55 εκπληκτικά τατουάζ καρδιά για να λειώσει την καρδιά σας

Αυτά τα τατουάζ καρδιά είναι απολύτως όμορφα! Απολαύστε αυτή τη λίστα με τα 55 καλύτερα τατουάζ καρδιάς και σχέδια του All-Time!

Τατουάζ καρδιάς έχουν τόσα πολλά νοήματα που δεν ξέρω τι να ξεκινήσω! Υποθέτω ότι ο πιο συνηθισμένος και προφανής λόγος για μελάνι μια καρδιά χαριτωμένο στο δέρμα είναι η αγάπη. Ωστόσο, οι καρδιές δεν εκφράζουν μόνο την αγάπη, αλλά και τον τόπο όπου βρίσκεται η ψυχή. Για παράδειγμα, σύμφωνα με τις ισλαμικές παραδόσεις, η καρδιά είναι πνευματικό κέντρο. Πιστεύεται εδώ και πολύ καιρό ότι η ψυχή βρίσκεται μέσα από την καρδιά, αλλά η επιστήμη έχει αποδείξει ότι δεν είναι.

Contents

Amazing Tattoos Καρδιάς:

Το σχήμα της καρδιάς που συνήθως επιλέγεται από τους περισσότερους από εμάς δεν είναι σωστά ανατομικά. Οι άνθρωποι πήγαιναν για την απλή αναπαράσταση της καρδιάς, η οποία είναι πραγματικά παρόμοια με το σχήμα της καρδιάς της αγελάδας. Πριν από πολύ καιρό, κανείς δεν ήξερε πώς φαίνεται η καρδιά του ανθρώπου, αλλά είδαν πολλές καρδιές αγελάδων. Τώρα που ξέρουμε πώς μοιάζει η καρδιά κάθε ανθρώπου, έχουμε την τάση να επιλέγουμε λιγότερο κιτσίνος τατουάζ καρδιάς.
Τατουάζ καρδιάς θα μπορούσαν να ταξινομηθούν σε πολλές κατηγορίες. Υπάρχουν εκείνοι που φαίνονται girly και αυτό θα μπορούσε να ταιριάζει με τη γεύση ενός πολύ παιχνιδιάρικο κορίτσι, και εκείνων που καθορίζουν σωστά μινιμαλισμό. Επιπλέον, βρίσκω ενδιαφέρον το πώς οι άνθρωποι εκφράζουν τη θλίψη, την ταλαιπωρία ή το βαθύ θαυμασμό τους για ορισμένα πράγματα, περικλείοντας μια καρδιά σε ένα πιο πολύπλοκο σχέδιο.
Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω τατουάζ καρδιά rad, αν θέλετε να μάθετε τι απευθύνεται σε εσάς και τι όχι. Ορισμένες από αυτές είναι πολύχρωμες και κλασικές, ενώ άλλες συνδυάζονται με σύμβολα ή περιβάλλοντα που θα πνίξουν το μυαλό σας! Εκτός από τις τεράστιες και γοητευτικές έννοιες, σχεδόν όλοι τους είναι χαρά να δούμε! Αυτό είναι καραμέλα για τα μάτια σας! Καρδιά σχήματος καραμέλα!

55. Καρδιές όπως τα διαμάντια

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Μου αρέσει ο τρόπος που αυτό το διαμάντι σε σχήμα καρδιάς ξεχωρίζει σε αυτό το τατουάζ! Φαίνεται ότι ήταν κρυμμένο κάπου ανάμεσα σε τριαντάφυλλα και κάποιος το βρήκε! Η επιλογή των κοριτσιών στα χρώματα ήταν πραγματικά εμπνευσμένη! Συνδέει πιθανώς διαμάντια με καρδιές και τριαντάφυλλα. Ο καλλιτέχνης δερματοστιξίας που μετέγραψε αυτή την ομορφιά κατόρθωσε να τραβήξει την πολύπλευρη επίδραση ενός πραγματικού διαμαντιού.

54. Μινιμαλισμός σε θέματα καρδιάς

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Αυτό το τατουάζ είναι μεταξύ των καρτών τατουάζ που αντιπροσωπεύουν το στυλ μινιμαλισμού. Είναι στην πραγματικότητα απλώς το περίγραμμα μιας καρδιάς, που έχει κολληθεί στον καρπό ενός κοριτσιού. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους ανθρώπους που είναι διακριτικοί και δεν θέλουν κάτι που παγιδεύει το μάτι στο δέρμα τους. Παρ 'όλα αυτά, αυτό το απλό τατουάζ είναι ακόμα οπτικά δελεαστικό.

Να πάρετε μια Δωρεάν Τατουάζ προσαρμοσμένης καρδιάς Σχεδιασμός Απόσπασμα:
Προσφορά περιορισμένης ώρας (κάντε κλικ στη φωτογραφία)
Κάντε κλικ here to get your free custom tattoo design quote.

53. Γυναικεία και ανατομικά σωστή

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Αυτή η ανατομικά σωστή καρδιά συνδυάζεται με ένα τρίγωνο που δείχνει προς τα κάτω. Η έννοια του τριγώνου που δείχνει προς τα κάτω είναι η θηλυκότητα, ή, σύμφωνα με τους Έλληνες, μια πόρτα προς την ανώτερη σοφία. Ενώ τα βέλη δείχνουν προς την κατεύθυνση της ροής αίματος, το τρίγωνο δείχνει προς την αντίθετη κατεύθυνση. Αυτό είναι σίγουρα ένα αμφιλεγόμενο τατουάζ!

52. Τα πόδια αφήνουν ένα σημάδι

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Μεταξύ των καρδιών τατουάζ που υποτίθεται ότι είναι υπενθυμίσεις για την απώλεια ενός αγαπητού, αυτό το τατουάζ έγινε στη μνήμη ενός σκύλου. Η σήμανση των σημείων των ποδιών ενός κατοικίδιου ζώου είναι αρκετά δημοφιλής, ειδικά όταν δεν είναι πλέον μέρος της ζωής του ιδιοκτήτη του. Πολύ συναισθηματικά και πολύ καλά, αυτό το τατουάζ περιλαμβάνει μια μικρή καρδιά που δείχνει την αγάπη για την χαμένη ψυχή.

51. Δακτυλικά αποτυπώματα στην καρδιά

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Ποιος καλύτερος τρόπος να αποδείξουμε ότι κάποιος έχει επηρεάσει την καρδιά κάποιου από το να τατουάζ τα δακτυλικά αποτυπώματα του; Με την εμφάνιση των γραμμών που περιέχει η καρδιά αυτή, υπάρχουν τουλάχιστον δύο δακτυλικά αποτυπώματα μέσα σε αυτήν. Πιθανότατα ανήκουν στο ίδιο πρόσωπο και δεν μπορούν ποτέ να συγχέονται με κάτι άλλο. Αυτό το τατουάζ είναι πιο ισχυρό από ένα τατουάζ όνομα. Θα μπορούσαν να υπάρχουν δύο άτομα με το ίδιο όνομα, αλλά όχι δύο άτομα με τα ίδια δακτυλικά αποτυπώματα.

50. Καρδιά κοσμείται με λουλούδια

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του γυναικείου τατουάζ. Αν και το περίγραμμα της καρδιάς δεν είναι ακριβές, τα στοιχεία μέσα σε αυτήν σχηματίζουν τέλειο σχήμα. Τα λουλούδια, τα φυλλάδια και οι αφηρημένες γραμμές κάνουν έναν μεγάλο συνδυασμό που μεταδίδει τα συναισθήματα της ειρήνης, της ευτυχίας και της αρμονίας. Θα έλεγα ότι αυτή είναι μια εμπνευσμένη επιλογή για ένα τατουάζ καρδιάς!

49. Η ζωή συνεχίζεται

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Αυτός ο σχεδιασμός έχει πολύ ισχυρό νόημα. Από τη μια πλευρά, είναι ένα σχεδόν ολοκληρωμένο σχήμα καρδιάς και, από την άλλη πλευρά, υπάρχει το ερωτηματικό. Το τελευταίο αντιπροσωπεύει τη σημασία της πρόληψης των αυτοκτονιών. Η κύρια ιδέα είναι ότι ένας συγγραφέας χρησιμοποιεί αυτό το σημάδι στίξης όταν δεν θέλει να τερματίσει μια πρόταση. Αυτός ο κανόνας μπορεί να εφαρμοστεί στη ζωή. Δεν χρειάζεται να σταματήσει ξαφνικά, αλλά να συνεχίσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αν σας αρέσουν μικρά τατουάζ όπως αυτό, ίσως να σας αρέσουν και αυτά τα http://www.tattoo-models.net/88-small-tattoo-ideas-designs/!

48. Πίστη, ελπίδα και αγάπη

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Ο συνδυασμός γραφικών και λέξεων είναι πολύ συνηθισμένος. Οι άνθρωποι επιλέγουν συχνά λέξεις μελάνι στο δέρμα τους, επειδή πιστεύουν ότι τα λόγια είναι ισχυρά και μπορούν να κάνουν ένα τατουάζ ολοκληρωμένο. Χωρίς πίστη, ελπίδα και αγάπη, αυτό το τατουάζ θα ήταν μια αναπαράσταση ενός σταυρού, ενός καρδιακού παλμού και μιας καρδιάς. Ωστόσο, η έλλειψη εξηγήσεων δεν είναι πάντα κακό.

47. Καρδιά σε μια θάλασσα χρωμάτων

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Η διάσημη τεχνική ακουαρέλα χτυπά πάλι με αυτό το όμορφο τατουάζ καρδιάς. Καρδιά τατουάζ είναι ωραία ούτως ή άλλως, αλλά αυτή η τεχνική έχει έναν τρόπο να διακοσμήσει οποιοδήποτε σχήμα. Ο περήφανος ιδιοκτήτης αυτού του τατουάζ πήρε παστέλ χρώματα για την βουτιά που περιβάλλει το περίγραμμα μιας πολύ απλής καρδιάς. Τέτοιο λεπτό τατουάζ ταιριάζει τέλεια στον καρπό, δεν σκέφτεστε?

46. ​​Οικογένεια πάνω απ 'όλα

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Όταν κοιτάζω αυτό το τατουάζ σε σχήμα καρδιάς, έρχονται στο μυαλό η ευχέρεια και η καλλιγραφία. Η λέξη οικογένεια μπορεί να γραφτεί με τέτοιο τρόπο ώστε να σχηματίζει δύο σχήματα, δηλαδή την καρδιά και το άπειρο ταυτόχρονα. Ανάλογα με το πώς το βλέπετε, αυτό το απλό τατουάζ εκφράζει τόσο πολύ! Και πάλι, ο καρπός είναι ένα καλό μέρος για τέτοια σχέδια!

45. Φτερά μιας καρδιάς αγγέλου

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Σύμφωνα με την κοινή γνώση, η έννοια αυτού του τατουάζ είναι η απώλεια ενός αγαπημένου. Καρδιά τατουάζ δεν είναι πάντα για τον εορτασμό της αγάπης ή της ευγνωμοσύνης. Μερικές φορές, εκφράζουν την απώλεια και τη θλίψη. Τα φτερά αντιπροσωπεύουν την ιδέα του αγγέλου και του ουρανού, ενώ η καρδιά αντιπροσωπεύει τα συναισθήματα που έχει κερδίσει το άτομο αυτό. Είναι ένα πολύ συγκινητικό και ευαίσθητο σχέδιο!

44. Ράψιμο σπασμένης καρδιάς

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Εάν τα φτερά συνήθως με κάνουν να σκεφτώ αγγέλους, σε αυτή την περίπτωση με κάνουν να σκέφτομαι να πετάω. Το κέντρο αυτού του τατουάζ απεικονίζει μια καρδιά σπασμένη στο μισό και ραμμένη πίσω μαζί. Θα μπορούσε να σημαίνει ότι η αγάπη σάς αφήνει ελεύθερη; Ή, όταν η καρδιά σας δεν είναι πλέον κομμένη, μπορείτε να αισθανθείτε ελεύθερος και πάλι; Καρδιά τατουάζ είναι πάντα δύσκολο να ερμηνεύσει, αλλά τουλάχιστον ξέρω τώρα τι λεπτομέρειες μπορώ να συμπεριλάβω στο δικό μου.

43. Η δύναμη της πίστης

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Φαίνεται ότι μια καρδιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιστολή! Τώρα αυτό λέω δημιουργικό! Η πίστη σε κάτι ή σε κάποιον ή ακόμα και στον εαυτό σας είναι ένα πολύ δυνατό συναίσθημα. Τα συναισθήματα μπορεί να είναι μια φυσική απάντηση σε ορισμένα ερεθίσματα, αλλά είναι ευκολότερο να τα συσχετίσεις με μια μικροσκοπική και χαριτωμένη καρδιά! Ένα άλλο τατουάζ καρπού που είναι περισσότερο από δροσερό!

42. Η μουσική είναι αγάπη

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Λέγεται ότι η μουσική είναι ο τρόπος που ακούγονται τα συναισθήματα. Λοιπόν, αυτός είναι ο τρόπος που μοιάζει η μουσική σαν ένα πολύ ωραίο τατουάζ! Το κλειδί Sol είναι μια πολύ προσεκτική προσθήκη στην καρδιά και τα πλήκτρα πιάνου. Όποιος συνδυάστηκε μαζί αυτά ήξεραν τι έκανε ή έκανε! Απλή, δροσερή και εκφραστική!

41. Στον ρυθμό της καρδιάς

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Η μουσική είναι τροφή για την ψυχή. Ξέρετε, το ξέρω και το άτομο που έχει κολλήσει το ξέρει! Κάνοντας ένα ζευγάρι ακουστικών σε μια καρδιά είναι σαν να αναγνωρίζουμε τα αποτελέσματα που έχει η μουσική στις διαθέσεις μας και στην αντίληψη της ζωής. Ας χορέψουμε με τις καρδιές μας, όχι μόνο με το σώμα μας, θα εμείς?

40. Οι καρδιές ευαισθητοποιούν

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Ο μόνος λόγος για τον οποίο υπάρχουν πολλές εκστρατείες για την ευαισθητοποίηση σε διάφορα θέματα είναι ότι μας ενδιαφέρει. Με φροντίδα, αποδεικνύουμε ότι έχουμε μια καλή καρδιά. Ως εκ τούτου, ο συνδυασμός του σύμβολο του καρκίνου του μαστού με μια καρδιά οδηγεί σε ένα πολύ εγκάρδιο τατουάζ. Η διατήρηση της αιτίας σας καθιστώντας τη μόνιμη προσθήκη στο δέρμα σας είναι μια αρκετά δέσμευση!

39. Οι ευτυχισμένες καρδιές είναι πολύχρωμες

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Νομίζω ότι αυτή η κυρία έχει καταφέρει να πάρει μικροσκοπικά τατουάζ σε άλλο επίπεδο! Τέσσερις μικρές και πολύχρωμες καρδιές τατουάζ πίσω από το αυτί μπορεί να μην σημαίνουν πάρα πολύ, αλλά φαίνονται υπέροχα! Μπορεί να έχει τους δικούς της βαθιούς και σημαντικούς λόγους, αλλά, οπτικά, είναι απλά λατρευτός! Μερικά τατουάζ μπορεί απλά να φαίνονται δροσερά χωρίς να χρειάζεται να εκπέμπει προσεγμένη ευαισθησία.

38. Βάζει και σχηματίζει καρδιές

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Ένα δολάριο και ένα κορίτσι, ή πιο συγκεκριμένα ένα αρσενικό ελάφι και ένα θηλυκό ελάφι μπορούν να διαμορφωθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να σχηματίσουν μια καρδιά. Επίσης γνωστά ως σύμβολα ελεφάντων, δεν εννοούν μόνο την παρουσία, αλλά και την έκφραση της ασφάλειας, της ευημερίας και του καταφυγίου. Μου αρέσουν ιδιαίτερα οι διακοσμητικές προσθήκες που εξαπλώνονται στους κοιλιακούς και τις πλευρές της γυναίκας.

37. Επανέκδοση και εκβιασμός ολόψυχα

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Πρέπει να παραδεχτώ ότι αυτό το τατουάζ μου διασκεδάζει. Στέλνει ένα τόσο ισχυρό μήνυμα! Η λευκή ζώνη που τοποθετείται πάνω από την καρδιά είναι συνήθως εγγεγραμμένη με το όνομα ενός ατόμου. Στην περίπτωση αυτή, ο υπερήφανος ιδιοκτήτης αυτού του τατουάζ επέλεξε να στείλει ένα μεγάλο μήνυμα που ακούγεται σαν εξέγερση και εξέγερση. Είναι σαν αυτή η μπάντα προστατεύει την καρδιά του από το να σπάσει! Θαυμάζω το θάρρος για αυτό!

36. Πουλιά όπως και το φιλί

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Δύο πουλιά κάθονται στα κλαδιά και φιλιούνται! Τι γλυκιά στιγμή! Τα λουλούδια είναι όλα γύρω τους και το φόντο είναι κόκκινο και το σχήμα άρεσε μια καρδιά. Κάποιος είναι ερωτευμένος και φαίνεται εκπληκτικό! Θα ήθελα κάτι παρόμοιο για μένα και για το μέλι μου!

35. Γεωμετρία καρδιάς με καυτά σημεία

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Τα χρώματα χρησιμοποιούνται συχνά για να δείξουν επίπεδα θερμότητας. Για παράδειγμα, το κόκκινο είναι ένας δείκτης ζεστού, ενώ το μπλε είναι ένας δείκτης του κρύου. Αυτή η καρδιά έχει κόκκινες, κίτρινες και λευκές περιοχές. Νομίζω ότι οι κόκκινες περιοχές αντιπροσωπεύουν πάθος και έντονα συναισθήματα, ενώ τα άλλα μειώνονται και πιθανώς στοχεύουν σε διαφορετικούς τομείς της ζωής. Οι γεωμετρικές λεπτομέρειες αποσκοπούν να δώσουν έμφαση στην κύρια ιδέα.

34. Κενές, επικαλυπτόμενες καρδιές

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Αυτό το σχέδιο είναι υπνωτισμός, έτσι δεν είναι; Δεν μπορώ να αποφασίσω αν μοιάζει με λαβύρινθο ή τι; Η ιδέα πίσω από αυτό το τατουάζ μπορεί να είναι απλή ή περίπλοκη. Ίσως είχε τόσες πολλές καρδιές που ήθελε να τους κρατήσει ως υπενθύμιση. Ανεξάρτητα από τον πραγματικό λόγο, αυτό είναι ένα από τα λιγότερο κοινά τατουάζ καρδιά.

33. Γεωμετρική, ανατομικά σωστή καρδιά

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Τοποθετημένη δεξιά στη μέση του στήθους αυτού του ανθρώπου, αυτή η γεωμετρική καρδιά μοιάζει πραγματικά φοβερή! Αυτή δεν είναι καρδιά σαν αγελάδα, αλλά μια ανατομικά σωστή ανθρώπινη καρδιά. Είναι εκπληκτικό το πώς μερικές καλές γραμμές μπορούν να δημιουργήσουν ένα σωστό εφέ 3D για ένα δερματοστιξία 2D. Γνωρίζετε ότι είναι 3D όταν μπορείτε να αναγνωρίσετε τη σκίαση, η οποία λείπει εντελώς από αυτήν την εικόνα.

32. Μια καρδιά που αντλεί αίμα

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Μέρος της ανατομικά σωστής σειράς καρδιών, το τατουάζ αυτού του ανθρώπου είναι πολύ πιο λεπτομερές. Επιπλέον, έχει μερικά βέλη που τατουάζ στις κύριες αρτηρίες του, δείχνοντας την κατεύθυνση της ροής του αίματος. Ένα μέρος αυτού του τατουάζ τοποθετείται στην κορυφή της πραγματικής καρδιάς του. Η ακρίβεια αυτού του σχεδιασμού με κάνει να το πάρω πολύ σοβαρά!

31. Καρδιά που συγκρατείται

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψει πόσο καλά σκέφτηκε και έκανε αυτό το τατουάζ. Μεταφορικά, συχνά αισθάνομαι ότι είμαι συγκρατημένος. Αυτές τις μέρες, είναι αδύνατο να επιτευχθεί η αρνητικότητα και η θετική στάση. Έχουμε την τάση να προστατεύουμε τον εαυτό μας, καταλήγοντας να αισθανόμαστε ασφυκτιζόμενοι από τους δικούς μας περιορισμούς. Η τεχνική που χρησιμοποιείται για αυτό το τατουάζ είναι παρόμοια με την χάραξη γραμμών. Διάσημοι καλλιτέχνες, όπως ο Albrecht Durer, το χρησιμοποίησαν και το τελειοποίησαν με το πέρασμα του χρόνου.

30. Κορίτσι με λεοπάρδαλη εκτύπωση

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Ένα από τα πιο νευρικά τατουάζ καρδιάς, αυτό δεν χρειάζεται φωτεινά χρώματα για να ξεχωρίσει. Η λεοπάρδαλη εκτύπωση σε συνδυασμό με το μοβ τόξο δημιουργούν ένα πολύ χαριτωμένο αποτέλεσμα που είναι θηλυκό και μοντέρνο. Θυμάμαι να φοράει λεοπάρδαλη εκτυπώσεις πολύ όταν ήταν en μόδα. Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι εξακολουθούν να είναι!

29. Αφρικανικές καρδιές σε μια καρδιά

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Αυτό το τατουάζ έχει κάποια αφρικανικά και φυλετικά στοιχεία σε αυτό. Αποτελείται από 4 καρδιές, διακοσμημένες με διάφορα σχήματα και χρώματα. Η καρδιά από το κέντρο περιέχει κάτι που μοιάζει με δέντρο. Αυτό είναι πιθανώς ένα σύμβολο της ζωής σε αυτό το συγκεκριμένο παράδειγμα. Η ποικιλία των χρωμάτων που χρησιμοποιούνται για αυτό το τατουάζ του δίνει ένα φθινόπωρο συναίσθημα.

28. Η αγάπη της Disney συμπυκνώνεται σε μια καρδιά

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Οι γελοιογραφίες δεν είναι μόνο για παιδιά! Υπάρχουν τόσες πολλές ιστορίες που αναπτύχθηκαν από τη Disney που είναι κατάλληλες τόσο για τους νέους όσο και για τους ηλικιωμένους! Αυτό το τατουάζ εμπνέει την ευτυχία, την επιτυχία, την εκπλήρωση και τα ευχάριστα χρώματα που όλοι χρειαζόμαστε στη ζωή μας! Ένα τέτοιο τατουάζ θα μπορούσε να αποτελεί υπενθύμιση για το αν είμαστε ανασφαλείς ή δυσαρεστημένοι ή έχουμε απλά μια κακή μέρα.

27. Η καλοσύνη είναι αρετή

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Η καλοσύνη θεωρήθηκε δεδομένη. Οχι πια! Παρόλο που το είδος δεν κοστίζει τίποτα, είναι σπάνιο αυτές τις μέρες! Το πρόσωπο που επέλεξε να συμπεριλάβει αυτό το μήνυμα στο τατουάζ του / της πρόσθεσε δύο άνθη και άλλα διακοσμητικά στοιχεία σε αυτό. Σκοπός τους είναι να επισημάνουν το μήνυμα και να διατηρήσουν το νόημά του. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι ένα μήνυμα για τον εαυτό μου, αλλά περισσότερο μόνιμη επιγραφή αυτού που πραγματικά έχει σημασία.

26. Το Σύμπαν είναι στην καρδιά μας

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Τι εκπληκτικό έργο τέχνης! Οι λόγοι πίσω από αυτό το τατουάζ είναι σχεδόν άσχετοι όταν χάσετε κοιτάζοντας το! Η επιλογή των χρωμάτων είναι εκπληκτική, διότι αναδεικνύει την ομορφιά του σύμπαντος που είναι ροζ και γαμπρό μπλε και oh, τόσο φωτεινό! Μπορεί ο διαχωρισμός να σημαίνει ότι υπάρχει ένα διαφορετικό σύμπαν στην καρδιά κάθε ατόμου; Αυτό σας κάνει να σκεφτείτε, έτσι δεν είναι?

25. Καρδιά στα χέρια του Mickey Mouse

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Αντίθετα με τα περισσότερα τατουάζ καρδιάς που εμπνέονται από την Disney, αυτή δεν περιέχει πλήρη πορτρέτα οποιουδήποτε χαρακτήρα. Είναι τόσο απλό, ότι χρειαζόταν μόνο τα χέρια του Mickey Mouse για να δημιουργήσει μια καρδιά. Αυτό λέει πολλά για το άτομο που το επέλεξε και για το σκοπό του επίσης. Αυτό είναι πιο συναισθηματικό από ότι είναι δροσερό.

24. Ο Tim Burton θέτει σχέδια αγάπης

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Η ιδέα πίσω από αυτό το τατουάζ είναι αρκετά σαφής. Κάποιος ήταν τόσο εντυπωσιασμένος και εμπνευσμένος από την ιστορία αγάπης του Tim Burton, ότι αποφάσισε να το μανιώσει μόνιμα στο δέρμα. Ο εφιάλτης πριν τα Χριστούγεννα έχει γίνει δημοφιλής μεταξύ των τατουάζ άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χάρη στην συγκινητική ιστορία του. Είσαι fan?

23. Εξάντληση καυσίμων

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Η ιδέα του τατουάζ αυτού του τύπου είναι γεμάτη από μεταφορές! Αν και μοιάζει με εκμετάλλευση πετρελαίου, η μηχανή που τατουάζει στο στήθος του κάνει κάτι διαφορετικό. Είναι καταναλώνει ό, τι είναι που καύσιμα την καρδιά του. Δεν έχει απομείνει πολύ μέσα στην καρδιά του, οπότε έπρεπε να έχει περάσει από ένα σπαρακτικό δράμα. Κάποιος τον βοηθήσει να ξαναγεμίσει την καρδιά του, παρακαλώ!

22. Η επίδραση των κραγιόν στην καρδιά

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Αυτό το τατουάζ δεν είναι παρά συνηθισμένο! Μοιάζει με τον καλλιτέχνη τατουάζ που επέστησε τη χρήση κραγιόν. Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπω ότι τέτοιες τεχνικές χρησιμοποιούνται για μελάνι κάτι! Είμαι εντυπωσιασμένος από το πόσο πραγματική φαίνεται. Δεν είναι σίγουρα ένα απλό σχέδιο, αλλά ένα πραγματικό τατουάζ! Πρέπει να βάλω αυτή την τεχνική στον κατάλογό μου για μελλοντικά τατουάζ, έτσι δεν είναι εσύ?

21. Λεπτότητα σε μια δαντελωτή καρδιά

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Τατουάζ καρδιάς έχουν ένα κοινό πράγμα: περιλαμβάνουν το σχήμα μιας καρδιάς. Ωστόσο, αυτό το παράδειγμα αποδεικνύει πώς μια καρδιά μπορεί να εκφράσει την λεπτότητα και τη θηλυκότητα την ίδια στιγμή. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την αγάπη, τη θλίψη ή την οπτική απόδοση. Πρόκειται για την έκφραση της θετικής άποψης του σεξ.

20. Τα ονόματα αντηχούν στις καρδιές

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Αυτό το τατουάζ καρδιάς είναι ένα αφιέρωμα σε ένα άτομο που ονομάζεται Alicia. Η γραμματοσειρά επιλέχθηκε με σύνεση. Οι χαρακτήρες διαμορφώνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να σχηματίζουν μια καρδιά. Συσχετίζουμε τα πρόσωπα με τα ονόματά τους και γι 'αυτό αντέχουν στις καρδιές μας. Η Αλικία είναι μια τυχερή κοπέλα!

19. Κλουβί με σχήμα καρδίας

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Σύμφωνα με τις χριστιανικές σκέψεις, η Εύα κατασκευάστηκε από την αριστερή πλευρά του Αδάμ. Αυτό το τατουάζ μπορεί να έχει σχέση με αυτό ή μπορεί να σημαίνει κάτι άλλο. Υπάρχει επίσης ένας άλλος μύθος που λέει ότι η ψυχή ενός ατόμου μπορεί να παγιδευτεί στο στήθος. Ο τελευταίος μπορεί να έχει ισχυρότερο δεσμό με την ίδια την καρδιά. Δεν γνωρίζουμε το σωστό νόημα, αλλά γνωρίζουμε ότι φαίνεται φοβερό!

18. Κλειδαριά και κλειδί σε σχήμα καρδιάς

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Αυτά τα τατουάζ καρδιά είναι όλα για την αγάπη. Πώς μπορώ να το ξέρω; Η απάντηση είναι απλή. Όταν υπάρχει ένα κλειδί για μια κλειδαριά που μοιάζει με καρδιά, αυτό είναι σαφώς το κλειδί που μπορεί να το ανοίξει. Τόσο η κλειδαριά όσο και το κλειδί είναι στην ίδια θέση, οπότε ίσως κανείς δεν ήταν αρκετά άξιος για να κερδίσει αυτό το κλειδί. Όχι ακόμα, ούτως ή άλλως!

17. Ακολουθήστε την καρδιά σας

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Ακολουθώ την καρδιά μου είναι το μήνυμα που συνοδεύει αυτό το τατουάζ κλειδαριάς. Είναι όμορφα διακοσμημένο με χρυσά δαχτυλίδια, λουλούδια και το προφίλ ενός κοριτσιού. Νομίζω ότι αυτή η κοπέλα είναι η παράσταση της γυναίκας που φορά αυτό το τατουάζ. Φαίνεται τόσο ωραίο και ελκυστικό που πραγματικά ελπίζω ότι το αναμενόμενο κλειδί θα εμφανιστεί πολύ σύντομα!

16. Οι σκοτεινές καρδιές νιώθουν και πεταλούδες

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Εάν παίρνουμε τα πράγματα κυριολεκτικά, οι πεταλούδες υποτίθεται ότι είναι αισθητές στο στομάχι κάποιου. Ωστόσο, οι πεταλούδες τατουάζ δίπλα σε αυτή τη μαύρη καρδιά στέλνουν το ίδιο μήνυμα. Ενώ μια μαύρη καρδιά δεν είναι στην πραγματικότητα ένα σύμβολο ευτυχίας και αγάπης, αυτές οι πεταλούδες μαλακώνουν λίγο. Υπάρχει και ελπίδα και ζωή σε μια θλιβερή καρδιά!

15. Καρδιές αντί νωτιαίου μυελού

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Η επίδραση αυτών των τατουάζ πολλαπλών καρδιών είναι πιο οπτική, που έχει νόημα. Πράγματι, μπορούμε να σκεφτούμε τον νωτιαίο μυελό ως στήλη που στηρίζει τη ζωή μας και μοιάζει με αγάπη. Ή, δεδομένου ότι υπάρχουν 9 καρδιές, ίσως υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ αυτών των δερματοστιξιών και των 9 που ζει μια γάτα πιθανώς έχει. Σε κάθε περίπτωση, αυτά είναι δροσερά tats σε μια πανέμορφη κυρία!

14. Ψάρια, φάλαινα και αφηρημένα

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Μέρος των λιγότερο κοινών τατουάζ καρδιών, αυτό έχει κάτι να κάνει με ένα ψάρι ή μια φάλαινα και ένα λουλούδι ή ένα έντομο. Η όλη αντιπροσώπευση είναι λίγο υπερβολικά αφηρημένη για να πει τι συμβαίνει εκεί. Εάν θέλετε να κάνετε τους ανθρώπους να αναρωτιούνται, θα πρέπει να πάρετε ένα παρόμοιο τατουάζ! Προσωπικά μου αρέσει η βουτιά του κόκκινου χρώματος.

13. Αγκάθια που διαπερνούν μια καρδιά

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Εάν συγκεντρώσουμε τις έννοιες που συζητήσαμε προηγουμένως, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι αυτό το άτομο έχει χάσει κάποιον και ο πόνος είναι τόσο αφόρητος που αισθάνεται ότι τα αγκάθια διαπερνούν την καρδιά του. Η θέση αυτού του τατουάζ είναι μια εξαιρετική επιλογή αφού μόνο οι άγγελοι έχουν φτερά που ξεκινούν από τις ωμοπλάτες τους. Ή, τουλάχιστον, αυτή είναι η εικόνα που δημιουργήσαμε από αυτούς.

12. Η αγάπη του Steampunk μπορεί να πετάξει

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Όταν βλέπετε όλα τα είδη τροχών που είναι διατεταγμένα να μοιάζουν με μηχανισμό, μπορείτε να τα ταξινομήσετε ως steampunk. Το τελευταίο είναι ένα ύφος που εφαρμόζεται στην διακόσμηση, τη μόδα και πολλά άλλα. Αυτή η κυρία το προσάρμοσε για την καρδιά και τα φτερά τατουάζ. Τα φτερά είναι σαφώς εφοδιασμένα με φτερά, αλλά δεν είναι το ελαφρύ είδος. Βάζουν τους τροχούς της καρδιάς σε κίνηση και αυτό έχει σημασία.

11. Patched up καρδιά

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Αν και πολύχρωμο και φαινομενικά ευτυχισμένο, αυτό είναι ένα patched καρδιά. Σπασμένα σε τουλάχιστον 7 κομμάτια, η καρδιά αυτού του κοριτσιού είναι τώρα γεμάτη. Μπορώ να αποκρυπτογραφήσω μερικά στοιχεία όπως τα πόδια των κατοικίδιων ζώων, τα αστέρια και τις μικροσκοπικές καρδιές. Σίγουρα σημαίνουν κάτι για τον άνθρωπο που τους επέστησε. Αυτό το τατουάζ φέρνει μια ωραία και προσωπική προσέγγιση.

10. Η δύναμη της απλότητας

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό το απλό, κόκκινο τατουάζ καρδιών θα είχε αντίκτυπο σε με αν δεν ήταν για το κόκκινο φόρεμα και τα κόκκινα νύχια. Όλοι ταιριάζουν, αναδεικνύοντας το λευκό του δέρματός τους, αλλά, στην πραγματικότητα, αντιπροσωπεύουν την απλότητα. Η απλή αγάπη είναι τόσο παθιασμένη, που περιβάλλεται από κόκκινο! Το κόκκινο είναι σίγουρα το αγαπημένο της χρώμα!

9. Η αγάπη για την πίτσα

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Αυτό το τατουάζ πίτσα δεν μπορούσε να αφεθεί έξω! Νομίζω ότι είναι διασκεδαστικό πώς οι άνθρωποι αγαπούν την πίτσα τόσο πολύ που αποφασίζουν να το μελάνι στο δέρμα τους. Λατρεύω επίσης την πίτσα, αλλά δεν θα πάω όσο το τατουάζ στο σώμα μου. Αυτές τις μέρες, η πίτσα και το wifi είναι κοινές αντικαταστάσεις της πραγματικής ανθρώπινης αλληλεπίδρασης και της ανθρώπινης αγάπης. Πρέπει να παραδεχτώ ότι η κρούστα της καρδιάς αυτής της πίτσας φαίνεται τόσο τραγανή που πρέπει να παραγγείλω μία. Αμέσως!

8. Βασιλικά βάσανα σε θάλασσα αίματος

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Τα χρυσά στοιχεία από αυτό το τατουάζ με κάνουν να σκέφτομαι τα δικαιώματα. Οι στολές των βασιλικών είναι συχνά μπλε και διακοσμημένες με χρυσά κομμάτια. Από την άλλη πλευρά, το κόκκινο μέρος αυτής της καρδιάς μοιάζει με μια μυριάδα που κουνάει μέσα από τις χρυσές διακοσμήσεις. Πιστεύω ότι υπάρχει πολύ θυμός που εκφράζεται σε αυτό το συγκεκριμένο σχέδιο.

7. Αγαπημένα εσωτερικά αποκαλύπτονται

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Αυτό που μοιάζει με κορίτσι, μπορεί να είναι πολύ περισσότερο! Δεν φορούσε ρούχα εκτός από τις κάλτσες και ένα ζευγάρι κόκκινων τακουνιών. Ωστόσο, αποκαλύπτει τα εσωτερικά της, σχηματίζοντας μια καρδιά με το δέρμα της. Καθόλου βρώμικο, αυτό το τατουάζ με επιτυχία με μελάνι μας δείχνει τη δομή των οστών αυτού του κοριτσιού. Είναι επειδή είναι εύθραυστη παρόλο που φαίνεται τόσο σίγουρη; Αυτός είναι ένας μόνο τρόπος να το εξετάσουμε.

6. Προστασία από το χειρότερο

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Θυσία για το καλύτερο καλό! Το σύνολο αυτό το τατουάζ είναι για να βάζουμε με ένα, βαθύ πόνο και την προστασία από άλλες, πιθανώς χειρότερες μαχαιρώματα. Τα μαχαίρια χρησιμοποιούνται ως σύμβολα, που αντιπροσωπεύουν όλα τα πράγματα που θα μπορούσαν να διεισδύσουν στην καρδιά κάποιου. Η ειρωνεία είναι ότι η ομπρέλα που κρατάει τα μαχαίρια μακριά είναι εκείνη που διαπερνά την καρδιά, περνώντας από τη μέση της και βγαίνοντας από την άλλη πλευρά.

5. Προσαρμογή σε καιρούς

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Το πρότυπο, κατάστρωμα των 52 φύλλων δεν περιλαμβάνει αυτό το σχέδιο. Πρόκειται προφανώς για προσαρμογή του κλασσικού σχεδίου στο σωστά ανατομικά σωστό. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα φαίνονται οι άλλες κάρτες προσαρμοσμένες στις βελτιωμένες εκδόσεις τους! Μπορώ, ωστόσο, να εκτιμήσω την πρωτοτυπία και το σκιώδες παιχνίδι σε αυτό!

4. Μια καρδιά που δεν θέλει πια

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Πρέπει να παραδεχτώ ότι αυτό το τατουάζ δεν στέλνει ένα θετικό μήνυμα. Με απλά λόγια, είναι μια καρδιά που κρεμόταν με ένα σχοινί δεμένο με ένα δέντρο. Με τα βλέμματα αυτού του γεμάτου δένδρου, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι δεν είχε εύκολη ζωή. Ίσως το πρόσωπο που επέλεξε αυτό το σχέδιο θέλησε να σκοτώσει το ένα ή το άλλο μέρος του. Σε νέες αρχές!

3. Υπνωτική καρδιά mandala

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Οπτικώς ελκυστικό, αυτό το τατουάζ καρδιά mandala είναι κάτι περισσότερο από όμορφο! Μπορείτε να πείτε πώς τα επιλεγμένα χρώματα λάμπουν σαν να υπάρχει κάτι πραγματικά συνδεδεμένο με το δέρμα της; Θαυμάσια δουλειά και μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα! Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, η μαντάλα αντιπροσωπεύει το σύμπαν στην ινδική παράδοση.

2. Αποσυμπιέστε το δρόμο προς την καρδιά της

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Αυτή η γυναίκα μπορεί να σκεφτεί ότι τα κλειδαριές και τα κλειδιά είναι πολύ παλιά μόδα, κι έτσι άλλαξε φερμουάρ. Αστείο, από αυτό που έχω δει μέχρι τώρα, αυτό το τατουάζ είναι μοναδικό! Δεν μπορεί να τοποθετηθεί εκεί όπου είναι πραγματικά η καρδιά, αλλά είναι εξαιρετικά λεπτομερές και ανατομικά σωστό. Ήταν πραγματικά γενναίος όταν πήρε αυτό το σχέδιο!

1. Σώμα και ψυχή ενωμένα

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Πιστεύεται ότι για να φιλοξενήσει την ψυχή του, η καρδιά είναι επίσης ο τόπος όπου μπορούν να συναντηθούν δύο ψυχές. Αυτό το τατουάζ είναι η απόδειξη ότι η καρδιά μπορεί να συνδέει ταυτόχρονα τις ψυχές και τα σώματα των δύο ανθρώπων. Γιορτάζοντας την ένωση μεταξύ σώματος και ψυχής, αυτό το σχέδιο είναι γεμάτο από θετικές συνειρμούς.

 

Leave A Comment

− 2 = 3