141 τατουάζ καρπού και σχέδια για να σας κάνει να ζηλεύει

Τατουάζ καρπού. Όμορφη τατουάζ καρπού! Απίστευτο, στην πραγματικότητα. Εξωτικά δροσερό. Τατουάζ καρπού και σχέδια που θα σας πάρουν ενθουσιασμένοι για να πάρετε τη δική σας. Απολαμβάνω.Όταν ψάχνετε για θέσεις για τατουάζ, πολλοί άνθρωποι θα επιλέξουν κάποιο μέρος του βραχίονα. Ο καρπός γίνεται ένα πιο δημοφιλές μέρος, αλλά θυμηθείτε, ο καρπός είναι όχι μόνο πολύ ορατός, αλλά και σε ένα μέρος που εκτίθεται σε πολλά άλλα πράγματα. Για παράδειγμα, ο καρπός συχνά χτυπιέται και τρίβεται, καθιστώντας τη διαδικασία επούλωσης αργή. Ορισμένα τατουάζ καρπού θα πρέπει να περάσουν για μια δεύτερη φορά, ανάλογα με την τοποθέτηση στον καρπό. Αν είναι πολύ κοντά στο χέρι, η κάμψη της άρθρωσης μπορεί να την κάνει να διαχωρίζεται όταν είναι θεραπευτική. Μην αφήνετε αυτά τα πράγματα να σας κυριαρχήσουν, ωστόσο, να τα λάβετε υπόψη. Με σωστή φροντίδα, το τατουάζ του καρπού σας μπορεί να είναι εξίσου μεγάλο με ένα τατουάζ σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος.

41. Πιάνο άνθρωπος

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Ο καρπός είναι ένα υπέροχο μέρος για να εμφανίσετε κάτι που αγαπάτε και να θυμάστε τον λόγο για τον οποίο το αγαπάτε. Για τους λάτρεις της μουσικής, κάτι ανάλογο με τα πλήκτρα πιάνου ή τις μουσικές νότες θα ήταν καλό σε αυτό το σχετικά επίπεδο αεροπλάνο.

40. Μονοπάτι των Αστέρων

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Λόγω του μεγέθους της περιοχής, τα τατουάζ του καρπού είναι συχνά μικρά. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ταιριάζουν όλο το νόημά τους σε απλά σχέδια, όπως αυτό το μικρό μονοπάτι των αστεριών. Για περισσότερες μικρές ιδέες που μπορεί να λειτουργούν στον καρπό σας, δείτε αυτή τη σελίδα.

39. Πέρασμα

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Τατουάζ φτερών κερδίζουν δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Αναμειγνύουν την απλότητα με τις υψηλές λεπτομέρειες, δημιουργώντας μια υπέροχη μελάνη. Μπορούν να τρέχουν είτε από τον καρπό μέχρι το αντιβράχιο είτε να τυλίξουν γύρω από τον καρπό όπως αυτό που φαίνεται εδώ. Λάβετε υπόψη ότι ο καρπός είναι μια εξαιρετικά κινητή περιοχή και κάθε τατουάζ εκεί θα λυγίσει και θα παραμορφώσει μαζί με το δέρμα σας. Πάρτε αυτό υπόψη κατά το σχεδιασμό ενός τατουάζ καρπού.

Να πάρετε μια Ελεύθερος Custom Tattoo Design Απόσπασμα:
Προσφορά περιορισμένης ώρας (κάντε κλικ στη φωτογραφία)
Κάντε κλικ here to get your free custom tattoo design quote.

38. Πεταλούδα

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Οι τατουάζ στον καρπό μπορούν να γίνουν με μόνιμο μελάνι ή χέννα. Λόγω του γεγονότος ότι τα τατουάζ henna είναι προσωρινά, μπορεί να είναι μια καλή ιδέα να έχετε το σχεδιασμό που θέλετε να γίνει στη χήνα πρώτα για να σας δώσει μια ιδέα για το πώς θα φανεί όταν γίνεται μόνιμα. Εάν είστε περίεργοι για το henna και θέλετε να μάθετε περισσότερα, πηγαίνετε να δείτε αυτό τον οδηγό.

37. Ροζάρι

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Βραχιόλια και άλλα κοσμήματα κάνουν καλό τατουάζ στον καρπό. Αυτό, φυσικά, οφείλεται στο γεγονός ότι τα βραχιόλια γενικά πηγαίνουν στον καρπό. Είναι απλώς κοινή λογική. Αυτό το κομπολόι είναι τόσο καλό, σχεδόν φαίνεται σαν να είναι 3δ. Με το χέρι που συγκρατείται όπως είναι, δίνει την ψευδαίσθηση ότι ο σταυρός πέφτει πάνω στο χέρι με έναν φυσικό τρόπο.

36. Skyline

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Για όσους από εσάς είστε πραγματικά περήφανοι για το πού προέρχεστε ή για το πού ζείτε, μπορείτε πάντα να επιλέγετε τον ορίζοντα της πόλης σας. Φυσικά, δεν υπάρχει κανόνας που να λέει ότι πρέπει να είναι η πόλη σας, θα μπορούσατε να πάρετε τον ορίζοντα οποιασδήποτε πόλης που σας αρέσει, μόνο μία που νομίζετε ότι είναι όμορφη.

35. Διασημότητες

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Τατουάζ καρπού είναι σίγουρα για όλους. Εδώ είναι μια εικόνα του Pink αθλητικό ένα από τα τατουάζ της. Πρόκειται για ένα σενάριο που περιστρέφεται γύρω από το χέρι της λέγοντας: "αυτό που έρχεται γύρω πηγαίνει γύρω". Η ιδέα του κάρμα είναι σε μόνιμη εμφάνιση γύρω από τον καρπό της. Εάν ενδιαφέρεστε για τα τατουάζ διασημοτήτων και τις έννοιές τους, μπορείτε να διαβάσετε για το Rihanna και Angelina Jolie's.

34. Κοσμήματα υψηλής κατηγορίας

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Δεν είναι όλα τα τατουάζ κοσμήματα πρέπει να είναι απλά βραχιόλια και χάντρες. Αυτό το κομμάτι θυμίζει περισσότερο κοσμήματα της νίκαιας εποχής. Έχει πολλά στοιχεία σε αυτό, συμπεριλαμβανομένων κρέμονται μπιχλιμπίδια και λεπτές αλυσίδες που συνδέουν τα πάντα. Αυτό είναι ένα κομμάτι ενός αφηρημένου σχεδίου, αλλά είναι θηλυκό και όμορφο, ακόμα κι αν είναι ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι.

33. Gamer Chic

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Φαντάσματα ενωθούν! Τατουάζ καρπού είναι τέλεια για σύμβολα fandom όπως Mockingjays, σύμβολα επαναστατικών συμμαχιών και το σύμβολο triforce από το Legend of Zelda που εμφανίζεται εδώ. Οποιοσδήποτε φάντασμα ανήκετε, είστε υποχρεωμένοι να παρατηρήσετε άλλους στην ομάδα σας γρήγορα αν φορούν την αγάπη τους στους καρπούς τους.

32. Το μάτι του τριαντάφυλλου

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Εντάξει, είμαι ο μόνος που βρίσκει τυχαία τατουάζ στα μάτια ανατριχιαστικά; Είναι απλά είδος που επιπλέει εκεί. Αυτός ο τύπος έχει έναν στον καρπό του και ακόμη και τα λαμπρά κόκκινα τριαντάφυλλα ακριβώς πάνω του δεν καταφέρνουν να αρνηθούν τον ανατριχιαστικό παράγοντα για μένα. Θα παραδεχθώ ότι το μάτι είναι εξαιρετικά καλά, το οποίο είναι πιθανώς γιατί μου δίνει τα ποντίκια. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να επισημάνω ότι θα πρέπει επίσης να εξετάσει την κατευθυντικότητα όταν πάρει ένα τατουάζ καρπού. Με το χέρι του κάτω σαν να είναι, το μάτι είναι δεξιά πλευρά επάνω, αλλά όταν το βλέπει, το χέρι του θα είναι επάνω, και το μάτι ανάποδα. Φροντίστε να το σκεφτείτε πριν προχωρήσετε με το μελάνι καρπού.

31. Sunny Disposition

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Τατουάζ ηλίανθου είναι απλά όμορφα. Θα αναγνωρίσω ότι έχω μια προκατάληψη, έχω δικό μου τατουάζ ηλιοτροπίου. Τα ηλιοτρόπια είναι το αγαπημένο μου λουλούδι. Είναι ισχυρά, δεν είναι εύκολα λυγισμένα ή σπασμένα. Συνήθως εμφανίζεται σε υπέροχα φωτεινά χρώματα, όπως μερικά από αυτά, αυτό δεν έχει χρώμα, αλλά εξακολουθεί να είναι εκπληκτικό λόγω της ποσότητας των λεπτομερειών σε αυτό. Δεν μπορώ να δω ένα ηλιοτρόπιο χωρίς να χαμογελάει το πρόσωπό μου.

30. Υποκατάστημα

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Τα δέντρα και τα κλαδιά κάνουν υπέροχα τατουάζ. Αυτό δείχνει πώς μπορούν να εργαστούν και στα τατουάζ του καρπού. Δεν υπάρχουν πολλά για αυτούς τους κλάδους, αλλά μερικά λουλούδια και λίγα φύλλα και μπουμπούκια. Το βλέμμα αυτού του είναι πραγματικά δροσερό, όμως, είναι πολύπλοκο στην απλότητα του και πραγματικά το σκάψω. Εύχομαι να ήξερα το νόημα πίσω από τα κλαδιά και τα δέντρα τατουάζ, αλλά δεν έχει σημασία τι είναι, μου αρέσει αυτό το σχέδιο.

29. Τρίγωνα

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Τα τρίγωνα φέρουν διάφορες έννοιες. Ένα τρίγωνο με δεξιά πλευρά επάνω (που δεν στηρίζεται στο σημείο του) είναι ένα σύμβολο για την αρρενωπότητα. Δείχνει ότι είστε σταθεροί στα πόδια σας και πάντα γειωμένοι. Τραβήξτε το πάνω και σημαίνει θηλυκότητα. Μέρος αυτού μπορεί να είναι η σύγκριση σχήματος με τα μέρη της κυρίας ή ακριβώς το αντίθετο της αρσενικής. Υπάρχει, φυσικά, πάντα η δύναμη των τριών. Τρία ίδια είναι φορτωμένα με νόημα, όπως το κάρμα που επιστρέφει τρεις φορές, θρησκευτικές χροιά (πατέρας, γιος, άγιος φάντασμα) και πολλοί άλλοι. Απλά τατουάζ μικρού καρπού όπως αυτό το ζευγάρι μπορεί να έχει μαζική σημασία. Εάν σκέφτεστε ένα τατουάζ και απλά θέλετε κάτι απλό, δείτε μερικά από αυτά.

28. Χτύπημα της Καρδιάς

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Ο καρπός είναι ένα σημαντικό σημείο παλμού, οπότε είναι λογικό να έχουμε μια καρδιά που διαβάζει εκεί. Θα ήταν πιο συναισθηματικό να είναι ο καρδιακός ρυθμός ενός αγαπημένου, αλλά αν σας αρέσει ακριβώς ο σχεδιασμός, ο καθένας θα το κάνει. Προσθέστε λίγο χρώμα σε αυτό προσθέτοντας μια κόκκινη καρδιά. Με μερικές απλές γραμμές και λίγο ποπ χρώμα, μπορείτε να κάνετε ένα πραγματικά αποτελεσματικό και ενδιαφέρον τατουάζ.

27. Επανεκκινήστε

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Τατουάζ καρπού μπορεί να φέρει ένα σημαντικό μήνυμα. Εδώ, ένα σύμβολο κουμπιού τροφοδοσίας είναι τατουάζ στον καρπό. Ενώ αυτό μπορεί να είναι ένα κομμάτι αστείο, θα μπορούσε επίσης να σταθεί για κάτι μεγαλύτερο. Ο καρπός είναι ένα σημείο εξουσίας, είναι ένα σημείο πίεσης, και αν κόψει, θα χάσετε τη δύναμη μάλλον γρήγορα. Αυτό το απλό σχέδιο θα μπορούσε να είναι ένα τατουάζ ευαισθητοποίησης αυτοκτονίας για τον χρήστη, μια υπενθύμιση να μην κόψει την εξουσία.

26. Αδράξτε την Ημέρα

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Carpe Diem, το πρωτότυπο YOLO. Οι τατουάζ στον καρπό είναι καλές θέσεις για να τοποθετήσετε τα τατουάζ που ταιριάζουν, είτε πρόκειται για τους καλύτερους φίλους ή για μέλη της οικογένειας, όπως αδελφές. Είναι ένας καλός τρόπος να δείξετε το μόνιμο δεσμό σας σε κάποιον. Η ιδέα της χρήσης μιας εμπνευσμένης φράσης είναι επίσης ένα πλεονέκτημα, καθιστώντας το ένα πραγματικά ισχυρό ζευγάρι.

25. Τυπωμένο

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Το χειρόγραφο ενός αγαπημένου προσώπου είναι μια πολύ καλή ιδέα για τατουάζ στον καρπό. Αγαπώ πραγματικά αυτή την ιδέα. Δεν είναι υπερβολικά λεπτομερές ή περίπλοκο, αλλά φαίνεται ότι κάποιος έβαλε ένα ζωγραφισμένο πόδι δεξιά στο χέρι της. Αυτή είναι μια πραγματικά μοναδική λήψη του τατουάζ καρπού και μου αρέσει. Αναρωτιέμαι σε ποιον ανήκε η εκτύπωση χεριών. Θα μπορούσα σίγουρα να το δω αυτό στις εκτυπώσεις του παιδιού.

24. Επένδυση

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Μερικές φορές μια απλή γραμμή είναι αρκετή για να κάνει ένα πραγματικά όμορφο τατουάζ. Δεν είμαι σίγουρος τι υποχρέωσε τον χρήστη να ακολουθήσει αυτή την κατεύθυνση, αλλά αυτό είναι ένα ισχυρά καλλιτεχνικό κομμάτι. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα απλά και απλά σχέδια είναι όλα που χρειάζεστε. Θα ήθελα πραγματικά να γνωρίζω την έννοια αυτού, αν υπάρχει κάτι τέτοιο. Αν όχι, είναι ένα απίστευτα βαθύ έργο γραμμής. Σίγουρα πήρε το μυαλό μου να πάει.

23. Σημειώνεται

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Αυτό το τατουάζ είναι απλά θαυμάσιο. Δεν έχω άλλη λέξη γι 'αυτό. Είναι μια μουσική κλίμακα, αλλά η τριπλή κλειδαριά αποτελείται από ένα τέταρτο (?) Σημείωμα και μια μπάσο κλειδί. Αντί των σημειώσεων που γεμίζουν την κλίμακα, υπάρχουν απλές σταγόνες χρώματος. Οποιοσδήποτε λάτρης της μουσικής θα λατρέψει κάτι τέτοιο. Τι εκπληκτικό κομμάτι. Λατρεύω αυτά τα ακουαρέλα επειδή το χρώμα φαίνεται να τρέχει λίγο, και φυσικά όλα γίνονται με σκοπό. Τι υπέροχη προσοχή στη λεπτομέρεια!

22. Dragonfly

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Όταν παίρνετε τατουάζ στον καρπό, είναι ακόμα δυνατό να χρησιμοποιήσετε περισσότερο από το χέρι που απλά ο καρπός. Η φαντασία σας δεν συνδέεται με μια περιοχή. Καταλάβετε και σχεδιάστε ένα πραγματικά δημιουργικό τατουάζ όπως αυτό το dragonfly. Θα παρατηρήσετε ότι τα περισσότερα τατουάζ καρπού στερούνται χρώματος. Αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στο γεγονός ότι ο καρπός είναι τόσο μικρός χώρος για να δουλέψει. Ίσως οι άνθρωποι δεν θέλουν πολύ φανταχτερό χρώμα στους καρπούς τους. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτή η απλή dragonfly είναι ένα υπέροχα διασκεδαστικό σχέδιο.

21. Mandalas

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Αυτό το τατουάζ διαθέτει δύο από τα αγαπημένα μου τατουάζ πράγματα. Έχει τα όμορφα, μεγάλα, συμμετρικά μανταλάκια που νομίζω ότι κάνουν για τα εκπληκτικά τατουάζ. Αυτή η λεπτομέρεια στις μαντάλες είναι εντυπωσιακή και προορίζονται να είναι απόλυτα συμμετρικές, γεγονός που αποτελεί πρόκληση για τον καλλιτέχνη. Για να γίνει αυτό το πιο δύσκολο, και πιο καταπληκτικό, το μεγαλύτερο μέρος του γίνεται σε τελείες, ένα ύφος που ονομάζεται pointillism. Το έχω πει πριν και θα το πω πιθανότατα ξανά, μου αρέσει η εμφάνιση αυτών των κουκίδων που έρχονται μαζί για να κάνουν υπέροχα σχήματα και σχέδια.

20. Πρωτεύουσα ιδέα

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Η υπερηφάνεια της πατρίδας συναντά συχνά τα τατουάζ. Αυτό περιλαμβάνει το κτίριο του κεφαλαίου στο Ώστιν του Τέξας. Αυτός ο άνθρωπος είναι υπερήφανος Τexan (για να είμαστε δίκαιοι, περίπου το 90 τοις εκατό από εμάς είμαστε υπερήφανοι που είμαστε από το Τέξας, λέγοντας απλά) και επέλεξε να δείξει αυτό, βάζοντας μια μελάνη απόδοση της πρωτεύουσας απευθείας στο δέρμα του. Δεν νομίζω ότι είμαι αρκετά αφιερωμένος στο κράτος, αλλά δεν θα ήμουν ενάντια στο να πάρω ένα τατουάζ για να δείξω την περηφάνια μου στο Τέξας.

19. Πάρτε Catty

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Όλοι αστείο για την τρελή κυρία γάτα. Αυτή η κυρία πραγματικά αγαπά τη γάτα της, ίσως μέχρι το σημείο να είναι λίγο τρελός. Ωστόσο, με μια γάτα που είναι απίστευτα χαριτωμένη, που δεν θα ήθελε να χαράξει το μικρό της πρόσωπο στο δέρμα τους; Κοιτάξτε εκείνο το μαύρο σημείο στη μύτη του. Awwwww. Αλλά σοβαρά, τα τατουάζ καρπού είναι εξαιρετικά μέρη για να βάλει ομοιότητες των αγαπημένων κατοικίδιων ζώων.

18. Καλώς ήρθατε στη χώρα των θαυμάτων

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Λογοτεχνικά κορίτσια, όπως και εγώ, θα μπορούσαν να μπουν στον πειρασμό να βάλουν μια γραμμή ή μια φράση από τα αγαπημένα τους βιβλία στον καρπό τους. Είναι ένα θαυμάσιο μέρος για να βάλεις ένα ουσιαστικό ρητό, κάτι που θέλεις να δεις καθημερινά για να σου υπενθυμίσω κάποιες εμπειρίες που έχεις περάσει. Αυτή είναι μια γραμμή από την Lewis Carrolls Alice in Wonderland. Είμαστε όλοι τρελοί εδώ θα μπορούσε να είναι μια υπενθύμιση ότι όλοι είναι λίγο looney. Δεν είσαι μόνος. Ενώ είναι ένα βιβλίο, οι περισσότεροι θυμούνται την Alice από την ταινία της Disney, έτσι ώστε για περισσότερα τατουάζ εμπνευσμένα από τη Disney, κοιτάξτε αυτό.

17. Συνείδηση

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Ένα άλλο υπέροχο σχέδιο που εμπνέεται από τη Disney είναι αυτό το χαρούμενο μικρό τατουάζ Jiminy Cricket. Εξυπηρετεί τον ίδιο σκοπό με τα εμπνευσμένα τατουάζ φράσης. Ο Jiminy χρησιμεύει ως υπενθύμιση για να σας αφήσει πάντα τη συνείδηση ​​να είστε ο οδηγός σας και να ακολουθήσετε όσα σας λέει η εσωτερική φωνή σας. Μικροί πολύχρωμοι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων μπορούν να συσκευάσουν αρκετά μια γροθιά όπως τα τατουάζ.

16. Αεροπλάνα χαρτιού

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Τατουάζ καρπού έχουν γίνει ένα σημείο για μια σειρά από διαφορετικές τάσεις. Ο ένας που απεικονίζεται εδώ είναι αυτός του ερωτηματικού. Δεν είναι μόνο ένα σημείο στίξης, είναι μια απόδειξη για τη συνέχιση, όταν θα μπορούσατε να επιλέξετε να το τερματίσετε. Κάνατε μια παύση, μια βαθιά ανάσα και συνεχίσατε. Σε συνδυασμό με τη φράση «αυτό επίσης θα περάσει» κάνει για ένα ισχυρό κομμάτι. Η προσθήκη του χαρτιού του αεροπλάνου και των υπέροχων ροζ και μπλε ακουαρέλα παίρνει λίγο από τη σκοτεινή στάση έξω από αυτό, καθιστώντας το περισσότερο μια ευχάριστη υπενθύμιση.

15. Πουχ

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Οι αναμνήσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως τατουάζ του καρπού γιατί, πάλι, ο καρπός είναι ένα πολύ ορατό μέρος. Φέρτε λίγη χαρά στη ζωή σας τοποθετώντας κάτι που επιστρέφει έναν καλό χρόνο στη ζωή σας εκεί. Αυτό το πρόσωπο επέλεξε μια σκηνή του Winnie the Pooh και Christopher Robin παίζοντας με μπαστούνια στο νερό. Έχει μια κλασική σκίτσο ματιά σε αυτό, κάτι που συνδέεται με τις αρχικές ιστορίες Pooh.

14. Κατεύθυνση

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Νομίζω ότι αυτό είναι στην πραγματικότητα στον αστράγαλο αυτού του ανθρώπου, αλλά θα μπορούσε εύκολα να τεθεί στον καρπό. Λατρεύω την ιδέα του χάρτη και της αυξήσεως της πυξίδας. Τίποτα μέσα στο τριαντάφυλλο της πυξίδας δεν είναι σκιασμένο, αλλά τίποτα έξω από αυτό είναι. Δεν γνωρίζω πραγματικά τη σημασία αυτού, αλλά μου αρέσει το βλέμμα. Κάνει μια πραγματικά ενδιαφέρουσα δυναμική σε αυτό το τατουάζ.

13. Pucker Up

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Κραγιόν τατουάζ βρίσκονται συνήθως στο λαιμό, αλλά αυτό επιλέγει μια διαφορετική πορεία. Εδώ τα χείλη εμφανίζονται στην περιοχή του καρπού (σχεδόν ό, τι θα περίμενε κανείς από ένα άρθρο σχετικά με τα τατουάζ του καρπού, δεξιά) που περιβάλλεται από ό, τι φαίνεται να είναι μικρές φιάλες δηλητήριο. Στην αρχή δεν ήμουν σίγουρος για το δηλητήριο, τότε παρατήρησα το αρνητικό κρανίο και τα σταυροειδή που κρύβονταν στα χείλη. Εκπληκτικός! Είναι ένα χαριτωμένο παίρνει το φιλί του θανάτου.

12. Εξατομικεύστε το

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Ακολουθεί ένα άλλο παράδειγμα χρήσης ενός κομμάτι κοσμήματος και σκίασης για να δημιουργήσετε ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα. Η γοητεία στο τέλος του βραχιόλι είναι σαφώς σημαντική για τον φέροντα, δεν έχω ιδέα τι είναι. Αυτό είναι λιγότερο καλά από το τελευταίο, θυμηθείτε, παίρνετε αυτό που πληρώσατε όταν πρόκειται για τατουάζ. Ερευνήστε τον καλλιτέχνη σας, ελέγξτε τη δουλειά τους, πληρώστε για το αποτέλεσμα που θέλετε. Μην ξεχάσετε να συμβουλεύσετε τον καλλιτέχνη σας! Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν παίρνετε ένα τατουάζ καρπού, θυμηθείτε ότι θα είναι ιδιαίτερα ορατά για το υπόλοιπο της ζωής σας.

11. Παστέλ

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Δεν πονάει ποτέ να προσθέσετε μερικά χρώματα στα τατουάζ του καρπού σας. Όταν παίρνετε κάτι εντυπωσιακό, όπως ένα ζευγάρι παιδιών που οδηγούν ένα μονόκερο, το χρώμα είναι απαραίτητο. Δεν είναι όλα τα χρώματα πρέπει να είναι φωτεινά και ζωντανά, όπως μπορείτε να δείτε, χρησιμοποιώντας παστέλ και σίγαση χρώματα μπορούν ακόμα να κάνουν για ένα υπέροχο τατουάζ. Είναι ό, τι κάνετε από αυτό. Μου αρέσει αυτό απλά επειδή είναι χαριτωμένο. Δεν είναι πραγματικά το ύφος μου, αλλά είναι χαριτωμένο.

10. Αρχικά

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Για να δείξετε την υπερηφάνεια σας στην οικογένειά σας ή απλώς στο όνομά σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα απλό αρχικό. Τα αρχικά κάνουν καλά όπως τα τατουάζ του καρπού επειδή είναι, φυσικά, μικρά. Μπορούν να γίνουν σε πολλές διαφορετικές γραμματοσειρές, ανοίγοντας έναν κόσμο δυνατοτήτων. Αυτή η γυναίκα επέλεξε ένα πολύ σχηματοποιημένο γράμμα «Ε» στον καρπό της. Είναι όμορφο και απλό.

9. Αγάπη τη θάλασσα

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Τα κοχύλια Pukka (θυμηθείτε αυτά;) είναι δημοφιλή για τους παραθαλάσσιους και τους surfers. Ωστόσο, κοχύλια pukka είναι επίσης λίγο υπερβολική και χρονολογείται. Αν είστε λάτρης της παραλίας, αλλά όχι πολύ σε pukka (πραγματικά αγαπώ τη λέξη pukka) μπορείτε να επιλέξετε ένα άλλο δροσερό μαργαριτάρι θάλασσα. Αυτό το δολάριο άμμου στηρίζεται στο κέντρο του καρπού, ακολουθώντας γύρω από την πλευρά είναι αυτό που φαίνεται να είναι φύκια, κάνοντας ένα χαριτωμένο μικρό όνειρο παραλία όνειρο κομμάτι του κοσμήματος.

8. Δερμάτινο φτερό

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Με την αυξανόμενη δημοτικότητα των τατουάζ φτερό, υπάρχει μια σειρά από διαθέσιμα στυλ για να διαλέξετε. Αυτό το τατουάζ, ειδικότερα, παρουσιάζει μια πιο αρσενική εκδοχή του τατουάζ φτερού, τυλίγοντας γύρω από τον καρπό σε έναν δερμάτινο ιμάντα.

7. Απλά κοσμήματα

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Όταν πρόκειται για βραχιόλι τατουάζ καρπού στυλ, δεν χρειάζεται όλοι να περιλαμβάνουν μεγάλες χάντρες ή περίπλοκες γραμμές. Είναι εξίσου όμορφο να έχετε ένα σχέδιο με λεία επένδυση όπως αυτό που απεικονίζεται εδώ. Περιλαμβάνει επίσης λεπτές επένδυσεις που κρέμονται από το τμήμα "αλυσίδας" του βραχιολιού. Λατρεύω την απλοϊκή ομορφιά αυτού του κομματιού.

6. White Out

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Τα λευκά τατουάζ μελάνι κάνουν πολύ καλά τατουάζ καρπού, επειδή μπορείτε να έχετε το τατουάζ σας, αλλά είναι λιγότερο θεαματικά ορατά από τα τυπικά πιο σκούρα τατουάζ μελάνι σας. Αυτό δείχνει ένα μικρό σταυρό χαραγμένο στο δέρμα ακριβώς κάτω από τις πτυχές του καρπού. Είναι μικρό, απλό και ορατό μόνο όταν το ψάχνετε πραγματικά.

5. Ημισέληνος

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Το φεγγάρι είναι ένα θαυμάσιο θέμα για τα τατουάζ. Έχει διάφορες φάσεις, καθένα από τα οποία έχει διαφορετικό νόημα για ένα διαφορετικό άτομο. Αυτός είναι η ημισέληνος που γίνεται σε κενό, με δύο μικρά αστέρια και μερικά σύννεφα γύρω από αυτό.

4. Τριαντάφυλλα

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Οι καρποί είναι υπέροχοι χώροι για τατουάζ λουλουδιών στον αθλητισμό. Τα λουλούδια έρχονται σε τόσα πολλά διαφορετικά σχήματα και χρώματα που σίγουρα υπάρχουν κάτι έξω για όλους. Το καλύτερο μέρος για τα τατουάζ λουλουδιών είναι η απίστευτη ποσότητα λεπτομέρειας που μπορείτε να βάλετε σε αυτά, κάνοντάς τα να φαίνονται σχεδόν ρεαλιστικά. Είναι μια αληθινή τέχνη να κάνει ένα τριαντάφυλλο τόσο όμορφο όσο αυτό.

3. Βροχερή μέρα

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Εάν θέλετε να γίνετε πραγματικά δημιουργικοί με τα τατουάζ του καρπού σας, μπορείτε να κάνετε κάτι τέτοιο. Έγινε όλα σε μαύρο και σκιασμένο, αυτή η κυρία με την ομπρέλα είναι ένα εκπληκτικό κομμάτι. Λατρεύω την εμφάνιση κάθε ίντσας αυτού.

2. Γεωμετρική

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

Τα σχήματα, σε αυτή την περίπτωση τα τρίγωνα επικάλυψης, μπορούν να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν μια σειρά από ενδιαφέροντα σχέδια. Αυτό φαίνεται πολύ πιο πολύπλοκο από ό, τι πιθανότατα είναι και αυτό είναι που πραγματικά μου αρέσει. Αυτό και τα τρίγωνα. Έχω μια μικρή εμμονή με το μαγικό τριπλό σχήμα.

1. Αγκυροβολημένο

 

141 Wrist Tattoos and Designs to Make You Jealous

 

Όταν πρόκειται για τατουάζ, οι άγκυρες είναι ένα κοινό θέμα. Αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στο γεγονός ότι τατουάζ αρχικά θεωρούνταν περισσότερο για τους ναυτικούς, όπως οι πειρατές και οι ναυτικοί. Οι άγκυρες μπορούν να διακοσμηθούν, ωστόσο, οι επιθυμίες του χρήστη, είτε με γοργόνες, σχοινιά, είτε με λουλούδια, όπως φαίνεται εδώ. Συνολικά, τα τατουάζ καρπού είναι απίστευτα ευπροσάρμοστα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν μια τεράστια δήλωση.

Leave A Comment

52 − = 50