βάθους και διάστασης που λείπει πολύ τέχνη τατουάζ. Αυτό είναι ένα πραγματικά όμορφο, απίστευτα καλά κάνει τατουάζ, τόσο έννοια σοφή και σε εκτέλεση.

47. Φθινόπωρο

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Όλοι αγαπούν το φθινόπωρο, όταν τα φύλλα αλλάζουν χρώμα και το τοπίο παίρνει μια μαγική εμφάνιση γεμάτη από χρυσούς κίτρινους και φανταχτερές κόκκινες. Η τραγάνισμα των πεσμένων φύλλων κάτω από τις μπότες, οι βιαστικοί άνεμοι, η επιβράδυνση των πάντων κατά την προετοιμασία της χειμερινής περιόδου. Όλα δεν είναι τίποτα λιγότερο από το υπέροχο. Αυτό το τατουάζ μας δίνει μια γεύση από αυτό. Τα φύλλα είναι εκπληκτικά λεπτομερή και φαίνονται αρκετά αληθινά, και τα αμπέλια σαν στροβιλισμένες μαύρες γραμμές το δίνουν μια μικρή κίνηση και δρουν σαν ωραίο σκηνικό στα όμορφα φύλλα.

46. ​​Perfect Pachyderm

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Χρησιμοποιώντας τη μεγάλη περιοχή του μηρού είναι ιδανική για κομμάτια όπως αυτό το απίστευτα λεπτομερές τατουάζ ελέφαντα. Η φυλή / ινδική εμφάνιση αυτού του πλάσματος είναι απολύτως απίστευτη. Τα σχέδια για τον ελέφαντα είναι πολύ περίπλοκα και υπάρχουν πάρα πολλά που συμβαίνουν εδώ χωρίς να είναι υπερβολικά δυνατά ή γεμάτα. Μπορείτε σχεδόν να πείτε ότι αυτό το τατουάζ είναι αξέχαστο.

45. Λατινικό καρύκευμα

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Αυτό το κομμάτι είναι ένα άλλο με πολλά πράγματα. Φαίνεται σαν κάτι έξω από μια αστική γειτονιά, με ένα κομμάτι λατινοειδούς γεύσης. Αυτός ο σχεδιασμός είναι παρόμοιος σε στυλ με εκείνους που μερικές φορές ζωγραφίζονται σε αυτοκίνητα, αν και τα τραπέζια έχουν γυρίσει εδώ και το αυτοκίνητο ενσωματώνεται στο κομμάτι. Υπάρχει επίσης ένα τριαντάφυλλο από τα χρήματα, ο αριθμός 23 γεμάτος σφαίρες και το ψευδώνυμο Brownie. Δεν μπορώ να ομολογήσω για την κατανόηση ολόκληρου αυτού του κομματιού, αλλά απλώς πηγαίνει να δείξει την ευελιξία των τατουάζ στα πόδια.

44. Ασιατική φιάλη

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Γιατί να μην έχετε λίγη διασκέδαση όταν πρόκειται για το τατουάζ σας. Αυτό το κομμάτι διαθέτει αυτό που πιστεύω ότι είναι κινέζικο, αν και θα μπορούσε να είναι εξίσου εύκολα ιαπωνικά. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αναμιγνύει την όμορφη ροή των ασιατικών γραμμάτων με ψεκάδες φωτεινών χρωμάτων σε ένα αφηρημένο κομμάτι του φόντου. Τα χρώματα για κάποιο λόγο μου θυμίζουν παλιές ασιατικές εικονογραφήσεις και μπορεί να έχουν κάποια πολιτιστική σημασία.

43.Μέσα μετά

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Αυτό είναι καταπληκτικό. Αυτή είναι η μόνη λέξη που πρέπει να την περιγράψω. Φαίνεται ότι το δέρμα είναι από χαρτί και έχει σχιστεί για να αποκαλύψει ένα κυριλλικό κομμάτι κειμένου. Θα μπορούσε να είναι κάτι από ένα βιβλίο, ή ίσως μέρος ενός τραγουδιού. Είναι στα ρωσικά, που είναι μια όμορφη γλώσσα που ξεκινά από την αρχή, αλλά προσθέτουμε την επίδραση τσαλακωμένου χαρτιού και πραγματικά κάνει κάτι υπέροχο.

42. Mandala

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Η μαντάλα και ο ήλιος είναι δύο πολύ δημοφιλείς επιλογές για τατουάζ. Αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στη σημασία τους, ή απλά επειδή έχουν όμορφα στρογγυλεμένα σχέδια που κάνουν για τα καλά τατουάζ. Εδώ είναι ένας συνδυασμός των δύο. Μου αρέσει ότι τοποθετείται στο άνω μέρος του μοσχάρι ακριβώς κάτω από το γόνατο, είναι ένα μεγάλο μέρος ενός μοναδικού χώρου για ένα μικρό τατουάζ σε μια τόσο μεγάλη περιοχή, όπως το πόδι.

41. Δέντρο της Ζωής

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Μεγάλα τατουάζ όπως αυτό το δέντρο πηγαίνουν τόσο καλά όπως τα τατουάζ στα πόδια. Αυτό είναι απίστευτα πολύχρωμο, με μια δροσερή εικονογραφημένη αίσθηση σε αυτό. Όλα τα στοιχεία που ενσωματώνονται είναι απλώς διασκεδαστικά, αν και το μήνυμα "δηλητήριο δέντρο" είναι ένα σοβαρό. Νομίζω ότι το καλύτερο μέρος αυτού είναι το ασυνήθιστο περίγραμμα αυτού, με τις λεπίδες του χόρτου να γίνονται μέσα σε κενά για να συνορεύουν με το κομμάτι.

40. Καλά γειωμένο

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Η ολοένα και πιο δημοφιλής άγκυρα συνδυάζεται εδώ με εξίσου δημοφιλή τριαντάφυλλα. Η δημοτικότητα αυτών των δύο κομματιών, ωστόσο, δεν παίρνει μακριά από αυτό το τατουάζ στο ελάχιστο. Η παραδοσιακή εμφάνιση του αγκίστρου και του σχοινιού είναι εκπληκτική και τα τριαντάφυλλα είναι σε τόσο μεγάλη αντίθεση με το μεταλλικό ψάξιμο που αγκυροβολούν και πραγματικά μαλακώνουν σε πολύ. Αυτό είναι ένα φοβερό κομμάτι ξεχωρίζει, αν και το θέμα είναι τόσο απλό. Δεν πιστεύω ότι έχω ποτέ θαυμάσει μια άγκυρα τόσο πολύ στη ζωή μου.

39. Ένα πράγμα των θρύλων

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Ο θρύλος δηλώνει ότι τα ψάρια koi μπορούν να ανέβουν στις πτώσεις του Κίτρινου Ποταμού και να γίνουν δράκος. Για το λόγο αυτό συνδέονται συνήθως με καλή τύχη και τύχη. Αυτό το κομμάτι δείχνει ένα ψάρι koi που κάνει το ταξίδι μέχρι το ποτάμι. Μου αρέσει το πώς γίνονται κυρίως μαύροι και λευκοί με πολύχρωμα φύλλα και κόκκινα σημάδια στο ίδιο το ψάρι. Λίγο ποπ χρώμα.

38. Λουλούδια ακουαρέλας

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Εδώ είναι ένα πολύ ζωντανό, πολύχρωμο κομμάτι. Η ακουαρέλα ξεκινά πραγματικά από τα άνθη κερασιού και λουλούδια λεβάντας. Η ομορφιά της μελάνης στυλ ακουαρέλας είναι ότι οι splatters και οι διαδρομές της δίνουν μια μοναδική γεύση σε αυτό. Μου αρέσει το εμπόριο δωρεάν χρώματα στα πόδια και τα πόδια και το αποφοίτησε χρωματισμό κάτω από τα πόδια τα ίδια. Αυτό είναι πραγματικά ένα όμορφο τατουάζ.

37.Stylistic

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Δεν έχω ιδέα τι λέγεται αυτό το στυλ, αλλά μου αρέσει πολύ. Μπλοκάρισμα, ίσως; Λατρεύω το λουλούδι του λωτού και τα χρώματα στα πουλιά. Δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα για αυτό που δεν μου αρέσει. Αν τυχαίνει να ξέρετε τι λέγεται αυτό το στυλ, ενημερώστε μας. Η έλλειψη σκοτεινών περιγραμμάτων και η ανάμιξη των χρωμάτων είναι μια τέτοια χαρά να κοιτάξουμε. Η εμφάνιση ξύλινων κόκκων των ουρών των πτηνών είναι απλά εκπληκτική. Δεν μπορώ να πω αρκετά για το πόσο μου αρέσει αυτό. Για πιο φοβερό τατουάζ πουλιών σε διαφορετικά στυλ, ελέγξτε έξω αυτό το σύνδεσμο.

36. Φως σαν φτερό

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Τατουάζ φτερών, όπως αυτά, αρχίζουν πραγματικά να πάρουν ατμό. Κάνουν μια πραγματικά κομψή προσθήκη στα τατουάζ πόδι, λόγω της απίστευτης ευελιξίας τους. Αυτό δείχνει ένα πολύχρωμο φτερό που σπάζει σε μικρά πουλιά. Κάνει ένα όμορφο αφιέρωμα, με την προσθήκη της πολύχρωμης χειρόγραφης υπογραφής στο τέλος. Τα χρώματα σε αυτό το κομμάτι είναι πραγματικά δροσερά στο ότι είναι τόσο δωρεάν και φωτεινά, αλλά όχι υπερβολικά ζωντανή και ιδιοτροπία. Έχουν σχεδόν μια μεταλλική ματιά σε τους.

35. Περίληψη λουλουδιών

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Τι μοναδική αναλάβει η Calla Lilly! Αυτά τα δύο θαυμάσια λουλούδια μεγαλώνουν από το πίσω μέρος του αστραγάλου μέχρι το πάνω μέρος του μηρού. Η ακουαρέλα όπως η μελάνη χρησιμοποιείται με πολύ δροσερό τρόπο εδώ, για να δώσει στα λουλούδια μια θαυμάσια αφηρημένη εμφάνιση. Σίγουρα ότι έβλαψε σαν κόλαση στο πίσω μέρος του γόνατος, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά εκπληκτικό.

34. Ασιατική έγχυση

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Αυτή η τίγρη και το φίδι κομμάτι έχει μια αισθητά ασιατική αίσθηση σε αυτό. Κάνει σε ένα παραδοσιακό στυλ, και τα χρώματα είναι απλά άγρια. Παρόλο που αυτό μπορεί να δημιουργήσει κάτι περισσότερο από ένα φαινόμενο "γελοιογραφία", νομίζω ότι είναι απλά υπέροχο. Ο διαχωρισμός των μεμονωμένων χρωμάτων στο φίδι και η ανάμιξη των αποχρώσεων στην τίγρη συνδέουν πραγματικά το κομμάτι μαζί με τέτοιο τρόπο.

33. Ο κ. Buck και η κα Owl

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Αυτό είναι ένα super hip mod design εδώ. Αυτά τα τατουάζ πόδι είναι μοναδικά, πρωτότυπα και νόημα. Αυτό είναι πάντα ένα τατουάζ πρέπει να είναι. Έχει στυλ και τάξη. Φαίνεται να είναι ένα αφιέρωμα στους γονείς της, εξ ου και ο "πατέρας γνωρίζει καλύτερα" και "η μητέρα ξέρει καλύτερα" που συνοδεύει τα ζώα. Η προστιθέμενη διασκέδαση των γυαλιών, τα ρούχα gingham και οι αράχνες στα κέρατα της δίνουν ένα απροσδόκητο κομμάτι της ιδιοτροπίας. Θα ήθελα επίσης να επισημάνω το πραγματικά δροσερό παστέλ ψάχνει λουλούδι κάτω από την κουκουβάγια. Αυτό είναι πραγματικά διαφορετικό και μοναδικό έργο χρώματος σε αυτό το τριαντάφυλλο.

32. Tiny Tat

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Δεν είναι όλα τα τατουάζ πόδι πρέπει να είναι τεράστια εξωφρενικά μανίκια για τα πόδια ή να έχουν φωτεινά, απίστευτα χρώματα. Μερικοί απλά πρέπει να είναι απλοί να έχουν μεγάλο αντίκτυπο. Βλέπετε αυτόν τον τύπο εδώ, έχει αυτό το μικροσκοπικό τατουάζ. Αυτή η μικροσκοπική άγκυρα στο πίσω μέρος του αστραγάλου του. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να υπενθυμίσει στον εαυτό του να παραμείνει γειωμένος, να κρατήσει τα πόδια σας κάτω και το κεφάλι σας επάνω, και να παραμείνουν δυνατά. Ακριβώς ένα κομμάτι της γραμμής εργασίας μπορεί να προχωρήσει πολύ.

31. Γραμμές ροής

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Τότε υπάρχει αυτό το εκπληκτικό έργο γραμμής. Ιερά κόκορα, αυτό είναι ένα φοβερό τατουάζ. Το μόνο που πραγματικά είναι είναι γραμμές. Ακριβώς μια σειρά από γραμμές που ρέουν, επικαλύπτονται, κατσαρώνουν και λυγίζουν το πόδι για να δημιουργήσουν ένα πραγματικά δροσερό τατουάζ ειδικών εφέ. Θα ήθελα πραγματικά να δω αυτό το εν κινήσει. Αναρωτιέμαι αν έχει κάποια διαφορά. Ποιος γνώριζε ότι μια δέσμη γραμμών θα μπορούσε να μετατραπεί σε κάτι τόσο φοβερό.

30. Ο πατέρας μας ...

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Εάν είστε κάποιος που θέλει να αποδείξει λίγο λίγο από την πίστη, εδώ είναι ένα μεγάλο τατουάζ κομπολόι. Ενσωματώνει τις κόκκινες χάντρες, το σταυρό και αυτό που μοιάζει με το μετάλλιο ενός αγίου. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο για αυτό το κομμάτι είναι ότι είναι φτιαγμένο να μοιάζει με πραγματικό άγκυλο. Αυτό το δίνει μια πολύ όμορφη αίσθηση και την κάνει να ξεχωρίζει από τα δύο διαστάματά της.

29. Υποθαλάσσια Χώρα των Θαυμάτων

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Εάν πραγματικά θέλετε να κάνετε μια δήλωση, πηγαίνετε τολμηρή και φωτεινή όπως αυτά τα τατουάζ πόδι. Αυτή είναι μια ναυτική και υποθαλάσσια περιοχή των θαυμάτων. Τα χρώματα είναι εξωφρενικά φωτεινά, σχεδόν στο σημείο του νέοντος. Θα ήθελα πολύ να το δω κάτω από ένα μαύρο φως. Υπάρχουν τόσα πολλά να δούμε, από θαλάσσια πλάσματα σε γοργόνες, σκάλες, άγκυρες, ναυάγια, θησαυροφυλάκια. Αυτό είναι πραγματικά ένα όνειρο λάτρεις της θάλασσας.

28. Τα κρανία και τα οστά

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Ποιος χρειάζεται δαντελωτές κάλτσες όταν μπορείτε να δημιουργήσετε το αποτέλεσμα με τα τατουάζ του κρανίου και των οστών; Αγαπώ πώς τα οστά γίνονται για να αντιπροσωπεύουν τους δεσμούς στο πίσω μέρος των μεταξωτών κάλτσες. Εξαλείφω πραγματικά τα ρεαλιστικά κραντάκια που φαίνονται στην περιοχή των μηρών. Το γεγονός ότι υπάρχει κρανίο αγόρι και κρανίο κοριτσιού είναι επίσης αρκετά χαριτωμένο.

27. Mans Καλύτερο τατουάζ πόδι φίλων

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Τι δόλιο αφιέρωμα σ 'αυτό το σκυλί. Λατρεύω το ζωντανό πορτοκαλί φόντο για τους εκκινητές. Αλλά το σκυλί και η μπάλα είναι απλά φοβερό. Είναι μια τόσο ρεαλιστική εκπροσώπηση και των δύο. Ο καλλιτέχνης έλαβε ακόμη και το βλέμμα της χαράς και της αγάπης στο πρόσωπο των σκύλων. Δεν ξέρω πώς κατόρθωσε να κάνει τα γούνα των σκύλων να φαίνονται βρεγμένα, αλλά αυτό είναι ένα καταπληκτικό έργο τέχνης. Αυτός ο άνθρωπος πρέπει πραγματικά να αγαπάει το σκυλί του.

26. Purrfect Panther

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Εάν είστε περισσότερο από ένα άτομο γάτα από ένα άτομο σκύλου, μπορείτε πάντα να πάτε με κάτι τέτοιο. Αυτός ο ελαφρώς χαραγμένος, σπασμένος πάνελ περίγραμμα είναι απλά δροσερός. Ο ελάχιστος σχεδιασμός και η δημιουργία της γάτας με φαινομενικά τυχαία σχήματα τοποθετημένα στα σωστά διαστήματα είναι τόσο κομψά. Τα πράσινα μάτια της γάτας της δίνουν μια απόκοσμη ποιότητα και το μικρό κομμάτι του χρώματος είναι μια συμπαθητική ένταξη.

25. Μικρά Χορεύτρια

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Ο χορός και το μπαλέτο είναι δύο μορφές τέχνης που δημιουργούν πολύ πάθος γιατί απαιτούν κίνηση για να μεταδώσουν το συναίσθημα. Για να χορέψετε με αυτό το είδος στυλ και χάριτος είναι θαυμάσιο να βλέπετε. Αυτό είναι ένα τατουάζ που ταιριάζει με μια μπαλαρίνα στο σημείο και είναι ένα τόσο θαυμάσια απλό κομμάτι. Είναι απολύτως άψογο.

24. Για την αγάπη του μελανιού

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Ουάου. Απλά ουάου. Λατρεύω αυτά τα φοβερά τρισδιάστατα κομμάτια. Αυτό είναι απλά εκπληκτικό. Οι περίπλοκες μικρές γραμμές στο δαντελωτό καλσόν είναι ένα φαινόμενο που βλέπει κανείς τον εαυτό του. Η προσθήκη του ζωντανού όπλου δερματοστιξίας, που μπαίνει απαλά μέσα σε αυτή την κορδέλα, κάνει όλο αυτό το πράγμα τόσο απίστευτα φοβερό. Η σκίαση πίσω από το πυροβόλο όπλο και την καλτσοδέτα δίνοντας αυτή την τρισδιάστατη επίδραση είναι απλά ....

23. Ηλιοφάνεια

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Όταν χρειάζεστε ένα μικρό pick me up, απλά κοιτάξτε τον απλό ήλιο στην κορυφή του μηρού σας. Πώς μπορείτε να έχετε μια κακή μέρα με αυτό το κομμάτι της μινιμαλιστικής ευθυμίας; Δεν μπορείτε, δεν είναι καν από απόσταση. Μερικές φορές οι πιο λαμπρές ιδέες είναι οι πιο απλές στο σχεδιασμό.

22. Χυμένο μελάνι

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Ένα άλλο από αυτά τα τατουάζ splatter / watercolor. Αυτά τα πράγματα είναι τόσο δροσερά. Αυτός απεικονίζει μια φιάλη μελάνης ανατραπεί και ξεχειλίσει τα τρέχοντα, στάσιμα περιεχόμενά της όλα κάτω από το πόδι. Τα διαφορετικά χρώματα ρέουν απρόσκοπτα μεταξύ τους και δημιουργούν αυτό το μαγικό αποτέλεσμα. Δεν κοιτάζει καθόλου ματαιοδοξία ή underdone και αυτό είναι μέρος της γοητείας της.

21. Τατουάζ μικρών γοργόνα ποδιών

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Πρόκειται για ένα αδιάβροχα αφηρημένο κομμάτι μιας αδέσποτης γοργόνας που κάθεται πάνω σε ένα λουλούδι ή μαντάλα. Έχει κάπως μια κουβανική αίσθηση σε αυτό, σε συνδυασμό με τα αποχρωματισμένα χρώματα που ρέουν χωρίς καμία απολύτως σχέση με τα όρια. Το ξεχωριστό κομμάτι για μένα σε αυτό το τατουάζ είναι αυτό των πολλαπλών μικτών χρωμάτων του δέρματος. Τι πανέμορφο αποτέλεσμα προκαλείται από την ανάμειξη διαφορετικών σαρκωδών τόνων μαζί.

20. Τατουάζ του Πλανητικού Μάχαιρα

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Αυτή είναι μια άγρια ​​απόληψη στον πλανήτη Δία. Το κυματιστό βλέμμα είναι παράξενο και λίγο μυστηριώδες, αλλά είναι ακόμα πολύ δροσερό. Ενώ τα αστέρια, οι ήλιοι και τα φεγγάρια είναι δημοφιλείς μεταξύ των μελανών, οι πλανήτες κάνουν σπάνια την περικοπή. Είναι ωραίο να βλέπετε αυτό που απεικονίζεται, αλλά είμαι περίεργος ως προς τον λόγο που παρουσιάζεται σε κυμάτωση. Ίσως να έχει κάποια αναφορά επιστημονικής φαντασίας που απλά πέρασε πάνω από το κεφάλι μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτό είναι ένα δροσερό τρόπο "έξω από αυτό το κόσμο" (nyuck nyuck) τατουάζ.

19. Τατουάζ βιο-μηχανικών ποδιών

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Τα τατουάζ για τα πόδια είναι εξαιρετικά μέρη για να χαρακτηρίσουν την βιο-μηχανική εμφάνιση, επειδή υπάρχει τόση χώρος για να εργαστεί με και το πόδι είναι ένα μέρος όπου θα μπορούσαμε πραγματικά να φανταστούμε τη ρομποτική κάτω. Ίσως είναι μόνο εγώ. Αυτό που είναι πολύ δροσερό γι 'αυτό είναι τα χρώματα. Τα βιο-μηχανικά τατουάζ έρχονται σε όλα τα σχέδια και τα σχέδια χρωμάτων, αλλά αυτό είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι για τα καταπληκτικά εμφάνιση μεταλλικά μέρη. Επίσης, το κομμάτι της υπονοούμενης ρομποτικής που είναι ακόμα θαμμένο κάτω από το δέρμα στην άρθρωση του αστραγάλου είναι μια πολύ ωραία αφή! Για περισσότερη βιο-μηχανική μεγαλοφυία, πας σε αυτά.

18. Φάσεις

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Κάθε φάση του σεληνιακού κύκλου έχει τη δική του σημασία, αλλά η αλλαγή του φεγγαριού θα μπορούσε να σημαίνει οτιδήποτε. Μου αρέσει να πιστεύω ότι αυτό το τατουάζ απεικονίζει την ιδέα ότι ένα άτομο μπορεί να αλλάζει συνεχώς, αλλά παραμένει το ίδιο, παρά το πώς εμφανίζονται στο εξωτερικό. Τελικά όλα έρχονται πίσω γύρω από τον πλήρη κύκλο και βλέπουν ότι είστε ακόμα οι ίδιοι εσείς.

17. Γεωμετρία στο λεπτότερο

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Τα τατουάζ ποδιών μπορούν να φέρουν κάθε λογής και σχεδιασμό. Η δυνατότητα χρήσης μιας τέτοιας μεγάλης επιφάνειας καμβά, σε συνδυασμό με τα περιγράμματα του δέρματος, ανοίγει πραγματικά έναν κόσμο έξυπνου σχεδιασμού. Εδώ είναι ένα πραγματικά δροσερό τατουάζ γεωμετρικού στυλ, με ένα ενσωματωμένο mandala στο πόδι. Πρόκειται για ένα σύνθετο μαύρο και άσπρο κομμάτι, αλλά έχει βάθος, υφή και κίνηση που το καθιστά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

16. Ανακατέψτε και τακτοποιήστε τα τατουάζ ποδιών

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Τι θα λέγατε για ένα μικρό αναμικτικό μίγμα και ταιριάζει τατουάζ; Αυτά τα μικρά στοιχεία έρχονται όλα μαζί για να σχηματίσουν μια εμφάνιση μαινόμενο συνονθύλευμα. Ο καθένας έχει μια παραδοσιακή ματιά σε αυτά, αλλά τα στοιχεία προέρχονται από όλες τις διαφορετικές πηγές. Τα πιο αξιοσημείωτα είναι τα ζωηρά χρωματισμένα λουλούδια και πεταλούδες. Υπάρχει επίσης ένας άγγελος των ειδών, μισός κρυμμένος στο μπροστινό μέρος του shin εκεί. Τα δύο που φαίνεται να είναι λίγο εκτός τόπου είναι το σπασμένο ψωμί με τον αριθμό 13 κάτω από αυτό και το ραβδί του Χάρι Πότερ με το ξόρκι "χαζός" σε ένα πανό. Ακόμα κι αν δεν φαίνονται σαν να ταιριάζουν με τα άλλα κομμάτια, πραγματικά μαζεύονται αρκετά καλά μαζί.

15. Δέντρα

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Τα δέντρα είναι φυσικά καλές ιδέες για τα τατουάζ στα πόδια. Αυτό συμβαίνει επειδή μπορούν να "ριζωθούν" στον αστράγαλο, κοντά στο πόδι. Στη συνέχεια, μπορούν να "αναπτυχθούν" προς τα πάνω κατά μήκος της γραμμής του ποδιού και να ανθίσουν με οποιοδήποτε τρόπο θέλετε. Δίνει μια ιδέα της ανάπτυξης και είναι ένα με τη φύση. Τα όμορφα μικρά ροζ λουλούδια σε αυτό το ένα είναι ωραίο άγγιγμα, ειδικά επειδή φαίνονται να πέφτουν και να συγκεντρώνονται στη βάση του δέντρου, δίνοντάς του ένα ωραίο πολύχρωμο ξεκίνημα.

14. Δαντέλες και Paisley

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Ένας καλός τρόπος να αναδείξετε τη γυναικεία πλευρά σας με το μελάνι σας είναι να πάρετε ένα τεράστιο κομμάτι girly στοιχεία. Αυτό το τατουάζ έχει όλα αυτά και στη συνέχεια κάποια. Μπορεί να μην είναι φωτεινό και πολύχρωμο, ή να περιλαμβάνει λουλούδια και πεταλούδες, αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το κορίτσι αυτό το κορίτσι. Η δαντελωτή δαντέλα και το paisley που κυλάει το πόδι είναι όμορφο, αλλά εξακολουθεί να είναι κακό κώλο.

13. Για την αγάπη της μουσικής

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Οι λάτρεις της μουσικής παντού λαμβάνουν προσοχή. Αυτό είναι το πώς μια φανταστική μουσική εμπνευσμένο τατουάζ γίνεται. Όχι μόνο έχει εργαστεί μια φανταστική, ουσιαστική φράση (θα προτιμούσα να μιλάω για το ποιος είμαι από ό, τι αγαπούσα για το ποιος δεν είμαι), αλλά έχει επίσης μερικά δροσερά ροκ στοιχεία. Αυτό το σχέδιο με επένδυση είναι κάτι που δεν παίρνετε πολύ έξω από τα κωμικά τατουάζ, έτσι αυτό το ένα, κενό του χρώματος, είναι μια πραγματικά μοναδική λήψη αυτής της ιδέας. Η σιλουέτα του ροκ σταρ κοντά στο γόνατο είναι επίσης μια πολύ καλή δουλειά. Συνολικά, αυτό είναι μόνο ένα τρελό καλό τατουάζ.

12. Εξαιρετικά παραδοσιακά

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Αυτό το τατουάζ έχει όλα τα εκπληκτικά στοιχεία ενός κλασικού, παραδοσιακού κομμάτι. Έχει το παραδοσιακό στυλ "Sailor Jerry" και πολλές από τις πιο δημοφιλείς εικόνες τατουάζ. Υπάρχουν πεταλούδες, καρδιές, ένα κλειδί και ορισμένες ναυτικές εικόνες. Είναι όλα μαζί τόσο καλά για να σχηματίσουν ένα είδος τιμής για τα παραδοσιακά τατουάζ.

11. Μια ζωή των ναυτικών

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Αυτό το ζευγάρι τατουάζ πόδι είναι ένα ενδιαφέρον καθρέφτη κατά κάποιο τρόπο. Το αριστερό πόδι απεικονίζει έναν ναυτικό κόσμο των ονείρων, με ένα όμορφο πλοίο γεμάτο πανιά, τον άνεμο πίσω από αυτό. Υπάρχει ένα ωραίο ζωντανό τριαντάφυλλο κάτω από το πλοίο με ένα σχοινί άγκυρας που οδηγεί κάτω, φέρει μια όμορφη γοργόνα. Το δεξιό πόδι εντούτοις, είναι περισσότερο ένας εφιάλτης, η άλλη πλευρά σε εκείνο το νόμισμα. Το πλοίο έχει καταστραφεί, τα πανιά διασπασμένα, ο ουρανός συννεφιά και ο θυελλώδης. Το τριαντάφυλλο έχει χάσει όλη τη ζωντάνια του και το σχοινί αγκυροβόλησης έχει μια φρικιαστική πίσω γοργόνα με το κεφάλι και τα πτερύγια ενός ψαριού και των ποδιών μιας γυναίκας. Είναι σίγουρα σαν μια διασκεδαστική αναπαράσταση του αριστερού ποδιού.

10. Mirror Mirror

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Σε μια πλήρη αντίθετη ανάληψη από την τελευταία εικόνα, αυτό το ζευγάρι των τατουάζ πόδι απεικονίζει μια σχεδόν τέλεια εικόνα καθρέφτη. Τα ίδια τα σχέδια είναι σχεδόν ακριβή, ενώ η τοποθέτηση είναι απίστευτα παρόμοια, ακολουθώντας τις γραμμές του κνήκου και του ποδιού. Βρίσκονται επίσης στο μπροστινό μέρος του ποδιού, ακριβώς στο οστό των δοντιών, το οποίο μπορώ να σας πω από την εμπειρία είναι ένα ισχυρό οδυνηρό μέρος για να βάλετε μερικά μελάνια. Συνολικά τελειωμένη δουλειά είναι εκπληκτική αν και μου αρέσει αυτή η έννοια.

9. Πιάσε μου ένα όνειρο

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Ο ολοένα και πιο δημοφιλής συλλέκτης ονείρων γίνεται εδώ στην μπάλα του ισχίου, που διασχίζει τον μηρό με ένα πολύ όμορφο μοτίβο. Τα φτερά έχουν ένα ρεαλιστικό υποτονικό χρώμα και ο περίπλοκος σχεδιασμός των υαλοκαθαριστήρων των ονείρων είναι τόσο πολύ καλά. Ακόμη και οι μικροσκοπικές μπλε χάντρες που αναστέλλονται κοντά στα φτερά, δίνουν μια ωραία λεπτομέρεια. Τα τατουάζ συλλογής ονείρου δεν είναι προσωπικά αγαπημένα μου, αλλά για όσους από εσάς σκέφτονται να πάρουν ένα, ελέγξτε τα.

8. Flowery

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Ένας καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το χώρο στα τατουάζ πόδι είναι να επιμηκύνετε ένα αγαπημένο και το χρόνο τιμημένο σχέδιο. Αυτό το τατουάζ γίνεται με ελαφρώς σκιαγραφημένα λουλούδια, πολύ λίγα συμπληρώματα στο χρώμα και μακρά, ρέοντα αμπέλια. Βγαίνει από το μέσο μοσχάρι μέχρι το πόδι σε ένα στρεπτικό σχέδιο που τονίζει με μικρές κουκίδες και πολύχρωμα φύλλα.

7. Εκδήλωση Freak

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Αυτή η εικόνα θυμάται τις εκδηλώσεις των παλιών ημερών όπου ο "Τατουάζ" ήταν κάτι που οι άνθρωποι πληρώνουν καλά χρήματα για να φτάσουν. Τα τατουάζ εδώ είναι, και πάλι, πολύ παραδοσιακά στο ύφος και έχουν ένα δροσερό είδος έκκληση σε αυτούς. Λατρεύω τους ανατριχιαστικούς ήλιους που αναζητούν στα γόνατα. Πρέπει να ομολογήσω, ωστόσο, ότι τα φρικιαστικά μικρά πρόσωπα στα πόδια μου δίνουν τις πένες.

6. Nevermore

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Φωτεινά όμορφα χρώματα που αναμιγνύονται με το βαθύ, σκοτεινό, μυστηριώδες κοράκι αποτελούν αυτό το τατουάζ. Τα στοιχεία αυτού του είδους είναι γεμάτα σφιχτά, όλα γεμάτα στον μηρό. Δεν δίνει την αίσθηση ότι είναι υπερβολικά γεμάτη, επειδή το χρώμα χρησιμοποιείται στην τέλεια τοποθέτηση και η σκίαση στο πουλί δίνει αρκετές ελαφρύτερες περιοχές για να δώσει στα μάτια ένα διάλειμμα.

5. Μαορί

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Το στυλ μαορίδων προέρχεται από φυλές της Νέας Ζηλανδίας. Τα σχήματα curling και τα γεωμετρικά σφραγίσματα του προσδίδουν μια καθαρή εμφάνιση που είναι επίσης συναρπαστική. Φαίνεται υπέροχα αλλά συνήθως δεν είναι τόσο σκοτεινό και βαρύ όσο πολλά άλλα φυλετικά σχέδια. Αυτός έχει ακόμη και ένα ζευγάρι λουλούδια που δουλεύουν, το οποίο είναι μια αναζωογονητική πινελιά στο τυπικό ναύλο Maori. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τατουάζ Maori, υπάρχει ένας σύνδεσμος γι 'αυτό.

4. Αυτό είναι αποκριές

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Εδώ είναι ένα άλλο νόστιμο τατουάζ κοράκι. Ή, ίσως, ο κοραλλιογενής φανάρι; Φαίνεται σχεδόν σαν να έχει κολλήσει κάποια φτωχή ψυχή μέσα σε εκείνο το πουλί κακό. Αυτά τα πολλαπλά στρώματα λεπτομέρειας σε αυτό το πράγμα δίνουν πραγματικά ένα δροσερό αποτέλεσμα. Αυτή είναι μια πολύ περίεργη ιδέα και εικόνα.

3. Samoan

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Samoan τατουάζ είναι μια φυλετική μορφή του τατουάζ από τη Χαβάη. Σε αντίθεση με το τατουάζ του Μαορί, το στυλ αυτό συχνά σχηματίζεται από ευθείες γραμμές και σχέδια, με ελάχιστη ή μη καμπυλότητα. Περιλαμβάνει επίσης τμήματα των σκούρων μαύρων περιοχών που συμπληρώνονται πλήρως. Εάν η Samoan συμβαίνει να είναι περισσότερο το στυλ σας από το Maori, μπορείτε να δείτε περισσότερα σχέδια και ιστορία των τατουάζ Samoan εδώ. Αισθάνομαι ότι αξίζει να αναφέρουμε ότι η γενική λέξη "tribal" δεν αρχίζει να περιγράφει όλες τις μορφές και τα σχεδιαστικά στοιχεία αυτών των τατουάζ ούτε σας λέει τίποτα για την ιστορία ή τον πολιτισμό των πολλών φυλών που ομαδοποιούνται κάτω από την επικεφαλίδα "Tribal." Σας προτείνω να κάνετε έρευνα για αυτά τα πράγματα προτού πάτε για μια "φυλετική".

2. Σκουπίστε τη Polka

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Αυτό το στυλ προφανώς ονομάζεται Σκουπίδια Polka. Δεν έχω ιδέα γιατί, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι μου αρέσει πολύ. Το προφίλ της γυναίκας που περιβάλλεται από τα σκοτεινά γρατζουνισμένα σύνορα είναι μια νέα εμφάνιση που πιθανότατα δεν έχετε δει συχνά. Αυτό είναι, εν τέλει, ένα πολύ καλά κομμάτι.

1. Κάλτσες

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Ένα κορίτσι πραγματικά δεν μπορεί να πάει στραβά με ένα μεγάλο ζευγάρι ψαράδικα και garters κρανίο. Είμαι σωστός? Είμαι πιθανώς λάθος, αλλά εδώ είναι, χαριτωμένες κορδέλες και όλα. Για κάποιο αναπόφευκτο λόγο, η στάση αποθέματος στο γόνατο και στη συνέχεια ένα ναυτικό θέμα αναλαμβάνει, αλλά εγώ κάπως πραγματικά σκάβω στη μετάβαση. Λατρεύω τα χρώματα των ναυτικών κομμάτων, ακόμη και αν είναι λίγο ξεθωριασμένα, και οι κάλτσες έχουν ένα σέξι προσφυγή σε αυτούς. Ίσως ένα gal δεν μπορεί να πάει στραβά.

Leave A Comment

53 + = 55