21 εμπνευσμένα και όμορφα τατουάζ καρκίνου του μαστού

Τατουάζ καρκίνου του μαστού

Ο καρκίνος του μαστού είναι μια από τις πιο γνωστές και οικονομικά υποστηριζόμενες ασθένειες, επειδή ο καρκίνος του μαστού επηρεάζει τη ζωή πολλών ανθρώπων. Οποιαδήποτε μορφή καρκίνου είναι ένα τρομερό πράγμα και, παρόλο που ο καρκίνος του μαστού είναι ένας από τους λιγότερο θανατηφόρους, εξακολουθεί να έχει μόνιμη επίδραση σε εκείνους που υποφέρουν από αυτό. Αυτά τα τατουάζ καρκίνου του μαστού δείχνουν δύναμη και υποστήριξη.
Έχοντας ένα μήνα συνειδητοποίησης βοηθά επίσης στην άντληση χρημάτων για την έρευνα για τον καρκίνο, όχι μόνο για τον καρκίνο του μαστού, για τον καρκίνο. Ας ελπίσουμε ότι με αρκετή υποστήριξη και έρευνα θα βρούμε μια θεραπεία για αυτή την τρομερή ασθένεια. Όλοι είδαμε τι συμβαίνει τον Οκτώβριο. Το ροζ αρχίζει να εμφανίζεται παντού. Είναι ένας μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, μια ευκαιρία να δείξουμε την υποστήριξή μας προς όσους ζουν στη ζωή μας, που έχουν πληγ Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καρκίνο του μαστού, σας συνιστούμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.breastcancer.org/ ή http://www.cancerresearchuk.org/about-cancer/breastcancer και οι δύο είναι σημαντικοί πόροι.

21. Τατουάζ της Τιμής

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Μια από τις πιο διαδεδομένες εικόνες όταν πρόκειται για τατουάζ του καρκίνου του μαστού είναι αυτή της ροζ κορδέλα. Αυτό οφείλεται στο ότι το ροζ είναι το χρώμα που αποδίδεται στον καρκίνο του μαστού. Κάθε έγχρωμη κορδέλα είναι για ξεχωριστή αιτία. Πολλοί άνθρωποι θα πάρουν τα ροζ κορδέλα τατουάζ, όχι μόνο εκείνοι που πάσχουν από την ασθένεια, αλλά και εκείνους που έχουν οικογένεια ή φίλους με την ασθένεια. Αυτό το τατουάζ στήθος είναι μια κορδέλα και λουλούδι, με την κορδέλα να σπάσει σε καρδιά σχήμα πέταλα.

20. Σημαία μάχης

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Η ροζ κορδέλα είναι πολύ περισσότερο από ακριβώς αυτό. Εκείνοι που την επιλέγουν ως τατουάζ καρκίνου του μαστού βρίσκουν τρόπους να ενσωματωθούν σε άλλα πράγματα που απολαμβάνουν. Η κορδέλα είναι αρκετά ευέλικτη ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά διαφορετικά σχέδια, μοιάζει πολύ με αυτή την υπέροχη σημαία της μάχης που κρατιέται από τα πλαστικά παιχνίδια του στρατού. Αυτό είναι ένα μεγάλο κομμάτι.

19. Ακεραιότητα

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Το σύμβολο άπειρο είναι ένα που χρησιμοποιείται σε πολλά τατουάζ, μερικοί θα έλεγαν ακόμα λίγο πολύ. Ωστόσο, αυτό το σύμβολο άπειρο είναι πραγματικά μια ροζ κορδέλα σε μεταμφίεση. Βάλτε το στο πλάι και γίνεται αυτό το σύμβολο του άπειρου που βλέπουμε τόσο συχνά. Το πραγματικό μήνυμα εδώ είναι ότι η δύναμη είναι άπειρη, ειδικά σε όσους καταπολεμούν τον καρκίνο. Είναι συχνά πολύ πιο δυνατά από ό, τι συνειδητοποιεί κανείς, ακόμα και οι ίδιοι. Αυτό είναι εκπληκτικό για όλους.

Να πάρετε μια Δωρεάν προσαρμοσμένο τατουάζ καρκίνου του μαστού Σχεδιασμός Απόσπασμα:
Προσφορά περιορισμένης ώρας (κάντε κλικ στη φωτογραφία)
Κάντε κλικ here to get your free custom tattoo design quote.

18. Όλα ραμμένα

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Μια από τις πιο κοινές πτυχές του καρκίνου του μαστού είναι η μαστεκτομή. Αυτή η λειτουργία μπορεί να είναι πολύ σκληρή για μια γυναίκα, πολλοί αισθάνονται ότι μέρος της θηλυκότητάς τους έχει αφαιρεθεί. Εφυγε. Δεν είναι μόνο ζήτημα ματαιοδοξίας, είναι η ζωή σας. Για να καλύψουν τα σημάδια και να κάνουν τους πάσχοντες αυτής της διαδικασίας αισθάνονται όμορφα πάλι, πολλές γυναίκες επιλέγουν τατουάζ στην περιοχή. Αυτή η γυναίκα επέλεξε αυτή τη φοβερή ροζ κορδέλα δαντέλα πάνω από το σημάδι κρατώντας την μαζί. Καθώς τα τατουάζ του καρκίνου του μαστού πάνε, αυτό είναι ένα πολύ έξυπνο και απολύτως όμορφο.

17. Μαχητής

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Οι άνθρωποι που μάχονται ασθένεια και ασθένεια ονομάζονται συχνά μαχητές ή πολεμιστές. Αυτό το τατουάζ αντιπροσωπεύει ότι με την προσθήκη ενός ζευγαριού γάντια του μποξ στη ροζ κορδέλα. Το οπτικό είναι σημείο και μια ξεκάθαρη υπενθύμιση της μάχης που έτρεξε ενώ αυτή η ύπουλη ασθένεια προσπάθησε να καταστρέψει το σώμα της.

16. Μόνο καλά όνειρα

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Λέγεται ότι ο καθαρισμός ενός ονειροπόλου επιτρέπει στα κακά όνειρα να περάσουν και να διατηρεί μόνο τα καλά όνειρα για τον υπνάκο. Το ίδιο πράγμα λειτουργεί αντίστροφα, το δίχτυ συλλαμβάνει τα κακά όνειρα, επιτρέποντας στα καλά όνειρα να περάσουν στον ονειροπόλο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, χρησιμοποιώντας ένα από αυτά τα απίστευτα δημοφιλή τατουάζ τατουάζ μαζί με τη ροζ κορδέλα είναι ένας τρόπος να δείξει αισιοδοξία και ελπίδα. Δείτε περισσότερα τατουάζ μηρών εδώ, αν σας αρέσει η τοποθέτηση αυτού του.

15. Λευκό ζεστό

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Λευκή τατουάζ μελάνι απολαμβάνουν λίγο δημοτικότητα τελευταία. Σπάνια τους βλέπετε να συνδέονται με άλλα στυλ, όμως, και αυτό κάνει αυτό το τατουάζ καρκίνου του μαστού ξεχωρίζει. Επειδή η λέξη «δύναμη» είναι μελάνη σε λευκό, το ζεστό ροζ της κορδέλας μπαίνει πραγματικά, καθιστώντας το σημείο εστίασης αυτού του κομματιού. Η λέξη «δύναμη» είναι επίσης ένα άλλο νεύμα για την καταπολέμηση του καρκίνου.  

14. Έφυγε η χώρα

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Ο καρκίνος του μαστού είναι μια αδιάκριτη ασθένεια, όπως και κάθε άλλη ασθένεια. Μπορεί να χτυπήσει οποιονδήποτε οποτεδήποτε. Αυτή η μεγάλη ροζ κορδέλα είναι διακοσμημένη με Mossy Oak cammo, δίνοντάς της μια πολύ αισθησιακή ατμόσφαιρα. Αυτό που είναι καλύτερο γι 'αυτό το τατουάζ είναι απλώς ότι είναι τόσο καλό, έπρεπε να το συμπεριλάβω εδώ. Είναι ένα πολύ ωραίο κομμάτι και σε μια ενδιαφέρουσα θέση στο μοσχάρι ενός άνδρα, ίσως να δείχνει υποστήριξη για ένα αγαπημένο.

13. Tribal Beauty

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Μερικές φορές η μαστεκτομή είναι μόνο στη μία πλευρά. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται άσχημα μετά από μια τέτοια χειρουργική επέμβαση, μπορεί να αισθάνονται σαν το σώμα τους παραμορφώνεται με κάποιο τρόπο. Αυτό οφείλεται εν μέρει στην έλλειψη θηλής στο στήθος και εν μέρει λόγω της ουλής από τη χειρουργική επέμβαση. Κανένα χειρουργικό σημάδι δεν είναι το ίδιο, αλλά μπορούν όλοι να φέρουν το αίσθημα της «βλάβης». Ποιος καλύτερος τρόπος για να καταπολεμήσετε αυτό από ένα όμορφο, ουσιαστικό τατουάζ όπως αυτό το σαρωτικό φυλετικό σχέδιο που τραβάει το μάτι επάνω και μακριά από την ουλή, και επικεντρώνεται στην όμορφη συμμετρία.

12. Πετάξτε ελεύθερη

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Ένα κοινό θέμα στα τατουάζ φτερών είναι ότι το φτερό σπάει στα πτηνά και πετάει μακριά, απελευθερώνεται και ελεύθερο. Δεν μπορώ να βοηθήσω, αλλά αισθάνομαι ότι όταν η εικόνα αυτή συνδυάζεται με τατουάζ του καρκίνου του μαστού, όπως αυτή η κορδέλα, σημαίνει ότι το άτομο δεν επιβίωσε τον αγώνα. Θα μπορούσα να είμαι μακριά από τη βάση και εντελώς λάθος, αλλά αν έχω δίκιο, νομίζω ότι είναι ένα πολύ όμορφο αφιέρωμα.

11. Ο χρόνος θεραπεύει

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Παραδέχομαι ότι δεν έχω ιδέα τι λέει αυτό, αλλά οι εικόνες είναι ισχυρές για μένα. Λατρεύω το ρολόι και αναρωτιέμαι τι πρέπει να αντιπροσωπεύει ο χρόνος των 3:54. Δεν έχει σημασία τι είναι, αυτό το τατουάζ είναι όμορφα καλά και οι υποτονικές ροζ αποχρώσεις σε αυτό είναι υπέροχο να δούμε. Ίσως ένα όμορφο αφιέρωμα σε έναν αγαπημένο. Όσον αφορά τα τατουάζ καρκίνου του μαστού σε αυτή τη σελίδα πάει, αυτό είναι ένα από τα πιο περίπλοκα!

10. Κομμάτι στο στήθος

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Όταν βρίσκεται σε μάχη, υπάρχει γενικά κάποιο είδος πανοπλίας που φοριέται. Αυτή η γυναίκα είναι καλά εξοπλισμένη με τη δική της. Το κελτικό έργο και ο σχεδιασμός των δασικών όψεων συνδυάζονται για να κάνουν ένα όμορφο έργο τέχνης. Τα τατουάζ όπως αυτό είναι απλά εκπληκτικά, δίνουν μια αίσθηση ολότητας. Τα χρώματα σε αυτό το ένα είναι υπέροχα! Το αγαπώ τόσο πολύ. Αυτή η κυρία δεν θα είναι ποτέ χωρίς την πανοπλία της και είναι έτοιμη για έναν αγώνα.

9. Νίκη

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Συμπεριέλαβα αυτό το πιο ανόητο μικρό τατουάζ για πολύ σοβαρό λόγο. Ναι, η κορδέλα έχει θηλές στο τέλος. Ο λόγος που επέλεξα αυτό είναι επειδή υπάρχουν κανόνες σχετικά με το τι μπορεί και δεν μπορεί να αναρτηθεί στις ιστοσελίδες μας, αλλά ήθελα να αναδείξω την υπέροχη τέχνη που είναι τατουάζ θηλές. Αυτή είναι μια εκδοχή, φυσικά, αλλά υπάρχουν καλλιτέχνες εκεί έξω που μπορούν μελάνι ρεαλιστική αναζητούν θηλές και θα κάνουν αυτά δωρεάν πολλές φορές. Αυτοί οι καλλιτέχνες εκτελούν αυτά τα εκπληκτικά έργα τέχνης απλά έτσι ώστε μια γυναίκα να μπορεί να νιώθει ολόκληρη και να μην φοβάται να είναι γυμνή. Είναι σημαντικό για την ψυχική ευεξία της. Μερικές φορές τα μικρότερα πράγματα έχουν τον μεγαλύτερο αντίκτυπο. Πηγαίνετε βρείτε μερικά από αυτά σε απευθείας σύνδεση, είναι υπέροχα τατουάζ. Χαιρετώ τους καλλιτέχνες που κάνουν αυτά να συμβούν.

8. Classico

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Τατουάζ καρκίνου του μαστού έρχονται σε όλα τα είδη των στυλ. Φυσικά, σχεδόν όλα τα τατουάζ, αλλά φέρτε μαζί μου εδώ. Αυτό το τατουάζ παίρνει μερικά πολύ κλασικά στοιχεία τατουάζ, το τατουάζ αγκύρωσης και το τατουάζ τριαντάφυλλο, ενσωματώνει την πανταχού παρούσα ροζ κορδέλα και το απλώνει στο στήθος του, κάνοντας ένα θαυμάσια όμορφο κομμάτι της τέχνης. Η έλλειψη χρώματος σε αυτό κάνει πραγματικά την κορδέλα να ξεχωρίζει, αλλά ο τρόπος που τυλίγεται γύρω από την άγκυρα δεν τραβάει καμία προσοχή μακριά από το υπόλοιπο αυτού του υπέροχου κομματιού.

7. Τελικά αμπέλια

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Τατουάζ του καρκίνου του μαστού έχουν ως στόχο να πάρουν κάτι που ένα πρόσωπο ντρέπεται ή μισητό προς και να το κάνει όμορφο. Αποστολή εξετελέσθει. Αυτή η όμορφη αμπελοκαλλιέργεια και τα μεγάλα μωβ άνθη είναι μια ομορφιά που βλέπεις. Λατρεύω το προστιθέμενο τρίγωνο. Το τρίγωνο είναι ένα ισχυρό σύμβολο και ο τρίτος αριθμός που συνδέεται με αυτό έχει πολλές διαφορετικές έννοιες. Εύχομαι να ήξερα το ακριβές νόημα πίσω από αυτό, αλλά δεν έχει σημασία. Αυτό το τατουάζ είναι απλά όμορφο.

6. Unisex

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Οι άνδρες λαμβάνουν επίσης καρκίνο του μαστού Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας αρσενικής μαστεκτομής, αυτός ο άνθρωπος επέλεξε να καλύψει ολόκληρο τον κορμό του με αυτόν τον θαυμάσια ασιατικό δράκο και προσελκύει αποτελεσματικά την προσοχή από την άσχημη πλευρά του στήθους του. Αυτό είναι σίγουρα το πιό manliest του τατουάζ καρκίνου του μαστού που θα δούμε σήμερα, και όχι λιγότερο όμορφο.

5. Αγαπητέ Πατέρα

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Και πάλι, οι άνδρες επηρεάζονται επίσης. Αυτό που αγαπώ γι 'αυτή την κορδέλα είναι ότι δεν είναι μόνο το παραδοσιακό ροζ, αλλά η μία πλευρά γίνεται με μπλε χρώμα επειδή ο πάσχων είναι αρσενικό. Είναι σημαντικό να δείξουμε υποστήριξη σε όλους εκείνους που πάσχουν από αυτή την ασθένεια, όχι μόνο γυναίκες.

4. Γάτα γάτας

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Εντάξει, παραδέχομαι ότι έβαλα αυτό εδώ, επειδή αγαπώ τις γάτες. Αλλά, πραγματικά, είναι ένα αρκετά δροσερό τατουάζ, με τις μαύρες γάτες και το φεγγάρι. Τα μαύρα στροβιλίσματα και τα λουλούδια τα δένουν όλα μαζί. Είναι πραγματικά ένα ενδιαφέρον τατουάζ και γι 'αυτό έπρεπε να το έχω εδώ.

3. Ασπίδες

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Οι θωρακικές ασπίδες είναι παραδοσιακά κοσμήματα, αλλά παλεύουμε όλες τις παραδόσεις σήμερα. Αυτά τα τατουάζ καρκίνου του μαστού είναι βασικά μελανιού θηλές ασπίδες και τους ΑΓΑΠΩ. Δεν υπάρχει καμία έλλειψη τατουάζ λουλουδιών στο διαδίκτυο και το καθένα είναι μοναδικό, αλλά αυτά μπορεί να είναι το αγαπημένο μου. Τα χρώματα είναι ζωντανά και διασκεδαστικά και δίνουν στο βλέμμα κάτι που πραγματικά βλέπει. Απλώς απολαμβάνω την κόλαση από αυτά.

2. Ταξιδιωτικό μανίκι

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Το ροζ χρησιμοποιείται, όπως έχουμε δει, πολύ συχνά σε τατουάζ καρκίνου του μαστού. Χρησιμοποιείται συνήθως στην κορδέλα, όπως επίσης παρατηρήσαμε αρκετές φορές σε αυτό το άρθρο. Ωστόσο, η χρήση ροζ σε άλλα μέρη του τατουάζ είναι εξίσου σημαντική. Εδώ το μισό μανίκι μεταφέρεται, μέσω λουλουδιών και φύλλων, πάνω στο στήθος, που τελειώνει σε μια θηλή σαν στροβιλίζεται στο τέλος. Είναι μια θαυμάσια ψευδαίσθηση και πραγματικά κάνω μόνο να σκάψω πόσο καλά γίνεται αυτό το τατουάζ. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου της ομάδας.

1. Η θερμοκρασία είναι δροσερή

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Ας το παραδεχτούμε. Τατουάζ δεν είναι για όλους. Αυτό είναι εντάξει, είναι οι διαφορές μας που μας κάνουν ενδιαφέρουσες. Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος ώστε οι ασθενείς με καρκίνο να έχουν λίγη διασκέδαση και να δείξουν τη δύναμή τους και τα οινοπνευματώδη ποτά χωρίς να αφήσουν ένα μόνιμο σημάδι στο σώμα τους. Αυτά τα φοβερά έργα χέννας ονομάζονται συχνά κορώνα καρκίνου. Πηγαίνουν στον ασθενή φαλακρό κεφάλι για να δημιουργήσουν κάτι όμορφο, όπου ήταν τα μαλλιά τους. Το μελάνι είναι πολύ περισσότερο από ένα λεκέ που τελικά θα βγει, αλλά εν τω μεταξύ, το κεφάλι δεν αφήνεται ως κενό σχιστόλιθος. Νομίζω ότι αυτά είναι φοβερά και εξίσου χαριτωμένα, όπως οι γυναίκες με μαντίλες που συνήθως χρησιμοποιούν για να καλύψουν την φαλάκρα τους. Αφήστε όλα να κρεμάσουν, κυρίες. Το φαλακρό είναι όμορφο, τον επιτείνει!

Ακόμα δεν είναι αρκετά τατουάζ καρκίνου του μαστού?
Συνιστούμε επίσης να ελέγξετε αυτά και αυτά.

Leave A Comment

20 − 19 =